2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sımdı baktım zeynepkamıle perinatolojı uzmanı yok 18 aralıkta kadındogumdan randevu aldım o benı yonlendırır inşallah

bu arada kızlar kecı boynuzu pekmezı pek dayanıklı degıl hemen tuket demıstı yengem baktım dun hafıf ustu bozulur gıbıydı aldım ustunu attım
sımdı buzdolabına koydum dolapta saklamak zararlı olurmu sızce bılgısı olan varmı ?

bende tam aksine annemi ve eşimi istiyorum sadece ilk başta ama tabi o an neler olur bilmiyorum yani ben kendime gelene kadar kimse gelmese bana bağlı olmuycak büyük ihitmal bu durum ama

yok ya benimkisi can acıma durumu değil ona takmıyorum yani o durumumu halimi düşününce bi kötü oluyorum kadının karşısında o halde o beni korkutuyo bi ark. demiştiki hamile kalmadan muayeneni ol sonraya kalmasın baştan rahat olursun demişti ama olmadı:18:

Son düzenleme:
hayır bazı arkadaşlar ne kadar sakınsak saklasak o kadar ahlaklı olur diyorlar da
ona şaşıyorum
yoksa ne kendi ahlakımı sorgularım ne de bebişimin

cnm ıste herkez bırseylerı dusunmekte özgur ama genelleme yapmak hiç hoş olmuyor...

hımm bilgim yok ama üzüm pekmezine dışarda bişe olmuyo ama ben taze yapılmışını dolapta saklıyorum bişey olmuyo:44:

bencede gizlenecek bir yanı yok
masum masum melekler taşıyoruz Allah'ın mucizesi var içimizde
neden saklayayım ki

ama şöyle ki bazen aklıma geliyor, yıllarca çocuk için uğraşan kadınlar var
tedavi görenler eğer diyorum bu ortamda öyle biri varsa üzülüyordur
belki imreniyordur
o yüzden fazla da kocaman olmak istemiyorum

bunlar benı unuttular 5 ay oldu gelen gıden yokkarar verdım kapıdan cevırıcem gelırse

Benım aklımdan cıkmıstı bıle.. Kapıyı açınca şaşırdım bıraz..:) primanın boyle bır paketı varmış..Daha sonra onuda bulup doldururum... gonderdıklerı tek kullanımlık olsa dahi insan fıkır sahibi oluyor bence ürünler hakkında...

kutunun içinde ürünlerın %30 indirimli kuponları var onları kullanmayı düşünüyorum ..:)

ben geldiiim
dr a gidip afp sonucumu gösterdim düşük risk dedi
pekbicicim Allah yardımcın olsun canım. acaba eşini inceden işlesen? yani böyle iyi zamanında tatlı tatlı konuşup yıkasan beynini? erkeklerin beyni kadınlarınki gibi çalışmaz. bu yüzden sana ne kadar zarar verdiğinin farkında değildir muhtemelen.

eski kadınlardan bahsedilmiş. eskiden kadınlar karınları burunlarındayken bile sırtlarında sepetlerle yük taşırlarmış. Karadeniz in engebeli coğrafyasını düşününce inanılmaz zor bir iş. ama sürekli hareket halinde oldukları için de doğumları kolay oluyormuş.

bebeği saklama konusu da kişiye göre değişir ama ben de hamile olup da daracık giyinip vücudunun her hattını dışarı taşıran, göbek bi taraftan toto bi taraftan, göğüs bi taraftan fırlatan kadınlara sinir oluyorum. ama bebeği saklıycam diye de çuvalla gezemem

çok ince düşünüyosun güzel bir düşünce elbette katılıyorum düşüncenede.fakat
bence bir başkasının mutsuzluğunun kendi mutluluğunu engellemesini izin verme
mutluluklar o kadar az geliyorki insana heleki böyle bir mutluluğu doyasıya yaşa
bence.

bende yanımda kimsenin olasını istemiyorum. o ıkınma anlarında beni kimse görmesin..rahat edemem...utanırımm

ayy canım benim geç olmuş ama maşallah nasıl güzel olmuş, Allah tamamına erdirsin

Mıde hapım varda kullanmak ıstemıyorum kendı kendıne gecsın dıye beklıyorum

Aa sen 1gun kalmaycak mıydın kv de canım ?

maşallah maşallah kızıma manken gibi olcak desene:) artık babası düşünsün naparsa:)

kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim

bende çok az içiorum canım 1 lt içsem şükrediorum

canııım birazönce sana upuzun yazmıştım ama silindi sanırım cümleleri tekrarlayamıcam ama takma artık snnki erkekliğe bok sürdürüpte lafından geri dönüp gelmeyin die aramaz onları, hepside gelir kanımca ama doktor büyük ihtimal almaz herkesi dediğim gibi zaten oda nekadar yer:) sen doktora gidene kadar alttan al eşinede normal davran sonra bombayı patlatır burnundan getirirsin, rezil olanda onlar olcak sen hiç takılma buna ki bu şeklde yapanlar vardır eminim doktora bu ilk olmaz, sorularınıda ult sonra mmkünse artık eşin herkesi çıakrsın sende toparlanırklen sor doktora, sinirlenme artık bişeklde acısını çıkarırısın sen eminim:)

hımm bilgim yok ama üzüm pekmezine dışarda bişe olmuyo ama ben taze yapılmışını dolapta saklıyorum bişey olmuyo:44:

evım pekmez doldu
en bastan berı esıme kızgınım aılen cocuk cocuk dıye etmedıgnı bırakmadı kısır damgası yedım yıllarca
hamıle haberını aldılar bı pekmez yollar ınsan dıger eltıme yollamıslardı ve orda hakıkısı cokrahat bulunuyor
eşim ölse bısey ıstemez aılesınden enfazla tutcagı 20 tl verırım parasını ya
sonra baktım olmıcak yengem sagolsun arastırdı 1 kg kecı boynuzu 1kg dut pekmezı buldu aldık
sonra esım bana sormadan 1 kg ısyerınden sıparıs vermıs dut pekmezı koye gıdıncede ordanda 2.5 kg uzum pekmezı getırdı
ev bır anda doldu tastı artık dogum sonrasıda derken 2 yıla anca tuketırım pekmezlerı ..

bende yanımda kimsenin olasını istemiyorum. o ıkınma anlarında beni kimse görmesin..rahat edemem...utanırımm

ya benmı cok korkagım ne bılım esıme yemınler ettırıyorum annemlere hep konusuyorum yanımda olun dıyekı kı onlar garantı gelır
ablamlarda hepımız kapıdaydık yegenlerı gorunce bız onların pesıne dustuk ama canım annem yavrusunu ablamları bekledı hep anne degılmı
dogum esnasında bırı olursa cok rahat olurum keske annem gırebılse esımın o anları gormesını ıstemem gercı sadece yuzumu gorucek
elımı tutsun korkmam dıyorum sankı ne bılım ıste

güzel annecikler bende hamileliğinde karnını örten gerile gerile gezmeyen gebecikleri daha çok seviyorum,şöyle ki eşimin arkadaşı ve karısı bize sık sık oturmaya gelirdi karnı burnunda daracık streç tayt memelerinin yarısı dışarda karnı ortalık yerde sinir olurdum bu benim için edepsizlikten başka birşey değil ,sen annesin evladını azcık sakın dışardan ayıptır hamilesin evet Rabbimin bir mucizesi ama hamileyim diye de bütün vücudumu ortalık malı gibi sergileyemem ,annem beni bu konuda sık sık uyarıyo sakın haaa kızım daracık şeyler giyme evladını karnını 1 şalla pelerinle ört ki şimdiden edep haya nedir bilsin bende örtüyorum hamile olduğum anlaşılmıyo bile işyerinde öğrenenler şok oluyo hani hiç karnın yok falan şalı bi kaldırıyorum aaa kocaman olmuş bebiş maşallah diyolar bence de hoş olanı saklamak herkes bildiğini okur ama benim fikrimde böyle

Kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır giremedim 2güncük ama:) uzun oluyor kaçırıyorum konusmalarınızı geçmişi okuyum dedimdee Sonra bitiremedim pes ettim

inşallah hepiniz iyisinizdir.
Bebişlerde iyidir umaarım

Biz iyiyiz bebeğimle babamıza kavultuk bi haftaya yakındır birlikteyiz beraber vakit geçiriyoruz ve mutluyuz

Doktora gitmeme meleğimizle görüşmeye az kaldı inşallah
önümüzdeki hafta belirleyip tarihi gidcem günümüz geldi.
Tetenoz aşısı içinde zaamanımız az kaldı bugü nyarın sağlık ocagından aranabiliriz sanırım

bakalım bu sefer uzun geldi bana meleğimi görmeyi çok özledim hayırlısıyla saglıklı güzel haberler alırız ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…