2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

doruk guzel ısım cıdden
ben de dusunuyorum ama cok ustune dusmek ıstemıyorum
Almına kızıma hemen karar verdık ya ondan ama aklıma gelenler erkek ısımlerı var da bakarım sonra simdi dusunme ve alısma asaması
senın doktorun usg si iyidir ama belli olmaz olur mu olur

bundan 2 hafta once yakınıyordum sizlere ben ne zaman istahlı olucam yemek yiyebilicem diye
simdi gozum donuyor hazır yemek gibisi yokmus sagolsun kv inanılmaz guzel seyler yıyorum ama keyıfle
doymak bılmıyorum cıdden sureklı bırsey yeme ıstegım var ıstahım sonunda geldi

Ben de öyleyim yaaa, iştahım müthiş açık. Az önce eşime dedim yarından itibaren dikkat edicem sen de yardımcı ol diye. Gülüyo bana. Haklı ben hergün aynı şeyi söyleyince ama uygulayamayınca biraz komik oluyo :26::26:

Açlık yoruyo beni yaa herşeyden yemek istyorum bende kendimi tutuyorum tutmakda çok zor

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için...

"benbilmem" 6 yıldan sonra tüp bebek uygulamasıyla oldu hamileliğim. Çok şükür bu günümüze, mutluyum ama bir o kadar da tedirginim.

reny duo şurup varsa iç canım doktor verior ben kullanıorum arada
Mıde hapım varda kullanmak ıstemıyorum kendı kendıne gecsın dıye beklıyorum

Aa sen 1gun kalmaycak mıydın kv de canım ?

kizya karnindakinin erkek oldugunu anlamistir o yuzden sende sakinlesmistir

spiralden kalan ne kadar çok.Dünyada rızkı var demekki geliyor.Hiçbirşeyi unutmadan diğerini büyütmeye devam edeceksin o yönü güzel ama zaten 2 yıl sonra falan arkadaş olma evresine de geçerler.Rabbim kolaylığını verir.Rabbim ayrı bir sabır veriyor gerçekten annelere.Anne olmayan insan anlamaz bu durumu.Bende yaşayıp göreceğim inşallah

gunaydin hanimlarbirazdan bebisimle ilk ucak yolculugumuza cikacagiz dugune gidiyoruz,sagsalim doneriz insallah,bu arada dr um izin verdi malum iliskiye ama sadece 26 ci haftaya kadar demekki 6 haftamiz var bakalim esimi nasil ikna edicem korkuyo adam bisey olcak diye

Bayıldım cok sekerler
Suan tamda bu durumdayım uykum acılsın dıye topıke gırdım yataktan cıkasım yok

Hayırllı yolculuklar canım benım esımde cok tırsıyordu baktım olacak gıbı degıl gecelıkle gıttım yanına yemınını bozdu sımdı de doktor haftada bıre ızın vermıstı degıl mı dıyo dedım otur avucunu yala ayda yılda bır neyıne yetmıyo

günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri..bu elevitin tadı ne iğrenç yaa...bi ara ben bu b vitaminini maske yapıp saçıma sürüyodum onu da iki kez falan yapabilmiştim çok iğrenç kokuyo :)

Herkese günaydın geçmişi okumayı bitiremedim, sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptıracağım, dönünce devam ederim artık.
Herkes için güzel bir gün dilerim:119:

yalnız cahillik ne cahilliği ? burda duyuyoruz anlatıyolar erkek kız ayrımı yapan yaşlıları anlıyorum cahillik tamam ama gençlere ne demeli onlar cahil mi? eğitim görmemiş mi ondan mı yapıyo bunu? tabiki hayır ne kadar eğitilirsek eğitilelim okul eğitimi anlamında bu değişmez bazı insanlar için... çünkü başta islam cahiliyiz insani değerlerden cahiliz islam ahlakıyla hareket etmiyoruz Peygamber efendimiz diyoki ben güzel ahlakı tamamlamk üzere gönderildim(sav)sırf bunun için soyu kızından devam ediyo bu ne büyük örnek ...
böyle insanlar ne kadar eğitilirlerse eğitsinler vicdani açıdan kendilerini eğitmezlerse bunların soyu hiç tükenmiycek ne kadar eğitimli olurlarsa olsunlar...
bu aşağılık kompleksinide anlamıyorum kim ileri gitmiş devlet avrupamı amerikamı nere??? çokmu iyi durumdalar şimdi yada çok mu iyiye gidiyolar evet bizim önümüzde daha çok yolumuz var refahlık bakımından ama bunu böyle dile getirince ne oluyo anlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…