2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cık cık lütfen seviyemizi bozmayalım annesi argo konuşmalara gerek yok bak seni duyuyo hiç yakışıyomu ağzına o laf

haklısın canım pardon çok sinirlennce ağızmdan kaçtı:) ama sesli sölemedim nasılsa duymmaıştır heralde...

kızlar,5.ayına girenlere soruyorum,şimdiye kadar kaç kilo aldınız??????? ben bu sabah tartıldım 2 kilo almışım..19.haftamızdayız.çok değil değil mi??

bende verdiğimle birlkte 3 kilo aldım canım ama sanırım çok değil 9 kilo daha hakkımız var bence:) zaten vücuda gelen yük toplamda 11 kg mış bir doktorun sitesinde okumuştum

kızlar,5.ayına girenlere soruyorum,şimdiye kadar kaç kilo aldınız??????? ben bu sabah tartıldım 2 kilo almışım..19.haftamızdayız.çok değil değil mi??

neyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18:
18. haftamdaym yaklaşık 5 kilo aldımmmmm
oyy ben nerelere gideemmm kimlere derdimi dökeeeemmmmmmm :106::106::106::106:

canım hamılelıgın basından berı aldıgın kılo 2 ıse sadece cok ıyı canım gercı ılk aylar alınanlar bıze kalıcaklar
son aylarda bebek buyudugu ıcın alınanların cogu ona aıtmıs:)

aman tatlım,dert etme..eminim çok yakışmıştır...ama ben zaten kiloluyum..68 ile gebe kaldım..şimdi haliyle korkuyorm..ilk gebeliğimde oğluşum 25 kilo aldırdı bana....verene kadar neler neler çektim

anam ben kendimi atayım bi yerlerden68 'e kilo mu diyosun sen ben 76 ile hamile kaldım şuan 80 kg yim doğuma kadar kaç olurum allah bilir

neyyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18::18::18::18::18:
18. haftamdaym yaklaşık 5 kilo aldımmmmm
oyy ben nerelere gideemmm kimlere derdimi dökeeeemmmmmmm :106::106::106::106:

ben 6.5 aynen sen gibiyim
amaaaan üf napıyım artık tartılmıycam dayanabilirsem yürüyüşümü yapıcam daha başkada yapcak bişi yok veririz inşallah

hem çirkin bir görüntü hemde edepsizlik normalde bile o şekilde dolaşmak nahoşken hamile 1 kadına hiç yakışmıyo
ne güzel Allah sana da nasip etti,ben hemen hamile kaldım Rabbim yokluğunu vermedi işyerinden çok samimi arkadaşım 5 yılllık evli ve çocuğu olmuyo elimden geldiğince onunla karşılaşmamaya dikkat ediyorum beni gördüğünde aklından neler geçiyodur şimdi ben gebeyim diye ilan eder gibi dolaşmak ayıp bence heee benimde hoşuma gidiyo karnımın çıkması eve gittiğimde aynada kalıyorum çıplakken hep göbişimi seyrediyorum elim uyayana kadar karnımda ama biraz daha düşünceli olamıyız bence biz hamileliğin tadını çıkarırken hamile olamayan arkadaşlarımızın insanların tadını kaçırmayalım

kızlar söylemesi ayıp bir süredir dikkatimi çeken birşey var.. hamilelikte farkettiğim bişey olarak, göğüs ucunuzda ekşimsi bir koku var mı? bende haftalardır var da acaba süt falan çok minicik geliyoda o mu kokuyo merak ediyorum..

anam ben kendimi atayım bi yerlerden68 'e kilo mu diyosun sen ben 76 ile hamile kaldım şuan 80 kg yim doğuma kadar kaç olurum allah bilir

ya dert etme derim,emzirince veriliyormuş..gerçi ben emziremedim bebeğimi,,daha sonraları size naçizane fikir verme açısından neden emzirmediğimi anlatıcamki siz bunları yapmayın ve bol bol sütünüz gelsin....ama eltimden bilyorum,bebeği doğdu,kadın düzenli emziriyor ve kızı 1 buçuk yaşında oldu,hamile kaldığı kilonun bile altına düştü,üsteli yemesi de gayet iyi...

kızlar muhabbeti tam okumadım ama bence gerılmeye gerek yok
anne adayıyız ve benim cevremde hamile oldugumun anlasılması hosuma gıdıyor
ben de pantolon ya da tayt uzerıne uzun kazaklarımı ya da hırkalarımı gıyıyorum ve darlar gobegım cıkıyor
elbızem giyiyorum yine hosuma gıdıyor gobegimin belirgin olması
saklamayi da hic dusunmuyorum
benım bu durum cok hosuma gıdıyor
hamileligin tadını cıkarmaktır bu aynı zamnada
zaman kısa 9 ay bu keyfı yasamak lazım
tabiki baskalarına karsı anlayıslı olarak ama bu daha cok davranıs ve sozlerle olur bence

kilo alan arkadaşlar sizde de halsizlik ve aşırı çabuk yorulma var mı? bende çok var acaba kilo alamadım diye mi merak ediyorum..aslında iştahım deli gibi açık hemen kilo alıcam da nefes darlığım bana yemek yedirmiyo :2:

şimdi sen yazdınya bunu bende salak gibi koklamaya kalktım

ama benim standartlardan biraz küçük burnuma yetişmiyolar akşam eşime sormam lazım ama benim göğüsle koltuk altına olan kısımlar çatladı

Evet sütten dolayı oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…