2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm senin bandırmayla ne alakan var

cnm evet çok sinir bi durum ama takılmamaya çalış sana ve beebğine yazık
zaten araştırmamıza ramen kimi zaman biz bile anlamıyoruz neyi neresi onlar ne görecekse
ama dediğim gibi haklı da olsan malesef haksız yere düşebiliyorsun en azında sakin olmaya çlış
bebğini düşünerek ve inş dr almaz hiç kimseyi o zamanda üzülme napayım de

pufff dişetlerim çok acıyor :2:

benimde ve kanıyo kimi yeri şişik kimi yeri çekiliyo bide dişçi göremem lazım fırsat bulamıyorum :/

ama canım öyle
hiçbir çaba sarf etmediği için vicdanım rahat böyle derken

canım kız çocuğunu anlarım onlar görmek ister de erkek çocuğu ne anlar ki
benim kuzenim 11 yaşında mec ablanın bebeği olacak dediklerinde
offf ne güzel 1-2 senedir kimse vıyaklamıyordu şimdi kabus tekrar başlıyor demiş

bizde benimsesin diye ultrason kaydını gösterdik, hiçbişey anlamıyorum göstermeyin bana bunları dedi gitti ps oynamaya

ayni benimki gibi bacaklari kapali ben anlayamadim senin icinden ne geciyo bebek icin

ben ilk öğrendiğimde hep kız gibi hissetmiştim fakat fotoğrafını gördükten sonra
erkekmiş gibi hissediyorum sürekli mavi kıyafetlere felan bakıyorum rüyamda da
fotodan etkilenmiş olsam gerek sürekli ultrason görüntüsünde cinsel organını erkek
olarak gürüyorum.bakalım hayırlısı inşallah.yalnız 18 aralığa kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.

Bende öyle diyorumm
Çocuk karnımdan mı kaçacakk bidahaki ay ablanlar gelir
Benim kimseyi istemediğim yokk
Sadece olayı yokuşa sürüyor
Israrla anlatmak istediğimi anlamıyorr
Çünkü konuştukları kendi ağzı değill
Biz evlenirken ne zorluklar çektik eşimle kv yüzünden
Kendide biliyor
Ben kına günüm serumu söktüm kuaföre gittim
Düğün günü iğne olupta gittim stresten taş döktüm
Ozaman bile aramadıı
Bana şimdi KADINCAĞIZ demesinnn
Beni ve kendini ne hallere soktu ayrılıklardan döndükk
Şimdi bana onu acındırtmasınn
Kardeşte gelir, eşte gelir,konu komşuda
ama bir edep bir kural vardır
Yedikuleli gibi sülale kapıp gidilmez ki bir günde...
Buna basmıyor beynıı

canım esımın kardesı yanı ne bılım bana cok tuhaf gelıyor.herkezın kendı dusuncesı tabı saygı duymakgerekır

yok ben kendi hoşgörmemi söylemedim dini olarak söyledim yoksa benim için zaten çok çok aykırı bişey ama dediğim gb sizin için öyle değil demekki
burda kapatalım bu konuyu gerilmeye gerek yok

yok cnm ne gerılmesı bu konuda gerılecek bırsey yokki herkez dusuncelelrı kendıncesoylemekte ozgurdur

ay ne guzel ya annem hep der cay toplarken bız bı bakarız bırımız dogurmus cocugnu yanına koyuyor devam edıyor işe
bıze gelınce nelerı dusunuyoruz :) ah keske onlar gıbı olup rahatca dogurabılsek :)

canım ne kızdıgım kelıme herkes kendıne saygı duyulmasını bekledıgı gıbı karsısındakının fıkrınede saygı duymalı
ne cahıllı ne gerı kafalılıgı bunu dıyen hakaret etmıs olur ... yapmazsın sana ters gelır o senın bılecegın ıs ama buna uyana kımse bısey dıyemez
evet eskıden edep haya fazlaydı ama yıne dıyorum kadınlar cok ezılıyordu .. hayırlısı canım hepımızın ıcın

maşallah senin kv de çok kolay doğum yapıyomuş demek

eskıden dogal beslenme vardı koylerde annem hep der etımız kendı beslesledıgımız kayvalardan sut tereyag oyle
hanı tereyag falan zararlı derler ya kahvaltıda oo annemler kasık kasık yerdı nıye dogaldı
sımdı bızler ne yersek hormonlu buda bebegın gelısımı kadar dogumu bıle etkılıyor

ay ne guzel bana hıc bıyerden hıc bısey gelmedı daha prımanın cok merak edıyordum ama gelmıcek bu gıdıslede

bende ruyamda hep bebek gorurdum pipisinide
ama ozellikle emzirdigimi cok sik goruyorum

Bu ürünlerin gelmesi için ne yapmak gerekiyor anlatırmısın canım

bizimkiler cocuk delisi gormen lazım hiç cocuk yokki sevebıleceklerı evlendıgım gunden berı basımın etını yıyolardıbı sevıslerı var karnımı gormen lazım kaynım dıyorkı erken dogum yapsan olmazmı kım beklıcek o zaman a kadar dıyorbıde seneye unıv.gıdecek muhtemelen başka sehre inşallah gıtmem burda kalırım dıyor ben bırakamam onu dıyor

konu kv gelınce bana bısıler oluyor anlayabılıyorum canım benım nişanımı attı attı cadoloz 1.5 yıl ayrı kaldık evlenırsen sutumu helal etmem dedi.ve ben ona hızemt edıyorum ya zoruma gıdıyor ama sorsan cok saf mıs kaynanameşim ole der tılkı bee ne safı
guzellıkle de anlamazlarkı hadı kaynanan geldı gorumcelerın nıye o gun gelıyorlar bır sonrakıne gıtseler?

pekbicic 8 kişimi canım doktor buna musade edermı
ben burda annem var yakınımda sadece ona dedım gel dıye kadın cekındı gelmedı
kı derken bıle acaba 3 kısı olucaz doktor bısey dermı dıye dusundum ozel muayene olsa bıle
zatı bekleme odası 8 kısılık en fazla :)
senın doktor umarım kızar bısey der en bastakı anne abla gorumce falan gormek ıstemesı normalde
yok teyze yok hala esının tarafından dıyorum eger gelıceklerse ohaa dıyorum ya :) her gıdısınde 2 2 gelsınler :)
ay guluyrum ama nebılım 8 kısı bakalım doktorun ne der ..

o zaman sende kötü kadın olup kocanı dolduracaksın cici
insan tabiiki içinde yer edenleri söyleyemiyor böyle senin gibi susup oturuyoruz ama bazen söylemek gerekir diye düşünmüyor değilim
söyleyemeyince çünkü böyle üzülüyorsun doluyorsun doluyorsun sonra da ufacık bişeyden patlıyorsun

bence zaten bu durumu abes karşılayıp bir kısım dışarıya çıksın diyecektir o yüzden sen üzme kendini

bende ruyamda hep bebek gorurdum pipisinide
ama ozellikle emzirdigimi cok sik goruyorum

ne mutlu sana şimdiden rüyanda da olsa emzirdiğini görmek
çok güzel bir duygu olsa gerek.ben o anı iple çekiyorum bebeğinle
arandaki bağı daha da kuvvetlendiren bir duygu olduğuna inanıyorum.
inşallah rabbim o günleride nasip eder hepimize.birdahaki kontrolün ne zaman

Son düzenleme:
kızlar selamlar,

ben de gün sayıyorum deli gibi, 22 Aralık'ta randevumuz var sanırım en geç ben öğreneceğim bebişkomun cinsiyetini. kız gibi dedi doktor ama emin değil, kapatıyor bacakları yaramaz.

Kızlar size bir şey soracağım bu üçlü ve dörtlü testleri yaptırdıysanız hangi haftalarda yaptırdınız?
Bir de ayrıntılı ultrason yaptıran var mı, Ankara için Eyüp EKİCİ diye bir hocanın adı dolanıyor efsane gibi ama bir yandan da bütün hastanelerde artık 4 boyut veya 3 boyut cihazlar var, gerek yok mu diyorum, bu konuda bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

peki işe giden hamilelerin günahı ne bu durumda
hadi siz evdesiniz belki saklıyorsunuz ama biz ne yapacağız?
bizim çocuklarımız bu durumda ahlaksız mı oluyor:44:

kizlarim istiyoda kizlarimi bile goturmuyorum abartiyorum belki ama her seferinde dr alttan bakiyo ne gerek varki fotoyu gorsunler yeter akrabalar bu sefer telefona cekerim cocuklar gorsun ben doguma yalniz gitmis gaciyim randevuma goturecem hic gerek yok herkesin kendi tecihi

benim bir oglum var
8 inde gidecez insallah bu sefer tam tahmin eder bizim doktorda
gecen defa%60 erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…