- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.181
kızlar berbat bır gece gecırdım
aksam tvde cıps gordum dayanamadım aldım yedım yemez olaydım o mu yaptı bılemıyorum
mıdem yanmaya basladı gece evde döndüm durdum cok korktum yavruma bısey olmasın dıye dua ettım
boyle bı agrı hıc yasamadım bı kac saat zar zor uyudum bıraz kendıme geleyım ablama gıdıcem kalmaya
ıkı yudum soguk sut ıctım ıyı gelır dıye yavrum ıyıdır inşallah
aksam tvde cıps gordum dayanamadım aldım yedım yemez olaydım o mu yaptı bılemıyorum
mıdem yanmaya basladı gece evde döndüm durdum cok korktum yavruma bısey olmasın dıye dua ettım
boyle bı agrı hıc yasamadım bı kac saat zar zor uyudum bıraz kendıme geleyım ablama gıdıcem kalmaya
Traktör
İşte eşimin horlama karşılığı bu kelime kesinlikle traktörrr
Günaydın kızlar..annelik dünyadaki en güzeeeelll duygu...oğlumu çoooooooookkk seviyorum..tabiki kızımı da..oğluşum gece benle uyumak istedi,,ve sabah ikimiz de sırılsıklam uyandık :) normalde ıslatmaz hiç altını..gece fazla su içmişti..uyandırıp lavaboya götürmeye de kıyamadım,neyse ben hala gülüyorum halimize..babası da oh olsun,gece beni yolladın,onu aldın iyi etti sana dedi..evet iyi etti,annelik her haliyle güzel,iyiki varlar :)
yavrum yaKac yasında oglun
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..Rabbim bu gün dualarımızı kabul eder, inşallah hepimizin hayırlı,sağlıklı ve salih çocukları olur..aminn...
bugün biraz içim buruk, ablam öğleden sonra ameliyat olacak ben de işyerinde meraktan çatlıcam..çıkışta direkt gidicem ama orda olmak beni daha kötü etkiler diye çıkışına gideyim diyorumRabbim tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın..amin..
Aboowww örnek gibi olmasın 26. haftada öğrenemeyen varr
Ayyy bende öyle olacağım sanırım:26::26:
mis gibi kokacak simdi:))sende bol bol prova yaparsin:))
1,5-2yasinda falan dusunuyorsun herhalde.herkes oyle diyor.kiz olursa da iyi anlasirlar:))benimde kardeslerimle iki ve dort yas farkimiz var ama kizkardesim 4 yas kucuk benden o kadar farkliyiz ki catlak 10 yasindaki kardesimle kavga eder hala:))bizde burdan giderken 2 yasinda oluyor bebegim gittikten sonra dusunebilirim guvenlik durumu zor buralarda(insanin kendi ailesine tarafsiz gozle bakmasi zor cogu durumlarda onu da oyle kabul edeceksin artik
ben maras dondurmasini marasta yemedim ama guzel dondurmayla cok aram olmafigi icin aramiyorum istanbul cocuguyum ben:))
elimde olmadan alıyorum ki ya hiç kilo almazdım önceden birde doktor dikkat et dese azaltıcak birşeyimde yok abur cubur tatlı hiç pilav yemiyorum spor yapıyorum daha ne yapıyım zayıfım diye vucut kendinimi toparlıyo acaba ilk başlarda iki kere serum taktı bana doktor keton çıktı vitaminsiz kalmışın dedi halsizlikten yürüyemiyordum vucut böyle rahata ediyo sanırım zayıf bir insanım çünkü boyum 168 boyum benim hesaplara bakılınca vucut kitlem çok düşüklerde
Kızlar herkese merhaba:)ne güzel bi gün...ben de ne zamandır giremiyordum,oğlumuz gelio kızlaroğukan gelio:)
4 buçuk yaşında teyzesi :)
Geçmiş olsun canım malesef bu miğde yanması bende de oluyor. Doktoruma sordum normal dedi bunun için şurup verdi yandıkça kullanıyorum yediklerime de dikkat ediyorum. Son aylar daha fazla yaşayacağız bu yanmaları. Bebişin iyidir annesi merak etme.
Gecmıs olsun canım dokundu demek kı hep saglıklı beslenınce dun bende yedm yatmadan da bısı olmadı
[SUB][/SUB][SUB][/SUB]midende mi ağrı oldu canım yoksa kasıklarındamı cips çok zararlıymış okumuştum ama bir kereden birşey olmaz devamlı yersen sorun olur takma kafana bir daha yemezsin
bebişin iyidir canım içini ferah tut
ama ben geçen gün cips yediğimde yanı şey oldu
bir ağrı bir yanma
rennie şurup içtim yanması geçsin diye ama o bile fayda etmedi
psikolojimiz de yapıyor olabilir, cips'in zararlı olduğunu bildiğimiz için
ay maşallah cnm
biliyomusun ilk günden beri seni bu kadar huzurlu bukadar mutlu hissetmemiştim
allah ayırmasın hep mutlu huzurlu olun :)
Horlamaya korkan bebek...çok komik - Dailymotion video" kızlar kıyamam yabakın nasıl korkuyor bebek umarım benim yavrumda babasından böyle korkmaz bide kameraya çekmiş vicdansızlar
4 buçuk yaşında teyzesi :)
cumanızı tebrık etmeyı unuttum :)
bunu nette buldum sızede aktarayım istedim
[ımg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/485106_452590228131890_255695658_n.jpg[/ımg]
grip ve soğuk algınlığına karşı en etkili doğal çözüm
limon ve taze zencefil dilimlerini üzerine bal ekleyerek bir kavanozda karıştırın ve buzdolabına kaldırın.... Kullanırken karışımdan bir kaşık alıp üzerine sıcak su ekleyerek çay olarak tüketin. Bu karışımı buzdolabında 2-3 ay boyunca saklayabilirsiniz.
Bu traktör değil bulldozer hatta biçerdöver filan
Kalıba bakk
Pislik bide sonunda gülüyorr
Bebeeem nasıl ıgg ıggg ses çıkarıyor kıyamam yaa
Böyle yapsın kocam ağzına corap tıkarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?