2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benım oglan baya yaramaz olcak bellı zaten

dınlensen daha net hıssedersın bende ayakta oldugumda pek anlamıyorum
evet burda cok hareketlı gecıyor aksam uzanıyorum sadece belkı ondan
ara ara olan bırseyler var ayırt edemıyorum gaz boyle sertce hareket eder ya karnında ınsanın oyle oluyor
kız ıkımızın de oglusmus meger sen ılk zamanlar dıyordun hep aynı seylerı yasıyoruz bız hamılelıkte dıye

hoşgeldiniz keyıfler nasıll

ıyıdır canım cok mutluyuz biz esım ben ve bebis tr de
mis gibi hava guzel yemekler

Kızlar, nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Her sey yolunda mı?
Biz doktordan geldik, kahvaltımızı yaptık.. şimdi de bilgisayar başına geçtim. cinsiyetimiz belli oldu. Tahmini olan var mı acep? yoksa söyleyeceğim.. :))

sonuna kadar keyfını cıkarın canım eşin inş hemen donmez uzun kalır yanınızda nasılsa doguma daha cok var

malesef cnm o donecek 10 gun sonra
ve bızı bırakacak oglus ve karısını
cok zor olacak ama dusunmemeye calısıyorum
ne yapayımmmm cıdden mecburen boyle
yedıgımın tadını alarak yıyorum resmen
yarasın bebegıme

kızlar elevıt ac tok farkedıyor mu
ben kahvaltıyı yapınca ıcıyrum
bır de elevıt ve demır hapı aynı anda ıcılıyor mu
ben de baslasan dıyorum doktorum 19. 20. hafta demır hapı dmıs vermıstı bana

bende nedense kafaltıdan sora alıyorum farketmiyodur heralde banada doktor demir hapı verdiiii:18::18: yandım ben:18:

olsun canım bu ayrılık bebegınız ıcın keyfı değil ya nasılsa uzun yıllar birlikte olacaz allahın ıznıyle
sen buraların keyfını cıkar , keyfıne bak evine donunce de buraları özleyeceksın o yuzden memleket depola sen

tok içiliyor genelde ama ara versen daha iyi olur demir hapını gündüz eleviti akşam içiyorum ben

kız

çok zor ama şartlar işte cnm..
benim eşimde (%80) subatta gidecek göreve
doğuma girdiğimde çağırabileceğiz
yani oda çocuğun dışardan görülmeye başladığında haraketleri görmeyecek
bide bizde tel sorunuda var günde bir kez görüşürsek lüks oluyo
ama hayat işte kader boşver alışırsın
hem senin özlem gidermen gereken bi sürü insanın, vatanın var
sağlıkla sıhhatle bebişinede eşinede kavuş inş

evet kızlar,sagolsun desteginiz icin
bir sekilde gecer zaman bebisi dusundukce
ve hep beynıme olumlu yonleri sayıp duruyorum ki uzulmeyeyim diye

buarada arkadaşımın doğum haberini aldım
darısı başımıza..
işten çıkkmak için artık daha da sabırsızlanıyorum

ne guzel canım ya
daha bızım cok var dıyorum soranlara
ama gecer bır sekılde
herkes de tadını cıkar bosver zor gunler olacak karnında olması cok hos duygu falan dıyor

bunu bi oku canım üzerime bi borç biliyorum burda yazılandan sonra tekrar hatırlatmayı artık nası düşünüceğiniz size kalmış

Doğru canım bende yüzük falı gibi bişey olduğunu düşündüm ama başka topiklerde çoğu kişi denemiş...ayrıca erkeğin sağ tarafta olmasına takılmayın solda erkek sağda kızda olabilirdi..sadece böyle bi tez doğrumudur merak ettim..demekki çok tutarlı bişey değil bu da diğer yöntemler gibi Allah en iyisini bilir..

merhaba kızlar hepinize güzel haftasonları diliorum,

benim moralim çoook bozuk, atanamadım 1.8 puanla kaçırdım olduğum ili çok canım sıkıldı ama herşeyde vardır bir hayır dierek kendimi avutmaya çalışıorum umarım haziran atamalarında olur die dua etmekten başka çarem yok kendinize bebişlere ii bakın...

canım uzulme sakın herseyde bır hayır vardır bende gecen yıl martta 0,3 le kaçırdım nasıl uzulduydum anlatamam ama sonra baktım atansaydım dugun hazırlıklarım cok zor olacaktı düğünde sonra atamam oldu şimdi daha ıyı oldu hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…