- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.501
bu iletiyi ben ne zaman yazdım dedim ya!! bugün hap almadan deneyim dedim ne yediysem çıkardım.bebişlerimiz iyi olsun da dayanıyoruz
ayyy sinir oldum sinirrrr
eşim annesiyle konuşuyordu beni sordu bebek kıyafeti alıyo netten demıs kayınvalıdem benı ıstedı tlfa hoş beşten sonra
kızım dogana kadar bişey almayın ne olur olmaz dedibir hastane cıkısı yeter dogduktan sonra alırsnız dedi
küfretmemek ıcın zor tuttummm kendımı
iyiler hoşlarda niye heves kırarlar bılmem
aynen canım bizimde yasaktı başladık bakalım ama haftada 1 yeterli bence nolur nolmaz..hamileyken istek artıyomuş canım..Valla tatlım dr bize ilk 3 ay yasak dedi, ilk 3 ay bittikten sonra biz hiç dr sormadan birlikte olduk eşimle. Biz de korunmamız gerektiğin bilmiyorduk. Dün Pekbicici paylaşmış ben orda gördüm, artık dikkat ederiz. Valla biraz ayıp olucak belki ama ben eşimden daha çok istekliyim. Haftada 2-3 falan oluyo bizim .
.
canım benim alacağım yerde beşik gardrop yatagı içi herşeyi içinde alcam ama ayrıda nettede var dükkanlardada var bulursunMerhaba arkadaşlar
Sizlere sorum olacak beşiğinizin içini nereden ve nasıl tedarik edeceksiniz yada netten araştıryorsanız bana da nerelere baktıgınızı söyleyebilirmisiniz yardıma ihtiyacım var beşik içini nevresim takımı yorgan beşik korumalıgı yastık yastık kılıfı uyku setlerı vs bunu eskı usul dıktırecekmısınız yoksa hazır bebek uykku setlerımı alıcaksınız fıkırlerınıze ıhtıyacım var
bununla ilgili araştırma ve düşüncelerinizi paylaşırsanız fikir edinirz
İşte geldikk burdayızzz
Temizlik bitti ama bende bebeğimde bittikk
Kendi kendime düşünüyorum eğer kızsaa kesin nefret edecek temizlikten
Erkekse iyi ki erkekğim diye bir daha dua edecek
Birazdan duş alıp , hazırlanıpp kocişle gezmelere gidecekmişizz ödüllendirildim yani anlayacağınz
Azcık oturup sizlere bakim dedim
Valla tatlım dr bize ilk 3 ay yasak dedi, ilk 3 ay bittikten sonra biz hiç dr sormadan birlikte olduk eşimle. Biz de korunmamız gerektiğin bilmiyorduk. Dün Pekbicici paylaşmış ben orda gördüm, artık dikkat ederiz. Valla biraz ayıp olucak belki ama ben eşimden daha çok istekliyim. Haftada 2-3 falan oluyo bizim .
Teşekkürler pekcicim, ben de senin gibi ilk andan beri kız hissedenlerdendim, hislerim doğru çıktı. İnşallah senin minikte kızdır, bu kadar sabrettikten sonra eminim annesini alışveriş manyağı yapar :)).
elleribe sağlık canım bi bana gelmiyor temizlik aşkı herhalde ya pazar günü resmen zorla yapıyorum yaaa diğer günler zaten yorgun gidiyorum nasıl olcaksa artık...atamadım tembelliğimi
Valla tatlım dr bize ilk 3 ay yasak dedi, ilk 3 ay bittikten sonra biz hiç dr sormadan birlikte olduk eşimle. Biz de korunmamız gerektiğin bilmiyorduk. Dün Pekbicici paylaşmış ben orda gördüm, artık dikkat ederiz. Valla biraz ayıp olucak belki ama ben eşimden daha çok istekliyim. Haftada 2-3 falan oluyo bizim .
canım bizimde düzenli birlikteliğimiz göreve gitmeden önce dikkat ederek koruyorduk bunu ama o artık gitti oyuzden suan zaten ıstesekte olmuyor :) gercı arada bır gelırse kacamak gocemek anca ne paylasmeıs ben göremedım canım ya araştırdım bende doktor yasaklamadıgı sürece yanı gebeliğe engel yoksa ilişkide sıkıntı yok aksıne iymiş diye okumustum
Tatlım eğer ekmeğe dayanamıyorsan benim gibi sana çavdar ekmeği tavsiye ederim. Bütün fırınlarda var. Acayip tok tutuyor, bide istesende 1-2 dilimden fazla yiyemiyorsun. Ben kepek ekmeği hiç sevmem ama bunu çok sevdim. Aklında olsun.
aslında sulu yemeklerde canım ekmek keyfım oyuzdnde vazgecmek ıstemem heralde ama cacdarı denemek lazım pek ılgımı cekmıyor kepek tarzları ama :)
selam Kizlar benimde tam tersi biziede dok zaten bastan birsey demedi yani bir tehlike olacagini söylemedi iliskide ama tam tersi
ben cok korkuyorum bu durumdan. Doktor birsey demesede ben bebege zarar verir diye cok korku icindeyim. Bu normalmi arkadaslar??
ne güzel herkes yediklerinden yemesi gerekenlerden bahsediyor..bense bulantı ilacı almadan doğru düzgün yiyemediğime herşeyi çıkardığıma mı yanayım yoksa bu ilacın bebeğime zarar verme ihtimaline mi yanayım bilemedim..ilacı içmeyeyim dedim ne yediysem çıktı..artık gücüm kalmadı...ALLAH ım sen hakkımızda hayırlısını ver...
kızlar merhaba
bişey sorcam göğsü çok kaşınıpta acıyan var mı aranızda
çatlamayım diye karnıma falan krem sürüyorum ama göğsüm çok acıyor ya
herhangi birşye uygulayan var mı???:44:
Seni o kadar iyi anlıyorumki canım.18. Haftamda bile hala midem o kadar hassaski.Çok şükür yeni yeni düzelmeye başladım.
Senin gibi hap almadan bi lokma koyamıyordum ağzıma.Her şeyden tiksinmiştim artık kusmaktan ayakta duramıyordum.Başım dönüyordu ayağa kalkınca.Serumda işe yaramadı.
Hatta hapıda çıkarmaya başlayınca iğnesini kullandım.Onunda etkisi 3 saat sürüyordu.İnsanın içi rahat etmiyor ama üzülme bebişlerde bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle inş.
O kötü dönemimde çıkarmadığım tek şey ayva olmuştu.Ayvayı dene istersen ayvayı önden yiyordum,biraz midemi tutunca bişeyler yemeye çalışıyordum.Birde yemekten sonra
çok hareket etme biraz otur.Ben hala bu moddayım.Yalnız değilsin azcık daha sabır.Allah acil şifa versin inş.
Ben lierac almıştım canım onu göğsümede sürüyorum.Artı çok kaşıntı olduğunda vazelin sürüyorum rahatlatıyor biraz.
merheba ben elif aranıza yenı katıldım düzenlediğiniz 2013 mayıs annelerı listesine benımde eklermısınız sat tarıhım 16-08-2012 suanda 16 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse 24-05-2013 de dogum olucak cınsıyetıni dun ogrendık oglumuz olucak 25 yasındayım 1 yıllık evlıyım ve ılk bebegım ilginize şimdiden tesekkur ederım iyi günler.Yeni üye oldugum için özelden msj atamadım malesef
Çokk teşekkür ederim canımm ama bırak kalsınn sonucta hiçbirimiz çöp ev yapmıyoruz
Benim kaynanam (kocam) çok konuştuğu için giriştim bugün yoksa bakma bende de inanılmaz tembellik oluştuu
Hem şuan totom başım ağrıyorr, kendime ettim yinee
merheba ben elif aranıza yenı katıldım düzenlediğiniz 2013 mayıs annelerı listesine benımde eklermısınız sat tarıhım 16-08-2012 suanda 16 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse 24-05-2013 de dogum olucak cınsıyetıni dun ogrendık oglumuz olucak 25 yasındayım 1 yıllık evlıyım ve ılk bebegım ilginize şimdiden tesekkur ederım iyi günler.Yeni üye oldugum için özelden msj atamadım malesef
canım normal tabiki benim lekelenmem oluyodu o yüzden ilk 3 ay yasaklıydı ayrıntılı ultrasonda dr a sordum rahim ağzında sorun varmı acıklık fln die yok normal dedi..dr um serbest dedi başladık iç güdüsel olarak korkuyosun tabiki ama dikkat edersen sorun olmaz.selam Kizlar benimde tam tersi biziede dok zaten bastan birsey demedi yani bir tehlike olacagini söylemedi iliskide ama tam tersi
ben cok korkuyorum bu durumdan. Doktor birsey demesede ben bebege zarar verir diye cok korku icindeyim. Bu normalmi arkadaslar??
canım bebege zararı olacak olsa hıc verır mı doktor sen ıcını ferah tut allahın ıznıyle bırsey olmazne güzel herkes yediklerinden yemesi gerekenlerden bahsediyor..bense bulantı ilacı almadan doğru düzgün yiyemediğime herşeyi çıkardığıma mı yanayım yoksa bu ilacın bebeğime zarar verme ihtimaline mi yanayım bilemedim..ilacı içmeyeyim dedim ne yediysem çıktı..artık gücüm kalmadı...ALLAH ım sen hakkımızda hayırlısını ver...
hoşgeldin canım aramızamerheba ben elif aranıza yenı katıldım düzenlediğiniz 2013 mayıs annelerı listesine benımde eklermısınız sat tarıhım 16-08-2012 suanda 16 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse 24-05-2013 de dogum olucak cınsıyetıni dun ogrendık oglumuz olucak 25 yasındayım 1 yıllık evlıyım ve ılk bebegım ilginize şimdiden tesekkur ederım iyi günler.Yeni üye oldugum için özelden msj atamadım malesef
1 saat utu yaptım ve belim koptudaha makınadakı camasır cıkarılıp asılacak
gecen nette gördüğüm seyı denedim baya da faydası oldu
utu masamda cift ortu kullanıyorum araya alımunyum folyo serdim gerçekten de daha cabuk actıdaha kısa sürdü
malesef bir 40 dklık daha utum var :18::18:
canım bebege zararı olacak olsa hıc verır mı doktor sen ıcını ferah tut allahın ıznıyle bırsey olmaz
hoşgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?