2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin Elifcim . İyiki de katıldın, çünkü bu topic gerçekten çok eğlenceli , sen de göreceksin zaten. Akşam eve gelir gelmez ilk işim buraya bakmak .

slm canım yazıları renklendırmek ıcın ust kısımda font , size, A işareti var aya tıklarsan renkler var fonta tıklarsanda yazı tıpi değişiyor
debeme 1 2 3

Son düzenleme:
mihrimahh, misivam öğrenmişsiniz hayırlı olsun inşallah bebişleriniz... sdrkyn canım o kadar hassaslaşıyoruzki normalde takmayacağımız şeyler zorumuza gidiyor boşver canım kötü niyetle söylememiştir hediye falan bol gelir fazladan alışveriş yapma diye demiştir.

YA EVET BAK ogluslarımızdan mıs demekkı
kaynana degılmı yaa tıka kulaklarını ben ona baksaydımmmmm
pek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..
gozun aydın canımmmmmmmmmmmm
selam güzel anneler... bugün 2.bebeğimin cinsiyetini öğrendik. bir kızım daha oluyor. o kadar çok dua ettim ki... şükürler olsun kabul oldu. mutluyuz.............
gozun aydın canımmmm

hosgeldın aramzıa gouzun aydın

papalaği canım kızın sağlıkla mutlulukla gelsin..Pekbicici maşallah canım temizlik olayını bitirmişsin güzelce dinlen artık

Kotu nıyetlı degıl bılıyorum ama ıste hevesımı kırmasalar daha ıyı olacak
acaba ne ne yapıcan merak ettim
Canınızın ıstemeyecegını bılsem soylerım de ısteyen olupta yapamazsa cok uzulurum

ay ne güzel bende cinsiyeti değişenler arasına katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum inş bizimde kızdır

Insallah cnm ben kndimi hazirlamistim erkek olduguna kiz deyince dr cok sasirdim ve sevindim :))

arkadaşım merhaba bugün bahar hanım a gidecektin ne yaptın
doktorumdan memnun kaldınmı

Evet tatli bir bayan zaten bnmkide hemen gosterdi cinsiyetini sana vitamin tarzi bisey verdi mi?
Tesekkur ederim yinede belki karsilasiriz bi gun :)))

Canın ısterse karısmam fırında garnıturlu tavuk, pılav, sehrıye corbası yanında tursu

hıımmmm ohhh afiyet bal şeker olsun inşallah bi turşu her daim istiyo zaten hamilelikten beri ama annemde bu sene bi güzel yapmış bayıla bayıla yiyorum çok şükür

hıımmmm ohhh afiyet bal şeker olsun inşallah bi turşu her daim istiyo zaten hamilelikten beri ama annemde bu sene bi güzel yapmış bayıla bayıla yiyorum çok şükür

Bende bır tek annemın tursunu yıyebılıyorum sagolsun ankaraya gıttıkce kavonazo boluyo salatalıkları bende afıyetle yıyorum

hoşgeldin cnm hangi şehirden merak ettim

dramamine nin hapını kullanıyorum.aynı zamanda serumun içine iğnesini yapıyorum.2 haftasır rahattım ama dünden beri yine fenayım.hele bugün kafam kalkmıyor bulantıdan

Bende bır tek annemın tursunu yıyebılıyorum sagolsun ankaraya gıttıkce kavonazo boluyo salatalıkları bende afıyetle yıyorum
canımm ohhh yarasınnn ama fazlada yüklenme turşuya malum tuzlu vücutta su toplar ödem olur benimde bazen istiyoda 1 tane fln yiyip bastırıyorum..

off yedım yedım doymadım :18: tv de sımıt gordum babayı gönderdık almaya o kadar yemek yedım nıye hala ac hıssedıyorum anlamadım sıpam da kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…