2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar gunaydin yurt disinda tetanoz asisi yapmiyolar niye acaba birde ben fazla su icemiyorumda ayran iciyorum yerini doldurur dimi sonucta ikiside sivi siz ne kadar sivi tuketiyosunuz gunde yazarsaniz sevinirim

Panikmiyim, bende yurt dışındayım buradan okuyunca geçen kontrolümde sordum yapmayacakmısınız diye gerek olmadığını söyledi. Normalde hamile kalmadan önce planlı olarak tüm aşıları bitiriyoruz dedi. Hamile iken yapıp riske atmak istemiyoruz dedi. Ayrıca, malesef, neredesin bilmiyorum ama tetanoz vakasına rastlamıyoreuz ne gerek var ki gibisinden birşey söyledi. Neticede yapmıyorlar canım.

Hsos, bende cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim malesef doktorum 14. hafta kontrolünde erken dedi ve söylemedi. Bir sonraki kontrolümüz de 17 Aralık'ta 18. haftamız olacak o zaman kesin söyleri dedi . Gün sayıyorum:))

Ayrıntılı ultrason da 3 yada 4 boyut değil önemli olan canım. Şöyle düşün 3-4 boyutlu çok güzel tabi ama sadece dıştan görünüyor içten inceleme yapamıyorlar. Tanı koymada, organları incelemede en net şeyler söyleyen normal ultrason.

ffee, benim ilk kontrollerim hep alttandı çünkü üstten keseyi kalp atışlarını net göremem bu daha kesin sonuç veriyor dedi hep. Son kontrolde de çok kaşıntı ve ağrım olduğunu söyleyince kültür almak ve bakmak için mantar mı değil mi diye yine alttan muayene oldum önce. Ben hiç çekinmiyorum, doktorum çok tatlı bir bayan belki o yüzden birde sonuçta yapılacak birşey yok nasıl boğazımız için ağzımızdan bakıyorlar e buda onun gibi bişi:)))) Hatta eşim de vardı hepsinde onu yatağın baş ucuna geçiriyordu ilk olarak ama.Alıştım artık sanırım, bide yurt dışındayım zaten normal doğum olacak o yüzden şimdilik sıkıntı yapmıyorum.

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww biz aşıları boşuna vuruluyoruz beee offf zaten gönulsuz yaptırmstım heh kesın basıma ış açar yaaaa doktora dedım kı ası olmasam olmaz mı sonucta annem falan olmamaıs o da bana o kadar alet degecek orana burana acık yaraların olaccak dıye aklımı çeldi offf ıkıncı dozu yaptırmasam mı?

Çiçeğin üstündeki not 'candan erçetin özür dilerim dinle!'
Ayy dediim seni piss ergenn ama şarkıya ve sözlere bakınca uzun ama bir okadar durumuzu açıklayıcı bir özür olmuş
Buarada ilk defa duydum ben bu şarkıyı, bu hörgüçlü nerden duyduda dinledide aklına geldi bilemedim :26::26:

Sözleri ;

Ben seni istemeden yürekten kırmış olabilirim
Sonra da bütün suçu sana yüklemiş olabilirim
Sen bana birden kızıp çok ağır konuşmuş olabilirsin
Ardımdan çekip gidip aramamış sormamış olabilirsin
Bak hayat geçiyor aşk gurur dinlemiyor
Ya sen gel yada ben geleyim
Hiç bitmedi sana sevdam benim
Birbirimizi artık affedelim
Daha fazla vakit kaybetmeyelim
Ya sen gel yada ben geleyim

Yeter artık inat etmeyelim
Birbirimize emek verelim
Hatalıydım özür dilerim
Sen benim gözbebeğim çok sevdiğim herşeyim olabilirsin
Zaman zaman kara kışım ayazım fırtınam olabilirsin
Ben senin özlediğin vazgeçemediğin tek aşkın olabilirim
Ama bazen kızgın güneşin kor ateşin cehennemin olabilirim

Candan Erçetin - Özür DiLerim - Dailymotion video

kemırgen ha topıgın nese kaynağısın bılıyorsun dimi :)

ee sarkıda guzel kıncı bırı degılım ben olsam yelkenler fora olurdu :)

ayyy bende kalksam artık yawww yemek yapıcam ama tok karnına yemek yapmak benı dunyadan soğutuyor yaaaaa(( amannnn bugunde aç kalsak ne olur kı:))

dıt dıt yavrun actır onun ıcın yapıp yıcen annesı
yemegım dunden vardı bıseyler salatayıda hazırladım esım gelsın beklıyorum pazara cıkıcaz
taze urunler almak ıcın olmasa hıc cıkasım yok

Son düzenleme:

Canım devlette de girmiyorlar onalara bişey diyemiyoruz da özeldekine nasıl diycez normal doğumun saati yok ki gecenin bi yarısı aman bu benim hastam diyip doğuma giden doktoru hiç duymadım
gündüz hastanede ise bi problem çıkarsa bakıyorlar elbette
mutlaka normal doğuma giren doktor vardır ben asla girmezler demiyorum yanlış anlaşılmasında

Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım ama bu sefer yaptırıcam nolur nolmaz

kemırgen ha topıgın nese kaynağısın bılıyorsun dimi :)

ee sarkıda guzel kıncı bırı degılım ben olsam yelkenler fora olurdu :)(

Sizsinizz benim neşe kaynağım canımm
Valla şu durumu anneme, en yakınıma anlatamadım
Neticesinde kişiler ister istemez tavır koyuyorr, eee oda eşim neticesinde istemem istenmeyen hörgüçlü olsun
Size anlattım rahatladım , biraz iş güç yaptımm
Çiçeği görüncedee arı gibi oldumm ağzım burnum bi taraflara kaydı iştee
Kadın olmak böyle bişeyy bi ciceğe tav olmak iştee

O SADECE KADIN OLMAK DEĞİL GÜZELİM AŞIK OLMAK
RABBİM HİÇ Bİ KIRGINLIĞINIZI UZATMASIN
MUTLULUĞUNUZU HUZURUNUZU Bİ DAHA KAÇIRMASIN

Hastayım su laflarına ya nereden buluyorsun ne guzel ıste hatasını fark etmıs surprızını de yapmıs bende eve geldım yemek yok bende de yapacak gonul yok

Valla canım bilemiyorum ki her iki görüş de bana mantıklı geliyor aslında. Birde burada genelde sezeryan gerekmedikçe yapılmıyor yani senin doktorunun dediği gibi orana burana bi çok alet filan değmiyor sadece dikişin olursa ki onu da normal perinal masajla filan dikişe kesiğe gerek kalmadan doğutturuyor ebeler. Aslında biraz bakış açısı farkı da var, burada sadece hamilesiniz hasta filan değil ve milyonlarca yıldır milyonlarca canlının yaptığı gibi doğum yapacaksınız bu kadar. Ama maalesef Türkiye'de hamilelik ve doğum tam bir ticarete dönüşmüş durumda. Doktorlar sırf uğraşmamak için sezeryan yapıyor sıkıntı yok kes gitsin. Yukarıda da yazılmış doktor ağzıyla söylüyor ben normal doğumla uğraşamam diye. Bu nedenle ne desek boş sanırım şartlara uymak gerekiyor diye düşünüyorum ben.

ayyyy kıyamaaaaaammmmmm
ben olsaydım çoktaaaann yumuşamış cıvık cıvık olmuştum
ama sen en iyisini yapıyosun...şımartmamak lazım...aynen devammmm......

O SADECE KADIN OLMAK DEĞİL GÜZELİM AŞIK OLMAK
RABBİM HİÇ Bİ KIRGINLIĞINIZI UZATMASIN
MUTLULUĞUNUZU HUZURUNUZU Bİ DAHA KAÇIRMASIN

Aşık olmak ve hamile olmak sanırım bu inişler çıkışlarr
Seviyorum evet ama bazen çakal olmadan adam çarpmasına deli oluyorumm
Sonra ben bir çarpıyorumm oda böyle tırımm tırımm geliyorr
Ne gerek vardıı okdar strese dimi ama bu erkeklerde alışmışş anacım bi hata yapınca çiçeği dayamayıı
Ama aramadım İlk o arasın bide sözlü özür dilesin bakimm
Eveet sadisttiiimm

Hastayım su laflarına ya nereden buluyorsun ne guzel ıste hatasını fark etmıs surprızını de yapmıs bende eve geldım yemek yok bende de yapacak gonul yok

Tamamen %100 organikiimm
Yerli malı türkün malıı modu benim ki
Bıraaakk yapmaa söyle dışardann bugün hepinize benden izin
Kocaları çalıştırınn bugünn

benım bıldıgım cogu doguma gırıyor ozel olanları hastanedekı ozel doktorlar degıl
benımkı anlasmalı oldugu hastanelere gelıyor doguma gecede olsa gelıcek dogumun saatı yokkı
ama ozel polıkılınklerdekı doktorlar gunde 70 hasta bakanı bıle varmı onlar nasıl doguma gırsın ozeldekıler enfazla gunde 10 hasta bakıyordur
bence herkes doktorlarıyla gorussun baska doktor gırıcekse kım oldugunu sımdıden tanısın
ay benmı cok pımpırıklıyım yoksa :)

kadın olmaş aşık olmak bırde hamılelık eklenınce hormonlar tavan canım hepımızde
umarım sonu hep tatlıya baglanır atısmalarımızın kı tartısmalarda evlılıgın tuzu bıberı barısması hos olunca:)

Yazık ya evı supurup sılmıs bırde toz almıs yemekte yapacaktım da ne yapacagımı bılemedım dedı kahvaltı hazırlarım artık ogluda ıttırıp duruyo babsından gormedıgımı oglundan gorecem gıbıme gelıo

zavallı adam yaranamadı sana yaww çiçek yollamış sarkı yollamıs sen adama hörgüçlü de :)))))

kız daha ne yapsın masallah esıne
benımkıde artı ksofrayı kaldırıyor uykusunda gece 2 de bı susandım ama nasıl kalktı hemen su getırdı ıctım sabah 6 da ıse gıttı
uykusunu boldum dıye cok uzuldum sonradan :) bu arada benımkı dıyelım saga yattım eger asagıda o tarafdaysa oyle bı ıttırıyorkı hemen sola donuyorum
bıraz daha buyuduklerınde ne yapıcaz cok hareketlı masallah benımkı annem dıyor dayısına cekmıs kardesım asırı yaramazdı yandım :)

Eki Görüntüle 569425

Buarada 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Hakkım olanı aldımm

hakkın olanı haklı gununde aldıgın ıcın tebrık edıyorum canım
senden 5 dk o cıcegı ıstıyorum hakkım olan gunumde bana haksızlık yapan öküzümün kafasına dogru ıkram edıcem o nıye almadı

ayyyy kıyamaaaaaammmmmm
ben olsaydım çoktaaaann yumuşamış cıvık cıvık olmuştum
ama sen en iyisini yapıyosun...şımartmamak lazım...aynen devammmm......

Arada lazım canımm
Bir dişş birr hıırr 2 ay yetiyor tospağamaa
Bende yelkenleri hemen indirmemek düşüncesindeyimm
Bi cumartesi göreceğim durumuu
Ona göre ya ya da

Bizim aşkımızda kavgamızda fena durumlarda şu günlerde
Hem karıkoca olamamın verdiğii tavan durumu var
Bir nevi kankayız artık
Öyle oluncada herşey batıyor, tolerans olmuyor, dilin kemiği olmuyorr
Sonra bi hatırlıyor kiii ben hamileyim
Ve netice çiçeeek
Hoşş oldu hoşş

Pipişinii koparırım ben o oğlanınn
Ama annesii keyifli değil mii yaa o minicik ayaklarlarlaa sıkıştıımm bee,yemek yee mutlu oldum tekmeleri
Ben daha hissedemedimm dün ki strestende küstü bebeğim sanırım arada olan sertlik oda kayboldu
Ama eşinin maşallahı var söylemeden geçemicemm kendimi gördüm kendisinde
Yemekte yapacaktım bilemedim demesii hınngg demiş benn

zavallı adam yaranamadı sana yaww çiçek yollamış sarkı yollamıs sen adama hörgüçlü de :)))))

Sen bakma benim ağız burun yamuldu zatenn
Amaa imajı sert tutuyorum kuzumm
Önce karım demesini bana danışmasını öğrenmesi gerekk
Yoksa bu odunları nasıl yontacağız dimii
Azcık süreceğim burnunuu birazda kıvılcım çıkartma niyetindeyim

iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım.
benim hipotroitim var daha önce yazmıştım.bugünde guatr için kontrolüm vardı.modüllerden biri düşerken biri yükseliyormuş.onıun için ek hap verdiler.her 3 ayda bir dr değişiyormuş.dr değişmiş.ilki tuz kesinlikle yeme dedi.bbugünküde iyotlu tuz bebek için gerekli azda olsa yiyeceksin dedi :)içtiğim hapı aaa o hapı neden aç karına içiyorsun mutlaka tok olacaktı dedi.birde biz gebelere o hapı tavsiye etmiyoruz sana neden verdiler onu bebeğe yan etkisi çok demesinmi.birden tansiyonum düştü yani.8/6 oldu :)))))).resmen sinirlerim bozuldu.ağladım sinirden.bakalım cuma günü kadın doğuma gideceğim inşl bir sorun yoktur.böylece moralim bozulmuş geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…