- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.601
kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim
kızlar selamlar,
ben de gün sayıyorum deli gibi, 22 Aralık'ta randevumuz var sanırım en geç ben öğreneceğim bebişkomun cinsiyetini. kız gibi dedi doktor ama emin değil, kapatıyor bacakları yaramaz.
Kızlar size bir şey soracağım bu üçlü ve dörtlü testleri yaptırdıysanız hangi haftalarda yaptırdınız?
Bir de ayrıntılı ultrason yaptıran var mı, Ankara için Eyüp EKİCİ diye bir hocanın adı dolanıyor efsane gibi ama bir yandan da bütün hastanelerde artık 4 boyut veya 3 boyut cihazlar var, gerek yok mu diyorum, bu konuda bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
ben daha hiç alttan muayane olmadım:18: bide normal doğum istiyorum inşallah :18: bu zamanlarda sırf üstümden korkusunu stresini atmak için ben kendim istiycem bi baksın son zamanlara kalmasın diye ama korkuyorummm:18::18::18: beni rahatlatıcak bişiler söleyin nası oluyo muayene tam ayrıntılarıyla bi anlatın ya bi zahmet daha hiç o çatalmı ne onada oturmadım
Panikmiyim, bende yurt dışındayım buradan okuyunca geçen kontrolümde sordum yapmayacakmısınız diye gerek olmadığını söyledi. Normalde hamile kalmadan önce planlı olarak tüm aşıları bitiriyoruz dedi. Hamile iken yapıp riske atmak istemiyoruz dedi. Ayrıca, malesef, neredesin bilmiyorum ama tetanoz vakasına rastlamıyoreuz ne gerek var ki gibisinden birşey söyledi. Neticede yapmıyorlar canım.
Hsos, bende cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim malesef doktorum 14. hafta kontrolünde erken dedi ve söylemedi. Bir sonraki kontrolümüz de 17 Aralık'ta 18. haftamız olacak o zaman kesin söyleri dedi . Gün sayıyorum:))
Ayrıntılı ultrason da 3 yada 4 boyut değil önemli olan canım. Şöyle düşün 3-4 boyutlu çok güzel tabi ama sadece dıştan görünüyor içten inceleme yapamıyorlar. Tanı koymada, organları incelemede en net şeyler söyleyen normal ultrason.
ffee, benim ilk kontrollerim hep alttandı çünkü üstten keseyi kalp atışlarını net göremem bu daha kesin sonuç veriyor dedi hep. Son kontrolde de çok kaşıntı ve ağrım olduğunu söyleyince kültür almak ve bakmak için mantar mı değil mi diye yine alttan muayene oldum önce. Ben hiç çekinmiyorum, doktorum çok tatlı bir bayan belki o yüzden birde sonuçta yapılacak birşey yok nasıl boğazımız için ağzımızdan bakıyorlar e buda onun gibi bişi:)))) Hatta eşim de vardı hepsinde onu yatağın baş ucuna geçiriyordu ilk olarak ama.Alıştım artık sanırım, bide yurt dışındayım zaten normal doğum olacak o yüzden şimdilik sıkıntı yapmıyorum.
Onun düzü benim tersime çarptı
Yazık olduu
Ama böyle birşeyede ihtiyacımız vardı, iyi çarpıştık deşarj oldukk
Hamile olduğumu söylediğimde bile çiçek almamıştı benim kemirgen
İyi olduuu
Çiçeğin üstündeki not 'candan erçetin özür dilerim dinle!'
Ayy dediim seni piss ergenn ama şarkıya ve sözlere bakınca uzun ama bir okadar durumuzu açıklayıcı bir özür olmuş
Buarada ilk defa duydum ben bu şarkıyı, bu hörgüçlü nerden duyduda dinledide aklına geldi bilemedim :26::26:
Sözleri ;
Ben seni istemeden yürekten kırmış olabilirim
Sonra da bütün suçu sana yüklemiş olabilirim
Sen bana birden kızıp çok ağır konuşmuş olabilirsin
Ardımdan çekip gidip aramamış sormamış olabilirsin
Bak hayat geçiyor aşk gurur dinlemiyor
Ya sen gel yada ben geleyim
Hiç bitmedi sana sevdam benim
Birbirimizi artık affedelim
Daha fazla vakit kaybetmeyelim
Yeter artık inat etmeyelim
Birbirimize emek verelim
Hatalıydım özür dilerim
Sen benim gözbebeğim çok sevdiğim herşeyim olabilirsin
Zaman zaman kara kışım ayazım fırtınam olabilirsin
Ben senin özlediğin vazgeçemediğin tek aşkın olabilirim
Ama bazen kızgın güneşin kor ateşin cehennemin olabilirim
Candan Erçetin - Özür DiLerim - Dailymotion video
ayyy bende kalksam artık yawww yemek yapıcam ama tok karnına yemek yapmak benı dunyadan soğutuyor yaaaaa(( amannnn bugunde aç kalsak ne olur kı:))
canım ben ozel muayeneye gıdıyorum doktorun anlasmalı hastanelerınden bırını secıcem dogua gelıcek İnşallah zatı doktorum gelemezse
nıye herseferınde okadar muayene ucretı bayıyım kadına kı coksevıyorum dogumunda önce Allah sonra ona guvenıyorum ..
ama yengem ozel hastanede doktora gıdıyor gunduz mesaı saatlerınde 9 5 arası dogurursa o degılse baska doktor gırıcekmıs ozellerde genel boyle galıba
acık acık normal dogumla ugrasmıcagını dıyen doktorun hekımlıgınden suphe ederım ben canım sahsen .. sıkayet etmek lazım boylelerını ..
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww biz aşıları boşuna vuruluyoruz beee offf zaten gönulsuz yaptırmstım heh kesın basıma ış açar yaaaa doktora dedım kı ası olmasam olmaz mı sonucta annem falan olmamaıs o da bana o kadar alet degecek orana burana acık yaraların olaccak dıye aklımı çeldi offf ıkıncı dozu yaptırmasam mı?
kemırgen hatopıgın nese kaynağısın bılıyorsun dimi :)
ee sarkıda guzel kıncı bırı degılım ben olsam yelkenler fora olurdu :)(
Sizsinizz benim neşe kaynağım canımm
Valla şu durumu anneme, en yakınıma anlatamadım
Neticesinde kişiler ister istemez tavır koyuyorr, eee oda eşim neticesinde istemem istenmeyen hörgüçlü olsun
Size anlattım rahatladım , biraz iş güç yaptımm
Çiçeği görüncedee arı gibi oldumm ağzım burnum bi taraflara kaydı iştee
Kadın olmak böyle bişeyy bi ciceğe tav olmak iştee
Ayy dediim seni piss ergenn ama şarkıya ve sözlere bakınca uzun ama bir okadar durumuzu açıklayıcı bir özür olmuş
Buarada ilk defa duydum ben bu şarkıyı, bu hörgüçlü nerden duyduda dinledide aklına geldi bilemedim :26::26:
Sözleri ;
Birbirimize emek verelim
Hatalıydım özür dilerim
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww biz aşıları boşuna vuruluyoruz beee offf zaten gönulsuz yaptırmstım heh kesın basıma ış açar yaaaa doktora dedım kı ası olmasam olmaz mı sonucta annem falan olmamaıs o da bana o kadar alet degecek orana burana acık yaraların olaccak dıye aklımı çeldi offf ıkıncı dozu yaptırmasam mı?
Sözleri ;
Birbirimize emek verelim
Hatalıydım özür dilerim
O SADECE KADIN OLMAK DEĞİL GÜZELİM AŞIK OLMAK
RABBİM HİÇ Bİ KIRGINLIĞINIZI UZATMASIN
MUTLULUĞUNUZU HUZURUNUZU Bİ DAHA KAÇIRMASIN
Hastayım su laflarına ya nereden buluyorsunne guzel ıste hatasını fark etmıs surprızını de yapmıs bende eve geldım yemek yok bende de yapacak gonul yok
Canım devlette de girmiyorlar onalara bişey diyemiyoruz da özeldekine nasıl diycez normal doğumun saati yok ki gecenin bi yarısı aman bu benim hastam diyip doğuma giden doktoru hiç duymadım
gündüz hastanede ise bi problem çıkarsa bakıyorlar elbette
mutlaka normal doğuma giren doktor vardır ben asla girmezler demiyorum yanlış anlaşılmasında
Sizsinizz benim neşe kaynağım canımm
Valla şu durumu anneme, en yakınıma anlatamadım
Neticesinde kişiler ister istemez tavır koyuyorr, eee oda eşim neticesinde istemem istenmeyen hörgüçlü olsun
Size anlattım rahatladım , biraz iş güç yaptımm
Çiçeği görüncedee arı gibi oldumm ağzım burnum bi taraflara kaydı iştee
Kadın olmak böyle bişeyy bi ciceğe tav olmak iştee
Aşık olmak ve hamile olmak sanırım bu inişler çıkışlarr
Seviyorum evet ama bazen çakal olmadan adam çarpmasına deli oluyorumm
Sonra ben bir çarpıyorumm oda böyle tırımm tırımm geliyorr
Ne gerek vardıı okdar strese dimi ama bu erkeklerde alışmışş anacım bi hata yapınca çiçeği dayamayıı
Ama aramadımİlk o arasın bide sözlü özür dilesin bakimm
Eveet sadisttiiimm
Tamamen %100 organikiimm
Yerli malı türkün malıı modu benim ki
Bıraaakk yapmaa söyle dışardann bugün hepinize benden izin
Kocaları çalıştırınn bugünn
Sözleri ;
Birbirimize emek verelim
Hatalıydım özür dilerim
Yazık ya evı supurup sılmıs bırde toz almıs yemekte yapacaktım da ne yapacagımı bılemedım dedıkahvaltı hazırlarım artık ogluda ıttırıp duruyo babsından gormedıgımı oglundan gorecem gıbıme gelıo
ayyyy kıyamaaaaaammmmmm
ben olsaydım çoktaaaann yumuşamış cıvık cıvık olmuştum
ama sen en iyisini yapıyosun...şımartmamak lazım...aynen devammmm......
kadın olmaş aşık olmak bırde hamılelık eklenınce hormonlar tavan canım hepımızde
umarım sonu hep tatlıya baglanır atısmalarımızın kı tartısmalarda evlılıgın tuzu bıberı barısması hos olunca:)
Yazık ya evı supurup sılmıs bırde toz almıs yemekte yapacaktım da ne yapacagımı bılemedım dedıkahvaltı hazırlarım artık ogluda ıttırıp duruyo babsından gormedıgımı oglundan gorecem gıbıme gelıo
zavallı adam yaranamadı sana yaww çiçek yollamış sarkı yollamıs sen adama hörgüçlü de :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?