- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.421
kızlar selamlar,
ben de gün sayıyorum deli gibi, 22 Aralık'ta randevumuz var sanırım en geç ben öğreneceğim bebişkomun cinsiyetini. kız gibi dedi doktor ama emin değil, kapatıyor bacakları yaramaz.
Kızlar size bir şey soracağım bu üçlü ve dörtlü testleri yaptırdıysanız hangi haftalarda yaptırdınız?
Bir de ayrıntılı ultrason yaptıran var mı, Ankara için Eyüp EKİCİ diye bir hocanın adı dolanıyor efsane gibi ama bir yandan da bütün hastanelerde artık 4 boyut veya 3 boyut cihazlar var, gerek yok mu diyorum, bu konuda bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
kizlarim istiyoda kizlarimi bile goturmuyorum abartiyorum belki ama her seferinde dr alttan bakiyo ne gerek varki fotoyu gorsunler yeter akrabalar bu sefer telefona cekerim cocuklar gorsun ben doguma yalniz gitmis gaciyim randevuma goturecem hic gerek yok herkesin kendi tecihi
yaa benimki daha gelmedi ilk öğrendiğimde doldurmuşum ama ses seda yok :2:Kızlar Milupadan bebeğimi beklerken paketim şimdi geldi...Bir hevesle açtım..içinde 4 adet testır var..:) nivea nın saç ve vucut şampuanı,,,pişik önleyici krem,,,ıslak mendil...birde mılupanın emziren anneler için sut takvıyesı yapabılıcek cay ....bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bugunde minik hediyesi geldi...:)keyifli bir duygu...
sağol canım o dişmacunundan alayım dişlerim çok fena çin işkencesi gibihamılelık donemınde en cok dısler zarar goruyor kızlar kıymetını bılın dıslerınızın
ben tellı oldugum ıcın cıfte zor Sensodyne diş etleri için macun vardı
kaynımın oglu getırmıstı bır suru numune dıs etlerıne parmakla suruyorsun cok ıyı gelıyor cok faydasını gordum tavsıye ederım canım
cnm senin bandırmayla ne alakan var
benimde ve kanıyo kimi yeri şişik kimi yeri çekiliyo bide dişçi göremem lazım fırsat bulamıyorum :/
peki işe giden hamilelerin günahı ne bu durumda
hadi siz evdesiniz belki saklıyorsunuz ama biz ne yapacağız?
bizim çocuklarımız bu durumda ahlaksız mı oluyor:44:
bizim çocuklarımız bu durumda ahlaksız mı oluyor:44:[/QUOTE
bende çalışıyorum ama hiç gizleme gereği duymadım duymamda
bu kadar güzel bir mucizeyi neden saklıyayımki.ben daha çok karnım
büyüsünde herkez tarafından farkedileyim istiyorum.tabi herkezin olaya
bakış açısı farklı olabilir.fakat bence gizlenicek hiç bir kötü yanı yok.
evet ultrason cihazları çok iyi artık ama doktorun bu konuda uzman değilse aynı şey olmuyo bu konuda perinatoloji uzmanı olması gerekiyo özellikle.. ben yaptırdım gerektiği için doktorum yönlendirdi ama gereken bi durum yoksa yaptırılmayabilir
cnm alttan bakacagı zaman benım doktorum odaya asıstanını cagırıyor kım varsa cıkarıyor odadan gercı hamıle kaldıgımdan berı bakmadı hıc alttan ama oncesı ıcın dıyorum..neden alttan bakıyorkı?tr de oturmuyormusun?
cnm alttan bakacagı zaman benım doktorum odaya asıstanını cagırıyor kım varsa cıkarıyor odadan gercı hamıle kaldıgımdan berı bakmadı hıc alttan ama oncesı ıcın dıyorum..neden alttan bakıyorkı?tr de oturmuyormusun?
yaa benimki daha gelmedi ilk öğrendiğimde doldurmuşum ama ses seda yok :2:
Sağol canım o dişmacunundan alayım dişlerim çok fena çin işkencesi gibi
Canım kvalidenin yazlığı var ayvalıkta ordan dönüşte bandırmadan gelmiştik..yoksa sende mi o taraflardasın?
Evet hamilelikte bi gitmek lazımmış bende gitmeliyim diş hekimine acıyı çekip oturuyoruz ama baktırmak lazım dimi..
kizlarim istiyoda kizlarimi bile goturmuyorum abartiyorum belki ama her seferinde dr alttan bakiyo ne gerek varki fotoyu gorsunler yeter akrabalar bu sefer telefona cekerim cocuklar gorsun ben doguma yalniz gitmis gaciyim randevuma goturecem hic gerek yok herkesin kendi tecihi
panikmiyim..doktor sana neden sürekli alttan bakıyor merak ettim??
ben daha hiç alttan muayane olmadım:18: bide normal doğum istiyorum inşallah :18: bu zamanlarda sırf üstümden korkusunu stresini atmak için ben kendim istiycem bi baksın son zamanlara kalmasın diye ama korkuyorummm:18::18::18: beni rahatlatıcak bişiler söleyin nası oluyo muayene tam ayrıntılarıyla bi anlatın ya bi zahmet daha hiç o çatalmı ne onada oturmadım
turkiyede oturmuyorum canim
sağol cnm bilgiler için peki hangi haftada yaptırdın, üçlü veya dörtlü test yaptırdın mı?
fazla kilon var mikol diyolar bence acilma varmi yokmmu diye herhalde yoksa bizim dr sapikmi
yok canım o öyle dedğilolurmu hiç
yalnız şöyle hani gözüne gözüne sokma durumu belki biraz hoş kaçmıyo bazıları öyle yapıyoya yani sonuçta saklasak saklasak ne kadar saklıycaz bi yerden sonra illaki belli olucak belli olduğunda ahlaksız oılucak diye bişey elbette yok
hiç oyle dusunme cocuk sahıbı olmak hamıle kalmak ahlaksızlık degıl?ayıp degıl gunah hiç degıl ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?