- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.361
o zaman 1 tüyo daha vereyimmm hazır gaza gelmişken
diyelim ki sancınız geldi doktora gittiniz muayene etti 1-2 cm açıklık var suyunuz gelmedi bebeğin kalp atışları da iyi dedi eğer eviniz hastaneye yakınsa sakın yatış yapmayın sancınızı evde çekip hastaneye öyle gidin çünkü ister istemez her doktor suni sancı dediğimiz serumu size takıcak ve çok açıklığınız olmadığı için doğumunuz uzayacak hatta belki de sezeryan olucaksınız ama dediğim gibi herşey yolundaysa ve çok fazla açıklığınız yoksa sancınızı evde çekin zaten doğumun yaklaştığını anlıycaksınız sanki sürekli kakanız gelicek tuvalate gidip ıkınmak istiyceksiniz ama çıkan bişe olmıycak çünkü o baskı bebişiniz başı
doğrudur canım her erkek doktor sapıktır demiyorum ama yine de sevmiyorum çünkü bazen çok pis muhabbetlere giriyolar ,ahh ahhh bende hiç kilo almadım lieracta sürüyorum ama çatladım benimde karnım çok çıktı maalesef bu konuda kendi söküğümü dikemiyorum bizim doktorlara sordum geç kaldın dediler lierac için hamile olduğunu öğrendiğin an sürücekmişsin,iş işten geçti sanırım göbişim çatlak vermeye başladı
hepimiz hayırlı ve kolay doğumlar yapalım inşallahh
içtiğimiz suyla bebeğin sıvısıyla alakası var mı ki:44:
alakası yoktur canım ya..o farklı bi sıvı değil mi sonuçta..kafam karıştı ben de çok su içemiyorum..
benim vücudum da pul pul oldu..çok kurudum ya...
ben de içemiyom çok fazla bulantılarım yoğunken hiç içemiyodum..şimdi günde 1 litre filan içiyorum..bana da bol su iç dedi..ne yapcaz yaaaa
Günaydın cnm sen nasılsın kasılmaların nasıl dra gittin mi tekrardan?
Tahlilimi yaptırdım geldim, tetanoz aşısını 22. haftada yapacaklarmış ben 20 zannediyordum neyse farketmez herhalde
BENIMDE COK HOSUMA GIDIYORRR...sımdı rahat rahat bebısının ısmını n keyfını cıkara cıkara dusundoruk guzel ısım cıdden
ben de dusunuyorum ama cok ustune dusmek ıstemıyorum
Almına kızıma hemen karar verdık ya ondanama aklıma gelenler erkek ısımlerı var da bakarım sonra simdi dusunme ve alısma asaması
senın doktorun usg si iyidir ama belli olmaz olur mu olur
maşallahhh sıze cnm gozun aydınkızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrrgayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş.... 17+5 olarak çıkıyo ölçülerine göre.ama kafası 18+4 o da babasına çekmiş 4lü test için istek yazdı 10 gün içinde gidersin yaptırmaya dedi..
ayrıntılı ultrasonu 22-23. haftadan sonra veriyorum dedi.çünkü bebeğin kalbinin yapısı o zaman tamamlanıyormuş..
tetenoz asısı vurudldum dedim.erken yapmıslar dedi.ama bi sakıncası yok dedi.sağlık ocakları bazen bi aşıyı açınca bütün hamileleri çağırıp aşıyı yapıyorlarmış süreye pek bakmadan.aşı ellerinde kalmasın die..o yuzden olabilir dedi..neyse sakıncası yokmuş..
herşey yolunda yanii. kalitesiz spremlerle kzımız olcakkdünkü muhabbet geldi aklıma
bunu da öğrenmemiz iyi oldu..evde sancı çekmek hem daha rahat olur kendi evinde sıkılmaz insan..saatler daha çabuk geçer..ne kadar açıldığını kendimiz anlayabilir miyiz bu arada?
anlıyorum canım erkeklerin kendi aralarındaki muhabbetlerde ne kadar acımasız ve seviyesiz olduklarını tahmin edebiliyorum aslında..umarım hepsi öyle değildir..ilk baştan mı başlamak lazımmış,,heryerde 3 aydan sonra yazıyordu o zaman hepimiz yanlış yaptık..ben de çatladım mı acaba bilmiyorum canım göbek çok gergin, deli gibi kaşınıyorum gece gündüz..çatlağı nasıl ayırt edebiliyoruz ince beyaz çizgi mi oluyor??
canımmm sakın ol bebegını de kendını de hıc uzme kaynın kaç yasındakı????Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Kafamı toplayamadım bir türlüüü
Gözlerim capon balıkı gibi şiş şişş
Eşimle dün çok fena kapıştımm
Kavanoz bardak ne varsa sirtaki yaptımm
Bulaşık makinasını boşaltıyordum biandan da kavga ediyoruzz
Çekmeceye kaseyi bir koydum o sıra pert şangır diye indi hepsii
Oda biandan laf yetiştirip durdu
Yumak olma sebebi kaynımda gelecekmişşş
Artık dayanamadımm ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yaniii
Kadın göbeğimden bile baksa şeyime kadar indirip peçete sokuyorr
Hiç mi rahatsız olmayacaksın bee adamm
Sinirden kuduruyorum kızlarr
Bebeğimde bi kasıldı bi kasıldıı dünn
Şimdi iyicee yumuşacıkk olduu
Birşey olur mu kii
oFFF Allahım sağsalim sağlıkla şu doktoru bi atlayım noluur
bebek kokusu kadınlarda anne olma isteği uyandırırmış
bende hamile kalmadan önce günde 1 bardak zor içerdim hiç su içemezdim..hamile olduğumu bilmiyodum bir gün deniz otobüsüyle bandırmadan eve dönüyorduk inanılmaz susadım ama nerdeyse ölücem susuzluktan, eşime söyledim suyu sadece makineden alabiliyorduk ve üstümüzde hiç bozuk yoktu tüm bozukları çıkardık 85 kuruş çıktı su da 1 liraydı..1 saat daha sabrettim sonra dayanamadım yanımızda oturan gençten para istedik.. Allah ondan razı olsun onun sayesinde su içebildim hiç unutmuyorum o günü..eşimde trip atıyo normalde icmezsin bugün niye taktın diye ..:)şimdi bebiş sayesinde günde 1 litre içebiliyorum..
diyelim ki sancınız geldi doktora gittiniz muayene etti 1-2 cm açıklık var suyunuz gelmedi bebeğin kalp atışları da iyi dedi eğer eviniz hastaneye yakınsa sakın yatış yapmayın sancınızı evde çekip hastaneye öyle gidin çünkü ister istemez her doktor suni sancı dediğimiz serumu size takıcak ve çok açıklığınız olmadığı için doğumunuz uzayacak hatta belki de sezeryan olucaksınız ama dediğim gibi herşey yolundaysa ve çok fazla açıklığınız yoksa sancınızı evde çekin zaten doğumun yaklaştığını anlıycaksınız sanki sürekli kakanız gelicek tuvalate gidip ıkınmak istiyceksiniz ama çıkan bişe olmıycak çünkü o baskı bebişiniz başı
doğrudur canım her erkek doktor sapıktır demiyorum ama yine de sevmiyorum çünkü bazen çok pis muhabbetlere giriyolar ,ahh ahhh bende hiç kilo almadım lieracta sürüyorum ama çatladım benimde karnım çok çıktı maalesef bu konuda kendi söküğümü dikemiyorum bizim doktorlara sordum geç kaldın dediler lierac için hamile olduğunu öğrendiğin an sürücekmişsin,iş işten geçti sanırım göbişim çatlak vermeye başladı
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Birşey olur mu kii
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Birşey olur mu kii
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Birşey olur mu kii
gunaydin hanimlarbirazdan bebisimle ilk ucak yolculugumuza cikacagiz dugune gidiyoruz,sagsalim doneriz insallah,bu arada dr um izin verdi malum iliskiye ama sadece 26 ci haftaya kadar demekki 6 haftamiz var bakalim esimi nasil ikna edicem korkuyo adam bisey olcak diye
kızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrrgayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş.... 17+5 olarak çıkıyo ölçülerine göre.ama kafası 18+4 o da babasına çekmiş 4lü test için istek yazdı 10 gün içinde gidersin yaptırmaya dedi..
ayrıntılı ultrasonu 22-23. haftadan sonra veriyorum dedi.çünkü bebeğin kalbinin yapısı o zaman tamamlanıyormuş..
tetenoz asısı vurudldum dedim.erken yapmıslar dedi.ama bi sakıncası yok dedi.sağlık ocakları bazen bi aşıyı açınca bütün hamileleri çağırıp aşıyı yapıyorlarmış süreye pek bakmadan.aşı ellerinde kalmasın die..o yuzden olabilir dedi..neyse sakıncası yokmuş..
herşey yolunda yanii. kalitesiz spremlerle kzımız olcakkdünkü muhabbet geldi aklıma
bu arada kv çığlık attı duyunca.cok sevindi.gerçi bi tane kız torunu var ama o kızları seviyor çünkü 2 tane oğlu var.kp erkek istiyordu sanki ama kısmet artık 2.3.4.yeee
günaydın teyzoşlar,
haftayı ortaladık nihayetkuzumuzu görmeye 2 gün kaldı
heyecandan eşimde bende sürekli günleri sayıyoruz
bu hafta sonu bize yatılı misafir geliyor kızlar, cumartesi öğlen geleceklermiş
3 aylık bebişleri var
cuma akşamı hazırlık yapmam gerekiyor, alışveriş yapmamız gerekiyor bir sürü işim var
neler yapacağımı da bilemiyorum:44:
gunaydın güzel annişler :)
bigün giremedim maşallah almış gitmiş konu
dün üçlü testimizi yaptırdık sonucu haftaya alıcaz inş. puff bebişim gene göstermedi kendini yabu çocuk beni deli edicik sanırım nazlı mıdır nedır anlamadım kı ultrasona girmeden konuşuyorum o kadar bak diyorum güzel bebişim bugün göster sana ciciler alıcam yok anacım çocuk inat
valla eşime diyorum fenalaşırım falan sakın beni erkek doktora getirme,bazıları çok çirkin muhabbetler yapıyo o yüzden bilmiyorum erkek kadın doğumcuları hiççç ama hiççç sevmem
bende nisaya gidiyorum mürvet hanıma çokta memnunumm hastanede güzel ama kesinlikle randevu al yoksa çooook beklersiin
ahh doğumhaneler doğum yaptırmayı çok özledim valla şimdi sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ,benim çalıştığım hastanede ayda 250 doğum olurdu çoğu da normal doğum doğumhanede 10 tane gebe bazısı arsız oluyodu çığlıklar nazlar ,hele 1 tanesi vardı hiç unutmam doğuma aldık bebeği görüyoruz kadına ıkınsan çıkıcak diyoruz yokk anam ıkınmıyo kocamı getirin beni öpsün 1 kere diyo
neyse bebek için çağırdık geldi kocasıı öpmeler sevmeler kadın kocası gelene kadar doğumhaneyi ayağa kaldırdı kocayı gördü tık yok doktor hanım kocayı dışarı attı kadına da kızdı hadi bakıyım bunu doğur ikinciyi sonra yaparsınız diye 1 ıkındı pıııt geldi yavrucumm
normal doğum düşününler son haftalarda bol bol yürüyüş yapsınlar ılık duş alsınlar doğum için gittiklerinde sancı gelince tuvaletinizi yapıyomuş gibi çömelip sancı geçene kadar ıkının dehşet işe yarıyoo Allah ın izniyle hepimiz kolay doğururuz inşallahh
kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim
ben de cumartesi öğrencem bebeğim gösterirse doktorumuz sölerse...
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Birşey olur mu kii
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Birşey olur mu kii
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Birşey olur mu kii
bizimde kaynanatör gelecek ya doktora, doktorumun yardımcısına dedim
kayınvalidem gelecek cumartesi, mümkünse onun yanında kiloma bakılmasın dedim
o da tamam ben sizi hazırlarken tartılırsınız ben not alırım dedi
hanımefendi 1,50 boyunda 116 kilo ben 1,65 boyundayım 73 kg ile hamile kaldım diye
demediğini bırakmadı, 100 kiloyla doğuma gidersin o kiloları veremezsin
çok kilolusun diyip duruyor, onun yanında kilomdan bahsedilmesini istemiyorum
zaten 3 kilo verdim ama bunu bilmesini istemiyorum
kendisi adriana lima sanki
bizimde kaynanatör gelecek ya doktora, doktorumun yardımcısına dedim
kayınvalidem gelecek cumartesi, mümkünse onun yanında kiloma bakılmasın dedim
o da tamam ben sizi hazırlarken tartılırsınız ben not alırım dedi
hanımefendi 1,50 boyunda 116 kilo ben 1,65 boyundayım 73 kg ile hamile kaldım diye
demediğini bırakmadı, 100 kiloyla doğuma gidersin o kiloları veremezsin
çok kilolusun diyip duruyor, onun yanında kilomdan bahsedilmesini istemiyorum
zaten 3 kilo verdim ama bunu bilmesini istemiyorum
kendisi adriana lima sanki
Canım gecen hafta doktoruma sordum ben bır yudum su ıcıyorum wcye gıdıom fazlası ıdrarla cıkıyo sımdı bunun bebege ne faydası var dedım o da su ıctıgınde bobreklerın ıyı calısır ve ıdrar yolu enfeksıyonu olmazsın o da erken dogum rıskını azaltıyormus hemde suy bebegın ıcın gereklı ama en cok senın saglıgın vucut temızlıgı ıcın lazım dedı bebek bır sekılde kendı suyunu alır sen susuz kalırsın o da ıltıhap yapar dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?