- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.501
canım sen yurt dışından geldiğin için prosedür nasıldır bilmem
çünkü hekesin bi aile hekimi var
ama yurdışından geldin diyede yapmamazlık etmezler heralde
yakında sağlık ocağı varsa git sor yada drun yönlendirsin seni
en yakın sağlık ocağına git canım yurtdışı misafir olduğun için yapılırsın bende sağlık ocağında çalışıyorum
ya dert etme derim,emzirince veriliyormuş..gerçi ben emziremedim bebeğimi,,daha sonraları size naçizane fikir verme açısından neden emzirmediğimi anlatıcamki siz bunları yapmayın ve bol bol sütünüz gelsin....ama eltimden bilyorum,bebeği doğdu,kadın düzenli emziriyor ve kızı 1 buçuk yaşında oldu,hamile kaldığı kilonun bile altına düştü,üsteli yemesi de gayet iyi...
şimdi sen yazdınya bunu bende salak gibi koklamaya kalktım
ama benim standartlardan biraz küçük burnuma yetişmiyolarakşam eşime sormam lazım ama benim göğüsle koltuk altına olan kısımlar çatladı
inşallah tek tesellim bu emzirerek veririm umarım
Evet sütten dolayı oluyor :)
hehehheebende koklayamıyorum canımcım yetişmiyo, bende 80dim 85-90 gibi bişey oldum galiba.. benim kaşınıyo yada krem sürüyorum o zamanlarda farkettim elime geçmişti o koku..o yüzden sürekli siliyorum falan rahatsız oldum biraz o ekşi kokudan..
ben bu 4 kişide var mıyım bilmiyorum benim de kontrolüm 8 aralık 12:00 de cici annişlerrrrr:)
kızlar,5.ayına girenlere soruyorum,şimdiye kadar kaç kilo aldınız??????? ben bu sabah tartıldım 2 kilo almışım..19.haftamızdayız.çok değil değil mi??
Ahh canım ah dediğin gibi olmuyor şimdi bebeğimiz büyüsün diye yiyoruz doğunca da süt yetmiyor diye yiycez
ben oğluma doğum yaptığımda 3 kilo fazlam vardı 8 aylık olduğunda o 3kilo 9 oldu
Tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor?
kızlar,5.ayına girenlere soruyorum,şimdiye kadar kaç kilo aldınız??????? ben bu sabah tartıldım 2 kilo almışım..19.haftamızdayız.çok değil değil mi??
kızlar söylemesi ayıp bir süredir dikkatimi çeken birşey var..hamilelikte farkettiğim bişey olarak, göğüs ucunuzda ekşimsi bir koku var mı? bende haftalardır var da acaba süt falan çok minicik geliyoda o mu kokuyo merak ediyorum..
kızlar söylemesi ayıp bir süredir dikkatimi çeken birşey var..hamilelikte farkettiğim bişey olarak, göğüs ucunuzda ekşimsi bir koku var mı? bende haftalardır var da acaba süt falan çok minicik geliyoda o mu kokuyo merak ediyorum..
güzel annecikler bende hamileliğinde karnını örten gerile gerile gezmeyen gebecikleri daha çok seviyorum,şöyle ki eşimin arkadaşı ve karısı bize sık sık oturmaya gelirdi karnı burnunda daracık streç tayt memelerinin yarısı dışarda karnı ortalık yerde sinir olurdum bu benim için edepsizlikten başka birşey değil ,sen annesin evladını azcık sakın dışardan ayıptır hamilesin evet Rabbimin bir mucizesi ama hamileyim diye de bütün vücudumu ortalık malı gibi sergileyemem ,annem beni bu konuda sık sık uyarıyo sakın haaa kızım daracık şeyler giyme evladını karnını 1 şalla pelerinle ört ki şimdiden edep haya nedir bilsin bende örtüyorum hamile olduğum anlaşılmıyo bile işyerinde öğrenenler şok oluyo hani hiç karnın yok falan şalı bi kaldırıyorum aaa kocaman olmuş bebiş maşallah diyolar bence de hoş olanı saklamak herkes bildiğini okur ama benim fikrimde böyle
canım bende dün akşam farkettim çamaşırım siyah renkliydi tam göğsümün ucunda beyaz bir pıhtı kümesi oluşmuş.
algılayamamıştım ama süt için erken değil mi?
anneme de sormaya utandım
ben 16. haftadayim 800gr aldim
canım aynısı bende de var sürekli meme kontrolunde olduğum için korkmustum sarı gb su akıyordu doktora sordum süt dedi.. bazı anneler erken üretirmiş sütü.. normla dedi peçete koy dedi falan ama normalmış endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?