2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel hatunlar...

sabah işe kalktıp gelmesi artık iyice zor geliyor... Rabbim yardımcımız olsun...

benimde cumartesi kontrolüm var. 8 Aralık cinsiyet öğrenme günü olacak herhalde...

kızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrr gayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş.... 17+5 olarak çıkıyo ölçülerine göre.ama kafası 18+4 o da babasına çekmiş 4lü test için istek yazdı 10 gün içinde gidersin yaptırmaya dedi..
ayrıntılı ultrasonu 22-23. haftadan sonra veriyorum dedi.çünkü bebeğin kalbinin yapısı o zaman tamamlanıyormuş..
tetenoz asısı vurudldum dedim.erken yapmıslar dedi.ama bi sakıncası yok dedi.sağlık ocakları bazen bi aşıyı açınca bütün hamileleri çağırıp aşıyı yapıyorlarmış süreye pek bakmadan.aşı ellerinde kalmasın die..o yuzden olabilir dedi..neyse sakıncası yokmuş..
herşey yolunda yanii. kalitesiz spremlerle kzımız olcakk dünkü muhabbet geldi aklıma

cnm hayırlı olsun prensesin.... sanırım doktor tahmini vardı değil mi seninde....

bu arada günaydın herkeslere
ne güzel bizim bi ebemiz bile var yaa gerekirse
biraz bize doğumlardan bahsetsene ebecik ya ben çok meraklıyım nedense

Son düzenleme:
bu arada kv çığlık attı duyunca.cok sevindi.gerçi bi tane kız torunu var ama o kızları seviyor çünkü 2 tane oğlu var.kp erkek istiyordu sanki ama kısmet artık 2.3.4.yeee

bu arada kv çığlık attı duyunca.cok sevindi.gerçi bi tane kız torunu var ama o kızları seviyor çünkü 2 tane oğlu var.kp erkek istiyordu sanki ama kısmet artık 2.3.4.yeee

aferin kıss
maddiyat sorun olmadıktan sonra ki aslında rızkıyla geliceklerdir inşallah sağlıkda el veriyosa neden olmasın büyük sorumluluk ama
tabi şimdi böle konuşması kolay

sağolsunlar anlayışlı kayınvalidemle kayınpederim..hatta kayınpederim çok espirili diyo ki bu çocuk senin sanma hanedanın ona göre diyo..ben de ben hürremden beterim diyom..

haklısın canım..inşallah başka konuda sıkıntı çıkarmazlar..

darısı başıma:2:

slm millet gününüz aydın olsun
uf evde çok önemli bişi unuttum yine patron gelsede çıkıp gitsem
sinir oluyorum kendime böyle

umarım sizler iyisinizdir
valla ben direniyorum hastalığa sizde dikkatli olun
keza bi gün bahar bi gün kış hava..

buarada azcık gülümsetsede benim içim gitti bi seyredin
Çocuk sahibi olmak için 23 neden – komik Gif | Anne Kaz

günaydın teyzoşlar,

haftayı ortaladık nihayet kuzumuzu görmeye 2 gün kaldı
heyecandan eşimde bende sürekli günleri sayıyoruz

bu hafta sonu bize yatılı misafir geliyor kızlar, cumartesi öğlen geleceklermiş
3 aylık bebişleri var

cuma akşamı hazırlık yapmam gerekiyor, alışveriş yapmamız gerekiyor bir sürü işim var
neler yapacağımı da bilemiyorum:44:

aferin kıss
maddiyat sorun olmadıktan sonra ki aslında rızkıyla geliceklerdir inşallah sağlıkda el veriyosa neden olmasın büyük sorumluluk ama
tabi şimdi böle konuşması kolay

şaka yapıyorum canım.aslında cok isterim ama hem maddi olarak zor.hemde çalışan biri olarak o çocukları kim büyütecek o da ayrı bi konu..ama kısmet tabii bakarsın lotodan para çıkar,yaparızzz...

gunaydın güzel annişler :)
bigün giremedim maşallah almış gitmiş konu
dün üçlü testimizi yaptırdık sonucu haftaya alıcaz inş. puff bebişim gene göstermedi kendini ya bu çocuk beni deli edicik sanırım nazlı mıdır nedır anlamadım kı ultrasona girmeden konuşuyorum o kadar bak diyorum güzel bebişim bugün göster sana ciciler alıcam yok anacım çocuk inat

su içmeye çalışana bayıldım hortumdan bide bu kapıya tırmanma olayını bende yapardım tek ben yaparım zannederdim ama meğer sonra öğrendimki yapan çokmuş

valla eşime diyorum fenalaşırım falan sakın beni erkek doktora getirme,bazıları çok çirkin muhabbetler yapıyo o yüzden bilmiyorum erkek kadın doğumcuları hiççç ama hiççç sevmem

bende nisaya gidiyorum mürvet hanıma çokta memnunumm hastanede güzel ama kesinlikle randevu al yoksa çooook beklersiin
bu arada günaydın herkeslere
ne güzel bizim bi ebemiz bile var yaa gerekirse
biraz bize doğumlardan bahsetsene ebecik ya ben çok meraklıyım nedense

ahh doğumhaneler doğum yaptırmayı çok özledim valla şimdi sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ,benim çalıştığım hastanede ayda 250 doğum olurdu çoğu da normal doğum doğumhanede 10 tane gebe bazısı arsız oluyodu çığlıklar nazlar ,hele 1 tanesi vardı hiç unutmam doğuma aldık bebeği görüyoruz kadına ıkınsan çıkıcak diyoruz yokk anam ıkınmıyo kocamı getirin beni öpsün 1 kere diyo
neyse bebek için çağırdık geldi kocasıı öpmeler sevmeler kadın kocası gelene kadar doğumhaneyi ayağa kaldırdı kocayı gördü tık yok doktor hanım kocayı dışarı attı kadına da kızdı hadi bakıyım bunu doğur ikinciyi sonra yaparsınız diye 1 ıkındı pıııt geldi yavrucumm
normal doğum düşününler son haftalarda bol bol yürüyüş yapsınlar ılık duş alsınlar doğum için gittiklerinde sancı gelince tuvaletinizi yapıyomuş gibi çömelip sancı geçene kadar ıkının dehşet işe yarıyoo Allah ın izniyle hepimiz kolay doğururuz inşallahh

günaydın güzel hatunlar...

sabah işe kalktıp gelmesi artık iyice zor geliyor... Rabbim yardımcımız olsun...

benimde cumartesi kontrolüm var. 8 Aralık cinsiyet öğrenme günü olacak herhalde...

GUUUNAAAYDIIIIINNNN anneleeeeerrrr......

desene olduk dort kisi cinsiyet ogrenme icin acaba baska anne var mi

kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim

gozun aydin canim hayirlisi olsun.
kalitesiz sperm ne okumamisim dun

evt evt anlat anlat sen bize daha böle tüyolar ver devamını bekliyoruz

kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim
canım ben içim istmese de 2 litre içmeye çalışıyorum her gün. en son kontrolümde de dr um suyumun iyi olduğunu söyledi. ayran vs diğer sıvıları hesaba katmıyorum ben. sadece suyu günde 2 l içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…