2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yemegımızı de yedık doyduk teyzelerı ama 2 saat sonra yıne acıkacagım

Ben yemeğimi yiyemedim yaa
Ağzıma kadar doluyumm
Sabah peynir zeytin domates yaptımm bide o yetmedi 2 simit hüplettim (canınız cekmez inşAllah :26:)
Karnım taş gibii
Yemeğe cıktım 2 corba attım ağzımaa yokk inmiyorr aşağıyaa yemeğe çatal sürmedim bile
Bi tabak ayırdım kendimee acıkınca yerim artık
Şuan tatlımı yiyoruma ama

Canımm bebişine hiiç bişey olmamıştır Allahın izniyle sen korkmaa
Bende arada canım istediğinde zararlı şeyler yiyorum abartmadann
Belki hamilelik reflüsü başlıyordurr
Bide erkek bebek midede cok yanma yaparmışş
Oda olabilirr
Sen ayran filan iç mideni yumuşatt azcıkda uyursun inşAllah

Oyy yirimm ben onunn çişşşlii totosunuuu
Hayalini kurdum daa ne tarifsiz bir huzur ve mutluluktur
maşallahh SubhanAllahh Rabbim bizede göstersin o günlerii inşAllahh
Buarada bende 6 yaşıma kadar hep ıslatmışımm veledimde bana benzer mi acaba

ya kızlar canım çok sıkılıyor..bana bi hobi lazım ama örgü dışında...atkı bere dışında hiçbişey yapamam...

benm canımda cok fena sıkılıyor yaa sureklı evdeyım otur kalk ıs yap yemek ye yemek yap yat tv bak nette takıl hergn aynı seylerr..:44: örgüde bilmiyorm biara patik örmüştüm k.v ögretmıstı ama unuttum duz orgu bılıyorum atkı yapmstm onunlada ama gerı söktm :):):):)

Yemegımızı de yedık doyduk teyzelerı ama 2 saat sonra yıne acıkacagım

Afiyet olsn canımm yarasın yegenıme.. ben De az once yedım bayaa yedım hatta sıgınamıyorum fazla çiğnemeden yutuyorum hamılelıgımden berı neden bılmıyorm ama aklıma bıle gelmıyo kurt gıbı oluyorum aynen bende 2 3 saat sonra yıne acıkıyorum.yemek yemeyım dıye meyve yıyorum ama oda cabk acıktırıyo:44: . bitek ben boyleyım hemen acıkıyorum sanıyodum yalnz olmadıgıma sevınsem mı bılemedım

neyseki bugün geçmişi çabuk bitirdim kızlar, horlamadan bahsetmişiniz bizdede var aynı durum mutlaka dürtüp döndürüyorum mecbur:)

bugün kendimi şiş hissediorum nefes alamıorum sanki yaw, bişide yemedim sanırım karnım şişmeye başladı benim oturunca dizlerimi kendime çekerken rahatsız oluyorum artık

dağ gibi ütü beni bekliyo kızlar ooffff ben şimdi gidip ütüme başlyım çok acı çooook(

Amin tatlım ben de hepimizin bebekleri için aynı duayı ediyorum, hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun hepimizinki.

Kızlar herkese merhaba:)ne güzel bi gün...ben de ne zamandır giremiyordum,oğlumuz gelio kızlaroğukan gelio:)

Hayırlı olsun tatlım, Allah hayırlısıyla sağlıkla dünyaya etirmek nasip etsin.

Geçmiş olsun canım, bu cipsler nasıl, hangi yağda kızartıldıkları belli olmadığı için mideyi rahatsız edebiliyor. Ama geçen gün benim de canım istedi ben de gece üşenmedim gittim aldım yedim ohh. Napalım canımız isteyince nasıl dayanıcaz. Sen kalbini bozma, hepimizin bebekleri Allah'a emanet.

ayyy bayıldım buna.tam hayalimdeki gibi. nerden almıştınız?

selam bayanlar sınav dönemi olduğu için şu aralar kafamı kaşıyacak zaman bulamıyorum..burada neler konuştuğunuzu da çok merak ediyorum..bugün horlayan kocalardan bahsetmişsiniz..marketlerde de satılan burun bantları az da olsa işe yarıyor yani horultunun volümü oldukça düşüyor..öneririm kullanın:) ben geçen gece baktı olmuyor kalktım yapıştırdım.

Ahh tatlım neler denedım ben bır bılsen :26: bızımkının burnu genıs olunca bant. Tutmuyor gece bant atıyor kendılıgınden asırıya kacmadıkca horlaması aynı odada yatılıyorda yorgun oldugu gunler kovuluyor odadan

Amin inşallah erkek senesinde bi kız kapabildim :)

Bana da 2 doktor 12.ci haftada erkeğe benziyor dedi dün doktorum %100 kız dedi belli olmaz çok adapte etmeyin kendinizi derim

benım kuçuk kızada 14 de kesın erkek dedıler.16 da kesın kız oldu. o yuzden 16.haftayı beklemek daha ıyı ya:)

merhaba güzel anneler cinsiyetler değişmiş nasıl oluyo ben anlamıyorum nasıl karıştırıyo doktorlar banada 12.haftada galiba erkek ama 1 ay sonra kesinleşcek dedi ben kendimi alıştırıyorum erkeğe ama bunları duyunca acaba kız mı diye heycanlanıyorum inş kıza döner çevremdeki herkes ( kaynanamla eltim dışında) çaparlaşmışın senin kızın olcak diyolar bakalım benmkinin de düşcek mi pipisi:)

ya kızlar canım çok sıkılıyor..bana bi hobi lazım ama örgü dışında...atkı bere dışında hiçbişey yapamam...
canım örgü en güzel terapi bebeğine bişeyler örsene çok zevkli olur illada örgü istemiyosan puzzle yap oda kafa dağıtıyo

evet cnm sanırım bende paylaşmıştım
yaptım dolabımda duruyor ama daha kısmetolmadı tadına bakmak
azcık acıymışya mide iyi olduğu bi zaman denemeli

bende en kısa surede yapıca kısın bıze cok lazım olucak haftada 1 sımdıden ara ara ıcmek lazım

süt içtim azcık peynır yedım yumurtamıda haslayıp yedım bıraz kendıme geldım ablama gıdıcem
keısn kızdı yavrum bana zararlı bısey yedım dıye sabaha kadar uyutmadı :)

of hıc sorma okadar tofıta falan ceker canım almam dun ıste este yok bırazda duygulanıp aglamıstım
bos bulundum aldım cıpsı ama tobeeee canım bıdaha almam hem zararlı hemm ıdemı mahvettı
dediğin dogru canım Rabbıme emanetlerde yedıklerımızle onlara bızde zarar verıyoruz ah su 6 ay gecse bı :)

canım örgü en güzel terapi bebeğine bişeyler örsene çok zevkli olur illada örgü istemiyosan puzzle yap oda kafa dağıtıyo

canım zaten puzzle en büyük zevkim...ama o kadar çok yaptıki evde koyacak yer kalmadı ve biraz da pahalı bi hobi oluyor...daha çerçevelenmeyi bekleyen bir sürü puzzle m var...ama sonuda ona dönecem galiba :)

doktorum dediki bikaç gün takip edelim eğer devam ederse ilaç vereceğim dedi sorun olur başımıza erken doğuma sebep olabilir dedi Allah korusun

kızlar geçmiş olsun sizlere. ben de dün gece geç saatlere kadar çalıştım ve 4 saat rahatsız bir sandalyede oturmak zorunda kaldım. arabaya binip eve gidene kadar canım cıktı. kasıklarımda cok şiddetli bir ağrıoldu ve hala devam ediyor. acıdan gözlerimden yaşlar süzülüverdi of off daha 4,5 ayda boyle seyler olursa kimbilir sonrasında napcam diye düşündüm. bugun doktorum masnezyum ilacı verdi bir tane içtim ama yine de işe yaramadı. önceden yatınca dinlenirdim dun gece yattım acıdan uyuyamadım sabahı zor ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…