- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.541
bunu bi oku canım üzerime bi borç biliyorum burda yazılandan sonra tekrar hatırlatmayı artık nası düşünüceğiniz size kalmış
canımm ohhh yarasınnn ama fazlada yüklenme turşuya malum tuzlu vücutta su toplar ödem olur benimde bazen istiyoda 1 tane fln yiyip bastırıyorum..
hmm peki ozaman canım malum ilarleyen aylarda kilo almamız hızlancak ben 50 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum.. dikkat etmekte fayda var die söyliyim dedim yanlış anlama sakın..Yok tatlım 2 3 gunder bır yıyorummınık mınık salatalıklar zaten cerez gıbı oluyo
Eki Görüntüle 565392
Kızlar ben böyle birşey bulursam böyle alacağım banyo için
Kullanışlı olur mu acaba?
Bana göre o izlediğimiz videolardaki gibi musluk altında olacak hep ve üşümiyecek
Kaydırma olmaz diye gördümm
Çömelipte bel ağrısı yapmaz cocukta camasır gibi cart curt hızlı hızlı yıkanıp korkmaz gibi :44:
selam güzel annecikler ve tatlı mucizeleri:)
haftasonu geldi şimdiden hepimize mutlu haftasonları:) sağlıklı ve dinlenceli geçen bir haftasonu olsun inşallah...
ben bebişimin hareketlerini görmek ve güzel haberlerini almak istiyorum bence hamilelikte zaman çok yavaş geçiyor ya randevuya hala 8 gün var.
Hepiniz bişeyler almaya araştırmaya başlamışsınız biz daha hiç başlamadık Allah yardımcımız olsun.
Bu arada bebişlerin bir kısmı BOĞA burcu olacak var mı burç özellikleriyle ilgili bilgisi olan?
hmm peki ozaman canım malum ilarleyen aylarda kilo almamız hızlancak ben 50 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum.. dikkat etmekte fayda var die söyliyim dedim yanlış anlama sakın..
hmm peki ozaman canım malum ilarleyen aylarda kilo almamız hızlancak ben 50 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum.. dikkat etmekte fayda var die söyliyim dedim yanlış anlama sakın..
ben biliyorum nerde olduğunuzuuuu....hepiniz ''ben bilmem eşim bilir'' ya da ''yetenek sizsiniz'' izliyosunuz dimiiiiiiii........
Bence hazır haftasonu yarın ıs yok dıye babalarla oynasıyorlarbızım baba gıttı mac ızlıo bende hem fılm ızlıom hem tlfdan buraya bakıyorum
canım uzulme sakın herseyde bır hayır vardırbende gecen yıl martta 0,3 le kaçırdım nasıl uzulduydum anlatamam ama sonra baktım atansaydım dugun hazırlıklarım cok zor olacaktı düğünde sonra atamam oldu şimdi daha ıyı oldu hersey
ne güzel herkes yediklerinden yemesi gerekenlerden bahsediyor..bense bulantı ilacı almadan doğru düzgün yiyemediğime herşeyi çıkardığıma mı yanayım yoksa bu ilacın bebeğime zarar verme ihtimaline mi yanayım bilemedim..ilacı içmeyeyim dedim ne yediysem çıktı..artık gücüm kalmadı...ALLAH ım sen hakkımızda hayırlısını ver...
dğru sölüosunda cnm işte insan bi an düşününce sindiremio, hayırlısı artık ne dielim dediğin gibi hayır arıycaz her olanda
bende öleydim bir haftadır çok şükür iim canım umarım sennde azalıcak bir haftaya,ilacada sakın takılma bebeğe zararı olsa doktrlar vermez
kizlar ishal oldum karin agrisindan duramiyorum hala ayaktayim bu saatte
dramamine nin hapını kullanıyorum.aynı zamanda serumun içine iğnesini yapıyorum.2 haftasır rahattım ama dünden beri yine fenayım.hele bugün kafam kalkmıyor bulantıdan
dğru sölüosunda cnm işte insan bi an düşününce sindiremio, hayırlısı artık ne dielim dediğin gibi hayır arıycaz her olanda
bende öleydim bir haftadır çok şükür iim canım umarım sennde azalıcak bir haftaya,ilacada sakın takılma bebeğe zararı olsa doktrlar vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?