- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.621
Tatlım bırsey yoktur grıp falan mı oldun kı usutmus olmayasın o da krnına kasıgına vuru agrısı ıns allahın ıznıyle bırsey yoktur cok korktuysan acıle gıdıp usg den oglunu gorebılırsın
Yok canım gezmedım hatta 2gundur hıc cıkmadım evden yemek utu ev temızlıgı derken yoruldum bırazda babanın gonlunu etmeye calıstımdoktor cıgkofte cok yememeye calıs ıcıne ne kyduklarını bılmıoyoruz tanıdık bır yerse ye demıstı gercı bende arada yıyorum bır lokma eskısı gıbı koca durum yenmıyo :26:
bebeklernin cinsiyetini öğrenn arkadaşlar erkk bebekte bulntı az kız bebekte çok olumuş dğrumu .kız bebeğin salgıladığı hormondan dolayı
evet gribim hava degiskligi etkiledi ve gıttıkce siddetleniyor gribimumarim onunla alakalıdır bu titreme yarin gorursem bebisimi rahatliycam
bebeklernin cinsiyetini öğrenn arkadaşlar erkk bebekte bulntı az kız bebekte çok olumuş dğrumu .kız bebeğin salgıladığı hormondan dolayı
11. hafta ve 16. hafta arası cektıgım bulantıyı hıc unutamam ama bebegim erkekmis
cok kusuyordum o ara
yine bir arkadas 9 ay kustu ama bebegi erkek
nette arastırıyorum bilgi bulamıyorum ama bır yerde kadınlarda sag kasıkta titreme diye birsey okudum o da bobrekle ilgili
bilmiyorum cok kalin giyiniyorum dikkat ediyorum usutmemem lazim
kan dolasımı diye ben de dusunuyorum
sanki akısta problem var gibi
Tatlım bırsey yoktur grıp falan mı oldun kı usutmus olmayasın o da krnına kasıgına vuru agrısı ıns allahın ıznıyle bırsey yoktur cok korktuysan acıle gıdıp usg den oglunu gorebılırsın
Yok canım gezmedım hatta 2gundur hıc cıkmadım evden yemek utu ev temızlıgı derken yoruldum bırazda babanın gonlunu etmeye calıstımdoktor cıgkofte cok yememeye calıs ıcıne ne kyduklarını bılmıoyoruz tanıdık bır yerse ye demıstı gercı bende arada yıyorum bır lokma eskısı gıbı koca durum yenmıyo :26:
bana yardım edın ya ne oldugunu anlayamıyorum
dun geceden berı gecmek bıtmeyen bır tıtresım var sag tarafta kasık vajına uzerınde
tıtrıyor duruyor 5 sn sonra yine basliyor
artik psikolojım iyice bozuldu ne oldugunu anlayamıyorum
gecmek bilmiyor
yarın doktora gidicem ama beklemek de zor
ben hareket hissetmiyorum daha ama şişkinlik sağda...
bende asermedim ama canim cekti yapacak birsey yok burda bu saatte acik kalmaz hicbir yer(
kocana soyle alsin isi ne:))
Ben burdayım ama cokkk yorgunumgule gule gıy canım aldıklarını
Ins bulursunuz ama abartma olur mu saglıklı degılmıs
bebek hareketınden farklı canımCanım bebis kendini belli ediyo olmasın bende öyle hissediyorum çünkü sag tarafta titriyor sürekli bisey korkma bence
dikkatnet canim gripmissin de zaten bide hava degisikligi usutmussundur herhalde kasiklarina atki gibi sicak tutacak birsey sarsan zarari olur mu acaba
şuan itibariyle çiğ köfteye aşermiş bulunuyoruuummmm :18::18::18::18:
burda da bulunmazki bu saatte....ama neyse....geçti galiba...garibim o da napacağını şaşırdı zaten
zaten etli yememek lazım ben de çok sevmem etli olanı..etsiz çiğ köfte yesem bişey olma ama dimi...tabi o da yarına kaldı
benım de aklımdan cıkmıyordu gelmeden once cıg kofte
geldim esim aldı hıc yıyesım gelmedı
bugun soframızdaydı oysaki
keısnlıkle etsiz oldugunu soyledıler umarım oyledır
bır tane tadına baktım canımın cektıgı gıbı degılmıs artık yıyesım olmaz sanırım
ama genel olarak ıstahım ck acıldı ve doymak bılmıyorum bu zamanların gelcegıne hıc inanmıyordum onca bulantıdan sonra
benimde iştahım açıldı aç kalıcam diye ödüm patlıyo dikat etmeye çalışmakda yoruyor insanı hep midem bulancak sandım bende
sanmam canım abartmıyoruz sonucta :16burda da bulunmazki bu saatte....ama neyse....geçti galiba...garibim o da napacağını şaşırdı zaten
zaten etli yememek lazım ben de çok sevmem etli olanı..etsiz çiğ köfte yesem bişey olma ama dimi...tabi o da yarına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?