- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.301
ekledım cnm ne zahmetı olurmu ole sey
ıkı ısım cnm ben hep esımın ısmı olsun ısterdım ılk ısmı esımın ısmı olucak ama ben bebegımın ısmının doruk olmasını cokıstıyorum
yaaa ne ballısınnnevery ıstermısın benımde cuma gununku kontrolde kız olsun hehehe ne gulerım varya
bundan 2 hafta once yakınıyordum sizlere ben ne zaman istahlı olucam yemek yiyebilicem diye
simdi gozum donuyorhazır yemek gibisi yokmus sagolsun kv inanılmaz guzel seyler yıyorum ama keyıfle
doymak bılmıyorum cıdden sureklı bırsey yeme ıstegım var ıstahım sonunda geldi
bundan 2 hafta once yakınıyordum sizlere ben ne zaman istahlı olucam yemek yiyebilicem diye
simdi gozum donuyorhazır yemek gibisi yokmus sagolsun kv inanılmaz guzel seyler yıyorum ama keyıfle
canııııııııııım nekadar güzel Allah sağlıkla kucaklmaka nasip etsin iişalah, çok güzel bir duydu olsa gerek hem kız hem erkek ohhh bir seferde, birşey sorucam sakıncası yoksa tedaviylemi olmuştu yoksa doğal olarakmı ikiz hamile kaldın canım merak ettim
Mıde hapım varda kullanmak ıstemıyorum kendı kendıne gecsın dıye beklıyorumreny duo şurup varsa iç canım doktor verior ben kullanıorum arada
Bende ankaradayım canım :) bu arada 2011 Aralık annesiyim her hafta oradaki ankaralı annelerde buluşuyoruz bir oyun grubumuz var :) bebişlerimizde bizde çok eğleniyoruz. İnşallah buradaki annelerlede tanışıp güzel vakit geçiririz.
Bende ankaradayım canım :) bu arada 2011 Aralık annesiyim her hafta oradaki ankaralı annelerde buluşuyoruz bir oyun grubumuz var :) bebişlerimizde bizde çok eğleniyoruz. İnşallah buradaki annelerlede tanışıp güzel vakit geçiririz.
bebek gormeye gıttık ıs yerındekı ablaya az once geldim :18: eşim hiç gelmeseydin dedibiraz onunla oturdum hemen buraya geldim neysekı yedıklerımden ona da getırdım de gonlu oldu cay olana kadar topıke bakıp cıkıcammm 2 aylık kız bebegı aman allahım ne guzeldı sut kokuyordu en mutlu oldugum sey ıse herkesın kucagında agladı bana gelince sustu gogsumde uyudu kaldııı cokk guzeldı sabırsızlıkla oglumu kucagıma alcağım gunu bekliyorum
Canım spiral vardı kazara oldu yani :) ama kısmet tabi hayırlısı böyleymiş demekki. Artık evdeyim :) bebişlerim ve benherhalde bi 3 4 yıl sıkıntı çekicem ama onlar büyüdükten sonra biraz daha rahat olur gibi. Zaten bebek olunca hayatında acayip derecede kısıtlanıyor. Sabır ve irade konusunda kendini aşıyorsun. İşte bizde sıcağı sıcağına atlatıcaz bu dönemleri inşallah
Bayıldım cok sekerler
Suan tamda bu durumdayım uykum acılsın dıye topıke gırdım yataktan cıkasım yokEki Görüntüle 568711 ......................
gunaydin hanimlarbirazdan bebisimle ilk ucak yolculugumuza cikacagiz dugune gidiyoruz,sagsalim doneriz insallah,bu arada dr um izin verdi malum iliskiye ama sadece 26 ci haftaya kadar demekki 6 haftamiz var bakalim esimi nasil ikna edicem korkuyo adam bisey olcak diye
Ben de tam bir cahillik belirtisi olarak görüyorum bu erkek düşkünlüğünü, hele de erkek annelerinin oğullarının oğlu olmasını istemesi tamamen en ilkel, soyunu devam ettirme güdüsünden geliyor. ata erkil bir toplum olmamız da bunun bir sonucu. Refah düzeyi yüksek ülkelerde kız ya da erkek ayrımı yapılmaz çünkü ikisi de bir bireydir. ama geri kalmış ülkelerde kadınlar ikinci sınıf vatandaştır ve hakları için her zaman mücadele vermek zorunda kalmıştır, bir çok hakkı sonradan elde etmişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?