- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.561
Ben uyandığım gibi, artık bi tekme at be kızım dedim ama bizimkinde hala tık yok canım yaa
inş canım hemen iyileşirsin ve cok su kaybetmemış olursunKizlar ishal oldum karin agrisindan duramiyorum hala ayaktayim bu saatte
benımki açken pek benımle muhattap olmuyor senı cadı kız da oyle olmasın annesıBen uyandığım gibi, artık bi tekme at be kızım dedim ama bizimkinde hala tık yok canım yaa
gunaydınnn ıyı pazarlar dılıyorummmm
benartık ınandım benıım oglan aynı ben gıbı ınatcı tekmelıyo tekmelıyo esım elını koyunca bırakıyo yalvarıyo esım nolur ooglum at bı tekme dıyo yoookk tık yok
gunaydınnn ıyı pazarlar dılıyorummmm
benartık ınandım benıım oglan aynı ben gıbı ınatcı tekmelıyo tekmelıyo esım elını koyunca bırakıyo yalvarıyo esım nolur ooglum at bı tekme dıyo yoookk tık yok
benım artık kelebek ucusur gıbı seyler ya da atma gibi hşsler olmuyor
ama bır anda sert bırsey hıssedıyorum 3 kere falan arka arka olabiliyor sanirim bunlar tekme
ama hala anlayamiyorum gaz kutlesı bır anda duser gıbı oluyor ona benziyor
zaten gunde bırkac kez cok fazla degil.
kizlar sag tarafta asagida, vajınaya dogru garip birsey oluyor geceden beri sinirlerimi bozuyor
perıyodık olarak titreme gibi birsey var sagda titriyor duruyor 5 sn sonra yıne oyle
hıc gecmeden devam ediyor psıkolojm bozuldu ıyıce
dun tekme oldugunda kaynanam yanımdaydı elımı koyunca anladı, bebisimin babasi da sagdan gonderirmis hareketleri 9 ay boyunca ve bıraz asagidan sagdan gelirmis hep. erkek cocuklarin dagdan hissedilir dedi o da
bir de ben her sabah taze nane yiyorum canım cok istiyor salataya bolca koyuyorlar umarin bir sakincası yoktur:44:
dun sakiz yuttum onu bıle dusunup duruyorum bebegime zararı olmus mudur dıye:44: iyice siyiriyorum bu ara yıne
gunaydın canım, bişicik olmaz ogluna merak etme benımde 1 haftadır vajınam sızlıo sankı ıcerdekı kaslar gerılıyor anlamadım gıttı doktora sordum gayet normal diyo
doktora neyı sorsam normal seyrınde dıyo bız cok evhamlı annelerız
sagolun kizlar,bu saate kadar wc deydim hep ne yedim ictiysem cikti disari,dr ilac verdi artik napalim dayaniyorum ne oldu anlamadim,kabizliktan sikayet ederken birdenbire
sagolun kizlar,bu saate kadar wc deydim hep ne yedim ictiysem cikti disari,dr ilac verdi artik napalim dayaniyorum ne oldu anlamadim,kabizliktan sikayet ederken birdenbire
ben de farkettim
ben de gelince burda tecrubelı yaslı bir doktora gittim
karnımın sag tarafı gerılıyor dıyorum sallamiyor bile adam
gerginlik var diyorum birsye demiyor normal goruyor hep
normaldır cidden garip ama gecer elbet takilmiyim ben
vajinada sizlama bende de oluyor ara ara
kızlar alakası var mı bilmiyorum ama bu vajinada sızlama ben kabız olduğum dönemde olyor...sanki onla ilgli gibi geldi bana..şu ara rahatım o konuda ve sızlama filan kalmadı
benımki açken pek benımle muhattap olmuyor senı cadı kız da oyle olmasın annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?