- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.681
:) canım peki cinsiyeti belli mi? acaba hareketler cinsiyetle mi alakalı yoksa bebeğin kendisiyle mibende çok merak ediyorum içeride ne yapıyorki böyle titreşimler hissediorum diye..oryantal,darbuka falan mi oynuyo anlamadım ki nasıl titreştirebilir..
Herkese Günaydınnnn
canım bendede aynı ya hiç hareket hissetmiyorum yatıyorum sessizce kendimi dinliyorum elimi koyup sanki damar atışı gibi bişey var ama ondanda emin değilim ki:44:
günaydın kızlar bende bebeğimi erken hisseden annelerdenim ama 2 gündür sanki hareketleri azaldı,24 saat bebeğim oynuyo mu diye düşünüyorum ve hareket hissedemiyorum çok huzursuzum eşimde kızıyo kafana takıyosun ondan sana öyle geliyo diye bu haftaya hiç güzel başlamadım servisten indim işe geldim ki bir istifra bir istifra hala geçmedi sanırım doğurana kadar da kusucam umudumu iyice yitirdim
evet canım pipiligillerdenmiş...canım cinsiyeti belli oldu mu?
Geçmiş olsun canım Rabbim korumuş sizi hamileyken bende bir psikoloji oluyor tek başıma araba kullanmaya korkuyorum oğlumda da böyle olmuştu.günaydın millet
daha ancak açabildim bugün azcık geç kaldık
babacığı geçirdik sabah beşbujçukta ondan sonra tekrar eve dön yat uyu zaman aldı çok azcık geç kaldık :)
bide ofiste işlerim vardı daha anca oturabildim topiğin başına
umarım iyisinizdir
evet gece fırtına felaketti burdada hiç iyi uyuyamadım
bide şerefsizin teki eşimi bırakıp dönerken üstüme çıkıyordu resmen sıyırdım
ama nası toparladım ve feci kazadan nası kurtuldum anlamadım açıkçası
rabbim koruyo işte daha zaman var dedi sanırım
neyse güneşli başlayan günümüz çobuk ve güzel geçsin
buarada cumartesi doğpum yapan arkadaşada gittim hatta iki gün
çok tatlı kızI aklım hep onlarda kaldı
bizim gelin bide beni çok sevip bende sakinleyip uyuyunca :)
Günaydın canımm
Ne yazıkki böyle öküzler bol memlekettee amann sen dikkatli oll, çok geçmiş olsunn
Allah bağışlasın minik gelinii, Rabbim tahtını bahtınıda güzel yapsınn
Inşallah canım güzel haberler alırız
sende hayırlısı ile cinsiyetini öğrenirsin minnoşun
Allah korumuş canım, bebişinle kendini okusaydın
Gunaydın canım cok gecmıs olsun allh korumussabah ıse gelırken kırmızı araba gordum acep gokce araba kullanıyormudur kı dıye dusunmustum bırden aklıma gelıverdıydı :26:
evet canım pipiligillerdenmiş...
kızlar cumartesi dr.a gittim..AFP testi istedi, alfa feto protein gbi bişey yani..bi de beni 15 aralıkta çağırdı 15 aralıkta 18+6 haftalık olucam sizde bu kadar sık çağırması normal mi? bana biraz fazla çağırıyo gibi geliyo sonuçta her gittiğimde de para ödüyorum kontrol süresini aştığı için..emin olamadım zaten 20.haftada tetonoz aşısı oluyo ve 20 itibariyle ayrıntılı ultrason oluyo sizce de gitmesemmi 20.haftasına kadar? bu arada bebiş 130 gr hesapladı..biraz zayıf galiba yavrum, ben çok iyi beslenemiyorum vitaminleride çoğu zaman unutuyorum, kan hapını içmeye korkuyorum..benim yüzümden böyle galiba
bir de bebişi hep yüzüstü yatarken yakalıyoruz çok komik görünüyo
Gunaydın canım bende 3 haftadır hıssedıyorum hareketlerını ama bazı gunler hıc hareket olmuyo hemen aklıma kotu seyler gelıyor doktorum 20.haftaarın sonuna kadar hergun hıssedemeyebılırsın endıse edecek bır durum yok demıstı
benim doktorum 21. 22. haftaya kadar ilk gebeliklerde hissedilemeyebilir dedi benimde
herkeslere günaydınlar hayırlı sabahlar arkadaşlar
bebişlere Kuran dinletmek isteyen olursa artık heryerden ulaşılabiliyo Kabeden canlı yayın yapan bi kanal var 24 saat devamlı Kuran okunuyo hemde Kabe imamları istediğiniz zaman açıp dinletebilirsiniz hemde gözünüz gönlünüz açılır Kabeyi izlemiş olursunuz hemde maddi manevi şifa olur inşallah
Gunaydın canım bende 3 haftadır hıssedıyorum hareketlerını ama bazı gunler hıc hareket olmuyo hemen aklıma kotu seyler gelıyor doktorum 20.haftaarın sonuna kadar hergun hıssedemeyebılırsın endıse edecek bır durum yok demıstı
5.haftadan beri hergün kusuyorum sadece kusma sayım azaldı 1 ay öncesine kadar günde 6-7 şimdi 2-3 e düştü ama şiddetli bulantılarım devam ediyo sanırım geçmiycekte kendimi kandırmıyorum artıkinşallah canım...sağlıklı desin doktor cinsiyet için biraz daha beklemeye razıyım...
senin bulantılar ne zamandır var canım...ben 6.haftadan beri çekiyorum
Allah yardımcın olsun canım ya bende 1 aydır falan rahatım
çıkarmak neysede onun verdiği halsizlik çok kötü hele ki işteyken kafamı koycak yer arıyodum gözlerim kapanıyordu
acaba ondan mı ki hareketli olması
aaaa yoksa benim ki kız mııııııı?
sağolun kızlar teşekkürler hepinize
hayat işte bi kırmızı ışıkta geçen öküze bağlı neredeyse
ama iyiyiz devamlı okumaya çalışıyorum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri de
boynumdanazar duası ve nazarlıkla dolaşıyourmbebkler gibi napıyımm inanıyourm
bu arada sdrkyn nerden aklına esti yoksa malüm mü oldu kız azcık
ne biliyim canım belki de ben evham yapıyorum,benim de aklıma kötü kötü şeyler geliyo inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
5.haftadan beri hergün kusuyorum sadece kusma sayım azaldı 1 ay öncesine kadar günde 6-7 şimdi 2-3 e düştü ama şiddetli bulantılarım devam ediyo sanırım geçmiycekte kendimi kandırmıyorum artık
Allah razı olsun canım saolasın ,bende kusunca elim ayağım titriyo rengim bembeyaz oluyo inşallah bizimkiler de geçer....
Bılmıyorum kı bırden geldı aklımasukur kı ıyısınız ben cesaret edemıorum hamıleyken arac kullanmaya gercı karısdan karısya gecerken bıle korkmaya basladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?