- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #16.921
canım beniimde koyu renkti kahverengi gibi..bişiolmadı çok şükür ama bende korkmuştum ve hemn dr a gittim progestan verdi kullandım..3.ay bitene kadar 3. aydan sonra bıraktım bence ynede bi dr a gitmelisin..benim koyu renkti, yani kırmızı değildi. bu durumda tehlikeli mi?
arkadaşlar, tecrübeli olanların acilen yardımına ihtiyacım var. bugün ilk defa kanamam oldu. kanama yaşayan arkadaşlar, nasıl bir kanamayla karşılatıklarını rica etsem benimle paylaşabilirler mi? benimki vajinal beyaz akıntının koyu renk kana bulanmış olanıydı 2-3 cm kadar, çok uzun sürmedi ama çok korktum. sizler nasıl tecrübe ettiniz? çok endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır...
arkadaşlar, tecrübeli olanların acilen yardımına ihtiyacım var. bugün ilk defa kanamam oldu. kanama yaşayan arkadaşlar, nasıl bir kanamayla karşılatıklarını rica etsem benimle paylaşabilirler mi? benimki vajinal beyaz akıntının koyu renk kana bulanmış olanıydı 2-3 cm kadar, çok uzun sürmedi ama çok korktum. sizler nasıl tecrübe ettiniz? çok endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır...
benim koyu renkti, yani kırmızı değildi. bu durumda tehlikeli mi?
bu sabah erken kalktım acıkmıştım ama dedim biraz nete bakiyim drken dalmışım aaçlığı falan unuttum taki kızımın tekmelerini hissedene kadar meyersem kızım acıkmış öyle hoşuma gittiki beni uyarıyo yani kzım anne kalk diye birz boğazımıza düşkünüz heralde maşallah kızım çok hareketli çokta iştahlı
aman nazar degmesin annesi hep boyle olun insallah:nazar
benim de 2 haftam kaldi turkiye ye gelmeme,yilbasini ailemle gecirip geri donecegim ama cok heyecanliyim,bakalim gezmek nasil olcak bebisle?hic uzun yola cikmadik daha
merhabaa ben bebişimin cinsiyetini öğrenip mesaj yazmak istedim.bi süredir foruma girip sadece sohbetleri okuyup çıkıodum inşallah bende artık aranıza katılıcam.raining 29 yaşımdayım, sat bilmiyorum,bdt 2 mayıs,cinsiyet erkek,şehir istanbul. beni de listeye eklersen çooook sevinirim.bebişlerimiz inşallah sağlıklı sıhhatli akli selim dünyaya gelir bizlere vatana millete hayırlı evlatlar olurlar.şimdiden teşekkür ederim özelden yazamadım belli bi sayıda sohbete katılmam gerekiomuşş.[/QUOTh
hoş geldin aramıza o zaman bebişin hayırlı uğurlu olsun
Çin,rus, kocakarı kehanetleri ne diyor canımm
Buarada bende tahminde bulunurdum ama doktor kız demiş bikere
Üstüne tahmin yürütemiyorum ozaman
Bende 48 den 51 oldum boyda168 zayıf olduğum için almam gerekti
aynı üçkağıgıtı bende yapıorum içip suları gerıne gerıne dolasıorum evde
bıde gögüslwer hollanda sığırından hallice haline geldi:)
onlarıda acıkta bırakacak sekılde dolanıorumm dekolte verıorum yani.)
eşim pek memnun bu halımden ama süt işi bitip çekince nolcek hiç bilmıorum:)))))
canım bişey yktur endıse etme ama muhakkak doktora gorun 9.haftamda bende de oldu pruton ıgneyle progestan hap kullandım sukur bır daha da olmadı doktora gıdene kadar dinlenmene bakarkadaşlar, tecrübeli olanların acilen yardımına ihtiyacım var. bugün ilk defa kanamam oldu. kanama yaşayan arkadaşlar, nasıl bir kanamayla karşılatıklarını rica etsem benimle paylaşabilirler mi? benimki vajinal beyaz akıntının koyu renk kana bulanmış olanıydı 2-3 cm kadar, çok uzun sürmedi ama çok korktum. sizler nasıl tecrübe ettiniz? çok endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır...
Kızlar çok fenayım geceden beri bir alttan bir üstten gidiyor bugün de misafir gelecekti ertelemek zorunda kaldım annemi çağırdı eşim sabah sağolsun o ilgleniyor dizlerimde derman kalmadı
sey kem kum kum kem yoksa tersıne derken dogrusunamı oldu artık tahmınlerın
bı ters bır duz örgü işi gibi :)
ben karışık bişiyim canımbabam trakyalı ama ben doğma büyüme istanbul.
hayırlı olsun prensesin cnm
teşekkür ederim canım...
Kızlar çok fenayım geceden beri bir alttan bir üstten gidiyor bugün de misafir gelecekti ertelemek zorunda kaldım annemi çağırdı eşim sabah sağolsun o ilgleniyor dizlerimde derman kalmadı
çok geçmiş olsun canım umarım düzelirsin biran evvel
hadi kızlar birinizde benim bebişin cinsiyeti tahmin edin bir kızım var onda bulantım çok olmuştu bunda pek olmadı hafif oldu kızım sol tarafta oynuyodu bu bebiş sağ tarafta devamlı kızımdada çok çikolata yedim bundada:))
oğlumun pıtpıtlarını hissettim çok şükür galiba gerçekten çok fazla kafamı takıyorumm,bu arada iş yerinden 1 arkadaşımın 3 aylık
bebişi düştü çok üzüldümm yaa bu haftayı hiç amaaa hiiiç sevmedimm bitsin hemen =(
serumun bile işe yaramadığı günlerden biri dahasürekli "bebişim ben yiyemezsem sen de aç kalırsın" diyorum ama hiiiç oralı bile olmuyor velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?