2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu sabah erken kalktım acıkmıştım ama dedim biraz nete bakiyim drken dalmışım aaçlığı falan unuttum taki kızımın tekmelerini hissedene kadar meyersem kızım acıkmış öyle hoşuma gittiki beni uyarıyo yani kzım anne kalk diye birz boğazımıza düşkünüz heralde maşallah kızım çok hareketli çokta iştahlı

benim koyu renkti, yani kırmızı değildi. bu durumda tehlikeli mi?
canım beniimde koyu renkti kahverengi gibi..bişiolmadı çok şükür ama bende korkmuştum ve hemn dr a gittim progestan verdi kullandım..3.ay bitene kadar 3. aydan sonra bıraktım bence ynede bi dr a gitmelisin..

benim 3.aya kadar sürekli kanamam oldu.hem kırmızı hem kahverengi.progestanın iğnesini ve hapını aynı anda kullandım.aynı zamanda çalıştım da.doktorunla görüş mutlaka.inş bişey olmaz.vee mutlaka dinlen çok ayakta kalma

benim koyu renkti, yani kırmızı değildi. bu durumda tehlikeli mi?

korkma hicbirsey olmamistir bende yasadim kahverengi akinti,dr hap veriyor 3 ay bitene kadar,sadece dr una bir gorun ne olur ne olmaz

aman nazar degmesin annesi hep boyle olun insallah:nazar

benim de 2 haftam kaldi turkiye ye gelmeme,yilbasini ailemle gecirip geri donecegim ama cok heyecanliyim,bakalim gezmek nasil olcak bebisle?hic uzun yola cikmadik daha

aman nazar degmesin annesi hep boyle olun insallah:nazar

benim de 2 haftam kaldi turkiye ye gelmeme,yilbasini ailemle gecirip geri donecegim ama cok heyecanliyim,bakalim gezmek nasil olcak bebisle?hic uzun yola cikmadik daha

allahım hepimizinkini nazarlardan saklasın hadi ayırlısı canm güle güle gel güle güle git

karnı doymayanlardan bi de ben varım yaaa.........

zati kilo almaya müsaitim bi de çabuk acıkıyorum ara öğünleri arttırıyorum bu yüzden....

merhabaa ben bebişimin cinsiyetini öğrenip mesaj yazmak istedim.bi süredir foruma girip sadece sohbetleri okuyup çıkıodum inşallah bende artık aranıza katılıcam.raining 29 yaşımdayım, sat bilmiyorum,bdt 2 mayıs,cinsiyet erkek,şehir istanbul. beni de listeye eklersen çooook sevinirim.bebişlerimiz inşallah sağlıklı sıhhatli akli selim dünyaya gelir bizlere vatana millete hayırlı evlatlar olurlar.şimdiden teşekkür ederim özelden yazamadım belli bi sayıda sohbete katılmam gerekiomuşş.

hadi kızlar birinizde benim bebişin cinsiyeti tahmin edin bir kızım var onda bulantım çok olmuştu bunda pek olmadı hafif oldu kızım sol tarafta oynuyodu bu bebiş sağ tarafta devamlı kızımdada çok çikolata yedim bundada:))

Çin,rus, kocakarı kehanetleri ne diyor canımm
Buarada bende tahminde bulunurdum ama doktor kız demiş bikere
Üstüne tahmin yürütemiyorum ozaman

bana rus, çin erkek, y. voltaj kız demişti.. doktor kız dedi ve noktayı koydu :)

Bende 48 den 51 oldum boyda168 zayıf olduğum için almam gerekti

senin zaten kilon olman gerekenden azmış canım, hem zaten 2-4 arası kilo almanız normal diyor her site, kitap.. seninki normal yani. ben olmam gerekenden 5 kilo fazlaydım hamile kaldığımda. biraz da ona bağlıyorum az kilo almamı.

aynı ben yaa :)) göğüsler eski haline göre gayet dolgun ve güzel oldu. geçen gün ki bebeğin günlüğünde bir bölüm vardı ya, 'babamı da memelerden süt içerken gördüm demek ki yaşam kaynağımız bu süt :))'' eşim her gördüğünde onu hatırlıyor :))

canım bişey yktur endıse etme ama muhakkak doktora gorun 9.haftamda bende de oldu pruton ıgneyle progestan hap kullandım sukur bır daha da olmadı doktora gıdene kadar dinlenmene bak

daha aksam yemegı yemedık:18:dolapta buz gıbı bışey vardı onu yedım resmen beynım uyustu
dızıyi ızlerken eşim tost yapacak onu yıyecem benım dızı başlar hepınıze ıyı sohbetler tlfdan takıp edecem artık

Kızlar çok fenayım geceden beri bir alttan bir üstten gidiyor bugün de misafir gelecekti ertelemek zorunda kaldım annemi çağırdı eşim sabah sağolsun o ilgleniyor dizlerimde derman kalmadı

Çok geçmiş olsun canımm
Yat dinlenn iyiolmuş misafirlerin gelmediği

sey kem kum kum kem yoksa tersıne derken dogrusunamı oldu artık tahmınlerın
bı ters bır duz örgü işi gibi :)

Benim ki selanik hesabı zaten canımm
2 ters bir düz
Ama bi şekilde tutturuyorum yine

ben karışık bişiyim canım babam trakyalı ama ben doğma büyüme istanbul.

ok canım, benim eşim kayserili ve kayseride oturuorum yazdığın diologlar burda çok oluoda bidaa bak hele gibi:) ondn srdum

Ahhh ahhh canımın ne ıstedıgını tahmın bıle edemezsınız 1 saat once ne alakysa dılımden cıktı olsa da yesek dıye esım apar topar gıyınıp cıktı evden ama tabıkı de bulamadı barı tost yapayım sana dıyo sebegım olsa da yeseydım guzel olurdu neyse aklıma getırmeyım baska seyler dusunelımmmm oglumun pıpısı duser falan pıpısız kalırız

CANIM İÇİN DEĞİŞİKLİK İSTİYOR GALİBA AMA ALLAH HAYIRLISINI NASİP etsin.. hayırsız olup erkek olacagına hayırlıların hayırlısı olsun kız olsun.. eli ayağı düzgün aklı kendını ıdare edebilecek kadar olsun ama hayırlısı olsun..

ALLAH kımseye böyle acı yaşatmasın..ben de çok korkuyorum daha önce bir kaybım olduğu için çok tedirginim...inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız..

serumun bile işe yaramadığı günlerden biri daha sürekli "bebişim ben yiyemezsem sen de aç kalırsın" diyorum ama hiiiç oralı bile olmuyor velet

ah ben neler dedim dinlemiyo zibidi..babasına bile şikayet ettim çocuğuna bişi söle güzel yemekler istiyosa bulandırmasın beni dedim..umrunda değil keretanın...keyfi bilir...

benim kanamam olmustu iki gun kahve rengi ve kirmizi karisik ama cogunluk kahverengi gelen akintim oluyodu on gun temiz kaliyodum sonra tekrar kanama 12. haftada durdu. bidahada gormedim doktorum bebek cok iyi kesede guzel ama kanamanin olmasi yinede hic normal degil demisti allaha sukur simdi hersy iyi sadece bi problemim var insallah oda gecer oyle cok yogun ve sancili olan kanamalar tehlikeli ben 3 dusuk yaptim ondan biliyorum kanaman tam kirmizi olursa ve belinle karnin adet olacakmis gibi agrirsa (her sanci bir degil) iste ozaman tehlikeli olur insallah seninde onemli biseyin yoktur dr yinede gorunmende fayda var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…