2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bunu da öğrenmemiz iyi oldu..evde sancı çekmek hem daha rahat olur kendi evinde sıkılmaz insan..saatler daha çabuk geçer..ne kadar açıldığını kendimiz anlayabilir miyiz bu arada?
anlıyorum canım erkeklerin kendi aralarındaki muhabbetlerde ne kadar acımasız ve seviyesiz olduklarını tahmin edebiliyorum aslında..umarım hepsi öyle değildir..ilk baştan mı başlamak lazımmış,,heryerde 3 aydan sonra yazıyordu o zaman hepimiz yanlış yaptık.. ben de çatladım mı acaba bilmiyorum canım göbek çok gergin, deli gibi kaşınıyorum gece gündüz..çatlağı nasıl ayırt edebiliyoruz ince beyaz çizgi mi oluyor??

içtiğimiz suyla bebeğin sıvısıyla alakası var mı ki:44:

evet amniyotik sıvı 3 saatte bir yenileniyomuş ama arkadaşlar herşeyin bi mantığı var evet çocuk sıvısız kalmıycaktır belki siz az içtiğiniz için ama size gerekli değilmi sonuçta bi miktar devamlı kullanılıyo ve atılıyo ve mutlaka farkedicektir bence kaliteside zorlayın kendinizi içemeyenler erken doğum idrar yolları v.s. hayat kaynağı su sonuçta unutmadığımız sürece ihmal etmeyelim inşallah ilaç niyetinede olsa bi şekilde

Günaydın cnm sen nasılsın kasılmaların nasıl dra gittin mi tekrardan?
Tahlilimi yaptırdım geldim, tetanoz aşısını 22. haftada yapacaklarmış ben 20 zannediyordum neyse farketmez herhalde

canım cuma günü gittim doktora kasılmalar azalmış dedi ama hep dikkat et dedi moralini bozma stres yapma bol bol dinlen dedi bakalım elimden geleni yapmaya çalışıyorum bir sıkıntı olmaz inşallah ilerde. tetanozu sordum 20 haftadan sonra şeker yüklemesiyle birlikte onuda hallederiz dedi.

Kızlarr günaydınnn

Geliyorum gidiyorumm
Kafamı toplayamadım bir türlüüü
Gözlerim capon balıkı gibi şiş şişş
Eşimle dün çok fena kapıştımm
Kavanoz bardak ne varsa sirtaki yaptımm
Bulaşık makinasını boşaltıyordum biandan da kavga ediyoruzz
Çekmeceye kaseyi bir koydum o sıra pert şangır diye indi hepsii
Oda biandan laf yetiştirip durdu
Yumak olma sebebi kaynımda gelecekmişşş
Artık dayanamadımm ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yaniii
Kadın göbeğimden bile baksa şeyime kadar indirip peçete sokuyorr
Hiç mi rahatsız olmayacaksın bee adamm
Sinirden kuduruyorum kızlarr
Bebeğimde bi kasıldı bi kasıldıı dünn
Şimdi iyicee yumuşacıkk olduu
Birşey olur mu kii
oFFF Allahım sağsalim sağlıkla şu doktoru bi atlayım noluur

BENIMDE COK HOSUMA GIDIYORRR...sımdı rahat rahat bebısının ısmını n keyfını cıkara cıkara dusun
yok cnm benım doktorun usg cok eskııı ıgrenc bısey hemde

maşallahhh sıze cnm gozun aydın

ıı ıııh yok canım maalesef siz anlayamazsınız çünkü vajinal muayeneyle anlıyoruz bizde tuşe diye elle yaptığımız muayenede ama dediğim gibi doğum yaklaştıkça hep kakanız varmış gibi bir his olucak ve sürekli tuvalete gidip ıkınıcaksınız

eveet lieracı hemen sürmek gerekiyomuş göbişimin sağında ve solunda 3-4 tane aşağı doğru ince beyaz çizgiler oluştu ilk başta kafama çok taktım hatta ağladım bile eşimde kızdı bana ben seni çatlaklarınlada severim ne ağlıyosun diye ama gördükçe üzülüyorum bazen annem hiç çatlamadı kime çektim ki ben analamadım

canımmm sakın ol bebegını de kendını de hıc uzme kaynın kaç yasındakı????

ben kaynımı goturmustum 18 yasındabenden cok heyecanla beklıyorlar cunku rahatsızda olmadım hiç

devamm

şaka gibi ya..anlamıyorum kaynın küçücük fetüsü ekranda görse ne olcak görmese ne olcak .. hepsi çok merak ediyolarsa ayrıntılı usg ye girince cd alırsızın orda izletin bebeği..doktor o kadar kişiyi nasıl odaya alacak..istersen ara doktoruna anlat böyle böyle diye rica et gittiğinde bi eşini ve anneleri alsın başka kişi almasın yasak desin..

Yuhh ya kışkırtmak gibi olmasın ama eşin de abartmış kaynın ne alaka kaç yaşında bu arada?

abooooo
doktor kızar deseydin eşine, o kadar kalabalık gidilir mi canım doktora
annen ve annem yeterli demedin mi cici

hamilelikte sinirler daha bir gergin oluyor sunta kocalarımız da bunu anlayamıyor maalesef ama bu sefer enişte biraz
coşmuş

üzülme sen, bebişini düşün sizin sağlığınız herşeyden önemli

hayırlısıyla gıt gel canım
benımkıde bısey olur dıye kacarken kısa ayrılıgımız ıyı geldı ben kactım o kovaladı sımdıde yıne olmazmı dıyo
haftada 1 den fazlaya gecıt yok dıyorum uzuluyo :)

oh oh hem anası hem babası :) ya dune kadar kesesıyle 20 gram falandılar sımdı kendılerı 200 gramı gectı yavrularımız
kalıtesız sprem ay Allahım ya :)

bu arada kv çığlık attı duyunca.cok sevindi.gerçi bi tane kız torunu var ama o kızları seviyor çünkü 2 tane oğlu var.kp erkek istiyordu sanki ama kısmet artık 2.3.4.yeee

ne guzel kız torunu sevıyormus :) 4 cocuk dusunuyormusun masallah
ben 2 yıl ara verıp 2. yapsam 3. kolay kolay dusunmem gıbı bakalım kısmet:)

safak 2 gun :) bebısı sana versınler cennet kokulum yaaa kendılerı ne halı varsa gorsun :)

oy ne nazlıymıs cidden gercı yengemede kızı dogum yapıcak dogru durust gostermemıs kendını:)

ah canım bızım ebemız olsan ne ıyı olurdu doktordan cok ebe önemlı doktor gelene kadar o ılgılenıyor
tavsıyelerıne cok tesekkurler inşallah bol bol yururuz gercı hava soguk oluyor o donemde ama artık kosu bandında yururuz ..
İnşallah normal dogum yaparız saglıkla bır avazda kucagımıza alırız yavrularımızı hepımıze boyle dua edıyorum hep

kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim

doktoruma sormustum ıctıgım sut ayran maden suyu sayılmıyor 2 lt su ıcıceksın dıyor bende ıcıyorum bazen 2.5 lt yakın ıcıyorum
ama ıstısnasız her gun enaz 2 lt su ..

ben de cumartesi öğrencem bebeğim gösterirse doktorumuz sölerse...

hadı bakalım hayırlısı :)

yaa çok sinir oldum walla,ne işleri var..dediğin gibi dr göbekten de baksa aşağı kadar indiriyor..kaynın ne yapacak Allahım yaa,doğunca görürler çok sinir oldum çok..ama kocana anlatamazsın inşallah hepsinin bi işi çıkar da gelemezler sen de rahat rahat görürsün bebişi

ama hakkaten bu kadarıda fazla yaa olmaz canım hadi diğerleri neyse bence sen ben istemiyorum deme hakkın var yüzlerine kaynının ne işi varmış bilmiyorum kaç yaşında ama dediğin gibi nerelere kadar iniyo gerektiğinde...neyse yinede seni kışkırtmak istemiyorum ama sana bakmadan sırf ekrana baksalar bari
canım senin yapıcak bişin yoksa Allaha havale et tam teslim ol Allahım hayırlısıyla bi sebep çıkarda gelemesinler inşallah diye sonuç alırsın inşallah

Son düzenleme:
slm arkadaşlar naıslsınız bügün 3 lü tarama testinin sonuçlarını aldım bana yorum yaparsanız sevinirim AFB:28;43 HCG:15997 uE3;1,21 YANİ HERHANGİ BİRŞEY YOK DİMİ ARKADAŞLAR BAŞKA BİRŞEY YAZMIYO BİDE BAZI ARKADAŞLAR BU DEĞERERE GÖRE KIZMI ERKKEMİ DİYE YORUMLAR YAPMIŞ BENİMKİ GÖSTERMİYO ÖĞRENEMEDİK CİNSİYETİNİ YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRM

bizimde kaynanatör gelecek ya doktora, doktorumun yardımcısına dedim
kayınvalidem gelecek cumartesi, mümkünse onun yanında kiloma bakılmasın dedim
o da tamam ben sizi hazırlarken tartılırsınız ben not alırım dedi

hanımefendi 1,50 boyunda 116 kilo ben 1,65 boyundayım 73 kg ile hamile kaldım diye
demediğini bırakmadı, 100 kiloyla doğuma gidersin o kiloları veremezsin
çok kilolusun diyip duruyor, onun yanında kilomdan bahsedilmesini istemiyorum
zaten 3 kilo verdim ama bunu bilmesini istemiyorum

kendisi adriana lima sanki

Günaydın canım ...

Seninkide baya abartmış yaff..
Ben bir bayandan bıle cekınırken kaldiki kaynım yanımda olcak ..!
ya doktor rahim kasılmaları veya ona benzer bişi sorar ise cevaplamaya bıle utanırsın...
ben genelde tek başıma gıtmeyı tercıh edıyorum doktora annemı bıle yanıma almıyorumkı sormak ıstedıklerımı unutmadan ve utanıp sıkılmadan sorabıleyım dıye..
Sen bugun daha sakin bi dille izah edersin,, dünden bu yana oda yumuşamıştır yaptığı teklıfın yanlış oldugunu anlamıstır emınım ..:)
Kasılmalar için korkma canım bişi olmamıştır 2 gun once bende titreyerek uyandım eşime öyle bir sarıldımki karnımın resmen kasıldıgını hissettim...
Muayne arefesınde moralını bozma canım ..:)

ayyy aynı benımkıbzıım kılolalrımız hemen hemen aynı amagecen muayenede tartının ıcıne dusecektı sınrı sey
hamıle kaldıgımda demıstı zayıfladınya ole hamıle kaldın dıye ..uyuz sınır gıcıkkkkkkkkk

aynısını bende düşündümde yapmadım kilo olayını benim takıntımdan dolayı ama doktordan utandımbenim kv nin bişey dediği yokta ama kendi yaşına göre zayıf ve genç gözüküyo hep görümcem zannettiler ilk zamanlarda zor kvlerin kıymetini bilin

canım sen byle bılgılerını bır yer e yazsan worde falan sonra topluca bızımle paylassan ınankı cok hayır duası alırsın canım
dedıklerın cok onemlı bır yerde daha okumustum tam acılma olmadan gıdınce dayıyorlar sunı sancıyı hem bos yere kat kat acı hem dogum uzuyor
erkek doktor ıcınde haklısın ama ıyılerıde var ablamın doktoru erkektı cok kopuk sakacı ama ısınde cıddıymıs ama ben tercıh etmıyorum
cunku cok ozel bır bolge ve ölüm kalım meselesı olmadıkca kadın doktorlar varken erkek doktora gıtmemelı dıye dusunup dıkkat edıyorum bu konuda ..
benım esımde iett otobuslerınde calısıyor dıyorkı soforlere hanı ıy nıyetle selam verıyoruz bazen konusuyoruz ya arkadan ne pıs muhabbetler donuyormus
otobuse bındıkmı esım sofore bıle baktırmıyor aklına o pıs muhabbetlerı geldıkce

canım benım gecen ay 3 - 4 arası lökosıt vardı duzenlı su ıcmem ıle bu sefer 1 - 2 inmiş gebelıkte en cok ıltıhaplanma oluyor
su ıcmek bunu engellıyor kı normal zamandada zatı su ıcılmelı sagılıgımız ıcın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…