2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

içerde neler yapıyor kimbilir ama seninki bu kadar yaramazsa benimki de bi o kadar tembel o zaman :)
Herkese Günaydınnnn

canım bendede aynı ya hiç hareket hissetmiyorum yatıyorum sessizce kendimi dinliyorum elimi koyup sanki damar atışı gibi bişey var ama ondanda emin değilim ki:44:

aynen canım yaa,yatıyorum,soluma dönüyorum,elimi koyuyorum falan ama yok yanii..bi hareketler var ama çok hafif,önceki hamilelğimden heralde ama ben güçlü hareketler bekliyorum haliyle :) taklalar,dönmeler falan,belki o yüzdendir

Allah yardımcın olsun canım ya bende 1 aydır falan rahatım

çıkarmak neysede onun verdiği halsizlik çok kötü hele ki işteyken kafamı koycak yer arıyodum gözlerim kapanıyordu

Geçmiş olsun canım Rabbim korumuş sizi hamileyken bende bir psikoloji oluyor tek başıma araba kullanmaya korkuyorum oğlumda da böyle olmuştu.

Herkese günaydın..
Hayırlı bir hafta olur inşAllah hepimiz için.
geçmişi okuycam şimdi önce sizlere bir günaydın diyeyim dedim
bu arada biz hafta sonu oğlumun odasını aldık.
Belis Doğa bebek odasının beyaz olanını, mobilya tamamen beyaz kulpları rengarenk olacak.
neden erken davrandınız derseniz. geçen hafta sonu fiyat öğrenmiştik 1500 lira şuan kampanyada dediler biz de acele etmeyelim diye çıktık.
hafta sonu en azından kapora verelim kampanya bitmeden diye düşünerek gittik ki ne görelim.
1800 lira olmuş takım
gerçi uzun uğraşlarımız sonucu 1750 ye taksit yaptılar ve ortopedik yatağını da hediye ettiler böylece sadece 100 lira fln zarar etmiş olduk.
sanırım 1 ay sonra fln teslim edilecek.
bizden haberler böyle teyzeleri sizleri öptük

Günaydın canımm
Ne yazıkki böyle öküzler bol memlekettee amann sen dikkatli oll, çok geçmiş olsunn
Allah bağışlasın minik gelinii, Rabbim tahtını bahtınıda güzel yapsınn

Inşallah canım güzel haberler alırız
sende hayırlısı ile cinsiyetini öğrenirsin minnoşun

Allah korumuş canım, bebişinle kendini okusaydın

Gunaydın canım cok gecmıs olsun allh korumus sabah ıse gelırken kırmızı araba gordum acep gokce araba kullanıyormudur kı dıye dusunmustum bırden aklıma gelıverdıydı :26:

sağolun kızlar teşekkürler hepinize
hayat işte bi kırmızı ışıkta geçen öküze bağlı neredeyse
ama iyiyiz devamlı okumaya çalışıyorum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri de
boynumdanazar duası ve nazarlıkla dolaşıyourm bebkler gibi napıyımm inanıyourm
bu arada sdrkyn nerden aklına esti yoksa malüm mü oldu kız azcık

valla kızlar benim doktor da sık aralıklarla çagırıyor. ben gereksiz buluyorum cunku bu kadar sık doktora gitmek ve ultrasona girmek bana mantıklı gelmiyor. bence sen düşündüğün gibi yap canım. 20. haftada git. ayda bir normal. hatta bana ayda bir de fazla geliyor:) cunku avrupada 3-4 den fazla ultrasona sokmuyorlarmıs. biz hamileliğimiz boyunca 10 kere giriyorz ve bebeklerimizin kalp ısısı yukseliyor boyle olunca . herşeyın fazlası zarar kızlar. özellikle cinsiyet öğrenmek icin bile gitmedim. nasılsa ayrıntılı ultrasonda gorucez biraz daha sabır:)

benim doktorum 21. 22. haftaya kadar ilk gebeliklerde hissedilemeyebilir dedi benimde

herkeslere günaydınlar hayırlı sabahlar arkadaşlar
bebişlere Kuran dinletmek isteyen olursa artık heryerden ulaşılabiliyo Kabeden canlı yayın yapan bi kanal var 24 saat devamlı Kuran okunuyo hemde Kabe imamları istediğiniz zaman açıp dinletebilirsiniz hemde gözünüz gönlünüz açılır Kabeyi izlemiş olursunuz hemde maddi manevi şifa olur inşallah

bir de içtiğimiz vitaminler demir hapları bizim için kızlar. çocuk bizden tum ihtiyacını karşılayacak zaten. o sebeple kötü beslendim kilosu düşük diye düşünme. doktorun kilosuna normal dediyse normaldır. bebişleri daha karnımızdayken obez yapmıyalım bari:)

demekki ben 1-2 hafta içinde hissetmezsem bende bi sorun var,ilk gebelik demiş bi de..gerçi ben ilk oğlumda 5 aylıktı hissettiğimde..

ne biliyim canım belki de ben evham yapıyorum,benim de aklıma kötü kötü şeyler geliyo inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

inşallah canım...sağlıklı desin doktor cinsiyet için biraz daha beklemeye razıyım...

senin bulantılar ne zamandır var canım...ben 6.haftadan beri çekiyorum
5.haftadan beri hergün kusuyorum sadece kusma sayım azaldı 1 ay öncesine kadar günde 6-7 şimdi 2-3 e düştü ama şiddetli bulantılarım devam ediyo sanırım geçmiycekte kendimi kandırmıyorum artık

Allah yardımcın olsun canım ya bende 1 aydır falan rahatım

çıkarmak neysede onun verdiği halsizlik çok kötü hele ki işteyken kafamı koycak yer arıyodum gözlerim kapanıyordu

Allah razı olsun canım saolasın ,bende kusunca elim ayağım titriyo rengim bembeyaz oluyo inşallah bizimkiler de geçer....

evet arkadaşlar kan tahlillerini tekrarlamayanlar varsa bu haftalarda mesela benim değerim gayet iyiydi hamilelik öncesi aylarca kullanmıştım çünkü demir hapı referans değeri 30-140 arasıydı benimki 130 çıkmıştı 2 ay önce şimdi 60 a düşmüş bebişim hüüüp diye çekmiş hepsini başlıyorum bende maalesef ama yapcak bişi yok hem kendimiz hem bebişler için gerekli

acaba ondan mı ki hareketli olması
aaaa yoksa benim ki kız mııııııı?

ay bilmiyorum canım olabilir aslında..kız geç oynar derler..ama ablamın oğlu kocamanken bile günde 1 kez inceden bir dürtermiş doktorlar bile şaşırırmış nasıl söyle hareketsiz diye..ben tam 40 günlükken, göbeğimin altı 4-5 saat boyunca titremişti ne olduğunu anlayamamıştım..ablam diyorki erkek çocuk 40.gün rahime yerleşirken hissedilirmiş.. ama böyle hareketli olması beni korkutuyo, ya doğunca gece nöbetleri tutturursa bana :26: hep dua ediyorum inşallah orda enerjisini güzel güzel harcarda doğunca sakin,akıllı uysal bi bebek olur diye ben bebekken çok sakinmişim, hiç ağlamazmışım..annem diyoki içinde vicdanın varsa git bak, yoksa hiç sesin soluğun çıkmazdı çok rahat bi bebektin diyo bende bebeğim bana benzesin istiyorum ama o şimdiden neler yapıyosa orda beni biraz korkutuyo ultrasonda da pır pır dönüp duruyo, yeri rahat galiba :) daha 1 ay önce gittiğimizde kurbağa gibi kollarla yukardan aşağıya dibe dalmaya çalışıyodu, bildiğin denizde biz dibe dalarız ya aynı hareketi yapıyodu..cumartesi günü de yüz üstü boyun bükülmüş deve kuşu gibi yine kafayı gömmeye çalışıyodu..önceki hafta kazadan dolayı gittiğimizde aynı pozisyondaydı ödüm patlamıştı boynu kırıldı sanmıştım..:26: sonradan anladımki bizimki kendini deve kuşu sanıyo kafayı gömünce kimse onu göremez sanıyo insan bebeğini görünce duygulanır, ama bana duygusallıktan ziyade çok komik görünüyo..

kızlarr günaydınn.güzel bi hafta geçirmenizi diliyorum..
yarın aksam doktora gidiyorum bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz..çok heycanlıyımmm:18::18:

Bılmıyorum kı bırden geldı aklıma sukur kı ıyısınız ben cesaret edemıorum hamıleyken arac kullanmaya gercı karısdan karısya gecerken bıle korkmaya basladım.

canım inşallah bi an önce geçer..seni çok ii anlıyorum ..sabahları safra mıdır nedir onu çıkarıyorum onun dışında çıkarmasam da bulantı hissi beni deli etmeye yetiyor...çalışmasam dert etmicem de okulda zor oluyor...ALLAH yar ve yardımcımız olsun....

Bılmıyorum kı bırden geldı aklıma sukur kı ıyısınız ben cesaret edemıorum hamıleyken arac kullanmaya gercı karısdan karısya gecerken bıle korkmaya basladım.

ben de korkuyorum ya..okula giderken arkadaşlarla sırayla götürüyorduk arabayı..şimdi onlar götürüyorlar hep...korkuyorum ..ama bu hafta sonu doktor herşey yolunda derse haftaya ben kullanmak istiyorum arabayı inşallah..hergün 30km gidip geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…