- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.441
BAKALIM CANIM ELİMDEKİ İŞLERİ Bİ BİTİRSEM GECİCEKTE ARADA BURADA TEMBELLİK YAPIYORUM :)ONDAN AKSIYOR SORMA ASLINDA GÜNLER SU GİBİ NE ARA 18 HAFTAYA GELMİŞİMŞAŞKINIM
TEMİZLİK AH TEMIZLIK GÜZEL BİŞİ BENIMDE YAPMAM LAZIM SEN YAP BENDE AKSAM YAPIYIM BAKALIM BENDE BI POSTA CAMASIR ATTIM EVDEN CIKARKEN YAAA GIDINCE KOLAY OLSUN DIYE EVET ÇOK ACIKINCA ÖĞÜRÜYORUM BENDE BOŞ OLUYOR YA MİDE
AH TATLIM Bİ EKMEĞE YAKIN YİYORUM DÜN BAKTIM EKMEK YARILANMIS SONUNA GELMEK UZEREE NAPIYORSUN DEDIMDE ŞÖYLE BİR İRKİLDİMDE DURDUM ABARTIYORUM SANIRIM BIZIMKIDE COK YEDIGIM ICINNN ABARTMA DIYORR :)GÖRENDE KILOLU SANIRIM AMA NAPARSIN BENİM HERİİFİM BENI BÖYLE BEYENİYİİ
kesin öyle oldu ha baktılarkı senın tahmınler tutuyor hemen değiştirecek bu kadın bizi ekmeğimizden edicik didiler herhal
yaprak fikri iyi fikir aslında zati yaz bebişleri olicikler renk renk yapraklar çiçekler buluruk
doğumdan sonra kilo aldın derse eşin bahanen hazır işte sen demiştin ye diye18 hafta woww wwooowwx2 yaptığımız zaman günler-haftalar sayacağız kısmetsee
Ama bir yerde de dile kolay geliyor yoksa dönüp baktığımdaa gerisini göremiyorum bir okadarda uzun geliyor
Hayırlısıylaa yüzümüzün akıylaa kucağımıza alacağımız günler de gelir inşAllah sağsalim sağlıkla
Pooofff... no temizlikk yes tembellik pleaseeeeama benim kaynana gelince caar caar konuşurr
onun korkusunaa yapacağım birşeyy, Allahtan yemeğimde varr ohhhh
Ekmekle aram cok iyi değilde benim canım acaip simit cekiyor canımm
10 tane koy önümee hüüppp midedee, görümcemde cocuk simitcinin önünden gecmicek senin yüzünden yeme bukadar diyor
Kocamda pazarlık yapıyorr hamilelikte kilo alımı serbest yeter ki bebişimize gitsin sağlıklı olsun ama doğurur doğurmaz sihirli değneğin değeceğine inanıyor benim heriff oyüzden bukadar rahatliposuction mu yaptırsam nee doğum anında, alttan bebek üstten yağlar çıkar
hahahahha sen cok yaşa emii
Ben deli siz benden delii
Maşşallahh topiğimizee yaa iyi ki mayıs annesi olmuşum dediğim bir sebebte siz gibi güzel insanları tanımama vesile olması
Ben yaprak tasarlamaya başlayım, bu gidişle doktorlar yüzünden ben aç kalacağımmonlar ters ben düz tutturmaya başladımm
selammmmmmmmben geldımmmm napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nedir bu erkek bebişlerdeki hızlı büyüme sevdasışimdiden kızları bastırırız derdindeler kaslı olacak yavrucaklar maşallah Benimki erkek çıkarsa çok şaşıracağım valla,veledimin gelişimi iki gün küçük hep bu teoriye göre kız olması lazım burdaki erkek bebişler önden gidiyor Allah nazardan saklasın
Pekbicici seninki önde miydi gelişimi arkada mı?
18 hafta woww wwooowwx2 yaptığımız zaman günler-haftalar sayacağız kısmetsee
Ama bir yerde de dile kolay geliyor yoksa dönüp baktığımdaa gerisini göremiyorum bir okadarda uzun geliyor
Hayırlısıylaa yüzümüzün akıylaa kucağımıza alacağımız günler de gelir inşAllah sağsalim sağlıkla
Pooofff... no temizlikk yes tembellik pleaseeeeama benim kaynana gelince caar caar konuşurr
onun korkusunaa yapacağım birşeyy, Allahtan yemeğimde varr ohhhh
Ekmekle aram cok iyi değilde benim canım acaip simit cekiyor canımm
10 tane koy önümee hüüppp midedee, görümcemde cocuk simitcinin önünden gecmicek senin yüzünden yeme bukadar diyor
Kocamda pazarlık yapıyorr hamilelikte kilo alımı serbest yeter ki bebişimize gitsin sağlıklı olsun ama doğurur doğurmaz sihirli değneğin değeceğine inanıyor benim heriff oyüzden bukadar rahatliposuction mu yaptırsam nee doğum anında, alttan bebek üstten yağlar çıkar
hahahahha sen cok yaşa emii
Ben deli siz benden delii
Maşşallahh topiğimizee yaa iyi ki mayıs annesi olmuşum dediğim bir sebebte siz gibi güzel insanları tanımama vesile olması
Ben yaprak tasarlamaya başlayım, bu gidişle doktorlar yüzünden ben aç kalacağımmonlar ters ben düz tutturmaya başladımm
bebişimle bilgisayar sınavına çalışıyoruz:)) midem bulandı word exceldensen ne yapıyorsun bebişin tekmeleri güçlendi mi?erkek adamın tekmesi de sert olur
doğumdan sonra kilo aldın derse eşin bahanen hazır işte sen demiştin ye diyekaç kilo aldın şimdiye?
dınlen bırazdaha bugunun yarını var
bız de napalım gezıyoruz boyna ugrayamıyorum gecmıs fenaa okuyamadım yınemaşallahı var oglumun sabah acıktım dıye baslıyr gece uyuyana kadar kıpır kıpr
oyyy masallah oglusuna
ben cok hıssedemıyorum canım ya,
gunde 3 kere falan o da guclu tekme gıbı oluyor ama sonra beklesem de olmuyor pek
benım bebıs bu ara guzel dınlenıyordur hala yorgunluklarımız var bır de cok gezıyoruz sureklı tempo ıcındeyız
Kuzum benim ki 4 gün önden gidiyor
Ama teoriyede inanmıyorum ben, tamamen döllenmeyle alakalı bu önde ve geride olması bence
Hiç sanmamm doğurur doğurmaz şiştin kocaman oldun yarım dünya gibisin demeye başlar benim recep ivedikim
Şimdi yemekten soğutmamak adınaa yee yee tosunum yaRISIn karpuz çekirdekleri diyor
dınlen bırazdaha bugunun yarını var
bız de napalım gezıyoruz boyna ugrayamıyorum gecmıs fenaa okuyamadım yınemaşallahı var oglumun sabah acıktım dıye baslıyr gece uyuyana kadar kıpır kıpr
tamamen batıl bir inanç... herşeyin en hayırlısı sağ tarafımızdandır inancı ve erkek çocuğa verilen kıymet sebebiyle doğmuş bir saplantı. sağ elle yaz diye solak çocukların sağa zorlanması, sağ elle yemek yemenin sevabı solla yenirse şeytan doyurur hurafesi, sağ adımla içeri gir filan gibi takıntılar ve yüceltmeler hamile kalmak isteyen kadınları da etkilemiş, kadınlar sağ yumurtalığından bebeği olsun gibi bir mantıkla ilişki sonrasında sağ yönlerine yatarak erkek çocuğu garantilemeye çalışmışlar. o yüzden bebek sağda hissedilirse erkek, soldaysa kız denir. işin aslı budur, benim bebeğim solumdaydı ve erkekmiş :) hiçbir belirti kız ve erkek olduğunu gösteremiyor aslında, hamilelik her kadında farklı seyrediyor ve belirtilere neden oluyor. cinsiyetin garantisi 16. haftadan sonraki ultrason görüntüsü... umarım görürsün cevabı, ben biraz geç okudum seni :) sevgiler
uyanınca ceviz yemiştim ee haftaiçi 8den önce doyuruyorum karnını haftasonu da beklesin bir zahmetannesi bu saate kadar aç bırakılır mı bebiş biz kahvaltı yaptıkta 2.ye acıktıkk
Günaydın kızlar
Bol titremeli bir geceden sonra böyle güzel bir güne ve havaya uyanmak
süper oldu.Gece uyandım birden baktım üstümde yorgan yok.Allahım bi titreme nöbeti
geldi durduramıyorum kendimi.Her tarafım kasılıyor.Kafamı çevirdim baktım kriz geçirdim.
Kocacık sağolsun yorganı toplamış bi güzel ve üstüne yatmış.Ellerini başının altına koymuş
bacak bacak üstünde sanki güneşleniyor bir güneş gözlüğü eksik.Uyandırıp çektim yorganı ama nafile sırtım
tutulmuş.Şimdi bu güneşten biraz faydalanıp sırtımı güneşlendireyim bari.Hepinize Mutlu,huzurlu bir hafta sonu diiyorum.
hoşgeldinizmerhaba kızlar
ben ve oglusum geldık :)
tamam bu teoriyide sen çürüt o zaman sayfaya bir kız daha gelsin erkek egemenliği olacak yakında sayfadageri de olsa ileri geçiyor sonra karışık durumlar
uyanınca ceviz yemiştim ee haftaiçi 8den önce doyuruyorum karnını haftasonu da beklesin bir zahmet
Sizi tebrik ederim. Bu sitede bazen gerçekten bilim ve çağ dışı batıl inançlardan bahsediliyor ve bir çoğumuz gösterilecek tepkilerden yıldığımız için bir şey diyemiyoruz. Ben birkaç kez çok abartıldığını (bir şeyin 40 sefer yapılması makbuldür gibi) görüp yorum yapacak oldum, "olur mu, benim babam hoca, bu iş böyledir, şu kitapta bu kitapta yazıyor" diye tepkiler aldım, sonrasında "aman" dedim, "bu hurafelere inanmak ve tatbik etmek insanları rahatlatıyorsa rahatlatsın, bırak. Neticede bu bir telkindir, telkinin de tıp biliminde yeri var zaten :)"...Bebeğin duruşu için aslında bir şey diyemem, belki bilimsel bir anlamı vardır, erkek bebeğin daha erken hareketlenmesiyle ilgili olabilir belki. Ama sağ tarafın sol tarafa göre daha hayırlı olduğu inanışının tek tanrılı dinlerden önceki dönemden beri süregelen bir batıl inanç olduğunu biliyorum. Yorumunuzdan dolayı sizi tekrar kutlarım. Sevgiler...
tamamen batıl inanaç olabilir bu bebeğin sağda yada solda olma meselesi doğru erkeğe verilen değerden dolayı eskilerin ama canım bişeyleri söylerken bazı şeyleri karıştırmayalım sağ elle yemek sağ adımla içeri girmek takıntı değildir Aişe Annemiz; "Rasûlullah (s.a.v.) yapabildiği her şeyde; temizliğinde, ayakkabısm giymede, çıkarmada kısaca her isinde sağdan başlamayı severdi." diyo lütfen dikkat et istersen cahil insanlar bişeyleri sapıtmış diye zamanında bunları unutmamak lazım evet Peygamber efendimiz böyle yaptıysa herşeyin sağında bi hayır vardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?