- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.461
evet burda cok hareketlı gecıyor aksam uzanıyorum sadece belkı ondanbenım oglan baya yaramaz olcak bellı zaten
dınlensen daha net hıssedersın bende ayakta oldugumda pek anlamıyorum
hoşgeldinizkeyıfler nasıll
sonuna kadar keyfını cıkarın canımıyıdır canım cok mutluyuz biz esım ben ve bebis tr de
mis gibi hava guzel yemekler
sonuna kadar keyfını cıkarın canımeşin inş hemen donmez uzun kalır yanınızda nasılsa doguma daha cok var
kızlar elevıt ac tok farkedıyor mu
ben kahvaltıyı yapınca ıcıyrum
bır de elevıt ve demır hapı aynı anda ıcılıyor mu
ben de baslasan dıyorum doktorum 19. 20. hafta demır hapı dmıs vermıstı bana
bende nedense kafaltıdan sora alıyorum farketmiyodur heralde banada doktor demir hapı verdiiii:18::18: yandım ben:18:
malesef cnm o donecek 10 gun sonra
ve bızı bırakacak oglus ve karısını
cok zor olacak ama dusunmemeye calısıyorum
ne yapayımmmm cıdden mecburen boyle
yedıgımın tadını alarak yıyorum resmen
yarasın bebegıme
kızlar elevıt ac tok farkedıyor mu
ben kahvaltıyı yapınca ıcıyrum
bır de elevıt ve demır hapı aynı anda ıcılıyor mu
ben de baslasan dıyorum doktorum 19. 20. hafta demır hapı dmıs vermıstı bana
Kızlar, nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Her sey yolunda mı?
Biz doktordan geldik, kahvaltımızı yaptık.. şimdi de bilgisayar başına geçtim. cinsiyetimiz belli oldu. Tahmini olan var mı acep? yoksa söyleyeceğim.. :))
malesef cnm o donecek 10 gun sonra
ve bızı bırakacak oglus ve karısını
cok zor olacak ama dusunmemeye calısıyorum
ne yapayımmmm cıdden mecburen boyle
yedıgımın tadını alarak yıyorum resmen
yarasın bebegıme
çok zor ama şartlar işte cnm..
benim eşimde (%80) subatta gidecek göreve
doğuma girdiğimde çağırabileceğiz
yani oda çocuğun dışardan görülmeye başladığında haraketleri görmeyecek
bide bizde tel sorunuda var günde bir kez görüşürsek lüks oluyo
ama hayat işte kader boşver alışırsın
hem senin özlem gidermen gereken bi sürü insanın, vatanın var
sağlıkla sıhhatle bebişinede eşinede kavuş inş
olsun canım bu ayrılık bebegınız ıcınkeyfı değil ya nasılsa uzun yıllar birlikte olacaz allahın ıznıyle
sen buraların keyfını cıkar , keyfıne bak evine donunce de buraları özleyeceksın o yuzden memleket depola sen
buarada arkadaşımın doğum haberini aldım
darısı başımıza..
işten çıkkmak için artık daha da sabırsızlanıyorum
18 hafta woww wwooowwx2 yaptığımız zaman günler-haftalar sayacağız kısmetsee
Ama bir yerde de dile kolay geliyor yoksa dönüp baktığımdaa gerisini göremiyorum bir okadarda uzun geliyor
Hayırlısıylaa yüzümüzün akıylaa kucağımıza alacağımız günler de gelir inşAllah sağsalim sağlıkla
Pooofff... no temizlikk yes tembellik pleaseeeeama benim kaynana gelince caar caar konuşurr
onun korkusunaa yapacağım birşeyy, Allahtan yemeğimde varr ohhhh
Ekmekle aram cok iyi değilde benim canım acaip simit cekiyor canımm
10 tane koy önümee hüüppp midedee, görümcemde cocuk simitcinin önünden gecmicek senin yüzünden yeme bukadar diyor
Kocamda pazarlık yapıyorr hamilelikte kilo alımı serbest yeter ki bebişimize gitsin sağlıklı olsun ama doğurur doğurmaz sihirli değneğin değeceğine inanıyor benim heriff oyüzden bukadar rahatliposuction mu yaptırsam nee doğum anında, alttan bebek üstten yağlar çıkar
EVET CANIM BU SÜREÇLER ÇOK CABUK GEÇİYORMUŞTE GEL GÖR SON HAFTALAR GEÇMİYORMUS YENİ DOGRURAN ARKADAŞIM ÖYLE DİYOR
HAYIRLISI RABBIM TEK NEFESTE BIR AVAZDA DOGUM YAPMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH
YA BENDE ÇOK TEMBEL OLDUM ZATEN TEMIZ VE DUZENLIYIMDIR HASSAS OLMAYA CALISIRIM IS HAMILELIK DERKEN DUZEN DEVAM EDIYOR AM TEMIZLIK ASKIYOR MALESEF BENIM OYLE LAF EDICEK KIMSEM YOK UZAKTALAR:) GERCI EN BASTA PASAKLI OLUNCA ANNEM EDER O AYRI KENDISI HASTALIK DERECESINDE TEMIZDIRDE BEN ONUN KADAR ASLA OLAMAM ISTEMEMDE
NORMALDE BENDE EKMEK ÇOK TÜKETMEM CANIM AMA BZEN SULU YEMEKLERİN YANINDA DA YİYİNCE YENİYOR YANİ :) URFADA HERSEY KEBAP USLU VE EKMEKLE TUKETILEN SEYLER OLDUGU ICIN BAZEN ISTEMESENDE ZORUNLU KALIYORSUN İŞ YERINDE ME BUREN :)
BEN COK ZYAIFIM VALLA ALSAMDA NORMALE DÖNERIM VERME DERDIM OLURMU BILMEM 30 KILO ALMICAMA GÖRE :)
GÖBÜŞLERİ SARMAK GEREKİYORMUŞ NORMAL DOGUMDA SARKMAMASI İÇİN CANIM:26:
bunu bi oku canım üzerime bi borç biliyorum burda yazılandan sonra tekrar hatırlatmayı artık nası düşünüceğiniz size kalmış
canım uzulme sakın herseyde bır hayır vardırmerhaba kızlar hepinize güzel haftasonları diliorum,
benim moralim çoook bozuk, atanamadım 1.8 puanla kaçırdım olduğum ili çok canım sıkıldı ama herşeyde vardır bir hayır dierek kendimi avutmaya çalışıorumumarım haziran atamalarında olur die dua etmekten başka çarem yok kendinize bebişlere ii bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?