2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

şu an kaç kilosun peki canım

Hayırlı olsun canım, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

hayırlı olsun prensin canım:16:

ben geçmişi okuyup, yazana kadar açıklamışsın canım.. ben erkek diyecektim :) tutmayacakmış.. Hayırlı olsun canım..

mihrimahh, misivam öğrenmişsiniz hayırlı olsun inşallah bebişleriniz... sdrkyn

Tesekkür ederim arkadaşlar... İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız..

bulantim olmadi ama istahim yok su sira.zayifladim hamikelikten ozellikle aksamlari ceviz ve findik yiyorum karnim acikinca bir elma iki mandalina yogurt salata yapmaya calisiyorum cogu zaman pirinctense bulgur pilavi yapiyorum pek dikkat ettigim soylenemez beslenmeme bide ogrencilerimden uzum pekmezi alacagim onu sabah icerim bir kasik

insallah canim bebekten kaynaklansaydi daha farkli olurdu yarin doktorda rahatlarsin insallah.

bazen istanbulda olasim geliyor bu sebeplerden aradigin sey daha kolay bulunuyor buyuk sehirlerde,avucunu yaladin mi canim yiyemeyince yapmak gerekiyormus ya:))biraz once yazdi sdrkyn icine ne kondugu tam belli olmadigi icin fazla yemeyin demis

Son düzenleme:
selamlar uykusuz anneler nezamandır takip edemiyorum çok tantanalı geçti bu haftam yoruldum sizler nasılsınız bakalım yarın doktoruma gidicem kan hapı kullanıyorum sanırım onun etkisinden idrarımda koku oldu ama içim rahat etmedi tahlil yaptırcam asıl maksat zaten kızımı görmek özledim onu yaaa nezamandır göremiyorum

arkadaslar biraz once yarismayi izledinizmi cig kofte vardi yarismada canimgitti yine ne yapip ne edip esime yogurtturdum bu saatte ya cig kofte gorunce dayanamiyorum tabi etsizini yaptirdim birde kebeba turkiyede olsam sorun degildeiste yurt disinda yok oyle bir sans neyse hepnize hayirli geceler bol tekmeler

Ohh mışıl mışıl uyudunuz dimi ne güzel
biz bebişimle yazılı sorusu hazırladık şimdi sütümüzü içip uyuycaz inş.öptük hepinizi.
bu hafta doktora gitcem,normalde haftaya gitmem lazım ama duramıycam artık.inş cinsiyetini öğrenirim yavruşumun.çok merak ediyorum.kız olursa adı Zümra olacak kısmetse ve hemen gidip en az 1 elbise alcaz

Günaydın mayıs anneleri ve tatlı minikleri..

şu an kaç kilosun peki canım

59 kiloyla hamile kaldım, şimdi 60 oldum, bazen küsüratlı çıkıyor diye 1,5 kilo aldım dedim. Doktora gittiğimde sordum, az mı kilo alıyorum, bebeğimin gelişimini etkiler mi diye, şimdiye kadar aldıkların sana kalacak, bebeğin daha 176 g son aylardaki kilo artışı onun büyümesiyle daha çok alakalı, panik yok dedi. Doktorum kilo konusunda çok rahat, tabiiki ilk 4 ayda karşısına 8-10 kiloyla çıksaydım söyleyecekleri farklı olurdu ama en baştan beri hiç yasaklar, listeler olmadı.. sanırım psikolojik açıdan böylesi çok daha iyi..

Gunaydın guzel anneler ve meleklerı gece rahat uyuyamadık cok fena yagmur yagdı ıstanbula sureklı gok gurlemesı olunca sık sık uyandım bırazdan da ıse gıdecegım ıns sakın bırgun olur optum hepınızı

GÜNAYDIN canımmm hayırlı haftalar hayırlı işler herkese ....evet cok yağmur yağdı gök delindi sanki..sürekli şimşek çaktı bende çok uyandım...

Günaydınnnnnnnnnnn :):):)

herkese günaydınn....bizim için lavaboya koşarak başlayan bir gün her zamanki gibi...ama günün devamının herkes için güzel geçmesini diliyorum...

Sıpam az once anneye gunaydın dedı
GÜNAYDIN canımmm hayırlı haftalar hayırlı işler herkese ....evet cok yağmur yağdı gök delindi sanki..sürekli şimşek çaktı bende çok uyandım...
2de bır kalktım gok delınıyo apar topar kalkınca esımde korktum sanmıs 3kere falan uyandım :26:
herkese günaydınn....bizim için lavaboya koşarak başlayan bir gün her zamanki gibi...ama günün devamının herkes için güzel geçmesini diliyorum...

Gunaydın canım ıns bugun kı ılk ve son bulantın olur

Sıpam az once anneye gunaydın dedı
2de bır kalktım gok delınıyo apar topar kalkınca esımde korktum sanmıs 3kere falan uyandım :26:

Gunaydın canım ıns bugun kı ılk ve son bulantın olur

keşke öle olsa canım..ben hergün belki bugün son olur diye kalkıyorum ama o gün gelmedi..ümitlenmeyi bıraktım ben..ALLAH ım o günleri gösterirse doğuma girerken de çıkarcam sanırım..

keşke öle olsa canım..ben hergün belki bugün son olur diye kalkıyorum ama o gün gelmedi..ümitlenmeyi bıraktım ben..ALLAH ım o günleri gösterirse doğuma girerken de çıkarcam sanırım..

Cekmeyen bılmez bılıyorum ama canım bebegın ıyı olsun yeter kı sen bırsekılde ıdare edersın annesı

Cekmeyen bılmez bılıyorum ama canım bebegın ıyı olsun yeter kı sen bırsekılde ıdare edersın annesı

tek tesellim o canım...bu cumartesi de randevumuz var doktor teyzemiz bebişin gayet iyi desin başka bişi istemiyorum...bulantı kusma kötü ama bebeğim iyi olsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…