- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.541
bebeğin önden gitmesinin sebebi ne oluyo daha şimdiden sezaryane karar veriliyormu canım ?snowcum benim tahmini doğum tarihini değiştirir misin,,,kesin sezeryan olduğu için ve bebeğim de 1 hafta önde gidiyor,doktorum 19 nisan da sezeryan dedi...şafak 4 ay 15 gün... :)
eğer vucut kitle indeksin normal veya normalın altında ise aldığın kilo çok normal doktoru takma benim doktorumda bana baskı yaptı benim vcut kitlem 16.81 di şimdi 17.86 48 den 51.5 kiloya çıktım 17+5 şun haftam. intte hesaplayabilrsin vucut kitleni. ben aldım mesale ama hiç belli olmuyo Kaç kilo aldığını yazan arkadşlar şu an ki kilosunu boyunu yazarsa daha anlaşılır bilgi edniriz.bend e 16.hafta dayım fakat 2.5 kilo almışım dr um biraz fazla bir bir bucuk olması gerek idi dediustelik halen bulantım varken yemeddiğim halde göbek de ikiz mi diye soruyorlar içkarnım dar çıktı kızlar biraz fazla buyuk olacagım sanırım ben
kızlar eşim ailesi ile beni istemeye geldiği gün herkese rezil olmuştum
annemlerin evinde mutfaktan misafirlerin olduğu salona 5,, 6 merdivenle iniliyor
bende sabahtan beri hazırlandım süslendim falan neyse
bu arada 1.65 boyundayım biraz daha uzun olayım diye 5,6 cm lik bi terlik giymiştim
giymez olaydım
neyse babamlar içeride havadan sudan konuşuyolarr
bende bi güzel çayı hazırladım,,
tepsiyi aldım 1 merdiven indimki ayağım burkuldu
çay tepsisi bi yana ,,ben bi yana uçtum
canımı acısına mı yanayım yoksa,, herkese razil olduğuma mı yanayım bilemedim
kalktım toparlandım odaya kaçtım onlar gidene kadarda çıkmadım içerden :26:
akşamda eşimle tlfnda konuşurken kahkalarla gülmeside beni ayrıca sinir ettihala aklıma geldikçe çok utanırım benim için büyük rezillikti
bebeğin önden gitmesinin sebebi ne oluyo daha şimdiden sezaryane karar veriliyormu canım ?
eğer vucut kitle indeksin normal veya normalın altında ise aldığın kilo çok normal doktoru takma benim doktorumda bana baskı yaptı benim vcut kitlem 16.81 di şimdi 17.86 48 den 51.5 kiloya çıktım 17+5 şun haftam. intte hesaplayabilrsin vucut kitleni. ben aldım mesale ama hiç belli olmuyo Kaç kilo aldığını yazan arkadşlar şu an ki kilosunu boyunu yazarsa daha anlaşılır bilgi edniriz.
kızlar eşim ailesi ile beni istemeye geldiği gün herkese rezil olmuştum
annemlerin evinde mutfaktan misafirlerin olduğu salona 5,, 6 merdivenle iniliyor
bende sabahtan beri hazırlandım süslendim falan neyse
bu arada 1.65 boyundayım biraz daha uzun olayım diye 5,6 cm lik bi terlik giymiştim
giymez olaydım
neyse babamlar içeride havadan sudan konuşuyolarr
bende bi güzel çayı hazırladım,,
tepsiyi aldım 1 merdiven indimki ayağım burkuldu
çay tepsisi bi yana ,,ben bi yana uçtum
canımı acısına mı yanayım yoksa,, herkese razil olduğuma mı yanayım bilemedim
kalktım toparlandım odaya kaçtım onlar gidene kadarda çıkmadım içerden :26:
akşamda eşimle tlfnda konuşurken kahkalarla gülmeside beni ayrıca sinir ettihala aklıma geldikçe çok utanırım benim için büyük rezillikti
canım hangi açıdan sezeryan tercih ediyorsun?
yahu durdukça aklıma soru geliyor, biri beni durdursun.
anneler, şimdi daha çok erken bunları düşünmek için belki ama millet 2 aylık hamileyken doktoruyla konuşuyormuş bu konuyu. şu doğuma girecek doktor konusu, şimdi Ankara'da benim gittiğim hastanede Allah nasip edip te normal doğum gerçekleşirse gece filan kendi doktorun girmiyormuş, acilde kim varsa o giriyormuş doğuma, ben de herkesin hastanesi mi böyle diye merak ettim? ya da üzerine ayrı para mı ödemek gerekiyor? var mı bilginiz?
herkesin isteme gününde bi olay yaşanmış helecandan olsa gerekmaşallah canım şimdilerde gülerek anımsadığın ozamanlar utancından yerin dibi olsada girsem dedğin bir hal yaşamışssın :)
yalnız değilsin açıkcası
bendee mutfakta yaşadım böyle birşeyi herkez içerde kahve bekliyor canım görümcemde bana yardım için geldi yanıma küçüktür kendisi.
neyse kahvemi hazırladım servisi yaptım tepsiyi aldım elime tam mutfaktan çıkıcam ayağım halıya takıldı sallandım elımdekıler sacıldı dokulenler kalanlar falan ama düşmekten son anda kurtuldum silbaştan toparla yeniden eksikleri tamamla yerleri sil görümcemde saolsun hemen yardımcı oldu beraber temızledık batan halıyı paketleyıp balkona attım heycandan kımseye caktırmıcam ya güyaaa.neyse sonra toparldık ettık dagıttık kahvelerı kopuklu olanları agır mısafilere kalanları yakınlara ıkram ettık ve o ezıyetten kurtuldum öf fecıydıama ben görümcemin anlatmasını istemediğim için kendi kendimi ele verdim gülerek anlattım ertesındeee böyle böyle yaşadım dedim anlayacagınızz hos bir anı kaldı gülümsedik ailece
büyük bi zevkle okurum emin olKotu olmus ama baksana o gune daır hos bır anı benım ısteme gunum tam bır rezzıllıktı o yuzden hıccc hatırlamak bıle ıstemıyorum
Hayır canım normal doğumlara ne gece ne gündüz doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor acil doktorunun gireceğini sanmıyorum normal hastanedeysen ama bazı doktorlar girebilir kendi tercihidir
yahu durdukça aklıma soru geliyor, biri beni durdursun.
Anneler, şimdi daha çok erken bunları düşünmek için belki ama millet 2 aylık hamileyken doktoruyla konuşuyormuş bu konuyu. şu doğuma girecek doktor konusu, şimdi ankara'da benim gittiğim hastanede allah nasip edip te normal doğum gerçekleşirse gece filan kendi doktorun girmiyormuş, acilde kim varsa o giriyormuş doğuma, ben de herkesin hastanesi mi böyle diye merak ettim? Ya da üzerine ayrı para mı ödemek gerekiyor? Var mı bilginiz?
hmm yani o zaman benim doktorum gündüz olursa ben girerim ama gece giremem derse bu garip bir şey değil. sağolasın çok ben daha düşünmedim normal, sezaryen filan daha erken kafamı yoramam şimdiden ama yine de tüm seçenekleri öğreniyim :)
gündüz girerim gece girmem demez tek tük hastanede doktorun normal doğuma giriyor ama kendi dr unada haber veriliyorki beklenmedik durumda hemen el koysun diye
bide düşünsene acilde göz dr uda oluyo kulakburun boğaz da, onlar girerse bi de onları sakinleştirmeye dr gerekebilir
Canım kadın doğum doktoru normal doğumda gündüzde girmiyor özellerde belki ama benim gittiğim iki özel hastanede de ebeler yaptırıyordu sen önce konuş normal olursa girermisiniz diye
benim oğlumda doktorum normal olursa ne gündüz ne gece girmeyecekti ben sezeryan için gün aldım ama 1 gün önce sancılandım 4.30 tan sabah 10 a kadar hastanede doktorumun gelmesini bekledim
kızlar bebeklere ne zaman ruh veriliyo biliyomusunuz..yani bebeklerimiz canlandığı andan itibaren ruhları da oluyor mu..birden aklıma geldi merak ettim???
kızlar bebeklere ne zaman ruh veriliyo biliyomusunuz..yani bebeklerimiz canlandığı andan itibaren ruhları da oluyor mu..birden aklıma geldi merak ettim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?