2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu

bende erken Ogrenmek istemisdim fakat benim doktorum 20 ci haftada anca ögrenirsin dedi kesin birsey söylemek istemedi cünkii Tahmin ediyorlar iste
tam emin olmadiklari icin bende 20ci haftami beklicem :)

kızlar size komik birşey anlatayım da gülün..gerçi belki komik gelmez ama ben her aklıma geldiğinde gülüyorum...

2li test için kan verin dedi doktorumuz..giittik kocişimle ben kanı verdim dedi ki hemşireye benim tatlı kocam benden de kan alacaksınız herhalde dedi.hemşire şaştı yooo nie ölemiiymiş dedi..kocam saf saf diyo ki ee 2li test ya ikimizdn de alınmıyor mu dedi..koptum ben..3lü testte de komşuyu mu getircez aşkım dedim kendime gelince..hemşire de 4lü testte de anneler babaları getirin bari dedi..koptuk hepimiz....

bu arada sorumu da sorayım benim 2li test sonucum iyiydi eşim göstermişti doktora 3lü yapmamıza gerek yok demiş sanırım sizce yaptırmalı mıyım hangi haftalarda oluyordu 3lü test

benim doktorum gece saat 1.30 geldi cok iyi bi doktor saat kac olursa olsun arardim onu buradayken bile kafama takilan bise oldugu zaman ariyorum soruyorum
dogum yaptigim gece baska uzman bi dr daha cagirmisti gelmisti. trye gidersem muhakkak onun yaninda doguma gircem

eşine çok guldum

gozun aydın cnm benım de 2 lı sonucum ıyı cıkmıstı doktorum 3 luye gerek duymadı sanırım rısk gorulunce 3 lu ıstenıyor

canım benim kv kp le sorunum yok da bi kaynım var uyuz oluyorum hep öne oturma derdinde ben annesi babası neyse de onu kocamın yanına oturtmam..bii gün denize gidecez baktım pencereden önden inip öne oturdu..eşime dedim ki garibin benim planımdan haber yok...anahtarı versene ben götüreyim dönüşte süremiyorum ıslak ıslak dönüşte sen sür tamam dedi..indik aşağı benim süreceğimi görünce hemen kalktı arkaya geçti..uyuz ya senin ne işin var önde ben varken ...ama YEMEZLERRRRRR

kılzar ben 17 haftalık hamileyim ve bebk hala kıpırdmıyor yani öle net bir hareket hissetmiyorum seğirme gibi birşey yada idrarımı yaparken toparlanma gibi birşy oluyor.normalmi acaba.szide nasıl.

uyuz ya büyükse büyük hani ruhsar diye bi dizi vardı onun başlarken fragmanında böyle bişey vardı hatırlarsan aynen öyle işte senin ki nasıl oturur mu öne

Canım bızım arabamız yok kı olsaydı da kv asla oturmaz otursa kpeder oturur ona daben bısey demem oturmak ısterse otursun ama az kısıyle bır yere gıdıosak oturtmam kımseyı esımın yanına

Cok yasayın emı esınden de alsaymıs ya hevesını nıye kırdınız

ben çok pasifim haklısın ama onun anlayış göstermesi lazım ne bok işin var önde senin benden salağı yoktur herhalde

Ben hala gülüyom kocişime ama bi tane yaaa yazık nerden bilsin.....

ben de yaptırmayayım o zaman 3lü..4lü yaptırcan mı canım..

hehehhee adamda haklı ama

doktorun gerek duymadıysa yaptırma cnm en son gıttıgımde 4 lu ıle ılgılı bırsey demedı cuma gunu rutın kontrolum var bakalım neler dıyecek ..o zn bılgı verırım cnm

yalnız başta şaka yaptı sandım meğer adam ciddimiş hatta okula geç kalmıştık müdürden benim de kan vermem gerekiyo diye izin almış..saftiriğim benim

Iyı yapmıssın hakedene hersey mubah
kılzar ben 17 haftalık hamileyim ve bebk hala kıpırdmıyor yani öle net bir hareket hissetmiyorum seğirme gibi birşey yada idrarımı yaparken toparlanma gibi birşy oluyor.normalmi acaba.szide nasıl.

Tlfdan gırıorum kac haftalıksın bılmıorum ama benım sıpa canavar gıbı. 15ıncı haftamın ıcındeyım 3 haftadır hıssedıyorum oncelerı seyırme gıbıysı gecen hafta kayıyodu ıcımde bu haftada durtup ıttırıp duruyo cok keyıflı ıcerde oglum anneyı cekıstırıyo gonlunce oynuyoo

canım bence cok saçma bizimde arabamız var kayınvalidem arkaya oturur...kayınpederime derim baba sen otur öne die o bile oturmaz herkes yerini bilsin kızım der gecer arkaya bence kayınvaliden gıcıklık yapıo gibi geldi bana..

geçmiş sayfaları şimdi okudum.zaten arkadaş sormuş :)cevaplarda gelmiş rahatladım birazcık :)acaba benm bebekmi tembel diye düşünüyorum ozaman :)) sağlıklı olsunlarda varsın geç tekmelenelim.

hehehhee adamda haklı ama

doktorun gerek duymadıysa yaptırma cnm en son gıttıgımde 4 lu ıle ılgılı bırsey demedı cuma gunu rutın kontrolum var bakalım neler dıyecek ..o zn bılgı verırım cnm

bilgi verirsen sevinrim canım ben de cumartesi gidicem 4lü istiyon mu dese ne dicem bilmiyorum en azından bir fikrim olur

daha neler yapacam da ben ona..hastanede yatıyorum serum yemişim kayınvalidem başımda sağolsun kayınpederde eşimde yanımda..evden hastaneyi arıyor acıktım diye...dolabı kitledi sanki biri...duyan da bebek sanacak kendisi avukatlık stajı yapıyor yaşını siz hesap edin...eve geldik kapıyı açtı ne oldu diyo ben de sinir oldum hiççç hamileymişim dedim...

bencede en mantıklısını yapıosun canım bende bazen öyle yapıyorum gerii kalanlar arkaya geçio..fazla sıkı fıkı olmıycan mesafe olcak arada sonra cıvığı çıkıyo..inşallah kaynım araba alcak mayıs gibi o dertte kalmıycak..

ben çok pasifim haklısın ama onun anlayış göstermesi lazım ne bok işin var önde senin benden salağı yoktur herhalde

canım tecrube saflıkla alakası yok ...ılk zamanlar bende öyleydım basıma vursa ekmegımı alıyordu... aslında ezık bırı degılım ama oğlunu çok sevıyorum ya hanı onun hatrına ses etmeyeyım dıyordum ama olmadı.. bırgun bı patladım ciddi bır konu yüzünden oğlunun yanında dedım seni dedım burda öldürürüm benden uzak gıt aklın varsa azcık dedım.. lımıtının dolduğunu bilir o günden sonra sesı bıle yükselmez yanımda ama haklı olduğum bır konuydu eger o dedıgını aılem duyacak olursa varsa parçası bulunmaz onun ama aılemde ılımlı yaklastı bende tepeme çıktı.. ben izin vermesem arabaya bıle bınemez o derece artık ama gelde bu aşamaya gelene kadr neler çektım..he böyle olmasını ıstemezdım keşke annemle oldugum gb onunla da olabılseydım ama olmadı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…