2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

içtiğimiz suyla bebeğin sıvısıyla alakası var mı ki:44:

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına senin yerinde olmayı çok istiyorum ama bakalım son 22 gün cinsiyet öğrenmek için

canım bende eskişehirdeyim hangi doktora gidiyosun??

canım Sakarya Hastanesinde safiye hanıma gidiyorum.
ben memnunum doktorumdan çok şükür. şimdiye kadar bir sorun yaşamadık.
özellikle bayan olmasını istediğim için tercihim azdı en son onu tercih ettim ve devam ediyorum :)

merhaba canım...bende erkek doktora gidiyorum daha hiç ona alttan muayene olmadım ama ileriyi düşünüp korkmuyo değilim..çok düzgün, ciddi bir adam ve o kadar resmiyiz ki onun beni doğurtacağını hayal edemiyorum
senin gibi birinin, bir ebenin aramızda olması gerçekten büyük şans..çok mutluyum bu yüzden sancı için verdiğin tavsiyeyi kesinlikle yapıcam inşallah normal doğum olur son anda bir aksilik çıkmaz..bir de birkaç şey sormak istiyorum vücudum çok kurudu pul pul, karın sırt bölgeme günde iki kez lierac ve kakao yağı sürüyorum ama hiç nemli hissetmiyorum hemen çekiyor vücudum..ayrıca henüz kilo almadım 50kg yum ama göbeğim bariz çıktı..kolay doğum için pilates yada yürüyüş yapmak istiyorum ama o kadar çabuk yoruluyorumki bir de hemen karnımın altına kramplar giriyor yorulunca..çalışmak dışında yaptığım bir hareket yok..
rabbim hepimize kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeğimizde biz de sağ salim atlatalım inşallah..amin..(bu arada dün ablamla konuşuyordum o da hep kolay doğum diye dua etmiş, doğumu kolay olmuş ama sonrasında iç kanama geçirdiği için sonradan çok acılar çekti..demekki eksik dua ettim dedi ve beni de uyardı )

bu arada o kadın çok komikmiş, öpücükle mi gaza geliyormuş hehe :) bilmiyorum ya bebeği çıkarken gördüklerinde erkekler ne hisseder ki :/

Son düzenleme:

masallah arkadasim nasil iciyosun zorluyorum midem bulaniyor icemiyorum birde bende enfeksiyon varmis dr ilac vermedi bol su ic dedi ya ne yapacam ben benim dr ilac kullandirmiyo

Ayyy canım masallah boylu poslu kızınız olacak ne guzel
Bebekle talım yaparsıız ne guzel sut kokuyordur
kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim

2lıtreden fazla su ıcıyorum ben ayrıca da sut ayran hosaf ıcıyorum ahhh ahh ılk haftalarda 2 bardak bıle zor ıcıyordum sımdı alıstım bırde ıster ıstemez susuyorummmm

var canım. bebeğin suyu 2-3 saatte bir yenileniyormuş. haliyle suyu bol içmek lazım

alakası yoktur canım ya..o farklı bi sıvı değil mi sonuçta..kafam karıştı ben de çok su içemiyorum..

benim vücudum da pul pul oldu..çok kurudum ya...

masallah arkadasim nasil iciyosun zorluyorum midem bulaniyor icemiyorum birde bende enfeksiyon varmis dr ilac vermedi bol su ic dedi ya ne yapacam ben benim dr ilac kullandirmiyo

ben de içemiyom çok fazla bulantılarım yoğunken hiç içemiyodum..şimdi günde 1 litre filan içiyorum..bana da bol su iç dedi..ne yapcaz yaaaa

bebek kokusu kadınlarda anne olma isteği uyandırırmış
bende hamile kalmadan önce günde 1 bardak zor içerdim hiç su içemezdim..hamile olduğumu bilmiyodum bir gün deniz otobüsüyle bandırmadan eve dönüyorduk inanılmaz susadım ama nerdeyse ölücem susuzluktan, eşime söyledim suyu sadece makineden alabiliyorduk ve üstümüzde hiç bozuk yoktu tüm bozukları çıkardık 85 kuruş çıktı su da 1 liraydı..1 saat daha sabrettim sonra dayanamadım yanımızda oturan gençten para istedik.. Allah ondan razı olsun onun sayesinde su içebildim hiç unutmuyorum o günü..eşimde trip atıyo normalde icmezsin bugün niye taktın diye ..:)şimdi bebiş sayesinde günde 1 litre içebiliyorum..

Son düzenleme:
evt evt anlat anlat sen bize daha böle tüyolar ver devamını bekliyoruz

o zaman 1 tüyo daha vereyimmm hazır gaza gelmişken
diyelim ki sancınız geldi doktora gittiniz muayene etti 1-2 cm açıklık var suyunuz gelmedi bebeğin kalp atışları da iyi dedi eğer eviniz hastaneye yakınsa sakın yatış yapmayın sancınızı evde çekip hastaneye öyle gidin çünkü ister istemez her doktor suni sancı dediğimiz serumu size takıcak ve çok açıklığınız olmadığı için doğumunuz uzayacak hatta belki de sezeryan olucaksınız ama dediğim gibi herşey yolundaysa ve çok fazla açıklığınız yoksa sancınızı evde çekin zaten doğumun yaklaştığını anlıycaksınız sanki sürekli kakanız gelicek tuvalate gidip ıkınmak istiyceksiniz ama çıkan bişe olmıycak çünkü o baskı bebişiniz başı

doğrudur canım her erkek doktor sapıktır demiyorum ama yine de sevmiyorum çünkü bazen çok pis muhabbetlere giriyolar ,ahh ahhh bende hiç kilo almadım lieracta sürüyorum ama çatladım benimde karnım çok çıktı maalesef bu konuda kendi söküğümü dikemiyorum bizim doktorlara sordum geç kaldın dediler lierac için hamile olduğunu öğrendiğin an sürücekmişsin,iş işten geçti sanırım göbişim çatlak vermeye başladı
hepimiz hayırlı ve kolay doğumlar yapalım inşallahh

içtiğimiz suyla bebeğin sıvısıyla alakası var mı ki:44:

Canım gecen hafta doktoruma sordum ben bır yudum su ıcıyorum wcye gıdıom fazlası ıdrarla cıkıyo sımdı bunun bebege ne faydası var dedım o da su ıctıgınde bobreklerın ıyı calısır ve ıdrar yolu enfeksıyonu olmazsın o da erken dogum rıskını azaltıyormus hemde suy bebegın ıcın gereklı ama en cok senın saglıgın vucut temızlıgı ıcın lazım dedı bebek bır sekılde kendı suyunu alır sen susuz kalırsın o da ıltıhap yapar dedı

var canım. bebeğin suyu 2-3 saatte bir yenileniyormuş. haliyle suyu bol içmek lazım

bunu bilmiyordum, temmuzda doğum yapan bir arkadaşımın suyu fazlaydı mesela, o zaman doktoruna sormuştu
çok mu içiyorum yoksa az mı diye
doktoru da senin içtiğin suyla hiçbir alakası yok bunun
bebek kendi idrarını yapıp içiyor, sen istersen hiç su içe onun hep suyu olacaktır demiş

hangisi doğru acaba kafam karıştı:44:

benim doktorum da bunu söyledi, mutlaka 2 litre iç 10 dk. bir wc ye gitsen de iyidir cünkü metabolizma ve böbrekler çalışıyor varsa iltahap tutunamıyor demişti
ama bebeğin suyu yenileniyor diye bişey söylemedi, aslında doktoruma güvenirim ama işte yinede soru işareti kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…