2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

:)))))))))) yok yok hiç horlamam :) sessız sessız uyurum :) eşimde benı tanımamazlıktan gelmişti mıllet elını uzatıyor bana benım oküzde yüzüme bakıyor on adım geriden :))))) ama ıntıkamı aldım aılemle tanısmaya geldıgınde heyecandan karnı agrıdı bana ısaret edıyor wc nerde dıye bende yerını söylemedım kıvrandı kıvrandı durdu :))))

Bende baş dönmesi çok oluyor ben tansiyona bağlıyorum seninde başın dönüyor mu canım?

çok fazla olmuyor eger uzanıyorsam kalktıgımda oluyor ama sureklı yok ... tuzlu ayran ıcıyorum hergün ıkı bardak onunla bu kadar dengede tutabılıyorum.. yada dönuyor da alıştım :)

merhaba kızlar, merak edenler için yazıyorum. sonunda benim de milupa hediye paketim geldi. hamilelik paketi değil de hoşgeldin bebek paketi göndermişler. herhalde aylar olmuş üye olalı, doğurmuştur artık diye düşündüler :)) neyse içinde ıslak mendil, şampuan testerı, pişik kremi testerı, 2 tane de emziren anneler için sallama çay var. unnado'dan aldıklarımı beklerken bu gelince şaşırdım ama açıkçası sevinemedim :))

ay ne kadan kaba olabilir insan düşebilir heleki sevdiğin kadınsa yardım eder insan kınıyorum enişte beyi eyi etmişsin işkencelerin en büyüğü tuvaletin gelipte yapamamak :13:

Bugun toplu gonderım olmus anlaşılan ...banada sabah aynı paketten geldi..:)

ay ne kadan kaba olabilir insan düşebilir heleki sevdiğin kadınsa yardım eder insan kınıyorum enişte beyi eyi etmişsin işkencelerin en büyüğü tuvaletin gelipte yapamamak :13:

bir anda şoka girmiş düz yolda düşebileceğim aklına gelmemiş benım hatun mu dıye baka kaldım bır an dedı bende dedım bunu unutma:) ıntıkam soğuk yenen bı yemek :) garibim yaaa ne bılsın benım o kadar sakar olduğumu:)) ama şimdi alıstı elımı bırakmıyor :)

şekerler mesai bitti ben kaçıyorum çok öptüm hepinizi..bugün eve gidince bebişimle biraz konuşucam hep unutuyorumda o yüzden programıma aldım

kızlar benim tansiyonda geçen günlerde 12\8 2 gün öncede 13\9 çıktı yüksekmi sizce ?

yok canım normal denılıyor eger stres yaptıysan ondan oyle cıkıyordur he bırde yarım lımon ye bu ara normale döner.. bu haftalrdan sonra düşmeye başlar

Kızlar beklenen ama umulmayan hareket geldi eşimden
Geçmişi cok fazla okuyamadım ama hepinize gönülden teşekkür ediyorum
En azından yangına körükle gitmeden sakinleştim sayenizdee, bakalım cumartesiye yaşarsak göreceğiz neler olacağını
Şimdiden pireleri tutuyorum yorganda ama duruma göre toptan yakacağım yorganları
Hee barışmadım elbeett
Beni ve bebeğimii bugün mahvettii ama yine hatayı anlamakta bi gelişme aşaması olarak nitelendiriyorumm
Buarada banada milupadan paket geldi ama takıntımdır direk son kullanma tarihlerine baktımm
Pişik ve şampuanın skt biri 02/13 diğeri 03/13 yani benim işime yaramıcak kuzenin bebelerine vereceğim
İndirim kuponlarını kullanırım artıkk

yok canım normal denılıyor eger stres yaptıysan ondan oyle cıkıyordur he bırde yarım lımon ye bu ara normale döner.. bu haftalrdan sonra düşmeye başlar

sizin tansiyonları görünce bende yüksekmi acaba dedim:26: bak işte limon yerim hemde bayıla bayıla

hsos cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun ankarada....

cnm ben hoşdere fatih teyim,memnunum 29 mayıs tan geçtim buraya, sen?

evet işte bende böle demek istemiştim, özel hastane ile ilgili ama cümlelerimi toparlayamadım bilgisizlikten :) çok saol ebecik.

adama yuh demek istiorum gerçekten sanırım ailecek bidaa görüşülmemiştir:)
Dugun gunu de rezıllık yaptılar kpederımı aramıslar bız ısteme gunu ayıp ettık gelın arbası bız olalım konyadan araba gelmesın ıyı dedık bızde ben cok dedım son gun bır ıcat cıkarır bunlar dıye yok ded kpeder yapmazlar bunlar dugune 1gun kala aramıslar bız konyayay onden gelıyoruz bı ıstegınız var mı sızde kalacak yer var mı demısler kpederde musaıt degılız demıs sonra araba buldular dugun sabahı geldıler ahhh ahh dedım bırde akraba dugunumuzde hasetlerınden catladılar gelıp gıdıp yemmege kac tl verdınız mekan cok guzel bu kadar masrafa gerek var mı gelınlık cok abarttı edellendım bır suru soylendım benım kpeder o gundur bugun bana ellesmez hatta gecen abılerıyle mıras davası olmus kım ne kadar alacak dıye kpederde deryayı yollayım ben hepsının hakkından gelsın demıs dedım gıderım walla dugunde cıkardıkları rezıllıklerı burunlarından getırıırm dedım

geçmişi çok okuyamadım olayı da bılmıyorum ama erkeklerden çok fazla bırsey beklememek lazım kafaları fazla çalışmıyor:))))) onlar anlamış gb gözükğr ama emın ol anlamamıştır:) ayyy çok feemınıst oldum ama öyle düz mantık onlarda kı

canlar ben kaçayım artık salata hazırlamam lazım benimki gelir şimdi herkese hayırlı akşamlar yarın bugünden güzel geçsin inşallah

canım ben ozel muayeneye gıdıyorum doktorun anlasmalı hastanelerınden bırını secıcem dogua gelıcek İnşallah zatı doktorum gelemezse
nıye herseferınde okadar muayene ucretı bayıyım kadına kı coksevıyorum dogumunda önce Allah sonra ona guvenıyorum ..

ama yengem ozel hastanede doktora gıdıyor gunduz mesaı saatlerınde 9 5 arası dogurursa o degılse baska doktor gırıcekmıs ozellerde genel boyle galıba

acık acık normal dogumla ugrasmıcagını dıyen doktorun hekımlıgınden suphe ederım ben canım sahsen .. sıkayet etmek lazım boylelerını ..

Onun düzü benim tersime çarptı
Yazık olduu
Ama böyle birşeyede ihtiyacımız vardı, iyi çarpıştık deşarj oldukk
Hamile olduğumu söylediğimde bile çiçek almamıştı benim kemirgen
İyi olduuu

ayyy bende kalksam artık yawww yemek yapıcam ama tok karnına yemek yapmak benı dunyadan soğutuyor yaaaaa(( amannnn bugunde aç kalsak ne olur kı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…