2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu iletiyi ben ne zaman yazdım dedim ya!! bugün hap almadan deneyim dedim ne yediysem çıkardım.bebişlerimiz iyi olsun da dayanıyoruz

ah canım sana da üzüldüm ama yalnız olmadığıma sevindim..aslında benim asıl korkum ilaç baya etkili bi ilaç içiyorum ama hamileyken kullanımı insanlarda kanıtlanmamış sanırım..netten araştıryorum çoğu kişi kullanmış...kafam çok karışık...sen hangi ilacı kullanıyorsun canım..

Merhaba arkadaşlar
Sizlere sorum olacak beşiğinizin içini nereden ve nasıl tedarik edeceksiniz yada netten araştıryorsanız bana da nerelere baktıgınızı söyleyebilirmisiniz yardıma ihtiyacım var beşik içini nevresim takımı yorgan beşik korumalıgı yastık yastık kılıfı uyku setlerı vs bunu eskı usul dıktırecekmısınız yoksa hazır bebek uykku setlerımı alıcaksınız fıkırlerınıze ıhtıyacım var
bununla ilgili araştırma ve düşüncelerinizi paylaşırsanız fikir edinirz

İşte geldikk burdayızzz
Temizlik bitti ama bende bebeğimde bittikk
Kendi kendime düşünüyorum eğer kızsaa kesin nefret edecek temizlikten
Erkekse iyi ki erkekğim diye bir daha dua edecek
Birazdan duş alıp , hazırlanıpp kocişle gezmelere gidecekmişizz ödüllendirildim yani anlayacağınz
Azcık oturup sizlere bakim dedim

canım fazla takma bana da annemler söyledi ilk onları ikna ettim biliyolar kafama koydummu yaparım sustular..gecen günde kayınvalideme dedim odayı alcaz ocak subat gibi die oda alma dedi alcam dedim sonra ya hazırlayabilirim ya hazırlayamam dedim bellimi olur ya iyi olurum son aylara ya kötü belki erken doğum olcak ne bilicez..dedim hazırlıcam neyse o hazırlama dedi ben hazırlıcam pes etti cok şükür..ertesi gün annemle konuşmuşlar telde demiş o kafasına koyduğunu yapar bırak istediklerini yapsınlar yani ne gerek var hevesimizi kırmaya dimi ama

aynen canım bizimde yasaktı başladık bakalım ama haftada 1 yeterli bence nolur nolmaz..hamileyken istek artıyomuş canım..
canım benim alacağım yerde beşik gardrop yatagı içi herşeyi içinde alcam ama ayrıda nettede var dükkanlardada var bulursun

elleribe sağlık canım bi bana gelmiyor temizlik aşkı herhalde ya pazar günü resmen zorla yapıyorum yaaa diğer günler zaten yorgun gidiyorum nasıl olcaksa artık...atamadım tembelliğimi

Evet bende okuyunca şok oldumm çünkü hep vardır yaa hamile kalınca oohh rahat rahat takılacağız diye
Ama öyle değilmiş spermin içindeki bir madde erken doğuma neden oluyormuşş:18: Soran arkadaşlara duyrulur

Canım tekrardan hayırlı olsunn, sağlıkla gelsin kızın
Bizde bi öğrenelimde başlarız yavaş yavaş

elleribe sağlık canım bi bana gelmiyor temizlik aşkı herhalde ya pazar günü resmen zorla yapıyorum yaaa diğer günler zaten yorgun gidiyorum nasıl olcaksa artık...atamadım tembelliğimi

Çokk teşekkür ederim canımm ama bırak kalsınn sonucta hiçbirimiz çöp ev yapmıyoruz
Benim kaynanam (kocam) çok konuştuğu için giriştim bugün yoksa bakma bende de inanılmaz tembellik oluştuu
Hem şuan totom başım ağrıyorr, kendime ettim yinee

Seni o kadar iyi anlıyorumki canım.18. Haftamda bile hala midem o kadar hassaski.Çok şükür yeni yeni düzelmeye başladım.
Senin gibi hap almadan bi lokma koyamıyordum ağzıma.Her şeyden tiksinmiştim artık kusmaktan ayakta duramıyordum.Başım dönüyordu ayağa kalkınca.Serumda işe yaramadı.
Hatta hapıda çıkarmaya başlayınca iğnesini kullandım.Onunda etkisi 3 saat sürüyordu.İnsanın içi rahat etmiyor ama üzülme bebişlerde bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle inş.
O kötü dönemimde çıkarmadığım tek şey ayva olmuştu.Ayvayı dene istersen ayvayı önden yiyordum,biraz midemi tutunca bişeyler yemeye çalışıyordum.Birde yemekten sonra
çok hareket etme biraz otur.Ben hala bu moddayım.Yalnız değilsin azcık daha sabır.Allah acil şifa versin inş.

Ben lierac almıştım canım onu göğsümede sürüyorum.Artı çok kaşıntı olduğunda vazelin sürüyorum rahatlatıyor biraz.

merheba ben elif aranıza yenı katıldım düzenlediğiniz 2013 mayıs annelerı listesine benımde eklermısınız sat tarıhım 16-08-2012 suanda 16 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse 24-05-2013 de dogum olucak cınsıyetıni dun ogrendık oglumuz olucak 25 yasındayım 1 yıllık evlıyım ve ılk bebegım ilginize şimdiden tesekkur ederım iyi günler.Yeni üye oldugum için özelden msj atamadım malesef

saol canım bende alıyım ya

merhaba canım ne güzel hemen hemen herkes öğrendi cinsiyetini bizimki göstermedi yaaaa
salı günü kontrole gitcez bakalım öğrencez mi çok heycanlıyım hiç birşeyde alamdım o yüzden

Allah dan öyle derdim yok geçen gün bi baktım eşim banyoyu temizliyor yazık baktı benden hayır yok almış eline bezi hem toplamış hem yıkamış
ama yapması lazım tek pazar evdeyim o pazar gününüde 2 hafta ailesiyle geçirince mecbur kaldı garibim birşeyde diyemedi

Hoşgeldin aramıza canımm sağlıkla kucağına al bebişiniii

canım normal tabiki benim lekelenmem oluyodu o yüzden ilk 3 ay yasaklıydı ayrıntılı ultrasonda dr a sordum rahim ağzında sorun varmı acıklık fln die yok normal dedi..dr um serbest dedi başladık iç güdüsel olarak korkuyosun tabiki ama dikkat edersen sorun olmaz.

Son düzenleme:
canım bebege zararı olacak olsa hıc verır mı doktor sen ıcını ferah tut allahın ıznıyle bırsey olmaz

hoşgeldin canım aramıza

Baby centerdan haftalık bültenim geldi
Bebeğim şimdi avakado büyüklüğündeymiş
Biz avakadomla bıcıbıcıya giderizz hepinizi cok öperizz teyzelerii dikkat edinn kendilerinizee

1 saat utu yaptım ve belim koptu daha makınadakı camasır cıkarılıp asılacak
gecen nette gördüğüm seyı denedim baya da faydası oldu
utu masamda cift ortu kullanıyorum araya alımunyum folyo serdim gerçekten de daha cabuk actı daha kısa sürdü
malesef bir 40 dklık daha utum var :18::18:

Bende paylaşmıştımm onuu
İşe yarıyorsa bende yapayım

canım bebege zararı olacak olsa hıc verır mı doktor sen ıcını ferah tut allahın ıznıyle bırsey olmaz

hoşgeldin canım aramıza

öle canım ama ne bilim...herkes korkarak kullanıyo bu ilacı..b kategorisinde araştırılıyormuş ama korkuyorum işte..ben de yarıya bölüp içiyorum artık..inşallah meleklerimize bişey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…