- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.641
ben de yemeği önümde görene kadar çok aç hissediyorum ama yemeğe başlayınca hemen doyuyorum. o yüzden dikkat etmeye çalışmıyorum, az yemenin güzelliği sık sık acıkmak ve farklı farklı şeyler yiyebilmek.. keşke hamilelik öncesi de bunu yapabilseydim :) 18. haftamdayım ve sadece 1,5 kilo aldım.
kızlar hepınıze iyi geceler inş yatar yatmaz uyurum tum ıslerım bıttı sukur utum de bıttı ama yenılerı yıkanacak ve gene utum olacak
hepinizi öpüyorum
Hayırlı olsun canım, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı olsun prensin canım:16:
ben geçmişi okuyup, yazana kadar açıklamışsın canım.. ben erkek diyecektim :) tutmayacakmış.. Hayırlı olsun canım..
mihrimahh, misivam öğrenmişsiniz hayırlı olsun inşallah bebişleriniz... sdrkyn
gozun aydın canımmmm
arkadaşlar gün içerisinde neler yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz ?ayriyetten yediğinz şyler varmı kuru yemiş olarak mesala kuru incir kayısı üzüm ? bunları günde kaçar tane yiyorsunuz benim herşeyi çok canım çekiyor ama kısıyorum kendimi
bebek hareketınden farklı canım
vajınanın ustunde gıbı asagılarda
zaten hıc dınmıyor kı
sıcak tutuyorum ıyı gıyındım uzanıyorum
usutmekten kaynaklanan bebege zararı olmayan bırseydır ınsallah
burda da bulunmazki bu saatte....ama neyse....geçti galiba...garibim o da napacağını şaşırdı zaten
zaten etli yememek lazım ben de çok sevmem etli olanı..etsiz çiğ köfte yesem bişey olma ama dimi...tabi o da yarına kaldı
şu an kaç kilosun peki canım
GÜNAYDIN canımmm hayırlı haftalar hayırlı işler herkese ....evet cok yağmur yağdı gök delindi sanki..sürekli şimşek çaktı bende çok uyandım...Gunaydın guzel anneler ve meleklerıgece rahat uyuyamadık cok fena yagmur yagdı ıstanbula sureklı gok gurlemesı olunca sık sık uyandım bırazdan da ıse gıdecegım ıns sakın bırgun olur optum hepınızı
Günaydın mayıs anneleri ve tatlı minikleri..
59 kiloyla hamile kaldım, şimdi 60 oldum, bazen küsüratlı çıkıyor diye 1,5 kilo aldım dedim. Doktora gittiğimde sordum, az mı kilo alıyorum, bebeğimin gelişimini etkiler mi diye, şimdiye kadar aldıkların sana kalacak, bebeğin daha 176 g son aylardaki kilo artışı onun büyümesiyle daha çok alakalı, panik yok dedi. Doktorum kilo konusunda çok rahat, tabiiki ilk 4 ayda karşısına 8-10 kiloyla çıksaydım söyleyecekleri farklı olurdu ama en baştan beri hiç yasaklar, listeler olmadı.. sanırım psikolojik açıdan böylesi çok daha iyi..
Gunaydın guzel anneler ve meleklerıgece rahat uyuyamadık cok fena yagmur yagdı ıstanbula sureklı gok gurlemesı olunca sık sık uyandım bırazdan da ıse gıdecegım ıns sakın bırgun olur optum hepınızı
Senin cinsiyet bellimi canim
2de bır kalktım gok delınıyo apar topar kalkınca esımde korktum sanmısGÜNAYDIN canımmm hayırlı haftalar hayırlı işler herkese ....evet cok yağmur yağdı gök delindi sanki..sürekli şimşek çaktı bende çok uyandım...
herkese günaydınn....bizim için lavaboya koşarak başlayan bir gün her zamanki gibi...ama günün devamının herkes için güzel geçmesini diliyorum...
Sıpam az once anneye gunaydın dedı
2de bır kalktım gok delınıyo apar topar kalkınca esımde korktum sanmıs3kere falan uyandım :26:
Gunaydın canım ıns bugun kı ılk ve son bulantın olur
keşke öle olsa canım..ben hergün belki bugün son olur diye kalkıyorum ama o gün gelmedi..ümitlenmeyi bıraktım ben..ALLAH ım o günleri gösterirse doğuma girerken de çıkarcam sanırım..
Cekmeyen bılmez bılıyorum ama canım bebegın ıyı olsun yeter kı sen bırsekılde ıdare edersın annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?