- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.521
yok canım öyle pek çok gelmiyo..ben meraktan kaç kez sıktım baktım belli belirsiz bi ıslaklık gördüm ama o kadar azdıki o yüzden hormonlardan da şüphelendim..kokuyu aldım eşim tiksinmesin diye sık kontrol ediyorum o koku hep oluyo..duş alınca gidiyo sonra yine aynı koku geliyo..ben hiç farketmedimsenin baya süt geliyo ozaman :44:malesef ben çatladığını bile çok geç farketttim
ayy seninki daha bariz olmuş ben hiç beyazlık falan görmedim bende mi siyah bi çamaşırla denesem.. :)canım bende dün akşam farkettim çamaşırım siyah renkliydi tam göğsümün ucunda beyaz bir pıhtı kümesi oluşmuş.
algılayamamıştım ama süt için erken değil mi?
anneme de sormaya utandım
evet canım benim aklımda da iki ihtimal var ya ekşimiş süt yada hamilelikten kaynaklanan hoş olmayan bir koku..büyük beden almadım evet hep eskilerimle idare ediyorumyok canım o sütten kaynaklanmıyo göğüslerin büyümesinden kaynaklanıyohavasız kalınca yani ben öyle düşünüyorum eskiye görede hala büyük beden almadıysan bunlar birbirine çok yapışıyo alanları kalmıyo öle oluncada koku yapıyo tabi hormonlarlada alakalıdır biraz bende rahatsızım :26:
ayy seninki bariz süt o zaman canım ne güzel...canım aynısı bende de var sürekli meme kontrolunde olduğum için korkmustum sarı gb su akıyordu doktora sordum süt dedi.. bazı anneler erken üretirmiş sütü.. normla dedi peçete koy dedi falan ama normalmış endişe etme
bend e 16.hafta dayım fakat 2.5 kilo almışım dr um biraz fazla bir bir bucuk olması gerek idi dediustelik halen bulantım varken yemeddiğim halde göbek de ikiz mi diye soruyorlar içkarnım dar çıktı kızlar biraz fazla buyuk olacagım sanırım ben
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?kızlar yeni bir topik keşfettim çok komik siz eşinize ilk nasıl rezil oldunuz ?
kizlar gogsunuzun ucundaki sari olur kirmizi olur kabuk atma gibi seyleri sakin cikarmaya calismayin oglumda drum bana soylemisti sut deliklerini mi kapatiyomus ne ellesirsek
kızlar canı tatlı cekenler kılo almadan tatlı yemek ıstıyormusunuzzzzzzzzzzzz
mmmm elımde super bır tarıf var paylasammı acaba
hayırlı olsun prensesin cnm belirtilerin neydi?
bence erkek canım hayırlısı olsun
ayyy o zaman sütler minik minik sızıntı vermeye başladı galiba..çok değişik yaa..kızlar daha neler yaşayacağız gün gün vücudumuzda değişik bişeyler görüyoruz..mesela benim göbek deliğimde dışa doğru çıkmaya başladı..
tabi kötü etkiler de var baş ağrısı gibi
Selahattin Dönmez Zayıflatan Çikolata Malzemeleri
* 20 adet kuru hurma
* 1,5 su b. kuru ceviz
* 1 çay b. kakao tozu
* 1 çay k. toz vanilya
* 1 çay b. az yağlı süt
Selahattin Dönmez Zayıflatan Çikolata Hazırlanışı
Hurmayı 1 gün önceden ıslatın. Malzemeleri blenderdan geçirin.
Tatlı ihtiyacımızı gideren bu tarifin kalorisi 1 dilim elmadan daha azdır. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Tatlı ihtiyacınızı sağlıklı bir şekilde giderin. Tadı ise ev yapımı browni tadında olacaktır.
bu tarıfı demet şenerde yapıp yıyormus not aldım hemen :)
kızlar canı tatlı cekenler kılo almadan tatlı yemek ıstıyormusunuzzzzzzzzzzzz
mmmm elımde super bır tarıf var paylasammı acaba
walla canım benim belirtiler,ekşi yemem.ama zaten normalde de ekşi severim tatlıyla aram pek yoktur..bi de parfumlere karşı çok hassastım. özellikle erkek parfumleri hala midemi bulandırıyor. ama kızlar annelerini çirkinleştirir derler ya bende o yok..hala güzelim
Tadı harika oluyor bunun 20 tane hurmadan epey çıkar hepsini yersek yine kilo alırız az yemek lazım bu tarif kayısıylada yapılıyor :)
tatlı mı,,ıkkkkkk...az önce iş yerinde tatlı krizi geldi,iş yerinin dolabında kahvaltılık nutellayı kaşıkla dibini sıyırana kadar bitirdim,,şimdi bebiş içimde coştu,benim mide de ağzımda,,ayağa kalkacak halim yok
tatlı mı,,ıkkkkkk...az önce iş yerinde tatlı krizi geldi,iş yerinin dolabında kahvaltılık nutellayı kaşıkla dibini sıyırana kadar bitirdim,,şimdi bebiş içimde coştu,benim mide de ağzımda,,ayağa kalkacak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?