- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.581
Hepinize güzel pazarlar diliyorum kızlar,
ama ben bugün hep kötü haberler aldım canım sıkıldı, bir tanıdğımız doğum yapalı 10 gün olmuş, dooğumda bebekte akciğerlerinde ödem oluşmuş ve zor bir doğum olmuş ödem de patlamış akciğerine kan dolmuş bebeğin 10 gndür yoğun bakkmda uyutuolarmış,umarım iyi olur çok üzüldüm çooook, Allah hepimizin evladını sağlıkla doğmak nasip etsin iişalah
hahahah aynen oyle cnaım yaaa eşime dıyorum korkuyo senden ınat edıyo resmeninş canım hemen iyileşirsin ve cok su kaybetmemış olursun
benımki açken pek benımle muhattap olmuyor senı cadı kız da oyle olmasın annesı
bir yazıda vardı ya bıyıklı elını koyunca tekmelemıyorum cektıgı an basıyorum tekmeyı dıye sızın oğlanda öyle yapıyo olmasın
bende cok ıstıytrum o zaan sımdıkı haşınden cok daha mutlu olucak emınım...benım sureklı cnm gunde 15-20 yı gecıyorben de esimin hissetmesini istiyorum ama arka arka olmuyor
bir kere guclu ve duruyor
ya da arka arkaya en fazla 3 tane sonra elimizi koysak olmuyor
dun en muthısıydı bebise ebebekten cıcıler aldik ve arbaya yeniden binince oglus 3 kere sert sert vurdu cok harıka bır duyguydu
çok gecmıs olsun cnmıyı pazarlar kızlar
bu arada gribimi de oldum
orda bırsey olmuyor buraya gelince hava degisikliginden etkilenyorum hemenbir de cok optuk gelen gideni kaptim sanirsam
sagolun kizlar,bu saate kadar wc deydim hep ne yedim ictiysem cikti disari,dr ilac verdi artik napalim dayaniyorum ne oldu anlamadim,kabizliktan sikayet ederken birdenbire
Rabbim acil sifalar versin ailesine bagislasin o bebegi.dogum sirasinda olmasi daha uzucu(
O zaman karnım doyunca muhattap olsa yine razıyım ama dün usg de gördük, incecikti bacakları, vursa bile kuvvetli olmuyor demek ki, bir de benim karnım öyle hamile göbeği olmadı henüz, yumuşak bir şişman göbeğine benziyor, acaba gergin değil diye mi hissetmiyorum diye düşünüyorum.
acıl sıfalar dılıyorum canımHepinize güzel pazarlar diliyorum kızlar,
ama ben bugün hep kötü haberler aldım canım sıkıldı, bir tanıdğımız doğum yapalı 10 gün olmuş, dooğumda bebekte akciğerlerinde ödem oluşmuş ve zor bir doğum olmuş ödem de patlamış akciğerine kan dolmuş bebeğin 10 gndür yoğun bakkmda uyutuolarmış,umarım iyi olur çok üzüldüm çooook, Allah hepimizin evladını sağlıkla doğmak nasip etsin iişalah
gitmeden kız anneleri için oda paylaşayım dedim , rabbım sağlıkla versin de kızlar için daha cok çeşit var yaaaaa
Eki Görüntüle 565820
bana göre fazla suslu geldı
nedir bu erkek bebişlerdeki hızlı büyüme sevdasışimdiden kızları bastırırız derdindeler kaslı olacak yavrucaklar maşallah Benimki erkek çıkarsa çok şaşıracağım valla,veledimin gelişimi iki gün küçük hep bu teoriye göre kız olması lazım burdaki erkek bebişler önden gidiyor Allah nazardan saklasın
Pekbicici seninki önde miydi gelişimi arkada mı?
Amin canım.Gerçekten öyle böyle şeyler doktordanmı kaynaklanıyor acaba onu düşünüorum şimdi
benı 10gün önden gidiyor ama kız dediler en son:)
kendi evim olsa oda yapardımama malesef tayinciyiz hele birde bu sene şark görevi var herşey kursağımda kalıyr ((( inşallah doğu dan sonra kendi evimde alırım ((((
kendiliginden olsa Allahtan gelmis imtihan deriz ama boyle kullar vesile olunca bide oncesinde saglikliysa daha cok vicdan azabi ceker insan( hayirlisiyla saglikla kucagimiza alsak bir yavrularimizi..
bu teoride curudu desene:)) masallah bebegine:))
insallah canim hayirlisiyla terorsuz veya az bir yere cikar tayininiz,ama su yonden sansliyiz cocuklarimiz doguda baslamayacak okula sonra kafamiz rahat olur insallah bebegimiz iki yasindayken insallah bitirecegiz bizde sarki
Sizler böyle anlatınca bende bende bebeğimin hareketlerini ne zaman hissderim diye çok merak ediyorum
canım o cinsıyetle aşakalı degıl benım ılk bebegım ıkı hafta once gıdıyodu kız:)bebegın kılosuyla da alakalı tombıs dogmustu cunku....benı 10gün önden gidiyor ama kız dediler en son:)
Merhaba ben yeni katiltim araniza 15 haftalık hamileyim 1 tane kızım var 17 aylik kazayla yine oldu:)
Bu bebeğimede 13 haftalikken kız gibi ama yanılmış olabilirim bu haftalar çok yaniltici dedi benim icime hep oğlan gibi geliyor belki öyle istediğimden bebek hep sağ tarafımda 2 hafta sonra yine gitcem o zaman belli olur heralde
Merhaba ben yeni katiltim araniza 15 haftalık hamileyim 1 tane kızım var 17 aylik kazayla yine oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?