2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Rabbim acil sifalar versin ailesine bagislasin o bebegi.dogum sirasinda olmasi daha uzucu(

hahahah aynen oyle cnaım yaaa eşime dıyorum korkuyo senden ınat edıyo resmen
bende cok ıstıytrum o zaan sımdıkı haşınden cok daha mutlu olucak emınım...benım sureklı cnm gunde 15-20 yı gecıyor
ıyı pazarlar kızlar

bu arada gribimi de oldum
orda bırsey olmuyor buraya gelince hava degisikliginden etkilenyorum hemen bir de cok optuk gelen gideni kaptim sanirsam
çok gecmıs olsun cnm
sagolun kizlar,bu saate kadar wc deydim hep ne yedim ictiysem cikti disari,dr ilac verdi artik napalim dayaniyorum ne oldu anlamadim,kabizliktan sikayet ederken birdenbire

ayy gecmıs olsun senın cok bulantın olmuyordu bırseymı dokundu acaba?yada donuyor ondan olabılır

Gunaydin hatunlar
bende sabah cok kotuydum karin agrisi, kalbimin ritmi bozuldu korktum valla. Herhalde tansiyon etkiledi gibi. Biraz dinlenince gecti.
Dun kina gecesi vardi biraz tepindik ondan oldu desem kii degil. Bugun dugun var bakalim, napcaksak.

kız cocuklarının hareketlerı daha gec hıssesılırmıs belkı de ondandır benımde hamıle kalmadan once gobegım vardı

acıl sıfalar dılıyorum canım

gitmeden kız anneleri için oda paylaşayım dedim , rabbım sağlıkla versin de kızlar için daha cok çeşit var yaaaaa

Eki Görüntüle 565820

bana göre fazla suslu geldı

kendi evim olsa oda yapardım ama malesef tayinciyiz hele birde bu sene şark görevi var herşey kursağımda kalıyr ((( inşallah doğu dan sonra kendi evimde alırım ((((

benı 10gün önden gidiyor ama kız dediler en son:)

Amin canım.Gerçekten öyle böyle şeyler doktordanmı kaynaklanıyor acaba onu düşünüorum şimdi

kendiliginden olsa Allahtan gelmis imtihan deriz ama boyle kullar vesile olunca bide oncesinde saglikliysa daha cok vicdan azabi ceker insan( hayirlisiyla saglikla kucagimiza alsak bir yavrularimizi..

benı 10gün önden gidiyor ama kız dediler en son:)

bu teoride curudu desene:)) masallah bebegine:))

kendi evim olsa oda yapardım ama malesef tayinciyiz hele birde bu sene şark görevi var herşey kursağımda kalıyr ((( inşallah doğu dan sonra kendi evimde alırım ((((

insallah canim hayirlisiyla terorsuz veya az bir yere cikar tayininiz,ama su yonden sansliyiz cocuklarimiz doguda baslamayacak okula sonra kafamiz rahat olur insallah bebegimiz iki yasindayken insallah bitirecegiz bizde sarki

inşallah canım ya yine bu sene gelmese çok memnun olacağız da:)) hayırlısı herşeyin napalım belki 4 yıllık bır yer gelır daha rahat oluruz ama kısmet artık

Sizler böyle anlatınca bende bende bebeğimin hareketlerini ne zaman hissderim diye çok merak ediyorum

bendee merakla o güzel bebişimin tepindigi zaman ki hissedecegim duyguyu bekliyorum........ayy inş. en kısa zamanda hissederizz kızlar........hamile kalan ya da daha bu duyguyu hisseden annelere sordugumda cok harika güzel bisey diyorlar...darısı bizim basımızaaa

Bu bebeğimede 13 haftalikken kız gibi ama yanılmış olabilirim bu haftalar çok yaniltici dedi benim icime hep oğlan gibi geliyor belki öyle istediğimden bebek hep sağ tarafımda 2 hafta sonra yine gitcem o zaman belli olur heralde

Merhaba arkadaşlar
15 haftalık hamileyim.3-4gündür sol kasığımda ağrı var.Doktorum idrar antiseptiği verdi bir de endol.3 gün iç geçmezse gel dedi.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?Böyle bişi yaşayan var mı?

kızlar galiba mideyi bozdum dünden beri ne yesem çıkarıyom,çıkarınca iyiyim azıcık kraker ya da ekmek atıyorum ağzıma kusuyom.doktor da bi şey vermedi yediğin bir şey dokunmuştur dedi.bu durumda ne yesem ne içsem iyi gelir fikirlerinize ihtiyacım var.:2:

benim ki hep soldaydı oğlum olacak.kızım da hep sağdaydı ben de bundan yola çıkarak oğlumun olacağını biliyordum hep hissetmiştim..

Merhaba ben yeni katiltim araniza 15 haftalık hamileyim 1 tane kızım var 17 aylik kazayla yine oldu:)

:) Allah hayırlı evlat nasip etsin.. ne güzel beraber büyücekler... ben bunu bi doğurayıp bak kaza maza dınlemem hemen yapıcam :) biri kucakta bı esıkte bı beşikte bırı göbişte yapıcam :)))) çoçukla kafayı bozdum azıcık da:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…