- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.341
canım ben içim istmese de 2 litre içmeye çalışıyorum her gün. en son kontrolümde de dr um suyumun iyi olduğunu söyledi. ayran vs diğer sıvıları hesaba katmıyorum ben. sadece suyu günde 2 l içiyorum.
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına senin yerinde olmayı çok istiyorum ama bakalım son 22 gün cinsiyet öğrenmek için
canım bende eskişehirdeyim hangi doktora gidiyosun??
var canım. bebeğin suyu 2-3 saatte bir yenileniyormuş. haliyle suyu bol içmek lazımiçtiğimiz suyla bebeğin sıvısıyla alakası var mı ki:44:
valla eşime diyorum fenalaşırım falan sakın beni erkek doktora getirme,bazıları çok çirkin muhabbetler yapıyo o yüzden bilmiyorum erkek kadın doğumcuları hiççç ama hiççç sevmem
bende nisaya gidiyorum mürvet hanıma çokta memnunumm hastanede güzel ama kesinlikle randevu al yoksa çooook beklersiin
ahh doğumhaneler doğum yaptırmayı çok özledim valla şimdi sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ,benim çalıştığım hastanede ayda 250 doğum olurdu çoğu da normal doğum doğumhanede 10 tane gebe bazısı arsız oluyodu çığlıklar nazlar ,hele 1 tanesi vardı hiç unutmam doğuma aldık bebeği görüyoruz kadına ıkınsan çıkıcak diyoruz yokk anam ıkınmıyo kocamı getirin beni öpsün 1 kere diyo
neyse bebek için çağırdık geldi kocasıı öpmeler sevmeler kadın kocası gelene kadar doğumhaneyi ayağa kaldırdı kocayı gördü tık yok doktor hanım kocayı dışarı attı kadına da kızdı hadi bakıyım bunu doğur ikinciyi sonra yaparsınız diye 1 ıkındı pıııt geldi yavrucumm
normal doğum düşününler son haftalarda bol bol yürüyüş yapsınlar ılık duş alsınlar doğum için gittiklerinde sancı gelince tuvaletinizi yapıyomuş gibi çömelip sancı geçene kadar ıkının dehşet işe yarıyoo Allah ın izniyle hepimiz kolay doğururuz inşallahh
canım ben içim istmese de 2 litre içmeye çalışıyorum her gün. en son kontrolümde de dr um suyumun iyi olduğunu söyledi. ayran vs diğer sıvıları hesaba katmıyorum ben. sadece suyu günde 2 l içiyorum.
Ayyy canım masallahkızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrrgayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş.... 17+5 olarak çıkıyo ölçülerine göre.ama kafası 18+4 o da babasına çekmiş 4lü test için istek yazdı 10 gün içinde gidersin yaptırmaya dedi..
ayrıntılı ultrasonu 22-23. haftadan sonra veriyorum dedi.çünkü bebeğin kalbinin yapısı o zaman tamamlanıyormuş..
tetenoz asısı vurudldum dedim.erken yapmıslar dedi.ama bi sakıncası yok dedi.sağlık ocakları bazen bi aşıyı açınca bütün hamileleri çağırıp aşıyı yapıyorlarmış süreye pek bakmadan.aşı ellerinde kalmasın die..o yuzden olabilir dedi..neyse sakıncası yokmuş..
herşey yolunda yanii. kalitesiz spremlerle kzımız olcakkdünkü muhabbet geldi aklıma
Bebekle talım yaparsıız ne guzel sut kokuyordurgünaydın teyzoşlar,
haftayı ortaladık nihayetkuzumuzu görmeye 2 gün kaldı
heyecandan eşimde bende sürekli günleri sayıyoruz
bu hafta sonu bize yatılı misafir geliyor kızlar, cumartesi öğlen geleceklermiş
3 aylık bebişleri var
cuma akşamı hazırlık yapmam gerekiyor, alışveriş yapmamız gerekiyor bir sürü işim var
neler yapacağımı da bilemiyorum:44:
kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim
GUUUNAAAYDIIIIINNNN anneleeeeerrrr......
desene olduk dort kisi cinsiyet ogrenme icin acaba baska anne var mi
ben de cumartesi öğrencem bebeğim gösterirse doktorumuz sölerse...
evet canım doktor önceki muaynede %90 kız demişti.dün %100 deddi.ben hatta kesin mi dedim burdaki tecrübelerimden dolayı..kesin dedi bakın organ oluşmuşşş...
olduk 5 kisi...
insallah hepimizin gosterir ya
var canım. bebeğin suyu 2-3 saatte bir yenileniyormuş. haliyle suyu bol içmek lazım
merhaba canım...bende erkek doktora gidiyorum daha hiç ona alttan muayene olmadım ama ileriyi düşünüp korkmuyo değilim..çok düzgün, ciddi bir adam ve o kadar resmiyiz ki onun beni doğurtacağını hayal edemiyorum
senin gibi birinin, bir ebenin aramızda olması gerçekten büyük şans..çok mutluyum bu yüzdensancı için verdiğin tavsiyeyi kesinlikle yapıcam inşallah normal doğum olur son anda bir aksilik çıkmaz..bir de birkaç şey sormak istiyorum vücudum çok kurudu pul pul, karın sırt bölgeme günde iki kez lierac ve kakao yağı sürüyorum ama hiç nemli hissetmiyorum hemen çekiyor vücudum..ayrıca henüz kilo almadım 50kg yum ama göbeğim bariz çıktı..kolay doğum için pilates yada yürüyüş yapmak istiyorum ama o kadar çabuk yoruluyorumki bir de hemen karnımın altına kramplar giriyor yorulunca..çalışmak dışında yaptığım bir hareket yok..
rabbim hepimize kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeğimizde biz de sağ salim atlatalım inşallah..amin..(bu arada dün ablamla konuşuyordum o da hep kolay doğum diye dua etmiş, doğumu kolay olmuş ama sonrasında iç kanama geçirdiği için sonradan çok acılar çekti..demekki eksik dua ettim dedi ve beni de uyardı)
bu arada o kadın çok komikmiş, öpücükle mi gaza geliyormuş hehe :) bilmiyorum ya bebeği çıkarken gördüklerinde erkekler ne hisseder ki :/
masallah arkadasim nasil iciyosun zorluyorum midem bulaniyor icemiyorum birde bende enfeksiyon varmis dr ilac vermedi bol su ic dedi ya ne yapacam ben benim dr ilac kullandirmiyo
Ayyy canım masallahboylu poslu kızınız olacak ne guzel
Bebekle talım yaparsıız ne guzel sut kokuyordur
2lıtreden fazla su ıcıyorum ben ayrıca da sut ayran hosaf ıcıyorumahhh ahh ılk haftalarda 2 bardak bıle zor ıcıyordum sımdı alıstım bırde ıster ıstemez susuyorummmm
evt evt anlat anlat sen bize daha böle tüyolar ver devamını bekliyoruz
merhaba canım...bende erkek doktora gidiyorum daha hiç ona alttan muayene olmadım ama ileriyi düşünüp korkmuyo değilim..çok düzgün, ciddi bir adam ve o kadar resmiyiz ki onun beni doğurtacağını hayal edemiyorum
senin gibi birinin, bir ebenin aramızda olması gerçekten büyük şans..çok mutluyum bu yüzdensancı için verdiğin tavsiyeyi kesinlikle yapıcam inşallah normal doğum olur son anda bir aksilik çıkmaz..bir de birkaç şey sormak istiyorum vücudum çok kurudu pul pul, karın sırt bölgeme günde iki kez lierac ve kakao yağı sürüyorum ama hiç nemli hissetmiyorum hemen çekiyor vücudum..ayrıca henüz kilo almadım 50kg yum ama göbeğim bariz çıktı..kolay doğum için pilates yada yürüyüş yapmak istiyorum ama o kadar çabuk yoruluyorumki bir de hemen karnımın altına kramplar giriyor yorulunca..çalışmak dışında yaptığım bir hareket yok..
rabbim hepimize kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeğimizde biz de sağ salim atlatalım inşallah..amin..(bu arada dün ablamla konuşuyordum o da hep kolay doğum diye dua etmiş, doğumu kolay olmuş ama sonrasında iç kanama geçirdiği için sonradan çok acılar çekti..demekki eksik dua ettim dedi ve beni de uyardı)
içtiğimiz suyla bebeğin sıvısıyla alakası var mı ki:44:
var canım. bebeğin suyu 2-3 saatte bir yenileniyormuş. haliyle suyu bol içmek lazım
selam nasılsınız kızlar
Canım gecen hafta doktoruma sordum ben bır yudum su ıcıyorum wcye gıdıom fazlası ıdrarla cıkıyo sımdı bunun bebege ne faydası var dedım o da su ıctıgınde bobreklerın ıyı calısır ve ıdrar yolu enfeksıyonu olmazsın o da erken dogum rıskını azaltıyormus hemde suy bebegın ıcın gereklı ama en cok senın saglıgın vucut temızlıgı ıcın lazım dedı bebek bır sekılde kendı suyunu alır sen susuz kalırsın o da ıltıhap yapar dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?