2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

rabbim yardımcın olsun canım..zaten hamileyken insanın günahları dökülürmüş, sen doğum yapınca sanırım tamamen günahsız melek gibi olacaksın..çünkü bu kadar zorluk çekmek gerçekten büyük sabır gerektirir..bi de çalışıyosun zor valla..ben bi sabah kötü oldum tam kusacak gibiydim bacaklarım tutmadı, ter bastı falan çok çok zordu..bunu hergün çekenleri tahmin bile edemiyorum inşallah tez zamanda geçer..

gunaydınnnnnnnnnnn yıne bi ceeee dıyıp kacıcam yıne mısaıfrım var artık aglamak ıstıyorumkaynanamın arkadası oda 6 aylık hamıle benı cok gormek ıstıyormus ıyı gelsın dedım...herseyım agrıyor hazırlıkları yaptım temızlık kaldı dınlenıyorum kalkıcam bırazdan yarından sonra burdayım ınsallah.cvuma da kontrolumuz var

hee dun gece uzanmıstım tv ızlıyordum elım karnımdaydı ole tv ye dalmısım oglusum bı tekme attı yerımden sıcradımsonra esım koydu elını esıme de attı tekme kaç gundur ınat etmıstı cok sukur artık esımde hısssettı ondan mutlusu yok

çok teşekkür ederim canım..ilk zamanlarda benim de elim ayağım titriyordu soğuk terler döküyordum..çıkarmaya çalışırken çok korkuyordum ama alışılıyormuş RABBİM böyle uygun gördü demek diyorum...sadece okul sıkıntılı oluyor mide bulanırken ders anlatmak kötü..ALLAH IM inşallah hepimize sağlıklı bir hamilelik süreci geçirtir de bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız...

çok haklısın canım, doktorlar gelen hasta sayısı fazla olsun diye çağırıyor da olabilirler aslında..evet evet 20.haftaya kadar gitmek yok, kendimi buna göre alıştırıyım şimdiden tarihimi belirleyim :) zaten idrar tahlili ve afp yaptırcam, onların sonuçlarını mail ile gönderip sorarım :)
canım radyodan mı internetten mi nerden dinleyebiliriz?

ay canım içimi rahatlattın evet aslında bebek şimdi bizden beslenir dimi..doktor ben sormasam hiç kilosuna falan bakmıyodu bu haftalarda pek bişey olmaz dedi 200-250 gr falan dedi halbuki ben 150 falan dicek sandım..sonrada dur bakalım hesaplamaya çalışayım dedi ordan burdan çocuğu ölçtü bilgisayar 130gr hesapladı..bişey demedi gelişimi normal dedi..ben 15 dakika zor yürüyorum çokçabuk yoruluyorum,çalışıyorum ama evde akşama pert oluyorum.. belkide bende vitamin eksiklikleri var..

bu arada kızlar biliyosunuz sözde yüzmeye başlıcaktım o kadar heveslendim bi türlü kısmet olmadı..çantayı aldım kayıt parasını aldım kaç kez hep bir engel çıktı, bende zorlamaktan vazgeçtim bunda bir iş var diye düşündüm..ya pilates yapıcam evde yada b-fit e falan mı gitsem diyorum..

internetten canım Kabeden canlı yayın diye arayınca bi sürü çıkıyo zaten o yüzden link vermeye gerek görmedim afiyet olsun

bılmıyorum kı bırden geldı aklıma Sukur kı ıyısınız ben cesaret edemıorum hamıleyken arac kullanmaya Gercı karısdan karısya gecerken bıle korkmaya basladım.

valla kızlar haklısıız insan daha bi korkak oluyo bende eşim kullanırken tutunarak kendimi sıkarak oturuyorum ama
kullanmayı bırakırsanız bi daha geçemezsiniz rahat raht direksiyona
bnm en başta bıraktığım ilaçlardan dolayı aşırı baş dönmesi ve dikkat kaybım vardı 10 gün kadar kocam da yasakladı ki bende binemezdim zaten
sonra uzun yollara alışkın ben 15 dak lık izmite korkak bi acemi gibi gittim ve sıkmaktan kendimi öldüm
siz siz olun bırakmayın kızlar, araba bebişler doğduktan sonrada çok gerekli
hayatta yanlız kalacaksınız gibi herşeyi bilin ve korkusuzluğa alışın
ölüm mü? Yazıldıysa pamuklar içindede bulur sizi
ee artık anne sayılırız dimi dimdik duracak ayaklarımızı daha sağlam basacağız

Aynı seylerı yasıyoruz bende bebekken hıc aglamamısım annem koyardım senı hıc aglamzdın dıyo yemek verene kadar beklermısım ama sımdı benım sıpa mınnacık halıyle ıttıryo ıcerden bu aylarda oylesyse ılerıkı aylarda ve dogunca nasıl olacak bılmıyorum cevızle kuru uzum yıyorum suan daha daha hareketlendı pek bır sımarık olacak bu beyfendı

Kolay gelsın canım ben suaralar mısafır degıl evde kendımı bıle cok goruyorum temızle hemen batsın sınır oluyorum ben :26: esınınde hıssetmesıne sevındım darısı bıze artık gercı 1ay sonra olur babmızın hıssetmesı ne kadar geec hıssederse o kadar ıyı kıskanclıktan catlasın o zamana kadar sebekım arada gelıyo oglumm bır ses ver dıye avucunu yalıyo

Cok haklısınm canım en cokta ben gece acıl bır yere gıtmem gerekse esım olmazsa dıye ıstıyorum ınsanlık halı cocuk hasta falan olur bırnı cagır yok taksı bekle derdımız olmaz neyse artık ankaraya gıdınce hem ıyıce ılerletırım hem de kullanırım ıstanbulda normaldede cesaret edemıyordum sımdı hıc edemem

benim korkum bulantılarımdan dolayı onlar olmasa araba kullanırım herhalde öle çok tırsmıyorum da bulanırken nasıl sürebilirim bilmiyorum...bulantılarım başladığından beri geçmedim direksiyona...

Pzar günüm çok yorucuydu kızlar :/ üzerimden kamyon geçmiş gibi acıyor heryanım ağrıyor vücudum.dün bir şevkle işe koyuldum bütün evi temizledim camlar silindi evler silindi heryer kalktı indi düzenlendi parlatıldı özetle mis oldu yaparken okadar keyif alıyordum anlatamam negüzel hiçde yorulmadım yapıp yapıp yorulmuyorum şunuda yapıyım derken yalamış yutmuş oldum onun üstüne ankaradan misafir haydi mutfağa koş 3 yemek çıkart.ye iç toparla sonra eşim süpriz yaptı onunla ilgilendim en sın içli köfte yapıcaktım herşey hazır irmiğim eksik neyse bugüne erteledim onuda yapsam hiç kalkamazmısım.ben yorulmadım sanıyordum gece heryerimin ağrısından uyandım inanamadım :/ hamilelik insanı yoruyormuş meğer.ne tembelleşmişim şuan ruh gibiyim kızlar bu hafta kesin bitmicek sizler neler yaptınız haftasonu sevgiler hepinize

Günaydın kızlar...

yine sabah sabah yollara düştük bebişimle ve işbaşı yapabildik nihayet...

dün çok yorucuydu kuzenin düğününü de yapmış bitirmiş bulunmaktayız...

doktorumu aradım üçlü tarama için randevu alacaktı. çok yoğunmuş hemşiresi açtı. uyuz oldum ona da... doktor biliyor benim şehirdışından gelip gittiğimi o nedenle yardımcı oluyor. kadın randevu aldı diğer hattan hafta içine. gelemem ki diyorum ama senin için şartları zorluyorum falan filan diyor. İçimden dedim doktor bile bu kadar kapris yapmıyor...

yani velhasıl cuma günü bebeğimi göreceğim...

kız naptın o kadar iş yapılır mı? çok yormuşsun kendini..iyiki irmik kalmamış evde :) ben bi annemleri çağırcaktım kendime güvenemedim yemeği dışardan söyledim..birkaç saat hızlı hızlı evi temizledim ama eşimle birlikte o süpürdü ben sildim toz aldım topladım falan .. buna rağmen çok kötü oldum salata bile yapamadım..sen nasıl yapabildin o kadar işi maaşallah...evi temizlemeye hasret kaldım, çevremde temiz ev görünce iç çekmeye başladım :) tabi canım benim eski halimden eser yok..her akşam işten çıkar eşim gelene kadar 2,5 saat çarşıda gezerdim :) şimdi ne gezmek ne başka bişey enerjiksem işten gelince ancak yemek yapabiliyorum..:)

günaydın güzel hamişler,sabah bebişin tekmesiyle uyanalar,,kahvaltıda sırf bebişi için sevmediği şeyleri zorla yiyenler,bugün daha çok hamile gibi görünüyor muyum diye aynanın karşısında boy gösterenler,işe gitmek için 2 otobüs değiştirip saatlerce bebişini otobüslerde tıngırmıngır sallayanlar,hepinize kocamannnn selamlar..bebişleriniz iyidir inşallah..tabi sizler de...

gunaydın güzel anneler ve mucize minikleri:)

hepimize iyi haftalar olsun inş. kızlar dün temizlik yaptım akşam bir ağrı sol kalçamda mı belimde mi tam anlamadım.kalkamıyorum yürüyemiyorum böyle bişiy yok resmen tutuldum. Neyseki sabah kalkabildim de işe geldim.sizde de oluyor mu ? yarında üçlü testmiz ve detaylı ultrason taramamız var miniğimle inş. cinsiyeti de öğrenirim artık :)

merhaba tatlı anneler,
çok şükür sendromlu pazartesinin yarısı bitmek üzere. bugün bi halsizlik var bende nedense. belki de havadandır. gece de uyuyamadım zaten. benim paşam içerde, bııjttt bııjt kayıyo herhalde. dün fokurduyordu. bugün sanki pek bi kıpırdak. ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…