2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet gribim hava degiskligi etkiledi ve gıttıkce siddetleniyor gribim umarim onunla alakalıdır bu titreme yarin gorursem bebisimi rahatliycam

bebeklernin cinsiyetini öğrenn arkadaşlar erkk bebekte bulntı az kız bebekte çok olumuş dğrumu .kız bebeğin salgıladığı hormondan dolayı

bebeklernin cinsiyetini öğrenn arkadaşlar erkk bebekte bulntı az kız bebekte çok olumuş dğrumu .kız bebeğin salgıladığı hormondan dolayı

11. hafta ve 16. hafta arası cektıgım bulantıyı hıc unutamam ama bebegim erkekmis
cok kusuyordum o ara
yine bir arkadas 9 ay kustu ama bebegi erkek

canım tüm bunlar kocakarı söylentileri, cinsiyeti belirleyen bir faktör değil. benim kızım olacak ve hiç bulantım olmadı. sağda yada solda olması, ekşi yada tuzlu yemek, gününden ileride ya da geride olması da cinsiyetle ilgili değil. aynı kadının 3 hamileliği bile birbirinden farklı olabiliyor. bu kişiselden de özel bir durum..

11. hafta ve 16. hafta arası cektıgım bulantıyı hıc unutamam ama bebegim erkekmis
cok kusuyordum o ara
yine bir arkadas 9 ay kustu ama bebegi erkek

buna benzer örnekler ben de çevremde çok gördüm.

dikkatnet canim gripmissin de zaten bide hava degisikligi usutmussundur herhalde kasiklarina atki gibi sicak tutacak birsey sarsan zarari olur mu acaba

aman dikkat et canim fazla yuklenme.benim gibi zorlama kendini biraz sabredecegiz bebisler icin.dogru demis aslinda boya katsalar katarlar nerden haberimiz olacak sanki.ben hamileyken bir kez yedim zaten her yerde yok burda

Canım bebis kendini belli ediyo olmasın bende öyle hissediyorum çünkü sag tarafta titriyor sürekli bisey korkma bence

arkadaşlar gün içerisinde neler yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ?ayriyetten yediğinz şyler varmı kuru yemiş olarak mesala kuru incir kayısı üzüm ? bunları günde kaçar tane yiyorsunuz benim herşeyi çok canım çekiyor ama kısıyorum kendimi

bende asermedim ama canim cekti yapacak birsey yok burda bu saatte acik kalmaz hicbir yer(

kocana soyle alsin isi ne:))
burda da bulunmazki bu saatte....ama neyse....geçti galiba...garibim o da napacağını şaşırdı zaten
Ben burdayım ama cokkk yorgunum gule gule gıy canım aldıklarını

Ins bulursunuz ama abartma olur mu saglıklı degılmıs

zaten etli yememek lazım ben de çok sevmem etli olanı..etsiz çiğ köfte yesem bişey olma ama dimi...tabi o da yarına kaldı

Canım bebis kendini belli ediyo olmasın bende öyle hissediyorum çünkü sag tarafta titriyor sürekli bisey korkma bence
bebek hareketınden farklı canım
vajınanın ustunde gıbı asagılarda
zaten hıc dınmıyor kı
dikkatnet canim gripmissin de zaten bide hava degisikligi usutmussundur herhalde kasiklarina atki gibi sicak tutacak birsey sarsan zarari olur mu acaba

sıcak tutuyorum ıyı gıyındım uzanıyorum
usutmekten kaynaklanan bebege zararı olmayan bırseydır ınsallah

benım de aklımdan cıkmıyordu gelmeden once cıg kofte
geldim esim aldı hıc yıyesım gelmedı
bugun soframızdaydı oysaki
keısnlıkle etsiz oldugunu soyledıler umarım oyledır
bır tane tadına baktım canımın cektıgı gıbı degılmıs artık yıyesım olmaz sanırım
ama genel olarak ıstahım ck acıldı ve doymak bılmıyorum bu zamanların gelcegıne hıc inanmıyordum onca bulantıdan sonra

benimde iştahım açıldı aç kalıcam diye ödüm patlıyo dikat etmeye çalışmakda yoruyor insanı hep midem bulancak sandım bende

benimde iştahım açıldı aç kalıcam diye ödüm patlıyo dikat etmeye çalışmakda yoruyor insanı hep midem bulancak sandım bende

ben de yemeği önümde görene kadar çok aç hissediyorum ama yemeğe başlayınca hemen doyuyorum. o yüzden dikkat etmeye çalışmıyorum, az yemenin güzelliği sık sık acıkmak ve farklı farklı şeyler yiyebilmek.. keşke hamilelik öncesi de bunu yapabilseydim :) 18. haftamdayım ve sadece 1,5 kilo aldım.

kızlar ben de çabucak doyuyorum çabuk acıkıyorum ama yıne de mideme iyi gelen genelde makarna, ekmek, hamurişi ve heepp kilo aldıracak şeyler o sebeple ben cozuttum ve daha 4,5 ayda tam 8 kilo aldım. aman siz benim gibi yararsız şeyler yemeyin. bol bol ceviz, meyve,ve sütt: yiyin e mi:)

kızlar hepınıze iyi geceler inş yatar yatmaz uyurum tum ıslerım bıttı sukur utum de bıttı ama yenılerı yıkanacak ve gene utum olacak
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…