- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.481
kızlar,5.ayına girenlere soruyorum,şimdiye kadar kaç kilo aldınız??????? ben bu sabah tartıldım 2 kilo almışım..19.haftamızdayız.çok değil değil mi??
yok canım bence çok değilben 4 aylığım 4 kilo aldım
cık cıklütfen seviyemizi bozmayalım annesi argo konuşmalara gerek yok bak seni duyuyo hiç yakışıyomu ağzına o laf
kızlar,5.ayına girenlere soruyorum,şimdiye kadar kaç kilo aldınız??????? ben bu sabah tartıldım 2 kilo almışım..19.haftamızdayız.çok değil değil mi??
aman tatlım,dert etme..eminim çok yakışmıştır...ama ben zaten kiloluyum..68 ile gebe kaldım..şimdi haliyle korkuyorm..ilk gebeliğimde oğluşum 25 kilo aldırdı bana....verene kadar neler neler çektim
neyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18:
18. haftamdaym yaklaşık 5 kilo aldımmmmm
oyy ben nerelere gideemmm kimlere derdimi dökeeeemmmmmmm:106::106::106::106:
bu ddedıgın sekılde asla gıyınıp dolasmam ama edepsızlık olarak adlandıramazsın cırkın bı goruntu olabılır .boyle dusunenleri bende cahıl olarak goruyorum hiç kusura bakma ınsanın kendı fıkrı vardır elbet ama kişi neyı nasıl sıterse oyle yapabılır ...benım karnımın cıkması ınsanların farketmesı benım hosuma gıdıyor cunku ben 4 yıl hamıelelıgımı hayal ettım....
anam ben kendimi atayım bi yerlerden68 'e kilo mu diyosun sen ben 76 ile hamile kaldım şuan 80 kg yim doğuma kadar kaç olurum allah bilir
gel beraber atlayalım Melek
bende 73 ile hamile kaldım şimdi 70kg yim
bundan sonra bende almaya başlarım
anam ben kendimi atayım bi yerlerden68 'e kilo mu diyosun sen ben 76 ile hamile kaldım şuan 80 kg yim doğuma kadar kaç olurum allah bilir
şimdi sen yazdınya bunu bende salak gibi koklamaya kalktımkızlar söylemesi ayıp bir süredir dikkatimi çeken birşey var..hamilelikte farkettiğim bişey olarak, göğüs ucunuzda ekşimsi bir koku var mı? bende haftalardır var da acaba süt falan çok minicik geliyoda o mu kokuyo merak ediyorum..
kızlar söylemesi ayıp bir süredir dikkatimi çeken birşey var..hamilelikte farkettiğim bişey olarak, göğüs ucunuzda ekşimsi bir koku var mı? bende haftalardır var da acaba süt falan çok minicik geliyoda o mu kokuyo merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?