2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar..annelik dünyadaki en güzeeeelll duygu...oğlumu çoooooooookkk seviyorum..tabiki kızımı da..oğluşum gece benle uyumak istedi,,ve sabah ikimiz de sırılsıklam uyandık :) normalde ıslatmaz hiç altını..gece fazla su içmişti..uyandırıp lavaboya götürmeye de kıyamadım,neyse ben hala gülüyorum halimize..babası da oh olsun,gece beni yolladın,onu aldın iyi etti sana dedi..evet iyi etti,annelik her haliyle güzel,iyiki varlar :)

[SUB][/SUB][SUB][/SUB]midende mi ağrı oldu canım yoksa kasıklarındamı cips çok zararlıymış okumuştum ama bir kereden birşey olmaz devamlı yersen sorun olur takma kafana bir daha yemezsin

[SUB][/SUB][SUB][/SUB]midende mi ağrı oldu canım yoksa kasıklarındamı cips çok zararlıymış okumuştum ama bir kereden birşey olmaz devamlı yersen sorun olur takma kafana bir daha yemezsin

bebişin iyidir canım içini ferah tut
ama ben geçen gün cips yediğimde yanı şey oldu
bir ağrı bir yanma
rennie şurup içtim yanması geçsin diye ama o bile fayda etmedi

psikolojimiz de yapıyor olabilir, cips'in zararlı olduğunu bildiğimiz için

Yavrum ya kac yasında oglun

amin canım ... ablana Rabbımden acıl sıfa dılıyorum hayırlısıyla atlatsın amelıyatı ...

Aboowww örnek gibi olmasın 26. haftada öğrenemeyen varr
Ayyy bende öyle olacağım sanırım :26::26:

yengem dogurdu doguracak baslarda sankı kız dedı doktor sonrası hep arkası donuk kendını hala gostermemıs suprızde olabılır dıye beklıyoruz ..

yegenlerımı cok severım anne yarısı bılır bızlerı bu sefer yakınımda olcakkı oy doyamam ben ona dedıgın gıbı annelık provası yapcam:)
yas farkı olunca eltım mesela 5 yıl sonra yaptı dıyorkı tam bebek uyuyor dıgerı okula gıtmek zorunda mecbur bebegıde alıp gıdıyoruz okula
zor oluyor ıkısı arasında yas farkı az oldumu eve baglı kaldıgı donemler denk gelıyor hemen hemen tabı bebeıs olmadan ahkam kesmek kolay
once bı hayırlsıyla anne olmayı ogreneyımde:)
bende trabzona hıc gıtmedım balıgı cayı sevmem herkes der ne bıcım karadenızlısın ee marmara denızınden baska denzı gormedımkı bende :)

canım senın masallahın var cok zayıfsın 15 kg bıle alsan boyundan asagı olursun doktorun nıye bukadar takıyor kı
ben boy 1.65 bu yuzden en fazla 70 72 kg cıkmaya ızın verıyorum kendıme dogumda boyumla aynı kg ıle cıkarsam gerısınıde verırım dıye dusnuyrum
senın gıbı bende pılav makarna tuketmem haftada 1 mesela esıme dolma yaptım bana kepeklı bulgurdan yaptım bır haftanın ustune baklıyat yedım
tuz yag tuketmem mumkun mertebe ..demekkı hamılelıkte ters tepıyor zayıflara kg durumu bos ver vıtamınsız kalma alsanda sansın var suan rahatol bence 7senın gıbı olsam kgyu hıc takmam canım boyu gecmedıkce kglu gorunmuyor ınsan dogumdan sonra zatı berbaer bırıbrımıze destekle aldıklarımızı verırız inşallah :)

Kızlar herkese merhaba:)ne güzel bi gün...ben de ne zamandır giremiyordum,oğlumuz gelio kızlaroğukan gelio:)

hadı gozun aydın canım

Gecmıs olsun canım dokundu demek kı hep saglıklı beslenınce dun bende yedm yatmadan da bısı olmadı

arkadasım canın cektıgı bısey olursa azcıkda olsa ye dedı yavrun sonra ac gozlu olurmus
bende tvde gorunce alıyım dedım ıste ama bıdaha tobe normaldede az tuketırdım ayda bır falan
artık omu baska bıseymı bılemıyorum
hala agrıyor ozellıkle belım kasıklarda bısey yok bıdaha canım ceksede yemem zatı dıkkat edıyorum beslenmeme
boyle bısey yasamadım daha once ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum nede uyumak kar etmedı
ablama gıdınce uzanıp dınlenıcem o bana bakar artık :)

cumanızı tebrık etmeyı unuttum :)
bunu nette buldum sızede aktarayım istedim

Grip ve Soğuk Algınlığına Karşı En Etkili Doğal Çözüm
Limon ve taze zencefil dilimlerini üzerine bal ekleyerek bir kavanozda karıştırın ve buzdolabına kaldırın.... Kullanırken karışımdan bir kaşık alıp üzerine sıcak su ekleyerek çay olarak tüketin. Bu karışımı buzdolabında 2-3 ay boyunca saklayabilirsiniz.

ya kızlar canım çok sıkılıyor..bana bi hobi lazım ama örgü dışında...atkı bere dışında hiçbişey yapamam...

ay maşallah cnm
biliyomusun ilk günden beri seni bu kadar huzurlu bukadar mutlu hissetmemiştim
allah ayırmasın hep mutlu huzurlu olun :)

çok sağol canım ya,,sen de inşallah bebişinle bunları yaşarsın ilerde :) evet mutlu olmak için bazen üstüne,yatağına işemesi bile yetiyormuş :) anne olunca mutsuz olmaya hakkın olmuyor,bunalıma girmeye,üzülmeye..onun için de olsa hep dimdik duruyorsun,o bana süper anne diyor,,onun gözünde böyle olmak mükemmel birşey...

kızlar bizde geldik :) akşam doktora gidicem demiştim gttim bebiş 18 haftalık olmuş ama gostermedı kendını ya :2:
öğrenemedik cinsiyeti kız gibi duruşu ama göstermiyor dedi.haftaya üçlü test için gidicem tekrar o zamana kadar bana yine beklemek düşicik.

evet cnm sanırım bende paylaşmıştım
yaptım dolabımda duruyor ama daha kısmetolmadı tadına bakmak
azcık acıymışya mide iyi olduğu bi zaman denemeli

Bu traktör değil bulldozer hatta biçerdöver filan
Kalıba bakk
Pislik bide sonunda gülüyorr
Bebeeem nasıl ıgg ıggg ses çıkarıyor kıyamam yaa
Böyle yapsın kocam ağzına corap tıkarım valla

ay evet yavrum korkup kameraya bakıyo bide sanki bana bakıyor beni kurtar diye elimi pc ye daldırıp onu ordan almak geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…