2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
snowcum benim tahmini doğum tarihini değiştirir misin,,,kesin sezeryan olduğu için ve bebeğim de 1 hafta önde gidiyor,doktorum 19 nisan da sezeryan dedi...şafak 4 ay 15 gün... :)

bu ddedıgın sekılde asla gıyınıp dolasmam ama edepsızlık olarak adlandıramazsın cırkın bı goruntu olabılır .boyle dusunenleri bende cahıl olarak goruyorum hiç kusura bakma ınsanın kendı fıkrı vardır elbet ama kişi neyı nasıl sıterse oyle yapabılır ...benım karnımın cıkması ınsanların farketmesı benım hosuma gıdıyor cunku ben 4 yıl hamıelelıgımı hayal ettım....

merhaba kızlar
gunaydın herkese
benım bu sabah bulantım beni karsıladı yine yine basladı aradan sonra kusmalarım. oglus 9 ay bulandıracak beni ama olsun ara ara olunca cok etkilemiyor

selamlar canlarım ciğerlerim geçmişi okuduğum kadarıyla bebişler ve sizler iyisiniz rabbim kötü günler göstermesin hiç

kızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrr gayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş....

canım kızın hayırlı uğurlu olsun maşallah gelişimide iyiymiş rabbim sana bağışlasın inşallah

canım kendini çok üzmüşsünsevap, günah meselesine girmeyeceğim hiç ama bencede hoş değil çünkü seninle hemen hemen yakın tarihlerimiz vajinanın üstüne kadar açıyolar

bunu eşinin akıl etmesi gerekirdi

ama eminimki dr buu kadar kişiyi almayacaktır içeri kv aralarında anlaşırlar büyük ihtimal kaynın kalır dışarıda ,sen şimdi hafta sonunu kuzucuğunun hareketlerini düşün kendinide daha fazla üzme bu ilk ve son olucak de eşine oda bidaha yapmaz umarım

Son düzenleme:
kızlar saglık ocagına gıdıp kayıt mı oluyoruz? nasıl oluyor bu ıslem? ben de tetenoz asısı ıcın gıdıcem 20. hafta ıcınde
22 hafta da detaylı usgye yeni doktoruma
umarım iyi biri cıkar karsıma

herkese selaammmm....hepinizin ellerinden tek tek öpüyor beyzadem özellikle kız analarını daha çok öpüyor
ben mi yanllış anladım yoksa bugün biraz gergin miyiz?
ahlak meselesi almış başını gidiyor...
cık cık cıııkkkk...yakışıyor mu size böyle alttan alttan laf sokmalar????????
seviyoruz hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu da benim göbüş resmim ama gündüz çekilmiş hali...akşam bunun 2 katı oluyor nedense?

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-annelerinin-gobusleri-15.html#post27624443

pekbicici
yazdıgını alıntıdan gordum
sen uzme kendini
bebegne birsey olmaz ben de streslı gunler gecırıyorum bazı laflar dokunuyor ustune esimden ayrılmama sayılı zaman kaldı cok gerginim
yalnız sne haklısın ben de burda gorunce sasırdım baya indiriyorlar ve pecete koyuyorlar ama baya asagıya kadar acık cıdden
yani ben de olsam baska biri oldugunda garip karsılarım kı gorumcem yanımda oluyor o bıle gobegımdekı 2,3 kıl var almak istemedigim ona birsey diyor mudur dıye geriliyorum icimden
ama nasıl olursa olsun sen bebegini dusun yıpratma kendını olur mu

canım sen yurt dışından geldiğin için prosedür nasıldır bilmem

çünkü hekesin bi aile hekimi var

ama yurdışından geldin diyede yapmamazlık etmezler heralde

yakında sağlık ocağı varsa git sor yada drun yönlendirsin seni

benım kayıt oldugum aıle hekimi esimin memeleketinde
ama aılemın yanında gıderim bir sekilde kayıt olur herhalde dedigin gibi
19. haftamda yani 20. hafta icinde olurum yaptırırım asımızı

benım kayıt oldugum aıle hekimi esimin memeleketinde
ama aılemın yanında gıderim bir sekilde kayıt olur herhalde dedigin gibi
19. Haftamda yani 20. Hafta icinde olurum yaptırırım asımızı

yanında kaldığın kişinin aile hekimine onunla beraber gidiyosun cnm
sana orda kayıt yapıyorlar sorun olmaz yani

ay maşallah hiç göbüş yok nereye sakladın pipiliyi çabuk çıkar

yok kuzucuğum olucak okadar

30 kişiyiz burda
bide hamile olduğumuzu düşün olucaktır böyle konuşmalar

herkesin farklı yaşam tarzları var

herkesin düşüncesi farklı ama 5 ay daha beraberiz

allah izin verirse doğumdan sonrada beraber bebişlerimizi büyütücez yok çişiydi yok kakasıydı ohooo daha uzun süre bırakmayız birbirimizi

cık cık lütfen seviyemizi bozmayalım annesi argo konuşmalara gerek yok bak seni duyuyo hiç yakışıyomu ağzına o laf

hulumulu maşallah sana armızda 1 hafta var gözüküyor ama bence ya seninki yanlış ya benimki. benim paşa aldı başını gidiyor:))))

hayırlı olsun prensesin cnm belirtilerin neydi?

inşallah ben 13 haftalıktı kontrole gittiğimde bebeğimi
görünce cinsiyetini sormak aklıma hiç gelmedi fotosunu gönderiyim
bakalım tahminleriniz ne olucakEki Görüntüle 568937

bence erkek canım hayırlısı olsun

hulumulu maşallah sana armızda 1 hafta var gözüküyor ama bence ya seninki yanlış ya benimki. benim paşa aldı başını gidiyor:))))

yok tatlım dedimya gündüz çekildi foto diye...akşamları 8 aylık gibi oluyorum...dur ben bi de akşam çekip yükleyeyim....zaten normalde kilolarım vardı fazladan özellikle karnımdaki can simidi yani bebeğin yeri hep hazırdı bi de 60 la gebe kaldım şuan 65e dayandım...kilodan çocuk bellli olmuyoki

Offf sonunda gecmısı bıtırdım ogleye dogru yogunlastı burası 1saattır okuyorum bırcok konuya degınılmıs oncelıkle herkesın yasam bıcımı tarzı farklı bır sekılde ıdare edıyoruz
Tatlım bosuna hıc kendını kasma bosver bu esler bır tuhaf senın kocada benım koca gıbı kendını hamıle sanıyor benımkınde bır naz bı nıyaz gormen lazım herseye alınmalar falan burnumdan getırıyo ama fırsatını buldum mu da kat kat hırsımı alıyorummm hıc keyfını bozma doktor zaten anlayacaktır hepsını senın getırmedıgını hamılelıkten once kontrole gıtmıstım 5 kısı gelmısler bebgı gormeye doktor hepsını kovdu odadan dıarıya gelıyordu sesı sızene onun karnındakınden sadece anne kalsın babaya da ceza getırırlır mı bu kadar kısı dedı cok gulmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…