- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.601
Bu bebeğimede 13 haftalikken kız gibi ama yanılmış olabilirim bu haftalar çok yaniltici dedi benim icime hep oğlan gibi geliyor belki öyle istediğimden bebek hep sağ tarafımda 2 hafta sonra yine gitcem o zaman belli olur heralde
canım o cinsıyetle aşakalı degıl benım ılk bebegım ıkı hafta once gıdıyodu kız:)bebegın kılosuyla da alakalı tombıs dogmustu cunku....
:) Allah hayırlı evlat nasip etsin.. ne güzel beraber büyücekler... ben bunu bi doğurayıp bak kaza maza dınlemem hemen yapıcam :) biri kucakta bı esıkte bı beşikte bırı göbişte yapıcam :)))) çoçukla kafayı bozdum azıcık da:)))
canım senin ilk bebeğin galiba..hele bunu bir doğur bakalım sonra ikinciyi yakın zamanda gözün görür mü sonra düşün.evet çok tatlılar can parçası amma 3 yaşına gelene kadar çileleri azalmıyor.
:) Allah hayırlı evlat nasip etsin.. ne güzel beraber büyücekler... ben bunu bi doğurayıp bak kaza maza dınlemem hemen yapıcam :) biri kucakta bı esıkte bı beşikte bırı göbişte yapıcam :)))) çoçukla kafayı bozdum azıcık da:)))
ahhh canım benım sen de düştün aramıza bu topikte herkesin cınsıyetı değişiyor bebeklerimiz çok oynak valla oyynatıyorlar bizi mesela benım 3 kez cinsiyetım değişti..12 hafta da kız 15. hafta erkek 19. hafta kız denıldı bakalım ayın 15 tekrar gidecem ne dıcekler:))
şuan itibariyle çiğ köfteye aşermiş bulunuyoruuummmm :18::18::18::18:
Ben burdayım ama cokkk yorgunumniye kimsenin sesi cikmiyor ya( herkesin kocasi yaninda galiba.kendi kendime konusayim bari:))bugun kendime elbise aldim nornal elbise ama gobek kismi bol hamile pantalonum da var corabimda:))rahatca giyinecegim artik:))
Ins bulursunuz ama abartma olur mu saglıklı degılmısşuan itibariyle çiğ köfteye aşermiş bulunuyoruuummmm :18::18::18::18:
Ben burdayım ama cokkk yorgunumgule gule gıy canım aldıklarını
Ins bulursunuz ama abartma olur mu saglıklı degılmıs
bana yardım edın ya ne oldugunu anlayamıyorum
dun geceden berı gecmek bıtmeyen bır tıtresım var sag tarafta kasık vajına uzerınde
tıtrıyor duruyor 5 sn sonra yine basliyor
artik psikolojım iyice bozuldu ne oldugunu anlayamıyorum
gecmek bilmiyor
yarın doktora gidicem ama beklemek de zor
bana yardım edın ya ne oldugunu anlayamıyorum
dun geceden berı gecmek bıtmeyen bır tıtresım var sag tarafta kasık vajına uzerınde
gecmek bilmiyor
nette arastırıyorum bilgi bulamıyorum ama bır yerde kadınlarda sag kasıkta titreme diye birsey okudum o da bobrekle ilgilisagol canim gezip tozdun mu gene?:)) yordun mu bebisi
bu arada niye sagliksizmiski onda da mi katki maddesi varmis?
bobregini falan mi usuttun acaba canim sicak birsey sarsan nasil olur acaba
nası bi titreme bilmiyorum ama kan dolaşımınla alakalı olabilirmi çoğalıyo ya gittikçe bende her tarafımda kalp atışımı hissediyorum sakin ol inşallah bişey yoktur belkide bebişdir :)
Tatlım bırsey yoktur grıp falan mı oldun kı usutmus olmayasın o da krnına kasıgına vuru agrısı ıns allahın ıznıyle bırsey yoktur cok korktuysan acıle gıdıp usg den oglunu gorebılırsınbana yardım edın ya ne oldugunu anlayamıyorum
gecmek bilmiyor
sagol canim gezip tozdun mu gene?:)) yordun mu bebisi
bu arada niye sagliksizmiski onda da mi katki maddesi varmis?
bobregini falan mi usuttun acaba canim sicak birsey sarsan nasil olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?