- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.521
Bende paylaşmıştımm onuu
İşe yarıyorsa bende yapayım
merheba ben elif aranıza yenı katıldım düzenlediğiniz 2013 mayıs annelerı listesine benımde eklermısınız sat tarıhım 16-08-2012 suanda 16 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse 24-05-2013 de dogum olucak cınsıyetıni dun ogrendık oglumuz olucak 25 yasındayım 1 yıllık evlıyım ve ılk bebegım ilginize şimdiden tesekkur ederım iyi günler.Yeni üye oldugum için özelden msj atamadım malesef
debeme 1 2 3slm canım yazıları renklendırmek ıcın ust kısımda font , size, A işareti var aya tıklarsan renkler var fonta tıklarsanda yazı tıpi değişiyor
selam Kizlar benimde tam tersi biziede dok zaten bastan birsey demedi yani bir tehlike olacagini söylemedi iliskide ama tam tersi
ben cok korkuyorum bu durumdan. Doktor birsey demesede ben bebege zarar verir diye cok korku icindeyim. Bu normalmi arkadaslar??
bu aralar bende de tersi oluyo...kocam köşe bucak kaçıyotedirgin oluyomuş konsantre olamıyormuş
hazır keyfım yerındeyken eşime 3 çeşit yemek yapayım da adamın mıdesı de bayram etsin
YA EVET BAK ogluslarımızdan mıs demekkıevet burda cok hareketlı gecıyor aksam uzanıyorum sadece belkı ondan
ara ara olan bırseyler var ayırt edemıyorum gaz boyle sertce hareket eder ya karnında ınsanın oyle oluyor
kız ıkımızın de oglusmus meger sen ılk zamanlar dıyordun hep aynı seylerı yasıyoruz bız hamılelıkte dıye
ıyıdır canım cok mutluyuz biz esım ben ve bebis tr de
mis gibi hava guzel yemekler
kaynana degılmı yaa tıka kulaklarını ben ona baksaydımmmmmayyy sinir oldum sinirrrr
eşim annesiyle konuşuyordu beni sordu bebek kıyafeti alıyo netten demıs kayınvalıdem benı ıstedı tlfa hoş beşten sonra
kızım dogana kadar bişey almayın ne olur olmaz dedibir hastane cıkısı yeter dogduktan sonra alırsnız dedi
küfretmemek ıcın zor tuttummm kendımı
iyiler hoşlarda niye heves kırarlar bılmem
gozun aydın canımmmmmmmmmmmmpek tahminde bulunan çıkmadı.. neyse ben söyleyeyim.. Rabbim nasip ederse bir oğlumuz olacak..
gozun aydın canımmmmselam güzel anneler... bugün 2.bebeğimin cinsiyetini öğrendik. bir kızım daha oluyor. o kadar çok dua ettim ki... şükürler olsun kabul oldu. mutluyuz.............
merheba ben elif aranıza yenı katıldım düzenlediğiniz 2013 mayıs annelerı listesine benımde eklermısınız sat tarıhım 16-08-2012 suanda 16 haftalık hamıleyım Allah nasıp ederse 24-05-2013 de dogum olucak cınsıyetıni dun ogrendık oglumuz olucak 25 yasındayım 1 yıllık evlıyım ve ılk bebegım ilginize şimdiden tesekkur ederım iyi günler.Yeni üye oldugum için özelden msj atamadım malesef
Kotu nıyetlı degıl bılıyorum ama ıste hevesımı kırmasalar daha ıyı olacakmihrimahh, misivam öğrenmişsiniz hayırlı olsun inşallah bebişleriniz... sdrkyn canım o kadar hassaslaşıyoruzki normalde takmayacağımız şeyler zorumuza gidiyor boşver canım kötü niyetle söylememiştir hediye falan bol gelir fazladan alışveriş yapma diye demiştir.
Canınızın ıstemeyecegını bılsem soylerım de ısteyen olupta yapamazsa cok uzulurumacaba nene yapıcan merak ettim
ay ne güzel bende cinsiyeti değişenler arasına katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum inş bizimde kızdır
arkadaşım merhaba bugün bahar hanım a gidecektin ne yaptın
doktorumdan memnun kaldınmı
Kotu nıyetlı degıl bılıyorum ama ıste hevesımı kırmasalar daha ıyı olacak
Canınızın ıstemeyecegını bılsem soylerım de ısteyen olupta yapamazsa cok uzulurum
ama ben merak etiiimmmipucu verseydin en azından
Canın ısterse karısmamfırında garnıturlu tavuk, pılav, sehrıye corbası yanında tursu
hıımmmm ohhh afiyet bal şeker olsun inşallahbi turşu her daim istiyo zaten hamilelikten beri ama annemde bu sene bi güzel yapmış bayıla bayıla yiyorum çok şükür
ah canım sana da üzüldüm ama yalnız olmadığıma sevindim..aslında benim asıl korkum ilaç baya etkili bi ilaç içiyorum ama hamileyken kullanımı insanlarda kanıtlanmamış sanırım..netten araştıryorum çoğu kişi kullanmış...kafam çok karışık...sen hangi ilacı kullanıyorsun canım..
canımm ohhh yarasınnn ama fazlada yüklenme turşuya malum tuzlu vücutta su toplar ödem olur benimde bazen istiyoda 1 tane fln yiyip bastırıyorum..Bende bır tek annemın tursunu yıyebılıyorum sagolsun ankaraya gıttıkce kavonazo boluyo salatalıkları bende afıyetle yıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?