2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben hiç farketmedim senin baya süt geliyo ozaman :44:malesef ben çatladığını bile çok geç farketttim
yok canım öyle pek çok gelmiyo..ben meraktan kaç kez sıktım baktım belli belirsiz bi ıslaklık gördüm ama o kadar azdıki o yüzden hormonlardan da şüphelendim..kokuyu aldım eşim tiksinmesin diye sık kontrol ediyorum o koku hep oluyo..duş alınca gidiyo sonra yine aynı koku geliyo..
ayy seninki daha bariz olmuş ben hiç beyazlık falan görmedim bende mi siyah bi çamaşırla denesem.. :)
evet canım benim aklımda da iki ihtimal var ya ekşimiş süt yada hamilelikten kaynaklanan hoş olmayan bir koku..büyük beden almadım evet hep eskilerimle idare ediyorum
ayy seninki bariz süt o zaman canım ne güzel...

benim onceki gobegim oldugu icin fazla fark etmedim
drum bana 6 yada 8 kilo almami soyledi fazlasini istemiyo benim kilom fazla oldugu icin
bende zaten hamilelikten once daha istahliydim
simdi gunduz 1.30-2ye kadar kahvalti yapamiyorum cok su iciyorum
ah bide gece yemek yemesem esim gec geldigi icin o yemek yerken
duramiyorum bende onunla yiyorum azcik

kızlar canı tatlı cekenler kılo almadan tatlı yemek ıstıyormusunuzzzzzzzzzzzz
mmmm elımde super bır tarıf var paylasammı acaba

hayırlı olsun prensesin cnm belirtilerin neydi?

bence erkek canım hayırlısı olsun

walla canım benim belirtiler,ekşi yemem.ama zaten normalde de ekşi severim tatlıyla aram pek yoktur..bi de parfumlere karşı çok hassastım. özellikle erkek parfumleri hala midemi bulandırıyor. ama kızlar annelerini çirkinleştirir derler ya bende o yok..hala güzelim

Selahattin Dönmez Zayıflatan Çikolata Malzemeleri

* 20 adet kuru hurma
* 1,5 su b. kuru ceviz
* 1 çay b. kakao tozu
* 1 çay k. toz vanilya
* 1 çay b. az yağlı süt
Selahattin Dönmez Zayıflatan Çikolata Hazırlanışı
Hurmayı 1 gün önceden ıslatın. Malzemeleri blenderdan geçirin.
Tatlı ihtiyacımızı gideren bu tarifin kalorisi 1 dilim elmadan daha azdır. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Tatlı ihtiyacınızı sağlıklı bir şekilde giderin. Tadı ise ev yapımı browni tadında olacaktır.

bu tarıfı demet şenerde yapıp yıyormus not aldım hemen :)

Evet canım benimde göbek deliğim gerildi artık çukur değil baş ağrısı 2 3 gün çektim geçti çok şükür ama çok dayanılmazdı

Tadı harika oluyor bunun 20 tane hurmadan epey çıkar hepsini yersek yine kilo alırız az yemek lazım bu tarif kayısıylada yapılıyor :)

kızlar eşim ailesi ile beni istemeye geldiği gün herkese rezil olmuştum

annemlerin evinde mutfaktan misafirlerin olduğu salona 5,, 6 merdivenle iniliyor

bende sabahtan beri hazırlandım süslendim falan neyse

bu arada 1.65 boyundayım biraz daha uzun olayım diye 5,6 cm lik bi terlik giymiştim

giymez olaydım

neyse babamlar içeride havadan sudan konuşuyolarr

bende bi güzel çayı hazırladım,,

tepsiyi aldım 1 merdiven indimki ayağım burkuldu

çay tepsisi bi yana ,,ben bi yana uçtum

canımı acısına mı yanayım yoksa,, herkese razil olduğuma mı yanayım bilemedim

kalktım toparlandım odaya kaçtım onlar gidene kadarda çıkmadım içerden :26:

akşamda eşimle tlfnda konuşurken kahkalarla gülmeside beni ayrıca sinir etti hala aklıma geldikçe çok utanırım benim için büyük rezillikti

kızlar canı tatlı cekenler kılo almadan tatlı yemek ıstıyormusunuzzzzzzzzzzzz
mmmm elımde super bır tarıf var paylasammı acaba

tatlı mı,,ıkkkkkk...az önce iş yerinde tatlı krizi geldi,iş yerinin dolabında kahvaltılık nutellayı kaşıkla dibini sıyırana kadar bitirdim,,şimdi bebiş içimde coştu,benim mide de ağzımda,,ayağa kalkacak halim yok

benimde ne eksiye nede tatliya duskunlugum yok
benimde acayip sekilde parfumden cok midem bulaniyo

tatlı krizim yok gercı gebelık donemınce bırı onume getırmese alıp yemem hep boyle olsam yaa :)
ama tarıf saglıklı ılerde ne olur bılmez not aldım yaparım dıye umarım sende dener begenırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…