2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

olur ben sizin ebeniz olayımmm ama benim ebemm kim olacak

yok şekerim bugünlük yeter öpüyoruzzzzz sizi oğluşumlaaa iyi mesailer herkese

Günaydın cnm sen nasılsın kasılmaların nasıl dra gittin mi tekrardan?
Tahlilimi yaptırdım geldim, tetanoz aşısını 22. haftada yapacaklarmış ben 20 zannediyordum neyse farketmez herhalde
kan tahlılı yaptırdın dımı canım ? tetanoz ıcın bana 20. haftamda haber verıcekmıs hemsıre ...

canım bende gecen gunlerdeesımle cok kotu kavga ettım sonuc yavrum 2 gun kendını hıssetırmedı bıze
esımde bende cok pısman olduk zor ama gebelık donemınce dıkkat etmelıyız yavrularımız dogunca agresıf oluyor sonra
kaynının ne alaka nasıl ya ne ısı var orda
kızlar belkı katılmıcaksınız ama ınancımız geregı bazı seylere dıkkat etmelıyız
bebek ne kadar mahrem gozlerden uzak buyurse okadar edeplı hayalı olur
elımden geldıgınce yavrumu dısarda gızlıcem bellı olmasahıc hamılelığım o derece sevınıcem
bazen eslerı anlamıyorum kayın neden gelır nasıl gelır dusundukce sınırlenmıyım dıyorum benımde tepem atıyor
edep yahuu bıraz dıkkat anneye saygı ben abımı bıle ıstemem yanımda cok ozel bır zaman esın sen baskası ne ısı var
bak sana derken ben kızıyorum yavrum hıssedıcek relaxxxxxx ralaxxxxxxxxx

açıkcası ben kendilerini yok etmek istiyorum ama maalesef hayatımda ve olmaya devam edecek

doktordan çıkalım ben eşime yapacaklarımı biliyorum, bidaha yanımızda annen gelmesin ben hiç rahat değildim sormak istediklerimi soramadım
utandım kastım kendimi dicem
sonra gün boyunca ayh kendimi fazla kastım bak şimdi kramplar giriyor dicem

seninki de zormuş be canım

biz düğün alışverişi yaparken, herkes anneme abla, kayınvalideme de teyze dedi
halbuki kayınvalidem annemden 5 yaş küçük

yürüyen bir varil gibi eşim çok kızıyor kayınvalideme bu yüzden ama hiç tınlamıyor

canım bunun edeple ne alakası var bence konuyu hiç saptırma benım eşimin aılesı kadar tutucu bı aıle olamaz heralde ben kaynımı tanıdıgımda 8 yasındaydı elımde buyudu sayılır ki en buyuk sırdasımdır benım kardeştır benım ıcın 25 yasında kaynım var onu gotururmuyum bılemem ama ısterse neden omasın sonucta belden asagımı ortuyorlar sadece karnım acıkta kalıyor

ben şimdi bu sevgili ebemizin tavsiyelerini kopyala yapıştır yapıp çıkarıyorum ve tahlil dosyama ekliyorum..o heycanla unuturum falan elimde yazılı belge olsun...
tabi bunların devamını da bekliyoruzzzz

maalesef hep hayatımız ta ortasında durmaya devam edecekelr allah bıze sabır versın ne dıyeyımben 1 kere goturdum yeter bu gıtmemmde de annem gelecek daha da kımseyı goturmemherkez hevesını alsın ılk torun netıcede
esım konusmus gıtmeden ultaronda baktıktan sonra benım kaynana dısarı cıktı sorularımı rahat sordumsorsan cok anlayıslı kendısı

canımmm sakın ol bebegını de kendını de hıc uzme kaynın kaç yasındakı????

ben kaynımı goturmustum 18 yasındabenden cok heyecanla beklıyorlar cunku rahatsızda olmadım hiç

Canım ben dahil toplamda 8 kişi oluyoruz
Kaynım ne anlayacak o usgden, 10 yaşındaki cocuk ne anlayacakk
Ne gerek var dolduruyor düğün salonu gibi anlamadım ki

Fetüs desen o ne der
Yaa kendim videoya aldımda izlettim
Ben hiç anlamam ki dediler
Doktor almıcak tabiikide ama yaşattığı rezilliğe bak
Ben buna sinir oluyorum

Yuhh ya kışkırtmak gibi olmasın ama eşin de abartmış kaynın ne alaka kaç yaşında bu arada?

Kaynım bekar ve 25 yaşında
Kışkırtmak hiç olmaz canımm benim
Ben yeteri kadar kışkırdım ve çıldırdım zatenn

Demezmiyim diyorumm
Ne alaka diyorr
Nasıl ne alaka diyorum odayı biliyorsun
Ne o çirkin ördek ve yavruları gibi pııtt pıııtt odaya girceğiz dedimm
Oda hemen gaffur modeline büründüü
Sen benim ailemi beğenmiyormusun, sen benim ailemi istemiyorrrmusun
Nasıll çıldırdım anlatamam
Ben dedim anneni çağır diyee, aaaa öküzz senin o fincan beynin akıl etti mii dedim
Annen,annem sen ben
Cocuk karnımdan mı kaçacak önümüzdeki ayda ablan ve ekürüleri gelir dedimm
Benim kimseyi istememem veya beğenmemle alakası yok dedimm
Bir kere arayıp sormadıı beni dedimm
Sen 'KADINCAĞIZI' aradın mı hiç dedi
Bam telimin koptuğu yer burası olduu
Allahımm ağlayacağım bukadar acındırtma dedim kadıncağızı
Kulağına böcek kaçmış, ölümlerden dönmüüüşş
Yaa yemin ederim sabah geldim ve google yazdım kulağa kaçan böcekle ölen kişi diyee
İtü sözlükte nasıl tiiye almışlar girin okuyunn
Ben dedimde ozamanlarr yaa ne ölümü saçmalamayın dedimm doktor demiş dedilerr
Kadıncağız!!! abartıyor iştee diyemiyorsun diyemiyorsunnnnnn
Ben hamileyimm benii arasınn diyemiyorsunnn
Bir ihtiyacın var mı acmısın susuz musun çöplüktemisin demiyor diyemiyorsunnnn
Dün eve gittim bulaşık makinamı çalıştırdım, çamaşır makinamı çalıştırdım,pirincimi suya ıslattım, buarada yatağımı topladım (sabah erken çıktığım için dağınık topluyorum)
Ütümü çalıştırdım ısınrken, havucumu rendeledim kenara koydum gittim ütümü bitirdim, pirincimi yıkadım o arada eşim geldii bide üstüne daha pilavı yapmadın mı dedii sabır dedim sustumm
Buaralar bi andropoza girdi bu adam anlamıyorum

Nasıl rahat olayım canım yaa
Biliyorum kii annem geliyor diyee, bunlar çoştuu
Yoksa bir gün ne aradında şimdi yüzün tutup geliyorsun
Birileride kocamı doldurup doldurup bana yolluyor

Son düzenleme:
varil de deme yaa Allah yardımcısı olsunda versin kiloları

ama canım ne kadar elinde büyüsede büyüdü o artık yani kabul etsende böle etmesende yani sen kardeş gb hissediyo olabilirsin ama dinen hiç öyle değil tutuculukla alakalı değil bu olması gerekenle alakalı ama herkes istediği gb düşünür uygular o ayrı canım benim

8 kişimiicanım aylara bölsen olmazmıydı belkı doktorda ıstemez hem sende rahat edemezsın

oyle dusunme cnm ya heveslenıyordur cocuk aklı benım kız kardesım 11 yasında o da hep gelıp gormek ıstıyor onu da 1 kere goturdum hevesı olsun dıye sonucta abısı ablasıyız bız kadar onlarda da heyecan var

bende ayni senin gibi dusunuyorum benim kvdem 8 tane cocuk dogurdu
doguma kadar kimsenin kayninin karsisina bile cikmadi
kvdemin dogumlari o kadar rahat gecmiski evde dogum yapmis
kolay kolay karnini kimseye gostermezmis hep saklarmis sancisi tutmus onlar arabayi getirene kadar
kv o sirada dogum yapmis evdekiler onu nasil arabaya gotureceklerini dusunurken
bebegin aglama sesiyle iceri girmisler
bitanesinide gece dogurmus sabah olunca kvalidesi acaba gelinin sancisi mi var deyip iceri girmis
bi gidip bakiyolarki bebek kucaginda emziriyo
biliyorum bazilariniz bunu cahillik olarak goruceksiniz geri kafa olarak
ama bu dogru

maşallah senin kv de çok kolay doğum yapıyomuş demek

beraber buyuduk işte ben buyuk kaynım ıcın aynı seyleı dusunmesemde kucugu benım ıcın cok degerlıdır ayrıca yanı kotu gozlemı bakacak bana?karnımdan başka bıryerım gozukmuyor herkezın dusuncesı aıle yapısı farklı tabı cnm sen hoşgormeyebılırsın ama benım ıcın durum hıc te oyle degıl

Kızlar Milupadan bebeğimi beklerken paketim şimdi geldi...Bir hevesle açtım..içinde 4 adet testır var..:) nivea nın saç ve vucut şampuanı,,,pişik önleyici krem,,,ıslak mendil...birde mılupanın emziren anneler için sut takvıyesı yapabılıcek cay ....bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bugunde minik hediyesi geldi...:)keyifli bir duygu...

ıyıde kendı kılosuna baksın yaa bu ne ıkıyuzluluk ...

olur ben sizin ebeniz olayımmm ama benim ebemm kim olacak

yok şekerim bugünlük yeter öpüyoruzzzzz sizi oğluşumlaaa iyi mesailer herkese

bız sayende bılgılenıp eben oluruz canım :)

anne karnında bebek ne kadar korunursa dısardakı gozlerden okadar edeplı olur evet ben buna ınanıyorum
hamılelık anneye ozel cok farklı bır duygu karnımı gere gere gostere gostere gezemem sahsen eskıden asırıydı ama edepten utanılırdı hamıleler saklardı hamılelıgını
tutucu olmakla alakası yok bunun kendı sahsı ınancım ve yasayısımla ılgılı .. benımde kaynımı ılk tanıdııgmda cocuktu sımdı koca delıkanlı oldu eskısı gıbı opup sarılmıyorum
ama herdaım gozumde ılk gunku gıbı cocuk kalıcak ..
ultrasona gırerken kayınvalıde gelır gorumce gelır ama kayınpeder kayın bana ters sana uyar ona bısey dıyemem canım

pufff dişetlerim çok acıyor :2:

hamılelık donemınde en cok dısler zarar goruyor kızlar kıymetını bılın dıslerınızın
ben tellı oldugum ıcın cıfte zor Sensodyne diş etleri için macun vardı
kaynımın oglu getırmıstı bır suru numune dıs etlerıne parmakla suruyorsun cok ıyı gelıyor cok faydasını gordum tavsıye ederım canım

yok ben kendi hoşgörmemi söylemedim dini olarak söyledim yoksa benim için zaten çok çok aykırı bişey ama dediğim gb sizin için öyle değil demekki
burda kapatalım bu konuyu gerilmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…