2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benimde esim ve ailesi beni istemeye geleceklerdi
kahveleri hazirladim mutfaktakilerde konusuyo kahveye tuz yada acibiber dok,
biride diyo aman dikkat et damadin uzerine dokme
goturdum. iceri girdim herkese verdim
son olarakta esime tam tepsiyi uzattim ki
esim kahveyi alinca kendisi kahveyi alirken uzerine doktu
odadakilerde benim doktugumu zannetti cok utanmistim
benden tuz istemisti pontolununun uzerine dokulen kahvenin uzerine dokmek icin
cabuk ciksin diye mutfaktakilerde demezmi kahve zaten tuzluydu diye
esim simdi bile bana diyo sen o kahveyi bilerek doktun uzerime

snowcum benim tahmini doğum tarihini değiştirir misin,,,kesin sezeryan olduğu için ve bebeğim de 1 hafta önde gidiyor,doktorum 19 nisan da sezeryan dedi...şafak 4 ay 15 gün... :)
bebeğin önden gitmesinin sebebi ne oluyo daha şimdiden sezaryane karar veriliyormu canım ?

eğer vucut kitle indeksin normal veya normalın altında ise aldığın kilo çok normal doktoru takma benim doktorumda bana baskı yaptı benim vcut kitlem 16.81 di şimdi 17.86 48 den 51.5 kiloya çıktım 17+5 şun haftam. intte hesaplayabilrsin vucut kitleni. ben aldım mesale ama hiç belli olmuyo Kaç kilo aldığını yazan arkadşlar şu an ki kilosunu boyunu yazarsa daha anlaşılır bilgi edniriz.

Kotu olmus ama baksana o gune daır hos bır anı benım ısteme gunum tam bır rezzıllıktı o yuzden hıccc hatırlamak bıle ıstemıyorum

hayır canım,yanlış anlaşıldım,,sezeryan sebebi bebeğin 1 hafta önde gitmesi değil....ilk gebelik de sezeryan ondan sezeryan kesin...1 hafta önde gidiyor hep,,bu da iyi bişi demek,,zaten sat tan daha önemli bu,,yani fetusun yaşı hesaplanırken bu çok önemli ve erken dölleniştir deniyor...

maşallah canım şimdilerde gülerek anımsadığın ozamanlar utancından yerin dibi olsada girsem dedğin bir hal yaşamışssın :)

yalnız değilsin açıkcası

bendee mutfakta yaşadım böyle birşeyi herkez içerde kahve bekliyor canım görümcemde bana yardım için geldi yanıma küçüktür kendisi.
neyse kahvemi hazırladım servisi yaptım tepsiyi aldım elime tam mutfaktan çıkıcam ayağım halıya takıldı sallandım elımdekıler sacıldı dokulenler kalanlar falan ama düşmekten son anda kurtuldum silbaştan toparla yeniden eksikleri tamamla yerleri sil görümcemde saolsun hemen yardımcı oldu beraber temızledık batan halıyı paketleyıp balkona attım heycandan kımseye caktırmıcam ya güyaaa.neyse sonra toparldık ettık dagıttık kahvelerı kopuklu olanları agır mısafilere kalanları yakınlara ıkram ettık ve o ezıyetten kurtuldum öf fecıydı ama ben görümcemin anlatmasını istemediğim için kendi kendimi ele verdim gülerek anlattım ertesındeee böyle böyle yaşadım dedim anlayacagınızz hos bir anı kaldı gülümsedik ailece

canım hangi açıdan sezeryan tercih ediyorsun?

ilk gebelikte fazlasıyla korktum normal doğurmaktan,,doktorum beni ikna etmeye çok çalıştı,ama en sonunda onu bile ikna ettm,sanırım adam korktu,bu korkudan kalpten gider diye...şimdi ise zorunlu sezeryan...ya tabiki en iyisi normal doğum ama doğumu da düşündükçe çok rahatım,kasılmıyorum...

yahu durdukça aklıma soru geliyor, biri beni durdursun.
anneler, şimdi daha çok erken bunları düşünmek için belki ama millet 2 aylık hamileyken doktoruyla konuşuyormuş bu konuyu. şu doğuma girecek doktor konusu, şimdi Ankara'da benim gittiğim hastanede Allah nasip edip te normal doğum gerçekleşirse gece filan kendi doktorun girmiyormuş, acilde kim varsa o giriyormuş doğuma, ben de herkesin hastanesi mi böyle diye merak ettim? ya da üzerine ayrı para mı ödemek gerekiyor? var mı bilginiz?

Bende oğlumda hep normal istedim başı dönmeyince sezeryan oldum çok memnunum sancıların birazını çektiğim için onun tadınıda aldım sezeryan kesinlikle çok rahat

Hayır canım normal doğumlara ne gece ne gündüz doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor acil doktorunun gireceğini sanmıyorum normal hastanedeysen ama bazı doktorlar girebilir kendi tercihidir

herkesin isteme gününde bi olay yaşanmış helecandan olsa gerek

ama gene sen durumu mutfakta kurtarmışsın

ben herkes bana bakarken uçtum herkes slow motionda izledi beni

Kotu olmus ama baksana o gune daır hos bır anı benım ısteme gunum tam bır rezzıllıktı o yuzden hıccc hatırlamak bıle ıstemıyorum
büyük bi zevkle okurum emin olbütün sakarlar bu topikte desene

Hayır canım normal doğumlara ne gece ne gündüz doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor acil doktorunun gireceğini sanmıyorum normal hastanedeysen ama bazı doktorlar girebilir kendi tercihidir

hmm yani o zaman benim doktorum gündüz olursa ben girerim ama gece giremem derse bu garip bir şey değil. sağolasın çok ben daha düşünmedim normal, sezaryen filan daha erken kafamı yoramam şimdiden ama yine de tüm seçenekleri öğreniyim :)

gündüz girerim gece girmem demez tek tük hastanede doktorun normal doğuma giriyor ama kendi dr unada haber veriliyorki beklenmedik durumda hemen el koysun diye
bide düşünsene acilde göz dr uda oluyo kulakburun boğaz da, onlar girerse bi de onları sakinleştirmeye dr gerekebilir

beni istemeye geldiklerinde hastanede geçirdim :)) kahveyi elektrıklı makınede yapacaktım onda da kaçak varmış elektrık çarptı ertesi günde nişan vardı ama sabaha kadar hastanedeydık tüm sülale... Allahtan yanık falan olmadı sadece kalp ritmim bozulduğu için müşahade altında tuttular ama çok sarkarım her gün rezıl olacagım bırsey olur:) düğünde kuaförden tam çıkacaz artık gelınlıgımı giyiniyorum hooop fermuar patladı:) böyleeeee çoooookkkkkk olay var bende:) inşallah kzıım bana çekmez

kızlar bebeklere ne zaman ruh veriliyo biliyomusunuz..yani bebeklerimiz canlandığı andan itibaren ruhları da oluyor mu..birden aklıma geldi merak ettim???

Canım kadın doğum doktoru normal doğumda gündüzde girmiyor özellerde belki ama benim gittiğim iki özel hastanede de ebeler yaptırıyordu sen önce konuş normal olursa girermisiniz diye
benim oğlumda doktorum normal olursa ne gündüz ne gece girmeyecekti ben sezeryan için gün aldım ama 1 gün önce sancılandım 4.30 tan sabah 10 a kadar hastanede doktorumun gelmesini bekledim

yok kadın doğumdan asistan oluyormuş acilde onlar giriyormuş ama tabi en iyisi ben konuşayım :)

tamamdır, anladım yani girmezse normal doğuma bu olağan bir durum :) teşekkür ederiiiiim :)

kızlar bebeklere ne zaman ruh veriliyo biliyomusunuz..yani bebeklerimiz canlandığı andan itibaren ruhları da oluyor mu..birden aklıma geldi merak ettim???

bizim bi büyüğümüze göre rahime düştüğü anda o bi canlı canlıysa ruhu var demek
ama asıl yaygın kabul edileni kalp atmaya başladığı zaman
bende ilk zamanlarda diyodum ben şimdi 2 ruhlamı dolaşıyorum diye

Merhaba arkadaşlar yeni girebildim geçmişi okuyayyım derken bu zamanı buldu cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun ben de yarın göreceğim prensesimi , bu arada benim tansiyon son bir haftadır düşük seyrediyor böyle olan varmı çok başım dönüyor, yarın doktoruma soracağım bakalım ne diyecek. Bu arada ben hiç kilo almadım zaten biraz kilo vardı başlangıçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…