2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Seve seve veririmm kuzuuumm
Amaa Benimkide hatırlamadı kii :44:
Dur bunun içinde kavga edeyim ben

Allah iyiliğini versin
bizi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah canım

Hep birlikte gülelimmm canım benim
Hattaa güle güle doğuralımm

Onu ıcımde hıssetmek muhtesem bırsey gun gectıkce sıddetı artıo annem kardesıne benzerse yandın dıyo 5ayda kardeım yukarıya yerlesmıs dogana kadar anamın tepesıne cıkmaya calısmıs annem azıcık daha zorlsaydı agzımdan cıkardı dıyo aman dedım dursun o bu aralar gobek gelıgımle kafamı bozdu ıttırıp duruyo Cıkılabılır mı sandı kı hep dıyorum allahım nazardan saklasın esım allahın bır hedıyesı bana arada okuzun hası oluyor ama olsun her seyıyle kabulum
Arada bızde cok fena gırıoz ben her seferınde herıfımı evden kovuom gozum donuyo bızım sevmemızınde ayrı bır dert kavgamızda sukur kı rabbıme bıze annelıgı tattırdı ıcımızde mınıcık hallerıyle ben burdayım dıyorlar cok sevıyorum ıkı erkegımı de

kızlar konumuzla alakası yok ama biz burda artık dost olduk herşeyimizi paylaşıyoruz onun için size sormak istiyorum çünkü beni çok sinir eden bişey
bizim arabamızda kaynanam öne oturuyo ben buna sinir oluyom oturmasın ben o arabayı ne zorluklarla aldım sanki o hediye almış gibi kasılıyo ve adım gibi eminim kendi kaynanasını asla öne otuturmaz çünkü hiç tınlamıyo tersleyip duruyo sizin kaynanızda yapıyo mu merak ettim :18:

Son düzenleme:
Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu

Ayy nıye oyle yapıyor kı buyugum oturmak benım mı hakkım mı dıyor kı bılemedım sımdı :26:

KONU HAMİLELİKTE VİTAMİN VE DEMİR ALIMI
Hamilelikte 16. haftadan itibaren sizdeki gelişimler nedeniyle kanınızın miktar olarak artması nedeniyle kansızlık belirtileri ortaya çıkabilir ve buna bağlı halsizlik ortaya çıkabilir.Doktorunuz yaptığı ölçümlerde eğer kansızlık eğilimi saptarsa o zaman size ekstradan demir takviyesi yani kan ilacı verebilir.Bu tür durumlarda da yine bazı anne adaylarının aklına şu gelebilir: Benim arkadaşımın doktoru ona ilaç vermedi bana doktorum ilaç verdi.Bunda da herhangi bir yanlışlık yok.Bazı doktorlar rutin olarak hiçbir şikayeti olmasa bile kansızlık olmasa bile demir takviyesi yapmayı gerekli görürler.Bazıları da demir takviyesini sadece kan ölçümlerine göre verirler.Bunların ikisi de doğrudur ve doktorunuzun önerilerine uymalısınız.

Yine ilaç kullanımı konusunda bazı doktorlar rutin olarak vitamin veriyor olabilirler, bazıları vitaminleri iyi beslenmeye daha üstün tutmadıkları için gerekli görmüyor olabilirler.İkisi de doğrudur.Gereksiz yere kullanılmadığı sürece aşırı dozda kullanılmadığı sürece vitaminlerin bir zararı yoktur.

Yine bazı doktorlar Omega-3 kaynakları yani balık yağı tableti verebilirler bazıları vermeyebilirler.Bunda da bir yanlışlık yok.Ama eğer Omega-3 takviyesi almıyorsanız tablet olarak mutlaka haftada 2 kez düzenli olarak balık tüketmeye ve günde 2 tane ceviz yemeye ve yine haftada düzenli olarak 1-2 kez ıspanak, semiz otu gibi Omega-3 kaynağı yüksek olan besinlerden faydalanmayı ihmal etmemeniz lazım.

Bazı doktorlar flor takviyesi dişler için bazılarıda kalsiyum takviyesi gerekli görebilirler.Eğer doktorunuz size böyle birşey önermediyse bu da yanlış değil.Önemli olan tabi ki bunların takviyesi sonucunda şöyle bir yanılgıya kapılmamak: Ben bunları nasıl olsa takviye olarak alıyorum beslenmem o kadar önemli değil.Öyle birşey yok.Herşeyden önemlisi iyi beslenmedir.Artı eğer doktorunuz size öneriyorsa beraberinde bu takviyeleride bütün gebelik boyunca doktorunuz önerdiği şekilde devam ettirmeniz.

benim kv ler uzakta ama geldikleri zaman da oturmaz..hatta ben anne sen öne geç derim yok kızım burası iii der..

Ayy nıye oyle yapıyor kı buyugum oturmak benım mı hakkım mı dıyor kı bılemedım sımdı :26:

uyuz ya büyükse büyük hani ruhsar diye bi dizi vardı onun başlarken fragmanında böyle bişey vardı hatırlarsan aynen öyle işte senin ki nasıl oturur mu öne

SELAM cnm bendede guatr Sorunum var bnim dok. Sabah birtane Gutr hapi yutuyorum yarim saat yemekten 30 dk önce
benim Dok alcaksin dedi bebgin icin dedi baska bi dok git birde o ne dicek

benim kv ler uzakta ama geldikleri zaman da oturmaz..hatta ben anne sen öne geç derim yok kızım burası iii der..

ciddimisin bak şimdi daha çok sinir oldum
sırf onun için ehliyet alıyom yoksa cesaret edemiyodum o varken arabayı ben kullancam eşimde bana göz kulak olmak için öne oturur oda arkaya otursun çok mu kötüyüm ne ama napıyım kendisi kaynanasına hiç saygı göstermiyo

Son düzenleme:

ay bızımkı de oturcak da benden korkuyor:) herkesden önce ınıp oturuyorum öne kalanlar arkaya vallah:) herkesın kocasının arabasında borusu öter:) he he he h bıraz fenayım ben yawww ama yüz verınce donuma kadar alıyor akıllandım artıkın benım borum öter işine gelirlerse gelir yoksa herkes kendı bılır dıyorum ohhh keyfıme dicek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…