2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

en yakın sağlık ocağına git canım yurtdışı misafir olduğun için yapılırsın bende sağlık ocağında çalışıyorum

inşallah tek tesellim bu emzirerek veririm umarım

hehehhee bende koklayamıyorum canımcım yetişmiyo, bende 80dim 85-90 gibi bişey oldum galiba.. benim kaşınıyo yada krem sürüyorum o zamanlarda farkettim elime geçmişti o koku..o yüzden sürekli siliyorum falan rahatsız oldum biraz o ekşi kokudan..

inşallah tek tesellim bu emzirerek veririm umarım

Ahh canım ah dediğin gibi olmuyor şimdi bebeğimiz büyüsün diye yiyoruz doğunca da süt yetmiyor diye yiycez
ben oğluma doğum yaptığımda 3 kilo fazlam vardı 8 aylık olduğunda o 3kilo 9 oldu

Evet sütten dolayı oluyor :)

ayyy o zaman sütler minik minik sızıntı vermeye başladı galiba..çok değişik yaa.. kızlar daha neler yaşayacağız gün gün vücudumuzda değişik bişeyler görüyoruz..mesela benim göbek deliğimde dışa doğru çıkmaya başladı..

tabi kötü etkiler de var baş ağrısı gibi

Son düzenleme:

ben hiç farketmedim senin baya süt geliyo ozaman :44:malesef ben çatladığını bile çok geç farketttim

kızlar,5.ayına girenlere soruyorum,şimdiye kadar kaç kilo aldınız??????? ben bu sabah tartıldım 2 kilo almışım..19.haftamızdayız.çok değil değil mi??

canım hamilelik zamanımız aynı ben de 1.5 kilo aldım.
cumartesiden cumartesiye tartılıyorum bakalım bu hafta kaç çıkacak :)
bence gayet iyi kontrollü gideyim diyorum ben

Ahh canım ah dediğin gibi olmuyor şimdi bebeğimiz büyüsün diye yiyoruz doğunca da süt yetmiyor diye yiycez
ben oğluma doğum yaptığımda 3 kilo fazlam vardı 8 aylık olduğunda o 3kilo 9 oldu

çokmuş gerçekten ya zzaten bu hormon iğneleri yüzünden şiştim

bende drların yalancısıyım emzirirken verilir diyolar aama yemeğe dikkat etmezsek dedğin gibi dahada alırız

canım bende dün akşam farkettim çamaşırım siyah renkliydi tam göğsümün ucunda beyaz bir pıhtı kümesi oluşmuş.
algılayamamıştım ama süt için erken değil mi?
anneme de sormaya utandım

yok canım o sütten kaynaklanmıyo göğüslerin büyümesinden kaynaklanıyo havasız kalınca yani ben öyle düşünüyorum eskiye görede hala büyük beden almadıysan bunlar birbirine çok yapışıyo alanları kalmıyo öle oluncada koku yapıyo tabi hormonlarlada alakalıdır biraz bende rahatsızım :26:

Hamilelikte hangi dönemde memelerden süt gelebilir ?

Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında “ağız sütü” olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.

Bakın ne buldum. 16 haftadan itibaren gelebilirmiş, bu durumda normal yani.

Tamamıyle katılıyorum sana canım ... bende şuan için göbek felan yok hatta az önce okulda yenı ogrenen arkadaslarım oldu ...aaaaa hiç karnın yok emınmısın 3.5 aylık olduguna deyip şaşırdılar ..:) karnım cıkıp belırgın hale gelınce şal takvıyesıne bende gececegım ... diğer hamılelıgımdede hep gizlerdim babamın dahi karşısına oturunca kırlentle kamufule ederdım karnımı ..:)
Tabiki özenıpte hamılelıği belirgin bir şekilde geçirmek isteyenlerede saygı duyuyorum .. herkesin bakış açısı farklıdır...

canım aynısı bende de var sürekli meme kontrolunde olduğum için korkmustum sarı gb su akıyordu doktora sordum süt dedi.. bazı anneler erken üretirmiş sütü.. normla dedi peçete koy dedi falan ama normalmış endişe etme

Son düzenleme:
kizlar gogsunuzun ucundaki sari olur kirmizi olur kabuk atma gibi seyleri sakin cikarmaya calismayin oglumda drum bana soylemisti sut deliklerini mi kapatiyomus ne ellesirsek

Teşekkür ederim canım.
inşAllah doğumdan sonra da bol bol sütümüz olur da yavrularımızı gönlümüzce besleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…