2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm kızlar güzel bi gün ve ben çalışıyorum :/
bişi sorcam ayaklarında daha doğrusu bileklerinde şişme olana varmı?

iyi hafta sonları hamişler canım tuzlu mu yiyosun dikkat et tuzdan dolayı şişer benimde tek vazgeçemiceğim şey tuz inş şişmem

ayyy sinir oldum sinirrrr
eşim annesiyle konuşuyordu beni sordu bebek kıyafeti alıyo netten demıs kayınvalıdem benı ıstedı tlfa hoş beşten sonra
kızım dogana kadar bişey almayın ne olur olmaz dedi bir hastane cıkısı yeter dogduktan sonra alırsnız dedi

küfretmemek ıcın zor tuttummm kendımı

iyiler hoşlarda niye heves kırarlar bılmem

ben rüyamda erkek gördüm rüya tabilerini araştırıdım erkek gören kızla müjdelenir yazıyordu. benimki kız

iyi hafta sonları hamişler canım tuzlu mu yiyosun dikkat et tuzdan dolayı şişer benimde tek vazgeçemiceğim şey tuz inş şişmem

yok cnm aslında az tuzlu yerim o da yemeğin içinde salata malata hiç aramam tuz
am nebileyim ayak ısıtıcı günde 10 saat sabit oturma bunlardan kaynaklı sanırım
birden görünce panik yaptım :)

kıyamam hevesini kursağında bırakmış
ama onlarıda anla öyle yetişiyolar bizler bile acaba diyoruzki onlar daha temkinli
bide büyükler ya normaldir cnm üzülme hiç

Kızlar 2 haftadan fazladır kocamı görememiştim dün saat akşam 9.30 da aradı hala iş yerindeyim diye..bende belki erken çıkar gelir bana sürpriz yapar diye düşünmüştüm arayıp söyleyince nasıl moralim bozuldu anlatamam yol zaten 7-8 saat sürüyor gelme artık dedim istemiyorum dedim hep hevesim kursağımda kalıyor böyle diye sabaha kadar ağladım zaten hassasım farklı şehirlerdeyiz iş yoğunluğundan telefonda bile konuşamıyoruz neredeyse çok zoruma gidiyor sabaha kadar ağladım.. gün ağardı gelse gelirdi dedim artık gelmez diye düşünürken 20 dakika önce kapı açıldı bi baktım gelmiş şoka girdim çok sevindim gelme diyordum akşam ama ölüyordum yani...yine sabaha kadar kedimi ve bebişimi mahfettiğimle kaldım:26:

kıyamam hevesini kursağında bırakmış
ama onlarıda anla öyle yetişiyolar bizler bile acaba diyoruzki onlar daha temkinli
bide büyükler ya normaldir cnm üzülme hiç

öyle de işte ınsan sınır oluyo arada benım anamda yapıyor da kv de olunca sınır oldum
kendılerınce haklılar da ıste ınsan cok heves edıyor hevesıne ortak arıyor

pek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..
güle güle buyut oglunu canım hayırlı olsun

selam güzel anneler... bugün 2.bebeğimin cinsiyetini öğrendik. bir kızım daha oluyor. o kadar çok dua ettim ki... şükürler olsun kabul oldu. mutluyuz.............

Valla tatlım dr bize ilk 3 ay yasak dedi, ilk 3 ay bittikten sonra biz hiç dr sormadan birlikte olduk eşimle. Biz de korunmamız gerektiğin bilmiyorduk. Dün Pekbicici paylaşmış ben orda gördüm, artık dikkat ederiz. Valla biraz ayıp olucak belki ama ben eşimden daha çok istekliyim . Haftada 2-3 falan oluyo bizim.

Tatlım eğer ekmeğe dayanamıyorsan benim gibi sana çavdar ekmeği tavsiye ederim. Bütün fırınlarda var. Acayip tok tutuyor, bide istesende 1-2 dilimden fazla yiyemiyorsun. Ben kepek ekmeği hiç sevmem ama bunu çok sevdim. Aklında olsun.

pek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..

Hayırlı olsun canım, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

selam güzel anneler... bugün 2.bebeğimin cinsiyetini öğrendik. bir kızım daha oluyor. o kadar çok dua ettim ki... şükürler olsun kabul oldu. mutluyuz.............
ne güzel hayırlı olsun bende hayırlı sağlıklı bi kız istedim hep inş kabul olur.

hayırlı olsun prensin canım:16:

iki kere erkek dendi ama inşallah bu efsuna bende uğramam:)evet yaklaşık 1 hafta önden gidiyorsun dedi doktorumuz. Demek ki kilo olarak ben biraz abartmışım dikkat edeyim bari biraz daha...İlaçlara da başladık ama kan hapı ve vitamin inşallah çok kilo almam.Teşekkürler

ne güzel herkes yediklerinden yemesi gerekenlerden bahsediyor..bense bulantı ilacı almadan doğru düzgün yiyemediğime herşeyi çıkardığıma mı yanayım yoksa bu ilacın bebeğime zarar verme ihtimaline mi yanayım bilemedim..ilacı içmeyeyim dedim ne yediysem çıktı..artık gücüm kalmadı...ALLAH ım sen hakkımızda hayırlısını ver...

kızlar merhaba
bişey sorcam göğsü çok kaşınıpta acıyan var mı aranızda
çatlamayım diye karnıma falan krem sürüyorum ama göğsüm çok acıyor ya
herhangi birşye uygulayan var mı???:44:

bu iletiyi ben ne zaman yazdım dedim ya!! bugün hap almadan deneyim dedim ne yediysem çıkardım.bebişlerimiz iyi olsun da dayanıyoruz

Teşekkürler pekcicim, ben de senin gibi ilk andan beri kız hissedenlerdendim, hislerim doğru çıktı. İnşallah senin minikte kızdır, bu kadar sabrettikten sonra eminim annesini alışveriş manyağı yapar :))

günaydın canım negüzel hala değişmemiş oh bizde 14 haftadan beri kızımız oldugunu öğrendk bır süpriz olmazsa eğer :)

Doktora bahsettim bu yanılgılardan, kız bebekte yanılma daha az olur genelde dedi.. Umarım istediğiniz gibi, en önemlisi de sağlıklı olur canım.

değişmesn bence de annesi herkesın oglu olursa ogullarımıza kızı nereden bulacağız sağlıkla gelsin annesi melegin dünyaya

Doğru söylüyorsun canım, mayıs bebeklerindeki erkek ağırlığından sonra düşünmeden edemiyor insan :))

gitmeden kız anneleri için oda paylaşayım dedim , rabbım sağlıkla versin de kızlar için daha cok çeşit var yaaaaa

Eki Görüntüle 565820

bana göre fazla suslu geldı

Valla bana bile süslü geldi, çok fazla fistolu şeyler şıklığını götürüyor sanki. ben bembeyaz bir bebek odası ve pembeli çiçekli fon perdeler hayal ediyorum.

Benim bebeğim 17+0 çıktı ultrasonda ama sat a göre 17+3, yani geride görünüyor ve kız ama ben yine de bu teoriye inanmıyorum canım, çünkü 14. haftamda cinsiyet olarak değil de, niye fark var, gelişimi mi yavaş diye sormuştum. doktor ilk haftalarda usg ölçümlerinde milimetrik hatalar bile farka sebep oluyor, geç ya da erken döllenme de başka bir sebep demişti.

Canım sen gelebilidğin zamanlarda gel, bizim samimiyetimiz de ortak konumuz bebişlerimizden ileri geliyor. kendini yabancı hissetme :) Alışverişe en erken başlayanlardan biri benim, hamileliğimi ilk duyduğum günden beri alıyorum ve yaşlılar dediği uğursuzluk getirir muhabbetlerine de inanmıyorum. Hep kızım olacağını hissettiğimden 2 beyaz alıyorsam kendimi tutamayıp pembeler de aldım hep :) bugün öğrendim bebeğimin kız olduğunu.. aldıklarımızı paylaştığımız bir topicte var, bu da linki:http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-bebis-hazirliklari-5.html#post27567460

Ben de ilk günlerde hep bu tarz tepkiler verdim, hatta mide yanmasını bebeğin saçlarının uzadığından olduğunu inanlara bilimsel açıklamalar yapıp, bebeğin midemizde büyümediğini anlatmaya çalıştım ama şimdi şöyle düşünüyorum, batıl inançlar birinin söylemesi ile söküp atılamıyor, nasıl ki etrafımızda her türlü insan varsa burası da aynı karmadan oluşuyor ve herkes inanmak istediğine inanıyor.. Cinsiyet tahmini konusundaki belirti kabul edilen şeyler genelde eğlencesine yorumlar yapılıyor. Mksat eğlence deyip geçiyoruz..

ben geçmişi okuyup, yazana kadar açıklamışsın canım.. ben erkek diyecektim :) tutmayacakmış.. Hayırlı olsun canım..

canım bence hiç takma yapacağını yap yine sonra pişman olursun bida bu zamanlarına dönemiceksin
hem seninkinde ne var ki emin ol daha gıcıkları var her işine karışan
duymazdan gel tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…