2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet ultrason cihazları çok iyi artık ama doktorun bu konuda uzman değilse aynı şey olmuyo bu konuda perinatoloji uzmanı olması gerekiyo özellikle.. ben yaptırdım gerektiği için doktorum yönlendirdi ama gereken bi durum yoksa yaptırılmayabilir

cnm alttan bakacagı zaman benım doktorum odaya asıstanını cagırıyor kım varsa cıkarıyor odadan gercı hamıle kaldıgımdan berı bakmadı hıc alttan ama oncesı ıcın dıyorum..neden alttan bakıyorkı?tr de oturmuyormusun?

yaa benimki daha gelmedi ilk öğrendiğimde doldurmuşum ama ses seda yok :2:
sağol canım o dişmacunundan alayım dişlerim çok fena çin işkencesi gibi
cnm senin bandırmayla ne alakan var

benimde ve kanıyo kimi yeri şişik kimi yeri çekiliyo bide dişçi göremem lazım fırsat bulamıyorum :/

canım kvalidenin yazlığı var ayvalıkta ordan dönüşte bandırmadan gelmiştik..yoksa sende mi o taraflardasın?
evet hamilelikte bi gitmek lazımmış bende gitmeliyim diş hekimine acıyı çekip oturuyoruz ama baktırmak lazım dimi..

peki işe giden hamilelerin günahı ne bu durumda
hadi siz evdesiniz belki saklıyorsunuz ama biz ne yapacağız?
bizim çocuklarımız bu durumda ahlaksız mı oluyor:44:

yok canım o öyle dedğil olurmu hiç
yalnız şöyle hani gözüne gözüne sokma durumu belki biraz hoş kaçmıyo bazıları öyle yapıyoya yani sonuçta saklasak saklasak ne kadar saklıycaz bi yerden sonra illaki belli olucak belli olduğunda ahlaksız oılucak diye bişey elbette yok

hiç oyle dusunme cocuk sahıbı olmak hamıle kalmak ahlaksızlık degıl?ayıp degıl gunah hiç degıl ...

kızlar yetişemiyorummmm sizeeee,, bizimde randevumuz 10 aralık inşallah bu sefer öğrenebiliriz cinsiyetini (yani bende hala öğrenemeyen talihsizlerdenim)

sağol cnm bilgiler için peki hangi haftada yaptırdın, üçlü veya dörtlü test yaptırdın mı?

ben daha hiç alttan muayane olmadım:18: bide normal doğum istiyorum inşallah :18: bu zamanlarda sırf üstümden korkusunu stresini atmak için ben kendim istiycem bi baksın son zamanlara kalmasın diye ama korkuyorummm:18::18::18: beni rahatlatıcak bişiler söleyin nası oluyo muayene tam ayrıntılarıyla bi anlatın ya bi zahmet daha hiç o çatalmı ne onada oturmadım

ben cocuklariniza ahlaksiz olcak diye birsey soylemedim siz belki calisiyo olabilirsiniz ama bizde 24 saat evde durmuyoruz bizde siksik disari cikiyoruz gezmelere gidiyoruz bizide cok insanlar goruyo ben o zamanin dogumunu anlattim ustelik calisan annelere hicbir zaman oyle bir laf soylemedim benim ailemdede calisan cok ev hanimi cok az var bi disari ciktigim zaman hamile oldugumu anlayan cok oluyo yer vermeler yardimci olmalar bence sen cok yanlis anladin beni

ben dogmamis masum bir bebege ahlaksiz diyemem.........

evet cnm bnm memleket :)
valla sanıırm en başlarda gitseydik daha ii olacaktı ama neyse
zararın neresinden dönülürse karmış
annem hep derdi üçünüz dede birer diş kaybettim diye

canım ne alaka rojdaya yazmıssın ama konuya dahıl olan bırı olarak cevap vereyım dedım
calısan bırı evdekıyle tabıkı aynı degıl anlatılmak ıstenen kasıtlı bılerek ınsanların gozune hamılelıgını sokmak canım
dıkkat edebıldıgımız kadar edebılmek bu sana uyar uymaz senın gorusun ama kımse burda kımseye cocugun edepsız yada ahlaksız olucak demıyor

tek basına doguma gıtmek ıste burda hepınızın rekorunu kırarım kesın :)
annem ablalarım hepsını ıstıyorum dogumda esım dıyorkı dogum yapmıs ablanlar ve annen doguma gırsın
bısey olursa mudahele ederler sankı doktor uzmanlar :) gercı annem dogum oncesı sancılarda ve dogum anında yanımda olsun ısterım
tecrubelı okadar dogum yapmıs ama kıyamam kotu olur dıye ama esımın sansı yok dogumda yanımda ıstıyorum doguma tek gırmeyı dusunemıyorum korkuyorum

ne dıyım bılemedımkı sımdı.aslında bı tabu bence su catalın adı varkendını kasmadıgın surece hıcbısey olmazrahat ol cok normal bırsey oyle abartılanaın aksıne canın fln acımıyor.
turkiyede oturmuyorum canim

anladım cnm burda genelde karından bakıyorlar onun ıcın sordum

sağol cnm bilgiler için peki hangi haftada yaptırdın, üçlü veya dörtlü test yaptırdın mı?

bana 2 hafta oldu doktorum bişeyden şüphelendi çok şükür inşallah ayrıntılı sonucunda bişey çıkmadı
hiçbirini yaptırmadım en son 4lüyü önerdiler çok düşündüm son durumdan sonra onu yaptırsammı acaba diye sonuçta yaptırmamaya karar verdim çünkü değişen bişey olmuycak kafamı karıştırmamaya karar verdim duamı ediyorum Allaha(cc) emanet ediyorum Rabbim altından kalkamıycağımız yükler vermesin inşallah

hiç oyle dusunme cocuk sahıbı olmak hamıle kalmak ahlaksızlık degıl?ayıp degıl gunah hiç degıl ...

hayır bazı arkadaşlar ne kadar sakınsak saklasak o kadar ahlaklı olur diyorlar da
ona şaşıyorum
yoksa ne kendi ahlakımı sorgularım ne de bebişimin

Ne guzel cinsiyetini ogrenenleri, bekleyis tarihinin yAkin olanlari kiskanir oldum valla :) benim kontrol haftaya cumartesi gunler gecmek bilmiyorum. Evde calismadigim icin vakit daha da zor geciyor, gecen sayfalarda yazmistim Istanbul Kosuyolu Acibadem tarafindan olan var mi arkadaslar? Herkese saglikli gunlerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…