- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.701
canım inşallah bi an önce geçer..seni çok ii anlıyorum ..sabahları safra mıdır nedir onu çıkarıyorum onun dışında çıkarmasam da bulantı hissi beni deli etmeye yetiyor...çalışmasam dert etmicem de okulda zor oluyor...ALLAH yar ve yardımcımız olsun....
rabbim yardımcın olsun canım..zaten hamileyken insanın günahları dökülürmüş, sen doğum yapınca sanırım tamamen günahsız melek gibi olacaksın..çünkü bu kadar zorluk çekmek gerçekten büyük sabır gerektirir..bi de çalışıyosun zor valla..ben bi sabah kötü oldum tam kusacak gibiydim bacaklarım tutmadı, ter bastı falan çok çok zordu..bunu hergün çekenleri tahmin bile edemiyoruminşallah tez zamanda geçer..
çok haklısın canım, doktorlar gelen hasta sayısı fazla olsun diye çağırıyor da olabilirler aslında..evet evet 20.haftaya kadar gitmek yok, kendimi buna göre alıştırıyım şimdiden tarihimi belirleyim :) zaten idrar tahlili ve afp yaptırcam, onların sonuçlarını mail ile gönderip sorarım :)valla kızlar benim doktor da sık aralıklarla çagırıyor. ben gereksiz buluyorum cunku bu kadar sık doktora gitmek ve ultrasona girmek bana mantıklı gelmiyor. bence sen düşündüğün gibi yap canım. 20. haftada git. ayda bir normal. hatta bana ayda bir de fazla geliyor:) cunku avrupada 3-4 den fazla ultrasona sokmuyorlarmıs. biz hamileliğimiz boyunca 10 kere giriyorz ve bebeklerimizin kalp ısısı yukseliyor boyle olunca . herşeyın fazlası zarar kızlar. özellikle cinsiyet öğrenmek icin bile gitmedim. nasılsa ayrıntılı ultrasonda gorucez biraz daha sabır:)
canım radyodan mı internetten mi nerden dinleyebiliriz?benim doktorum 21. 22. haftaya kadar ilk gebeliklerde hissedilemeyebilir dedi benimde
herkeslere günaydınlar hayırlı sabahlar arkadaşlar
bebişlere Kuran dinletmek isteyen olursa artık heryerden ulaşılabiliyo Kabeden canlı yayın yapan bi kanal var 24 saat devamlı Kuran okunuyo hemde Kabe imamları istediğiniz zaman açıp dinletebilirsiniz hemde gözünüz gönlünüz açılır Kabeyi izlemiş olursunuz hemde maddi manevi şifa olur inşallah
bir de içtiğimiz vitaminler demir hapları bizim için kızlar. çocuk bizden tum ihtiyacını karşılayacak zaten. o sebeple kötü beslendim kilosu düşük diye düşünme. doktorun kilosuna normal dediyse normaldır. bebişleri daha karnımızdayken obez yapmıyalım bari:)
çok haklısın canım, doktorlar gelen hasta sayısı fazla olsun diye çağırıyor da olabilirler aslında..evet evet 20.haftaya kadar gitmek yok, kendimi buna göre alıştırıyım şimdiden tarihimi belirleyim :) zaten idrar tahlili ve afp yaptırcam, onların sonuçlarını mail ile gönderip sorarım :)
canım radyodan mı internetten mi nerden dinleyebiliriz?
ay canım içimi rahatlattın evet aslında bebek şimdi bizden beslenir dimi..doktor ben sormasam hiç kilosuna falan bakmıyodu bu haftalarda pek bişey olmaz dedi 200-250 gr falan dedi halbuki ben 150 falan dicek sandım..sonrada dur bakalım hesaplamaya çalışayım dedi ordan burdan çocuğu ölçtü bilgisayar 130gr hesapladı..bişey demedi gelişimi normal dedi..ben 15 dakika zor yürüyorum çokçabuk yoruluyorum,çalışıyorum ama evde akşama pert oluyorum.. belkide bende vitamin eksiklikleri var..
bu arada kızlar biliyosunuz sözde yüzmeye başlıcaktım o kadar heveslendim bi türlü kısmet olmadı..çantayı aldım kayıt parasını aldım kaç kez hep bir engel çıktı, bende zorlamaktan vazgeçtim bunda bir iş var diye düşündüm..ya pilates yapıcam evde yada b-fit e falan mı gitsem diyorum..
bılmıyorum kı bırden geldı aklımaSukur kı ıyısınız ben cesaret edemıorum hamıleyken arac kullanmaya Gercı karısdan karısya gecerken bıle korkmaya basladım.
ben de korkuyorum ya..okula giderken arkadaşlarla sırayla götürüyorduk arabayı..şimdi onlar götürüyorlar hep...korkuyorum ..ama bu hafta sonu doktor herşey yolunda derse haftaya ben kullanmak istiyorum arabayı inşallah..hergün 30km gidip geliyoruz
Aynı seylerı yasıyoruz bende bebekken hıc aglamamısım annem koyardım senı hıc aglamzdın dıyoay bilmiyorum canım olabilir aslında..kız geç oynar derler..ama ablamın oğlu kocamanken bile günde 1 kez inceden bir dürtermiş doktorlar bile şaşırırmış nasıl söyle hareketsiz diye..ben tam 40 günlükken, göbeğimin altı 4-5 saat boyunca titremişti ne olduğunu anlayamamıştım..ablam diyorki erkek çocuk 40.gün rahime yerleşirken hissedilirmiş.. ama böyle hareketli olması beni korkutuyo, ya doğunca gece nöbetleri tutturursa bana :26: hep dua ediyorum inşallah orda enerjisini güzel güzel harcarda doğunca sakin,akıllı uysal bi bebek olur diyeben bebekken çok sakinmişim, hiç ağlamazmışım..annem diyoki içinde vicdanın varsa git bak, yoksa hiç sesin soluğun çıkmazdı çok rahat bi bebektin diyo bende bebeğim bana benzesin istiyorum ama o şimdiden neler yapıyosa orda beni biraz korkutuyo ultrasonda da pır pır dönüp duruyo, yeri rahat galiba :) daha 1 ay önce gittiğimizde kurbağa gibi kollarla yukardan aşağıya dibe dalmaya çalışıyodu, bildiğin denizde biz dibe dalarız ya aynı hareketi yapıyodu..cumartesi günü de yüz üstü boyun bükülmüş deve kuşu gibi yine kafayı gömmeye çalışıyodu..önceki hafta kazadan dolayı gittiğimizde aynı pozisyondaydı ödüm patlamıştı boynu kırıldı sanmıştım..:26: sonradan anladımki bizimki kendini deve kuşu sanıyo kafayı gömünce kimse onu göremez sanıyo insan bebeğini görünce duygulanır, ama bana duygusallıktan ziyade çok komik görünüyo..
gunaydınnnnnnnnnnnyıne bi ceeee dıyıp kacıcam yıne mısaıfrım var artık aglamak ıstıyorum kaynanamın arkadası oda 6 aylık hamıle benı cok gormek ıstıyormus ıyı gelsın dedım...herseyım agrıyor hazırlıkları yaptım temızlık kaldı dınlenıyorum kalkıcam bırazdan yarından sonra burdayım ınsallah.cvuma da kontrolumuz var
hee dun gece uzanmıstım tv ızlıyordum elım karnımdaydı ole tv ye dalmısım oglusum bı tekme attı yerımden sıcradımsonra esım koydu elını esıme de attı tekme kaç gundur ınat etmıstı cok sukur artık esımde hısssettı ondan mutlusu yok
valla kızlar haklısıız insan daha bi korkak oluyo bende eşim kullanırken tutunarak kendimi sıkarak oturuyorum ama
kullanmayı bırakırsanız bi daha geçemezsiniz rahat raht direksiyona
bnm en başta bıraktığım ilaçlardan dolayı aşırı baş dönmesi ve dikkat kaybım vardı 10 gün kadar kocam da yasakladı ki bende binemezdim zaten
sonra uzun yollara alışkın ben 15 dak lık izmite korkak bi acemi gibi gittim ve sıkmaktan kendimi öldüm
siz siz olun bırakmayın kızlar, araba bebişler doğduktan sonrada çok gerekli
hayatta yanlız kalacaksınız gibi herşeyi bilin ve korkusuzluğa alışın
ölüm mü? Yazıldıysa pamuklar içindede bulur sizi
ee artık anne sayılırız dimi dimdik duracak ayaklarımızı daha sağlam basacağız
valla kızlar haklısıız insan daha bi korkak oluyo bende eşim kullanırken tutunarak kendimi sıkarak oturuyorum ama
kullanmayı bırakırsanız bi daha geçemezsiniz rahat raht direksiyona
bnm en başta bıraktığım ilaçlardan dolayı aşırı baş dönmesi ve dikkat kaybım vardı 10 gün kadar kocam da yasakladı ki bende binemezdim zaten
sonra uzun yollara alışkın ben 15 dak lık izmite korkak bi acemi gibi gittim ve sıkmaktan kendimi öldüm
siz siz olun bırakmayın kızlar, araba bebişler doğduktan sonrada çok gerekli
hayatta yanlız kalacaksınız gibi herşeyi bilin ve korkusuzluğa alışın
ölüm mü? Yazıldıysa pamuklar içindede bulur sizi
ee artık anne sayılırız dimi dimdik duracak ayaklarımızı daha sağlam basacağız
Pzar günüm çok yorucuydu kızlar :/ üzerimden kamyon geçmiş gibi acıyor heryanım ağrıyor vücudum.dün bir şevkle işe koyuldum bütün evi temizledim camlar silindi evler silindi heryer kalktı indi düzenlendi parlatıldı özetle mis oldu yaparken okadar keyif alıyordum anlatamam negüzel hiçde yorulmadım yapıp yapıp yorulmuyorum şunuda yapıyım derken yalamış yutmuş oldum onun üstüne ankaradan misafir haydi mutfağa koş 3 yemek çıkart.ye iç toparla sonra eşim süpriz yaptı onunla ilgilendim en sın içli köfte yapıcaktım herşey hazır irmiğim eksik neyse bugüne erteledim onuda yapsam hiç kalkamazmısım.ben yorulmadım sanıyordum gece heryerimin ağrısından uyandım inanamadım :/ hamilelik insanı yoruyormuş meğer.ne tembelleşmişim şuan ruh gibiyim kızlar bu hafta kesin bitmicek sizler neler yaptınız haftasonu sevgiler hepinize
ohhh şimdi ezan okunuyo Kabede ne güzel okunuyoordaymış gibi
ffee canım sen benden 1 dk doğudasın demek :) burda da şimdi okudu,, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?