- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.461
güzel annecikler bende hamileliğinde karnını örten gerile gerile gezmeyen gebecikleri daha çok seviyorum,şöyle ki eşimin arkadaşı ve karısı bize sık sık oturmaya gelirdi karnı burnunda daracık streç tayt memelerinin yarısı dışarda karnı ortalık yerde sinir olurdum bu benim için edepsizlikten başka birşey değil ,sen annesin evladını azcık sakın dışardan ayıptır hamilesin evet Rabbimin bir mucizesi ama hamileyim diye de bütün vücudumu ortalık malı gibi sergileyemem ,annem beni bu konuda sık sık uyarıyo sakın haaa kızım daracık şeyler giyme evladını karnını 1 şalla pelerinle ört ki şimdiden edep haya nedir bilsin bende örtüyorum hamile olduğum anlaşılmıyo bile işyerinde öğrenenler şok oluyo hani hiç karnın yok falan şalı bi kaldırıyorum aaa kocaman olmuş bebiş maşallah diyolar bence de hoş olanı saklamak herkes bildiğini okur ama benim fikrimde böyle
snowcum benim tahmini doğum tarihini değiştirir misin,,,kesin sezeryan olduğu için ve bebeğim de 1 hafta önde gidiyor,doktorum 19 nisan da sezeryan dedi...şafak 4 ay 15 gün... :)
kızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrrgayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş....
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Kafamı toplayamadım bir türlüüü
Gözlerim capon balıkı gibi şiş şişş
Eşimle dün çok fena kapıştımm
Kavanoz bardak ne varsa sirtaki yaptımm
Bulaşık makinasını boşaltıyordum biandan da kavga ediyoruzz
Çekmeceye kaseyi bir koydum o sıra pert şangır diye indi hepsii
Oda biandan laf yetiştirip durdu
Yumak olma sebebi kaynımda gelecekmişşş
Artık dayanamadımm ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yaniii
Kadın göbeğimden bile baksa şeyime kadar indirip peçete sokuyorr
Hiç mi rahatsız olmayacaksın bee adamm
Sinirden kuduruyorum kızlarr
Bebeğimde bi kasıldı bi kasıldıı dünn
Şimdi iyicee yumuşacıkk olduu
Birşey olur mu kii
oFFF Allahım sağsalim sağlıkla şu doktoru bi atlayım noluur
merhaba kızlar
gunaydın herkese
benım bu sabah bulantım beni karsıladı yineyine basladı aradan sonra kusmalarım. oglus 9 ay bulandıracak beni ama olsun ara ara olunca cok etkilemiyor
kızlar saglık ocagına gıdıp kayıt mı oluyoruz? nasıl oluyor bu ıslem? ben de tetenoz asısı ıcın gıdıcem 20. hafta ıcınde
22 hafta da detaylı usgye yeni doktoruma
umarım iyi biri cıkar karsıma
amann gecmedı gıttı canım yainşallah gecer gıdr bıdaha gelemz
canım sen yurt dışından geldiğin için prosedür nasıldır bilmem
çünkü hekesin bi aile hekimi var
ama yurdışından geldin diyede yapmamazlık etmezler heralde
yakında sağlık ocağı varsa git sor yada drun yönlendirsin seni
canım sen yurt dışından geldiğin için prosedür nasıldır bilmem
çünkü hekesin bi aile hekimi var
ama yurdışından geldin diyede yapmamazlık etmezler heralde
yakında sağlık ocağı varsa git sor yada drun yönlendirsin seni
benım kayıt oldugum aıle hekimi esimin memeleketinde
ama aılemın yanında gıderim bir sekilde kayıt olur herhalde dedigin gibi
19. Haftamda yani 20. Hafta icinde olurum yaptırırım asımızı
herkese selaammmm....hepinizin ellerinden tek tek öpüyor beyzademözellikle kız analarını daha çok öpüyor
ben mi yanllış anladım yoksa bugün biraz gergin miyiz?
ahlak meselesi almış başını gidiyor...
cık cık cıııkkkk...yakışıyor mu size böyle alttan alttan laf sokmalar????????
seviyoruz hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu da benim göbüş resmim ama gündüz çekilmiş hali...akşam bunun 2 katı oluyor nedense?
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-annelerinin-gobusleri-15.html#post27624443
ayy canım benim geç olmuş ama maşallah nasıl güzel olmuş, Allah tamamına erdirsin
maşallah maşallah kızıma manken gibi olcak desene:) artık babası düşünsün naparsa:)
bende çok az içiorum canım 1 lt içsem şükrediorum
canııım birazönce sana upuzun yazmıştım ama silindi sanırım cümleleri tekrarlayamıcam ama takma artık snnki erkekliğe bok sürdürüpte lafından geri dönüp gelmeyin die aramaz onları, hepside gelir kanımca ama doktor büyük ihtimal almaz herkesi dediğim gibi zaten oda nekadar yer:) sen doktora gidene kadar alttan al eşinede normal davran sonra bombayı patlatır burnundan getirirsin, rezil olanda onlar olcak sen hiç takılma buna ki bu şeklde yapanlar vardır eminim doktora bu ilk olmaz, sorularınıda ult sonra mmkünse artık eşin herkesi çıakrsın sende toparlanırklen sor doktora, sinirlenme artık bişeklde acısını çıkarırısın sen eminim:)
ay maşallah hiç göbüş yoknereye sakladın pipiliyi çabuk çıkar
yok kuzucuğum olucak okadar
30 kişiyiz burda
bide hamile olduğumuzu düşün olucaktır böyle konuşmalar
herkesin farklı yaşam tarzları var
herkesin düşüncesi farklı ama 5 ay daha beraberiz
allah izin verirse doğumdan sonrada beraber bebişlerimizi büyütücez yok çişiydi yok kakasıydı ohooo daha uzun süre bırakmayız birbirimizi
kızzzlarrr günaydın... dünakşam doktordaydık.kızımızz geliyooorrrrgayet sağlıklı 20cm ve 230gr. muhtemelen 54-55 cm doğar dedi..uzun olcakmış. annesine çekmiş.... 17+5 olarak çıkıyo ölçülerine göre.ama kafası 18+4 o da babasına çekmiş 4lü test için istek yazdı 10 gün içinde gidersin yaptırmaya dedi..
ayrıntılı ultrasonu 22-23. haftadan sonra veriyorum dedi.çünkü bebeğin kalbinin yapısı o zaman tamamlanıyormuş..
tetenoz asısı vurudldum dedim.erken yapmıslar dedi.ama bi sakıncası yok dedi.sağlık ocakları bazen bi aşıyı açınca bütün hamileleri çağırıp aşıyı yapıyorlarmış süreye pek bakmadan.aşı ellerinde kalmasın die..o yuzden olabilir dedi..neyse sakıncası yokmuş..
herşey yolunda yanii. kalitesiz spremlerle kzımız olcakkdünkü muhabbet geldi aklıma
inşallah ben 13 haftalıktı kontrole gittiğimde bebeğimi
görünce cinsiyetini sormak aklıma hiç gelmedi fotosunu gönderiyim
bakalım tahminleriniz ne olucakEki Görüntüle 568937
GUUUNAAAYDIIIIINNNN anneleeeeerrrr......
desene olduk dort kisi cinsiyet ogrenme icin acaba baska anne var mi
hulumulu maşallah sana armızda 1 hafta var gözüküyor ama bence ya seninki yanlış ya benimki. benim paşa aldı başını gidiyor:))))
Kızlarr günaydınnn
Geliyorum gidiyorumm
Kafamı toplayamadım bir türlüüü
Gözlerim capon balıkı gibi şiş şişş
Eşimle dün çok fena kapıştımm
Kavanoz bardak ne varsa sirtaki yaptımm
Bulaşık makinasını boşaltıyordum biandan da kavga ediyoruzz
Çekmeceye kaseyi bir koydum o sıra pert şangır diye indi hepsii
Oda biandan laf yetiştirip durdu
Yumak olma sebebi kaynımda gelecekmişşş
Artık dayanamadımm ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yaniii
Kadın göbeğimden bile baksa şeyime kadar indirip peçete sokuyorr
Hiç mi rahatsız olmayacaksın bee adamm
Sinirden kuduruyorum kızlarr
Bebeğimde bi kasıldı bi kasıldıı dünn
Şimdi iyicee yumuşacıkk olduu
Birşey olur mu kii
oFFF Allahım sağsalim sağlıkla şu doktoru bi atlayım noluur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?