- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.621
hakkın olanı haklı gununde aldıgın ıcın tebrık edıyorum canım
senden 5 dk o cıcegı ıstıyorum hakkım olan gunumde bana haksızlık yapan öküzümünkafasına dogru ıkram edıcem o nıye almadı
Allah iyiliğini versin
bizi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah canım
Ikinci ayrintili ultrasonda mi var, benim 11. Haftada bakilmisti, bu kacinci haftada bakiliyor, benim doktora gidecegim hafta 18+4 olacak bakar mi acaba?
kız daha ne yapsın masallah esıne
benımkıde artı ksofrayı kaldırıyor uykusunda gece 2 de bı susandım ama nasıl kalktı hemen su getırdı ıctım sabah 6 da ıse gıttı
uykusunu boldum dıye cok uzuldum sonradan :) bu arada benımkı dıyelım saga yattım eger asagıda o tarafdaysa oyle bı ıttırıyorkı hemen sola donuyorum
bıraz daha buyuduklerınde ne yapıcaz cok hareketlı masallah benımkı annem dıyor dayısına cekmıs kardesım asırı yaramazdı yandım :)
hakkın olanı haklı gununde aldıgın ıcın tebrık edıyorum canım
senden 5 dk o cıcegı ıstıyorum hakkım olan gunumde bana haksızlık yapan öküzümünkafasına dogru ıkram edıcem o nıye almadı
Arada lazım canımm
Bir dişş birr hıırr 2 ay yetiyor tospağamaa
Bende yelkenleri hemen indirmemek düşüncesindeyimm
Bi cumartesi göreceğim durumuu
Ona göre yaya da
Bizim aşkımızda kavgamızda fena durumlarda şu günlerde
Hem karıkoca olamamın verdiğii tavan durumu var
Bir nevi kankayız artık
Öyle oluncada herşey batıyor, tolerans olmuyor, dilin kemiği olmuyorr
Sonra bi hatırlıyor kiii ben hamileyim
Ve netice çiçeeek
Hoşş oldu hoşş
Pipişinii koparırım ben o oğlanınn
Ama annesii keyifli değil mii yaa o minicik ayaklarlarlaa sıkıştıımm bee,yemek yee mutlu oldum tekmeleri
Ben daha hissedemedimm dün ki strestende küstü bebeğim sanırım arada olan sertlik oda kayboldu
Ama eşinin maşallahı var söylemeden geçemicemm kendimi gördüm kendisinde
Yemekte yapacaktım bilemedim demesii hınngg demiş benn
Sen bakma benim ağız burun yamuldu zatenn
Amaa imajı sert tutuyorum kuzumm
Önce karım demesini bana danışmasını öğrenmesi gerekk
Yoksa bu odunları nasıl yontacağız dimii
Azcık süreceğim burnunuu birazda kıvılcım çıkartma niyetindeyim
Arkadaslar bebisin hareketlerini hissetmeyen var mi, Ben de TIK yok :)
Arkadaslar bebisin hareketlerini hissetmeyen var mi, Ben de TIK yok :)
bugün 18. haftamız doldu ve 19. haftaya girdik ama bende de tık yok((
bugün 18. haftamız doldu ve 19. haftaya girdik ama bende de tık yok((
Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu
Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu
kızlar konumuzla alakası yok ama biz burda artık dost olduk herşeyimizi paylaşıyoruz onun için size sormak istiyorum çünkü beni çok sinir eden bişey
bizim arabamızda kaynanam öne oturuyo ben buna sinir oluyom oturmasın ben o arabayı ne zorluklarla aldım sanki o hediye almış gibi kasılıyo ve adım gibi eminim kendi kaynanasını asla öne otuturmaz çünkü hiç tınlamıyo tersleyip duruyo sizin kaynanızda yapıyo mu merak ettim :18:
kızlar konumuzla alakası yok ama biz burda artık dost olduk herşeyimizi paylaşıyoruz onun için size sormak istiyorum çünkü beni çok sinir eden bişey
bizim arabamızda kaynanam öne oturuyo ben buna sinir oluyom oturmasın ben o arabayı ne zorluklarla aldım sanki o hediye almış gibi kasılıyo ve adım gibi eminim kendi kaynanasını asla öne otuturmaz çünkü hiç tınlamıyo tersleyip duruyo sizin kaynanızda yapıyo mu merak ettim :18:
Ayy nıye oyle yapıyor kıbuyugum oturmak benım mı hakkım mı dıyor kı bılemedım sımdı :26:
iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım.
benim hipotroitim var daha önce yazmıştım.bugünde guatr için kontrolüm vardı.modüllerden biri düşerken biri yükseliyormuş.onıun için ek hap verdiler.her 3 ayda bir dr değişiyormuş.dr değişmiş.ilki tuz kesinlikle yeme dedi.bbugünküde iyotlu tuz bebek için gerekli azda olsa yiyeceksin dedi :)içtiğim hapı aaa o hapı neden aç karına içiyorsun mutlaka tok olacaktı dedi.birde biz gebelere o hapı tavsiye etmiyoruz sana neden verdiler onu bebeğe yan etkisi çok demesinmi.birden tansiyonum düştü yani.8/6 oldu :)))))).resmen sinirlerim bozuldu.ağladım sinirden.bakalım cuma günü kadın doğuma gideceğim inşl bir sorun yoktur.böylece moralim bozulmuş geldi.
benim kv ler uzakta ama geldikleri zaman da oturmaz..hatta ben anne sen öne geç derim yok kızım burası iii der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?