2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydınlar, iyi haftalar herkese

yorucu bir hafta sonunun ardından yoğun bir haftaya başladık
hafta sonu keyif yapamayınca kendimi mutsuz hissediyorum nedense

umarım bu hafta hızlıca sorunsuz bir şekilde geçer ve bir an önce 8 Aralık gelir bebişimi görürüm

Son düzenleme:
Günaydın herkese . İnşallah sıkıntısız güzel bir hafta geçiririz hepimiz . Biz de bebişle erkenden kalktık, ama babayı ancak gönderdik. Biz de birazdan çıkıcaz. Gitmeden bir uğrayıp günaydın diyelim diye düşündük. Herkesi kocaman öpüyoruz

günaydın kızlar.hepinize iyi haftalar.benimde bugün midem bulanıyo normalde bulanmazdı anlamadım ama Allah tüm bulantı çekenlerin yardımcısı olsun çok zormuş..böyle olsaymışım çalışamazmışım ben..
bu arada karnımın içinde titreşimli bi bebek var sanki..dün akşama kadar titreşdi durdu, çok komik daha güçlü değil ancak bu kadar hissettiriyor kendisini yalnız çok dikkatim dağılıyo o titreşim yaptıkça güçlendiğinde sağlam tekmeler attığında umarım bu kadar içim gıcıklanmaz..

kızlar cumartesi dr.a gittim..AFP testi istedi, alfa feto protein gbi bişey yani..bi de beni 15 aralıkta çağırdı 15 aralıkta 18+6 haftalık olucam sizde bu kadar sık çağırması normal mi? bana biraz fazla çağırıyo gibi geliyo sonuçta her gittiğimde de para ödüyorum kontrol süresini aştığı için..emin olamadım zaten 20.haftada tetonoz aşısı oluyo ve 20 itibariyle ayrıntılı ultrason oluyo sizce de gitmesemmi 20.haftasına kadar? bu arada bebiş 130 gr hesapladı..biraz zayıf galiba yavrum, ben çok iyi beslenemiyorum vitaminleride çoğu zaman unutuyorum, kan hapını içmeye korkuyorum..benim yüzümden böyle galiba
bir de bebişi hep yüzüstü yatarken yakalıyoruz çok komik görünüyo

Gunaydın benım sıpada 10dkdır kıprasıp duruyo hafıf hafıfte ıttıryor dıkkatım dagılıyor benımde hareket etse suc etmese suc

Günaydın canım benim doktorum da 15 günde bir çağırıyor aslında normal olan ayda 1 çağırması, her gidişimde gitmeden önce karar veriyorum doktora ayda bir gelmek istediğimi söyleyeceğim diye ama bebbişimi görünce vazgeçiyorum daha sık gitmek istiyorum.

Günaydın güzel anneler,
herkese iyi haftalar dilerim :) ben hala doğru düzgün hissedemiyorum bebek hareketlerini,2 gün önce bir PIT hissettim ve arada çok hafif yine oluyor :) ama yine de kestiremiyorum bağırsak mı bebek mi :)) bi de tecrübeli anne olacağım,neymiş efendim tecrübeli anneler daha erken hissedermiş yok walla öyle acemiyimki

Günaydıın fıstıkkklarr ve onlarınn fındıklarıı
Herkes fırtına koptu diyor ama ben bir zerre duymadan fosur fosur uyumuşumm
Oyüzden güzel bir sabaha uyandımm çünkü güneş açtıı
Dilerim bütün haftamızda böyle olurr
Hastalara geçmiş olsun diliyorum
Cinsiyeti öğrenenleride tebrik ediyorum sağlıkla alsınlar kucaklarına
Dün baba olacak odunla fena kapıştıkk küsüz şimdilik
bakalım cumartesi doktor yanında yumak olacakmıyız

Bende şafak saymaya başladım :18::18:
Bugünü atarsak kaldı mı 5 gün
Hem korku hem telaş hem heyecan hem mutlulukk hepsi birarada duygularımın
Sağlıklı haberleriyle gelelim evlatlarımızın inşallah canım

aynen canım..bi de çok ultrasona girmek iyi değil diyorlar onu da düşünüyor insan..

:) canım peki cinsiyeti belli mi? acaba hareketler cinsiyetle mi alakalı yoksa bebeğin kendisiyle mi bende çok merak ediyorum içeride ne yapıyorki böyle titreşimler hissediorum diye..oryantal,darbuka falan mi oynuyo anlamadım ki nasıl titreştirebilir..

Herkese Günaydınnnn

canım bendede aynı ya hiç hareket hissetmiyorum yatıyorum sessizce kendimi dinliyorum elimi koyup sanki damar atışı gibi bişey var ama ondanda emin değilim ki:44:

günaydın millet

daha ancak açabildim bugün azcık geç kaldık
babacığı geçirdik sabah beşbujçukta ondan sonra tekrar eve dön yat uyu zaman aldı çok azcık geç kaldık :)
bide ofiste işlerim vardı daha anca oturabildim topiğin başına

umarım iyisinizdir
evet gece fırtına felaketti burdada hiç iyi uyuyamadım
bide şerefsizin teki eşimi bırakıp dönerken üstüme çıkıyordu resmen sıyırdım
ama nası toparladım ve feci kazadan nası kurtuldum anlamadım açıkçası
rabbim koruyo işte daha zaman var dedi sanırım

neyse güneşli başlayan günümüz çobuk ve güzel geçsin
buarada cumartesi doğpum yapan arkadaşada gittim hatta iki gün
çok tatlı kızI aklım hep onlarda kaldı
bizim gelin bide beni çok sevip bende sakinleyip uyuyunca :)

canım cinsiyeti belli oldu mu?

Günaydın canımm
Ne yazıkki böyle öküzler bol memlekettee amann sen dikkatli oll, çok geçmiş olsunn
Allah bağışlasın minik gelinii, Rabbim tahtını bahtınıda güzel yapsınn

günaydın kızlar bende bebeğimi erken hisseden annelerdenim ama 2 gündür sanki hareketleri azaldı,24 saat bebeğim oynuyo mu diye düşünüyorum ve hareket hissedemiyorum çok huzursuzum eşimde kızıyo kafana takıyosun ondan sana öyle geliyo diye bu haftaya hiç güzel başlamadım servisten indim işe geldim ki bir istifra bir istifra hala geçmedi sanırım doğurana kadar da kusucam umudumu iyice yitirdim

Inşallah canım güzel haberler alırız
sende hayırlısı ile cinsiyetini öğrenirsin minnoşun

Allah korumuş canım, bebişinle kendini okusaydın

Gunaydın canım cok gecmıs olsun allh korumus sabah ıse gelırken kırmızı araba gordum acep gokce araba kullanıyormudur kı dıye dusunmustum bırden aklıma gelıverdıydı :26:

Gunaydın canım bende 3 haftadır hıssedıyorum hareketlerını ama bazı gunler hıc hareket olmuyo hemen aklıma kotu seyler gelıyor doktorum 20.haftaarın sonuna kadar hergun hıssedemeyebılırsın endıse edecek bır durum yok demıstı

Ins hersey yolundadır canım ve cınsıyetını gosterır

inşallah canım...sağlıklı desin doktor cinsiyet için biraz daha beklemeye razıyım...

senin bulantılar ne zamandır var canım...ben 6.haftadan beri çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…