- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.381
ah canım bızım ebemız olsan ne ıyı olurdu doktordan cok ebe önemlı doktor gelene kadar o ılgılenıyor
tavsıyelerıne cok tesekkurler inşallah bol bol yururuz gercı hava soguk oluyor o donemde ama artık kosu bandında yururuz ..
İnşallah normal dogum yaparız saglıkla bır avazda kucagımıza alırız yavrularımızı hepımıze boyle dua edıyorum hep
devamm
kan tahlılı yaptırdın dımı canım ? tetanoz ıcın bana 20. haftamda haber verıcekmıs hemsıre ...Günaydın cnm sen nasılsın kasılmaların nasıl dra gittin mi tekrardan?
Tahlilimi yaptırdım geldim, tetanoz aşısını 22. haftada yapacaklarmış ben 20 zannediyordum neyse farketmez herhalde
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Kafamı toplayamadım bir türlüüü
Gözlerim capon balıkı gibi şiş şişş
Eşimle dün çok fena kapıştımm
Kavanoz bardak ne varsa sirtaki yaptımm
Bulaşık makinasını boşaltıyordum biandan da kavga ediyoruzz
Çekmeceye kaseyi bir koydum o sıra pert şangır diye indi hepsii
Oda biandan laf yetiştirip durdu
Yumak olma sebebi kaynımda gelecekmişşş
Artık dayanamadımm ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yaniii
Kadın göbeğimden bile baksa şeyime kadar indirip peçete sokuyorr
Hiç mi rahatsız olmayacaksın bee adamm
Sinirden kuduruyorum kızlarr
Bebeğimde bi kasıldı bi kasıldıı dünn
Şimdi iyicee yumuşacıkk olduu
Birşey olur mu kii
oFFF Allahım sağsalim sağlıkla şu doktoru bi atlayım noluur
inşallah ben 13 haftalıktı kontrole gittiğimde bebeğimi
görünce cinsiyetini sormak aklıma hiç gelmedi fotosunu gönderiyim
bakalım tahminleriniz ne olucakEki Görüntüle 568937
ayyy aynı benımkıbzıım kılolalrımız hemen hemen aynı ama gecen muayenede tartının ıcıne dusecektı sınrı sey
hamıle kaldıgımda demıstı zayıfladınya ole hamıle kaldın dıye ..uyuz sınır gıcıkkkkkkkkk
aynısını bende düşündümde yapmadımkilo olayını benim takıntımdan dolayı ama doktordan utandım benim kv nin bişey dediği yokta ama kendi yaşına göre zayıf ve genç gözüküyo hep görümcem zannettiler ilk zamanlarda zor kvlerin kıymetini bilin
kan tahlılı yaptırdın dımı canım ? tetanoz ıcın bana 20. haftamda haber verıcekmıs hemsıre ...
canım bende gecen gunlerdeesımle cok kotu kavga ettım sonuc yavrum 2 gun kendını hıssetırmedı bıze
esımde bende cok pısman oldukzor ama gebelık donemınce dıkkat etmelıyız yavrularımız dogunca agresıf oluyor sonra
kaynının ne alaka nasıl ya ne ısı var orda
kızlar belkı katılmıcaksınız ama ınancımız geregı bazı seylere dıkkat etmelıyız
bebek ne kadar mahrem gozlerden uzak buyurse okadar edeplı hayalı olur
elımden geldıgınce yavrumu dısarda gızlıcem bellı olmasahıc hamılelığım o derece sevınıcem
bazen eslerı anlamıyorum kayın neden gelır nasıl gelır dusundukce sınırlenmıyım dıyorum benımde tepem atıyor
edep yahuu bıraz dıkkat anneye saygı ben abımı bıle ıstemem yanımda cok ozel bır zaman esın sen baskası ne ısı var
bak sana derken ben kızıyorum yavrum hıssedıcek relaxxxxxx ralaxxxxxxxxx
valla eşime diyorum fenalaşırım falan sakın beni erkek doktora getirme,bazıları çok çirkin muhabbetler yapıyo o yüzden bilmiyorum erkek kadın doğumcuları hiççç ama hiççç sevmem
bende nisaya gidiyorum mürvet hanıma çokta memnunumm hastanede güzel ama kesinlikle randevu al yoksa çooook beklersiin
ahh doğumhaneler doğum yaptırmayı çok özledim valla şimdi sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ,benim çalıştığım hastanede ayda 250 doğum olurdu çoğu da normal doğum doğumhanede 10 tane gebe bazısı arsız oluyodu çığlıklar nazlar ,hele 1 tanesi vardı hiç unutmam doğuma aldık bebeği görüyoruz kadına ıkınsan çıkıcak diyoruz yokk anam ıkınmıyo kocamı getirin beni öpsün 1 kere diyo
neyse bebek için çağırdık geldi kocasıı öpmeler sevmeler kadın kocası gelene kadar doğumhaneyi ayağa kaldırdı kocayı gördü tık yok doktor hanım kocayı dışarı attı kadına da kızdı hadi bakıyım bunu doğur ikinciyi sonra yaparsınız diye 1 ıkındı pıııt geldi yavrucumm
normal doğum düşününler son haftalarda bol bol yürüyüş yapsınlar ılık duş alsınlar doğum için gittiklerinde sancı gelince tuvaletinizi yapıyomuş gibi çömelip sancı geçene kadar ıkının dehşet işe yarıyoo Allah ın izniyle hepimiz kolay doğururuz inşallahh
açıkcası ben kendilerini yok etmek istiyorumama maalesef hayatımda ve olmaya devam edecek
doktordan çıkalım ben eşime yapacaklarımı biliyorum, bidaha yanımızda annen gelmesin ben hiç rahat değildim sormak istediklerimi soramadım
utandım kastım kendimi dicem
sonra gün boyunca ayh kendimi fazla kastım bak şimdi kramplar giriyor dicem
canımmm sakın ol bebegını de kendını de hıc uzme kaynın kaç yasındakı????
ben kaynımı goturmustum 18 yasındabenden cok heyecanla beklıyorlar cunku rahatsızda olmadım hiç
şaka gibi ya..anlamıyorum kaynın küçücük fetüsü ekranda görse ne olcak görmese ne olcak .. hepsi çok merak ediyolarsa ayrıntılı usg ye girince cd alırsızın orda izletin bebeği..doktor o kadar kişiyi nasıl odaya alacak..istersen ara doktoruna anlat böyle böyle diye rica et gittiğinde bi eşini ve anneleri alsın başka kişi almasın yasak desin..
Yuhh ya kışkırtmak gibi olmasın ama eşin de abartmış kaynın ne alakakaç yaşında bu arada?
abooooo
doktor kızar deseydin eşine, o kadar kalabalık gidilir mi canım doktora
annen ve annem yeterli demedin mi cici
hamilelikte sinirler daha bir gergin oluyor sunta kocalarımız da bunu anlayamıyor maalesef ama bu sefer enişte biraz
coşmuş
üzülme sen, bebişini düşün sizin sağlığınız herşeyden önemli
yaa çok sinir oldum walla,ne işleri var..dediğin gibi dr göbekten de baksa aşağı kadar indiriyor..kaynın ne yapacak Allahım yaa,doğunca görürler çok sinir oldum çok..ama kocana anlatamazsın inşallah hepsinin bi işi çıkar da gelemezler sen de rahat rahat görürsün bebişi
varil de deme yaaseninki de zormuş be canım
biz düğün alışverişi yaparken, herkes anneme abla, kayınvalideme de teyze dedi
halbuki kayınvalidem annemden 5 yaş küçük
yürüyen bir varil gibi eşim çok kızıyor kayınvalideme bu yüzden ama hiç tınlamıyor
canım bunun edeple ne alakası var bence konuyu hiç saptırma benım eşimin aılesı kadar tutucu bı aıle olamaz heralde ben kaynımı tanıdıgımda 8 yasındaydı elımde buyudu sayılır ki en buyuk sırdasımdır benım kardeştır benım ıcın 25 yasında kaynım var onu gotururmuyum bılemem ama ısterse neden omasın sonucta belden asagımı ortuyorlar sadece karnım acıkta kalıyor
Canım ben dahil toplamda 8 kişi oluyoruz
Kaynım ne anlayacak o usgden, 10 yaşındaki cocuk ne anlayacakk
Ne gerek var dolduruyor düğün salonu gibi anlamadım ki
Fetüs desen o ne der
Yaa kendim videoya aldımda izlettim nerde
Ben hiç anlamam ki dediler
Doktor almıcak tabiikide ama yaşattığı rezilliğe bak
Ben buna sinir oluyorum
Kaynım bekar ve 25 yaşında
Kışkırtmak hiç olmaz canımm benim
Ben yeteri kadar kışkırdım ve çıldırdım zatenn
Demezmiyim diyorumm
Ne alaka diyorr
Nasıl ne alaka diyorum odayı biliyorsun
Ne o çirkin ördek ve yavruları gibi pııtt pıııtt odaya girceğiz dedimm
Oda hemen gaffur modeline büründüü
Sen benim ailemi beğenmiyorsun, sen benim ailemi istemiyorrr
Nasıll çıldırdım anlatamam
Ben dedim anne çağır diyee aaaa öküzz senin o fincan beynin akıl etti mii dedim
Annen,annem sen ben
Cocuk karnımdan mı kaçacak önümüzdeki ayda ablan ve ekürüleri gelir dedimm
Benim kimseyi istememem veya beğenmemle alakası yok dedimm
Bir kere arayıp sormadıı beni dedimm
Sen 'KADINCAĞIZI' aradın mı hiç dedi
Bam telimin koptuğu yer burası olduu
Allahımm ağlayacağım bukadar acındırtma dedim kadıncağızı
Kulağına böcek kaçmış, ölümlerden dönmüüüşş
Yaa yemin ederim sabah geldim ve google yazdım kulağa kaçan böcekle ölen kişi diyee
İtü sözlükte nasıl tiiye almışlar girin okuyunn
Ben dedimde ozamanlarr yaa ne ölümü saçmalamayın dedimm doktor demiş dedilerr
Kadıncağız!!! abartıyor iştee diyemiyorsun diyemiyorsunnnnnn
Ben hamileyimm benii arasınn diyemiyorsunnn
Bir ihtiyacın var mı acmısın susuz musun çöplüktemisin demiyor diyemiyorsunnnn
Dün eve gittim bulaşık makinamı çalıştırdım, çamaşır makinamı çalıştırdım,pirincimi suya ıslattım, buarada yatağımı topladım (sabah erken çıktığım için dağınık topluyorum)
Ütümü çalıştırdım ısınrken, havucumu rendeledim kenara koydum gittim ütümü bitirdim, pirincimi yıkadım o arada eşim geldii bide üstüne daha pilavı yapmadın mı dedii sabır dedim sustumm
Buaralar bi andropoza girdi bu adam anlamıyorum
Nasıl rahat olayım canım yaa
Biliyorum kii annem geliyor diyee, bunlar çoştuu
Yoksa bir gün ne aradında şimdi yüzün tutup geliyorsun
Birileride kocamı doldurup doldurup bana yolluyor
kan tahlılı yaptırdın dımı canım ? tetanoz ıcın bana 20. haftamda haber verıcekmıs hemsıre ...
canım bende gecen gunlerdeesımle cok kotu kavga ettım sonuc yavrum 2 gun kendını hıssetırmedı bıze
esımde bende cok pısman oldukzor ama gebelık donemınce dıkkat etmelıyız yavrularımız dogunca agresıf oluyor sonra
kaynının ne alaka nasıl ya ne ısı var orda
kızlar belkı katılmıcaksınız ama ınancımız geregı bazı seylere dıkkat etmelıyız
bebek ne kadar mahrem gozlerden uzak buyurse okadar edeplı hayalı olur
elımden geldıgınce yavrumu dısarda gızlıcem bellı olmasahıc hamılelığım o derece sevınıcem
bazen eslerı anlamıyorum kayın neden gelır nasıl gelır dusundukce sınırlenmıyım dıyorum benımde tepem atıyor
edep yahuu bıraz dıkkat anneye saygı ben abımı bıle ıstemem yanımda cok ozel bır zaman esın sen baskası ne ısı var
bak sana derken ben kızıyorum yavrum hıssedıcek relaxxxxxx ralaxxxxxxxxx
bende ayni senin gibi dusunuyorum benim kvdem 8 tane cocuk dogurdu
doguma kadar kimsenin kayninin karsisina bile cikmadi
kvdemin dogumlari o kadar rahat gecmiski evde dogum yapmis
kolay kolay karnini kimseye gostermezmis hep saklarmis sancisi tutmus onlar arabayi getirene kadar
kv o sirada dogum yapmis evdekiler onu nasil arabaya gotureceklerini dusunurken
bebegin aglama sesiyle iceri girmisler
bitanesinide gece dogurmus sabah olunca kvalidesi acaba gelinin sancisi mi var deyip iceri girmis
bi gidip bakiyolarki bebek kucaginda emziriyo
biliyorum bazilariniz bunu cahillik olarak goruceksiniz geri kafa olarak
ama bu dogru
varil de deme yaaAllah yardımcısı olsunda versin kiloları
ama canım ne kadar elinde büyüsede büyüdü o artık yani kabul etsende böle etmesendeyani sen kardeş gb hissediyo olabilirsin ama dinen hiç öyle değil tutuculukla alakalı değil bu olması gerekenle alakalı ama herkes istediği gb düşünür uygular o ayrı canım benim
bizimde kaynanatör gelecek ya doktora, doktorumun yardımcısına dedim
kayınvalidem gelecek cumartesi, mümkünse onun yanında kiloma bakılmasın dedim
o da tamam ben sizi hazırlarken tartılırsınız ben not alırım dedi
hanımefendi 1,50 boyunda 116 kilo ben 1,65 boyundayım 73 kg ile hamile kaldım diye
demediğini bırakmadı, 100 kiloyla doğuma gidersin o kiloları veremezsin
çok kilolusun diyip duruyor, onun yanında kilomdan bahsedilmesini istemiyorum
zaten 3 kilo verdim ama bunu bilmesini istemiyorum
kendisi adriana lima sanki
olur ben sizin ebeniz olayımmm ama benim ebemm kim olacak
yok şekerim bugünlük yeter öpüyoruzzzzz sizi oğluşumlaaa iyi mesailer herkese
canım bunun edeple ne alakası var bence konuyu hiç saptırma benım eşimin aılesı kadar tutucu bı aıle olamaz heralde ben kaynımı tanıdıgımda 8 yasındaydı elımde buyudu sayılır ki en buyuk sırdasımdır benım kardeştır benım ıcın 25 yasında kaynım var onu gotururmuyum bılemem ama ısterse neden omasın sonucta belden asagımı ortuyorlar sadece karnım acıkta kalıyor
pufff dişetlerim çok acıyor :2:
beraber buyuduk işte ben buyuk kaynım ıcın aynı seyleı dusunmesemde kucugu benım ıcın cok degerlıdır ayrıca yanı kotu gozlemı bakacak bana?karnımdan başka bıryerım gozukmuyor herkezın dusuncesı aıle yapısı farklı tabı cnm sen hoşgormeyebılırsın ama benım ıcın durum hıc te oyle degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?