2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yok tatlım 2 3 gunder bır yıyorum mınık mınık salatalıklar zaten cerez gıbı oluyo
hmm peki ozaman canım malum ilarleyen aylarda kilo almamız hızlancak ben 50 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum.. dikkat etmekte fayda var die söyliyim dedim yanlış anlama sakın..

canım sanki bebek debelenirken kolunu kafasını çarpar gibi geliyor musluga cunku cocukların cogu suyun altında sakin durmayı basaramıyor maalesef.:) bana bu biraz sakat geldi

boğa olur umarım. erken doğum olup koç burcu olması çok fena. başımda 2 tane koç var:) cidden çok zor bi burç:) ama boğa burcu bebeği cok sakin sabırlı, mutlu hayatla barışık bir bebek olurmuş:) ne şanslıyız kızlar:)

hmm peki ozaman canım malum ilarleyen aylarda kilo almamız hızlancak ben 50 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum.. dikkat etmekte fayda var die söyliyim dedim yanlış anlama sakın..

ben tam 8 kilo aldım ve çok sıkıntıdayım. açlığımı kontrol edemiyorum. bu gidişle 30 u görücem diye de korkuyorum

Yok canım nıye yanlıs anlayım 2 kılo verdım ben daha da almadım kahvaltıyla duruyordum sanırım oglum cok acıktı yemekle doymadı yavrum saglıklı olsun da ben 20 kılo da alırım sorun degıl

ben biliyorum nerde olduğunuzuuuu....hepiniz ''ben bilmem eşim bilir'' ya da ''yetenek sizsiniz'' izliyosunuz dimiiiiiiii........

dğru sölüosunda cnm işte insan bi an düşününce sindiremio, hayırlısı artık ne dielim dediğin gibi hayır arıycaz her olanda

bende öleydim bir haftadır çok şükür iim canım umarım sennde azalıcak bir haftaya,ilacada sakın takılma bebeğe zararı olsa doktrlar vermez

mide bulantısı çok zor gerçekten bende metpamit kullandım hep benim 15. haftada geçti ondan sonra iştah açılıyo o da zor mide bulantısı kadar değil tabi Allah şifa versin

Son düzenleme:
dramamine nin hapını kullanıyorum.aynı zamanda serumun içine iğnesini yapıyorum.2 haftasır rahattım ama dünden beri yine fenayım.hele bugün kafam kalkmıyor bulantıdan

dramamine bana hiç fayda etmedi canım aksine beynimi uyuşturdu..inşallah bi an önce geçer bulantılarımız...

inşallah canım..3 ay dediler 3 ayı bekledim sabırla..3.5 ay dediler onu da bekledim şimdi 4.ayını doldur bişicik kalmıcak diyolar..son çarem 4.ay yine geçmezse 9 ay sürecek dicem umudmu kaybedecem..

herkese günaydınlar iyi pazarlar kızlar....umarım herkesin günü bebekleri ve eşleriyle beraber çok çok güzel geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…