- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.441
fazla kilon var mi
evet ultrason cihazları çok iyi artık ama doktorun bu konuda uzman değilse aynı şey olmuyo bu konuda perinatoloji uzmanı olması gerekiyo özellikle.. ben yaptırdım gerektiği için doktorum yönlendirdi ama gereken bi durum yoksa yaptırılmayabilir
bende tam aksine annemi ve eşimi istiyorum sadece ilk başta ama tabi o an neler olur bilmiyorum yani ben kendime gelene kadar kimse gelmese bana bağlı olmuycak büyük ihitmal bu durum amacanım ne alaka rojdaya yazmıssın ama konuya dahıl olan bırı olarak cevap vereyım dedım
calısan bırı evdekıyle tabıkı aynı degıl anlatılmak ıstenen kasıtlı bılerek ınsanların gozune hamılelıgını sokmak canım
dıkkat edebıldıgımız kadar edebılmek bu sana uyar uymaz senın gorusun ama kımse burda kımseye cocugun edepsız yada ahlaksız olucak demıyor
tek basına doguma gıtmek ıste burda hepınızın rekorunu kırarım kesın :)
annem ablalarım hepsını ıstıyorum dogumdaesım dıyorkı dogum yapmıs ablanlar ve annen doguma gırsın
bısey olursa mudahele ederler sankı doktor uzmanlar :) gercı annem dogum oncesı sancılarda ve dogum anında yanımda olsun ısterım
tecrubelı okadar dogum yapmıs ama kıyamam kotu olur dıye ama esımın sansı yok dogumda yanımda ıstıyorum doguma tek gırmeyı dusunemıyorum korkuyorum
ne dıyım bılemedımkı sımdı.aslında bı tabu bence su catalın adı var kendını kasmadıgın surece hıcbısey olmazrahat ol cok normal bırsey oyle abartılanaın aksıne canın fln acımıyor.
anladım cnm burda genelde karından bakıyorlar onun ıcın sordum
hayır bazı arkadaşlar ne kadar sakınsak saklasak o kadar ahlaklı olur diyorlar da
ona şaşıyorum
yoksa ne kendi ahlakımı sorgularım ne de bebişimin
Bu ürünlerin gelmesi için ne yapmak gerekiyor anlatırmısın canım
yok burda boyle nereye gidersen git hemen altinizi cikarin derler tr biliyorum karindan bakiyolar
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması Buraya tıklayıp gereken bilgileri doldurman yeterlı olacaktır canım ... paketı hemen bekleme ama bana 2 ay sonra geldı ...:)
sımdı baktım zeynepkamıle perinatolojı uzmanı yok 18 aralıkta kadındogumdan randevu aldım o benı yonlendırır inşallah
bu arada kızlar kecı boynuzu pekmezı pek dayanıklı degıl hemen tuket demıstı yengem baktım dun hafıf ustu bozulur gıbıydı aldım ustunu attım
sımdı buzdolabına koydum dolapta saklamak zararlı olurmu sızce bılgısı olan varmı ?
bizimde bir 2-3 hafta sonra 2.ayrıntılı ultrason kontorolümüz var bakalım ne olacak:)
bende çalışıyorum ama hiç gizleme gereği duymadım duymamda
bu kadar güzel bir mucizeyi neden saklıyayımki.ben daha çok karnım
büyüsünde herkez tarafından farkedileyim istiyorum.tabi herkezin olaya
bakış açısı farklı olabilir.fakat bence gizlenicek hiç bir kötü yanı yok.
bunlar benı unuttular 5 ay oldu gelen gıden yokkarar verdım kapıdan cevırıcem gelırse
bencede gizlenecek bir yanı yok
masum masum melekler taşıyoruz Allah'ın mucizesi var içimizde
neden saklayayım ki
ama şöyle ki bazen aklıma geliyor, yıllarca çocuk için uğraşan kadınlar var
tedavi görenler eğer diyorum bu ortamda öyle biri varsa üzülüyordur
belki imreniyordur
o yüzden fazla da kocaman olmak istemiyorum
canım ne alaka rojdaya yazmıssın ama konuya dahıl olan bırı olarak cevap vereyım dedım
calısan bırı evdekıyle tabıkı aynı degıl anlatılmak ıstenen kasıtlı bılerek ınsanların gozune hamılelıgını sokmak canım
dıkkat edebıldıgımız kadar edebılmek bu sana uyar uymaz senın gorusun ama kımse burda kımseye cocugun edepsız yada ahlaksız olucak demıyor
tek basına doguma gıtmek ıste burda hepınızın rekorunu kırarım kesın :)
annem ablalarım hepsını ıstıyorum dogumdaesım dıyorkı dogum yapmıs ablanlar ve annen doguma gırsın
bısey olursa mudahele ederler sankı doktor uzmanlar :) gercı annem dogum oncesı sancılarda ve dogum anında yanımda olsun ısterım
tecrubelı okadar dogum yapmıs ama kıyamam kotu olur dıye ama esımın sansı yok dogumda yanımda ıstıyorum doguma tek gırmeyı dusunemıyorum korkuyorum
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için...
"benbilmem" 6 yıldan sonra tüp bebek uygulamasıyla oldu hamileliğim. Çok şükür bu günümüze, mutluyum ama bir o kadar da tedirginim.
Mıde hapım varda kullanmak ıstemıyorum kendı kendıne gecsın dıye beklıyorum
Aa sen 1gun kalmaycak mıydın kv de canım ?
kızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrrgayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş.... 17+5 olarak çıkıyo ölçülerine göre.ama kafası 18+4 o da babasına çekmiş 4lü test için istek yazdı 10 gün içinde gidersin yaptırmaya dedi..
ayrıntılı ultrasonu 22-23. haftadan sonra veriyorum dedi.çünkü bebeğin kalbinin yapısı o zaman tamamlanıyormuş..
tetenoz asısı vurudldum dedim.erken yapmıslar dedi.ama bi sakıncası yok dedi.sağlık ocakları bazen bi aşıyı açınca bütün hamileleri çağırıp aşıyı yapıyorlarmış süreye pek bakmadan.aşı ellerinde kalmasın die..o yuzden olabilir dedi..neyse sakıncası yokmuş..
herşey yolunda yanii. kalitesiz spremlerle kzımız olcakkdünkü muhabbet geldi aklıma
kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Kafamı toplayamadım bir türlüüü
Gözlerim capon balıkı gibi şiş şişş
Eşimle dün çok fena kapıştımm
Kavanoz bardak ne varsa sirtaki yaptımm
Bulaşık makinasını boşaltıyordum biandan da kavga ediyoruzz
Çekmeceye kaseyi bir koydum o sıra pert şangır diye indi hepsii
Oda biandan laf yetiştirip durdu
Yumak olma sebebi kaynımda gelecekmişşş
Artık dayanamadımm ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yaniii
Kadın göbeğimden bile baksa şeyime kadar indirip peçete sokuyorr
Hiç mi rahatsız olmayacaksın bee adamm
Sinirden kuduruyorum kızlarr
Bebeğimde bi kasıldı bi kasıldıı dünn
Şimdi iyicee yumuşacıkk olduu
Birşey olur mu kii
oFFF Allahım sağsalim sağlıkla şu doktoru bi atlayım noluur
hımm bilgim yok ama üzüm pekmezine dışarda bişe olmuyo ama ben taze yapılmışını dolapta saklıyorum bişey olmuyo:44:
bende yanımda kimsenin olasını istemiyorum. o ıkınma anlarında beni kimse görmesin..rahat edemem...utanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?