- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.481
slm kızlar güzel bi gün ve ben çalışıyorum :/
bişi sorcam ayaklarında daha doğrusu bileklerinde şişme olana varmı?
merhabalar, ben de inşallah haziran 2013'te anne olacağım. size merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum: rüyanızda bebeğinizin cinsiyeti ile ilgili bir şey gördünüz mü? ve gördüğünüz cinsiyet doğru çıktı mı? çok teşekkür ederim...
ben hamileliğimin ilk zamanlarında kız bebek görmüştüm. ama oğlum olucak inşallah :)
iyi hafta sonları hamişler canım tuzlu mu yiyosun dikkat et tuzdan dolayı şişer benimde tek vazgeçemiceğim şey tuz inş şişmem
ayyy sinir oldum sinirrrr
eşim annesiyle konuşuyordu beni sordu bebek kıyafeti alıyo netten demıs kayınvalıdem benı ıstedı tlfa hoş beşten sonra
kızım dogana kadar bişey almayın ne olur olmaz dedibir hastane cıkısı yeter dogduktan sonra alırsnız dedi
küfretmemek ıcın zor tuttummm kendımı
iyiler hoşlarda niye heves kırarlar bılmem
kıyamam hevesini kursağında bırakmış
ama onlarıda anla öyle yetişiyolar bizler bile acaba diyoruzki onlar daha temkinli
bide büyükler ya normaldir cnm üzülme hiç
güle güle buyut oglunu canımpek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..
canım bendede oluyo napcamı şaşırıyorum midem şiş gibi gelio..oluyomuş öyle..
ya benim bazı sorularım olcaktı bebiş ne zaman hareket etmeye başlıo bişiler hissediyorum ama nolduğunu anlayamıyorum 2 gündür cok karnım ağrıyo..
bide özel olcak ama dr birlikte olma yasağını kaldırdı..biraz korka korka oluyo ama siz napısunuz korunuyomusunuz..
BAKALIM CANIM ELİMDEKİ İŞLERİ Bİ BİTİRSEM GECİCEKTE ARADA BURADA TEMBELLİK YAPIYORUM :)ONDAN AKSIYOR SORMA ASLINDA GÜNLER SU GİBİ NE ARA 18 HAFTAYA GELMİŞİMŞAŞKINIM
TEMİZLİK AH TEMIZLIK GÜZEL BİŞİ BENIMDE YAPMAM LAZIM SEN YAP BENDE AKSAM YAPIYIM BAKALIM BENDE BI POSTA CAMASIR ATTIM EVDEN CIKARKEN YAAA GIDINCE KOLAY OLSUN DIYE EVET ÇOK ACIKINCA ÖĞÜRÜYORUM BENDE BOŞ OLUYOR YA MİDE
AH TATLIM Bİ EKMEĞE YAKIN YİYORUM DÜN BAKTIM EKMEK YARILANMIS SONUNA GELMEK UZEREE NAPIYORSUN DEDIMDE ŞÖYLE BİR İRKİLDİMDE DURDUM ABARTIYORUM SANIRIM BIZIMKIDE COK YEDIGIM ICINNN ABARTMA DIYORR :)GÖRENDE KILOLU SANIRIM AMA NAPARSIN BENİM HERİİFİM BENI BÖYLE BEYENİYİİ
pek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..
güle güle buyut oglunu canımhayırlı olsun
ne güzel hayırlı olsun bende hayırlı sağlıklı bi kız istedim hep inş kabul olur.selam güzel anneler... bugün 2.bebeğimin cinsiyetini öğrendik. bir kızım daha oluyor. o kadar çok dua ettim ki... şükürler olsun kabul oldu. mutluyuz.............
pek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..
hoş geldin aramıza:) ama bu topikte bı efsun var oğlan dıye gelip kız çıkıyor kız gelen oğlan oluyor:))) maşallah canım ama o boyda hafta daha büyük olur doktorun haftan önden gidiyor dedi mi? ben 3 kılo aldım..suan 19+5 boyumuz 18,8cm 300gr. ve doktorum haftasına göre önden gidiyor dedi.. altta kı tıcketlerden takip edebilirsin aslında boyunu kılosunu gelişimi..normlade ben 18+3 olmak gerekiyor..
ne güzel herkes yediklerinden yemesi gerekenlerden bahsediyor..bense bulantı ilacı almadan doğru düzgün yiyemediğime herşeyi çıkardığıma mı yanayım yoksa bu ilacın bebeğime zarar verme ihtimaline mi yanayım bilemedim..ilacı içmeyeyim dedim ne yediysem çıktı..artık gücüm kalmadı...ALLAH ım sen hakkımızda hayırlısını ver...
Günaydınnn güzell anneleerr,
papalağıı kızcen hayırlı olsun yavrummSağlıkla al meleğini kucağınaa
Cinsiyeti öğrenenler var mı cok geri yapmadım ama onlarda sağlıkla alsınlar kucaklarına
günaydın canım negüzel hala değişmemiş oh bizde 14 haftadan beri kızımız oldugunu öğrendk bır süpriz olmazsa eğer :)
değişmesn bence de annesiherkesın oglu olursa ogullarımıza kızı nereden bulacağız sağlıkla gelsin annesi melegin dünyaya
gitmeden kız anneleri için oda paylaşayım dedim , rabbım sağlıkla versin de kızlar için daha cok çeşit var yaaaaa
Eki Görüntüle 565820
bana göre fazla suslu geldı
nedir bu erkek bebişlerdeki hızlı büyüme sevdasışimdiden kızları bastırırız derdindeler kaslı olacak yavrucaklar maşallah Benimki erkek çıkarsa çok şaşıracağım valla,veledimin gelişimi iki gün küçük hep bu teoriye göre kız olması lazım burdaki erkek bebişler önden gidiyor Allah nazardan saklasın
Pekbicici seninki önde miydi gelişimi arkada mı?
Herkese günaydın:)
Kızlar nasılsınız umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir. Forum çok hızlı ilerliyor bırakın yazmayı okumaya bile yetişemiyorum, bakıyorumda ne güzel arkadaşlıklar kurulmuş, hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz. Ben çok yoğun çalışıyorum maalesef, gündüz girmeye hiç vaktim olmuyor akşamda zaten anca günlük işler ve birz dinleneyim derken yatma saati geliyorHiçbir şeyi yetiştiremiyorum sanki, ev işleri vs. canım da istemiyor, bir de bu arada taşınma durumumuz var. Neysee artık idare edicezz:) Kesin konuşuyorsunuzdur ama, ben bir şey sormak istiyorum bebişler için alış verişe başladınız mı neler alıyorsunuz? Ben acaba daha erken mi diyorum. Bir de daha ne alacağımı bile bilmiyorum zaten :))
Sizi tebrik ederim. Bu sitede bazen gerçekten bilim ve çağ dışı batıl inançlardan bahsediliyor ve bir çoğumuz gösterilecek tepkilerden yıldığımız için bir şey diyemiyoruz. Ben birkaç kez çok abartıldığını (bir şeyin 40 sefer yapılması makbuldür gibi) görüp yorum yapacak oldum, "olur mu, benim babam hoca, bu iş böyledir, şu kitapta bu kitapta yazıyor" diye tepkiler aldım, sonrasında "aman" dedim, "bu hurafelere inanmak ve tatbik etmek insanları rahatlatıyorsa rahatlatsın, bırak. Neticede bu bir telkindir, telkinin de tıp biliminde yeri var zaten :)"...Bebeğin duruşu için aslında bir şey diyemem, belki bilimsel bir anlamı vardır, erkek bebeğin daha erken hareketlenmesiyle ilgili olabilir belki. Ama sağ tarafın sol tarafa göre daha hayırlı olduğu inanışının tek tanrılı dinlerden önceki dönemden beri süregelen bir batıl inanç olduğunu biliyorum. Yorumunuzdan dolayı sizi tekrar kutlarım. Sevgiler...
Kızlar, nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Her sey yolunda mı?
Biz doktordan geldik, kahvaltımızı yaptık.. şimdi de bilgisayar başına geçtim. cinsiyetimiz belli oldu. Tahmini olan var mı acep? yoksa söyleyeceğim.. :))
ayyy sinir oldum sinirrrr
eşim annesiyle konuşuyordu beni sordu bebek kıyafeti alıyo netten demıs kayınvalıdem benı ıstedı tlfa hoş beşten sonra
kızım dogana kadar bişey almayın ne olur olmaz dedibir hastane cıkısı yeter dogduktan sonra alırsnız dedi
küfretmemek ıcın zor tuttummm kendımı
iyiler hoşlarda niye heves kırarlar bılmem
Valla tatlım dr bize ilk 3 ay yasak dedi, ilk 3 ay bittikten sonra biz hiç dr sormadan birlikte olduk eşimle. Biz de korunmamız gerektiğin bilmiyorduk. Dün Pekbicici paylaşmış ben orda gördüm, artık dikkat ederiz. Valla biraz ayıp olucak belki ama ben eşimden daha çok istekliyim. Haftada 2-3 falan oluyo bizim .
canım bizimde düzenli birlikteliğimiz göreve gitmeden önce dikkat ederek koruyorduk bunu ama o artık gitti oyuzden suan zaten ıstesekte olmuyor :) gercı arada bır gelırse kacamak gocemek anca ne paylasmeıs ben göremedım canım ya araştırdım bende doktor yasaklamadıgı sürece yanı gebeliğe engel yoksa ilişkide sıkıntı yok aksıne iymiş diye okumustum
Tatlım eğer ekmeğe dayanamıyorsan benim gibi sana çavdar ekmeği tavsiye ederim. Bütün fırınlarda var. Acayip tok tutuyor, bide istesende 1-2 dilimden fazla yiyemiyorsun. Ben kepek ekmeği hiç sevmem ama bunu çok sevdim. Aklında olsun.
aslında sulu yemeklerde canım ekmek keyfım oyuzdnde vazgecmek ıstemem heralde ama cacdarı denemek lazım pek ılgımı cekmıyor kepek tarzları ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?