- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.201
Yemegımızı de yedıkdoyduk teyzelerı ama 2 saat sonra yıne acıkacagım
kızlar berbat bır gece gecırdım
aksam tvde cıps gordum dayanamadım aldım yedım yemez olaydım o mu yaptı bılemıyorum
mıdem yanmaya basladı gece evde döndüm durdum cok korktum yavruma bısey olmasın dıye dua ettım
boyle bı agrı hıc yasamadım bı kac saat zar zor uyudum bıraz kendıme geleyım ablama gıdıcem kalmaya
ıkı yudum soguk sut ıctım ıyı gelır dıye yavrum ıyıdır inşallah
Günaydın kızlar..annelik dünyadaki en güzeeeelll duygu...oğlumu çoooooooookkk seviyorum..tabiki kızımı da..oğluşum gece benle uyumak istedi,,ve sabah ikimiz de sırılsıklam uyandık :) normalde ıslatmaz hiç altını..gece fazla su içmişti..uyandırıp lavaboya götürmeye de kıyamadım,neyse ben hala gülüyorum halimize..babası da oh olsun,gece beni yolladın,onu aldın iyi etti sana dedi..evet iyi etti,annelik her haliyle güzel,iyiki varlar :)
ya kızlar canım çok sıkılıyor..bana bi hobi lazım ama örgü dışında...atkı bere dışında hiçbişey yapamam...
Günaydınn yavrukuşlaaarr
Bir haftanın sonunada gelmiş bulunmaktayızz
Ne mutlu ne mutluu
Amann kazasız belasız sağ salim su gibiii akıp geçsin inşAllahh
Cinsiyet değişen olmamışş sanırım ama melmth cinsiyetini öğrenmiş galibaa
Hayırlı olsun yavrun canımm, vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olsun
Sağlıkla dünyaya Merhaba desin İnşAllahh
Aynı cümleleri kurmadan " " (den den) yapıyorum canlar
Dayak yemiş gibi yorgunumm, yeni doğmuş bebek gibi başım ordan oraya düşüyor
Kocam 2 gündürr aslan parçası olduu holduurr holduurr horluyorr deli ediyor benii
Birde bu burun tıkanıklığıı beni bitiriyor
Rabbim iyi ki hem ağızdan hem burundan nefes alarak yaratmış bizleri yoksa halimm niceydi :18::18:
Kızlar herkese merhaba:)ne güzel bi gün...ben de ne zamandır giremiyordum,oğlumuz gelio kızlaroğukan gelio:)
kızlar berbat bır gece gecırdım
aksam tvde cıps gordum dayanamadım aldım yedım yemez olaydım o mu yaptı bılemıyorum
mıdem yanmaya basladı gece evde döndüm durdum cok korktum yavruma bısey olmasın dıye dua ettım
boyle bı agrı hıc yasamadım bı kac saat zar zor uyudum bıraz kendıme geleyım ablama gıdıcem kalmaya
ıkı yudum soguk sut ıctım ıyı gelır dıye yavrum ıyıdır inşallah
Eki Görüntüle 565055
Canım bizimiki böyle birşey yandaki çekmeceler kapaklı dolap şeklinde ben çok rahat ettim, bebeğin eşyalarını da buna yerleştirebiliyorsun uyku setiyle çok şirin duruyor çocuk 10 yaşına hkadar bile kullanabilir yanları ve beşik kısmı çıkıyor, tek kişilik bir yatak büyüklüğünde yan kısmını etejer beşik kısmını masa olarak kullanabiliyorsun, tavsiye ederim
selam bayanlar sınav dönemi olduğu için şu aralar kafamı kaşıyacak zaman bulamıyorum..burada neler konuştuğunuzu da çok merak ediyorum..bugün horlayan kocalardan bahsetmişsiniz..marketlerde de satılan burun bantları az da olsa işe yarıyor yani horultunun volümü oldukça düşüyor..öneririm kullanın:) ben geçen gece baktı olmuyor kalktım yapıştırdım.
Amin inşallah erkek senesinde bi kız kapabildim :)
Bana da 2 doktor 12.ci haftada erkeğe benziyor dedi dün doktorum %100 kız dedi belli olmaz çok adapte etmeyin kendinizi derim
kızlarrr benim oğlan kız çıktı :)))))))) valla kafam karıştı ben bir aydır çoçuğun psikolojiisini bozdum oğlum diye severek... bu kızı doğduğu psikoloğa götürüp tedavi ettirmem gerekecek yoksa kendini erkek sanıyor:))
benım kuçuk kızada 14 de kesın erkek dedıler.16 da kesın kız oldu. o yuzden 16.haftayı beklemek daha ıyı ya:)
canım örgü en güzel terapi bebeğine bişeyler örsene çok zevkli olur illada örgü istemiyosan puzzle yap oda kafa dağıtıyoya kızlar canım çok sıkılıyor..bana bi hobi lazım ama örgü dışında...atkı bere dışında hiçbişey yapamam...
evet cnm sanırım bende paylaşmıştım
yaptım dolabımda duruyor ama daha kısmetolmadı tadına bakmak
azcık acıymışya mide iyi olduğu bi zaman denemeli
Canımm bebişine hiiç bişey olmamıştır Allahın izniyle sen korkmaa
Bende arada canım istediğinde zararlı şeyler yiyorum abartmadann
Belki hamilelik reflüsü başlıyordurr
Bide erkek bebek midede cok yanma yaparmışş
Oda olabilirr
Sen ayran filan iç mideni yumuşatt azcıkda uyursun inşAllah
Geçmiş olsun canım, bu cipsler nasıl, hangi yağda kızartıldıkları belli olmadığı için mideyi rahatsız edebiliyor. Ama geçen gün benim de canım istedi ben de gece üşenmedim gittim aldım yedim ohh. Napalım canımız isteyince nasıl dayanıcaz. Sen kalbini bozma, hepimizin bebekleri Allah'a emanet.
canım örgü en güzel terapi bebeğine bişeyler örsene çok zevkli olur illada örgü istemiyosan puzzle yap oda kafa dağıtıyo
güzel anneler göbeğimi ekledim cinsiyet yorumu istiyorum sizden
ben şahsen göbüş falan göremedimgüzel anneler göbeğimi ekledim cinsiyet yorumu istiyorum sizden
güzel anneler göbeğimi ekledim cinsiyet yorumu istiyorum sizden
ben hissetmiyorum canım doktor salı günü rutin kontrolümüz vardı o zaman söyledi korkuyorum ya bebişime bişi olursa diye simdi de sabah kalktım sol böbreğimin orda bir ağrı var üşüttüm mü acaba off ooff
doktorum dediki bikaç gün takip edelim eğer devam ederse ilaç vereceğim dedi sorun olur başımıza erken doğuma sebep olabilir dediAllah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?