- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.641
Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu
kızlar maalesef hepiniz yanlış biliyosunuz devlet hastanelerinde eğer herşey normalse doğumu sonuna kadar ebe yaptırıyo ama özel hastanelerde doğuma kadar sizi ebeler muayene ediyo doğum anında doktorunuz aranıyo ve doğumu doktor yaptırıyo saat 9-17:00 arası doğurursanız kendi doktorunuz sizinle ilgilenir sonrasında nöbetçi doktor gelir doğurmazsanız doğumu o yaptırır bazı doktorlar fark alıp sizin doğumunuza 24 saatte ne zaman olursa olsun geliyolar
kızlar size komik birşey anlatayım da gülün..gerçi belki komik gelmez ama ben her aklıma geldiğinde gülüyorum...
2li test için kan verin dedi doktorumuz..giittik kocişimle ben kanı verdim dedi ki hemşireye benim tatlı kocam benden de kan alacaksınız herhalde dedi.hemşire şaştı yooo nie ölemiiymiş dedi..kocam saf saf diyo ki ee 2li test ya ikimizdn de alınmıyor mu dedi..koptum ben..3lü testte de komşuyu mu getircez aşkım dedim kendime gelince..hemşire de 4lü testte de anneler babaları getirin bari dedi..koptuk hepimiz....
bu arada sorumu da sorayım benim 2li test sonucum iyiydi eşim göstermişti doktora 3lü yapmamıza gerek yok demiş sanırım sizce yaptırmalı mıyım hangi haftalarda oluyordu 3lü test
ciddimisin bak şimdi daha çok sinir oldum
sırf onun için ehliyet alıyom yoksa cesaret edemiyodum o varken arabayı ben kullancam eşimde bana göz kulak olmak için öne oturur oda arkaya otursun çok mu kötüyüm ne ama napıyım kendisi kaynanasına hiç saygı göstermiyo
Evet yüksek tansiyon hamilelikte riskli çok çıkarsa sezeryana alıyorlar benim de hep düşük daha iyi :)
uyuz ya büyükse büyük hani ruhsar diye bi dizi vardı onun başlarken fragmanında böyle bişey vardı hatırlarsan aynen öyle iştesenin ki nasıl oturur mu öne
Canım bızım arabamız yok kı olsaydı da kv asla oturmaz otursa kpeder oturur ona daben bısey demem oturmak ısterse otursun ama az kısıyle bır yere gıdıosak oturtmam kımseyı esımın yanınaciddimisin bak şimdi daha çok sinir oldum
sırf onun için ehliyet alıyom yoksa cesaret edemiyodum o varken arabayı ben kullancam eşimde bana göz kulak olmak için öne oturur oda arkaya otursun çok mu kötüyüm ne ama napıyım kendisi kaynanasına hiç saygı göstermiyo
kızlar size komik birşey anlatayım da gülün..gerçi belki komik gelmez ama ben her aklıma geldiğinde gülüyorum...
2li test için kan verin dedi doktorumuz..giittik kocişimle ben kanı verdim dedi ki hemşireye benim tatlı kocam benden de kan alacaksınız herhalde dedi.hemşire şaştı yooo nie ölemiiymiş dedi..kocam saf saf diyo ki ee 2li test ya ikimizdn de alınmıyor mu dedi..koptum ben..3lü testte de komşuyu mu getircez aşkım dedim kendime gelince..hemşire de 4lü testte de anneler babaları getirin bari dedi..koptuk hepimiz....
bu arada sorumu da sorayım benim 2li test sonucum iyiydi eşim göstermişti doktora 3lü yapmamıza gerek yok demiş sanırım sizce yaptırmalı mıyım hangi haftalarda oluyordu 3lü test
eşine çok guldum
gozun aydın cnm benım de 2 lı sonucum ıyı cıkmıstı doktorum 3 luye gerek duymadı sanırım rısk gorulunce 3 lu ıstenıyor
ay bızımkı de oturcak da benden korkuyor:) herkesden önce ınıp oturuyorum öne kalanlar arkaya vallah:) herkesın kocasının arabasında borusu öter:) he he he h bıraz fenayım ben yawww ama yüz verınce donuma kadar alıyor akıllandım artıkın benım borum öter işine gelirlerse gelir yoksa herkes kendı bılır dıyorum ohhh keyfıme dicek kalmıyor
Ben hala gülüyom kocişime ama bi tane yaaa yazık nerden bilsin.....
ben de yaptırmayayım o zaman 3lü..4lü yaptırcan mı canım..
Canım bızım arabamız yok kı olsaydı da kv asla oturmaz otursa kpeder oturur ona daben bısey demem oturmak ısterse otursun ama az kısıyle bır yere gıdıosak oturtmam kımseyı esımın yanına
Cok yasayın emıesınden de alsaymıs ya hevesını nıye kırdınız
Iyı yapmıssıncanım benim kv kp le sorunum yok da bi kaynım var uyuz oluyorum hep öne oturma derdinde ben annesi babası neyse de onu kocamın yanına oturtmam..bii gün denize gidecez baktım pencereden önden inip öne oturdu..eşime dedim ki garibin benim planımdan haber yok...anahtarı versene ben götüreyim dönüşte süremiyorum ıslak ıslak dönüşte sen sür tamam dedi..indik aşağı benim süreceğimi görünce hemen kalktı arkaya geçti..uyuz ya senin ne işin var önde ben varken ...ama YEMEZLERRRRRR
kılzar ben 17 haftalık hamileyim ve bebk hala kıpırdmıyor yani öle net bir hareket hissetmiyorum seğirme gibi birşey yada idrarımı yaparken toparlanma gibi birşy oluyor.normalmi acaba.szide nasıl.
cnm bızım 11+5 de erkek dedı halada erkek sanırsamcuma kontrolumuz var ınsallah degısmez
canım bence cok saçma bizimde arabamız var kayınvalidem arkaya oturur...kayınpederime derim baba sen otur öne die o bile oturmaz herkes yerini bilsin kızım der gecer arkaya bence kayınvaliden gıcıklık yapıo gibi geldi bana..kızlar konumuzla alakası yok ama biz burda artık dost olduk herşeyimizi paylaşıyoruz onun için size sormak istiyorum çünkü beni çok sinir eden bişey
bizim arabamızda kaynanam öne oturuyo ben buna sinir oluyom oturmasın ben o arabayı ne zorluklarla aldım sanki o hediye almış gibi kasılıyo ve adım gibi eminim kendi kaynanasını asla öne otuturmaz çünkü hiç tınlamıyo tersleyip duruyo sizin kaynanızda yapıyo mu merak ettim :18:
kızlar benim tansiyonda geçen günlerde 12\8 2 gün öncede 13\9 çıktı yüksekmi sizce ?
hehehhee adamda haklı ama
doktorun gerek duymadıysa yaptırma cnm en son gıttıgımde 4 lu ıle ılgılı bırsey demedı cuma gunu rutın kontrolum var bakalım neler dıyecek ..o zn bılgı verırım cnm
Iyı yapmıssınhakedene hersey mubah
Tlfdan gırıorum kac haftalıksın bılmıorum ama benım sıpa canavar gıbı. 15ıncı haftamın ıcındeyım 3 haftadır hıssedıyorum oncelerı seyırme gıbıysı gecen hafta kayıyodu ıcımde bu haftada durtup ıttırıp duruyo cok keyıflı ıcerde oglum anneyı cekıstırıyo gonlunce oynuyoo
bencede en mantıklısını yapıosun canım bende bazen öyle yapıyorum gerii kalanlar arkaya geçio..fazla sıkı fıkı olmıycan mesafe olcak arada sonra cıvığı çıkıyo..inşallah kaynım araba alcak mayıs gibi o dertte kalmıycak..ay bızımkı de oturcak da benden korkuyor:) herkesden önce ınıp oturuyorum öne kalanlar arkaya vallah:) herkesın kocasının arabasında borusu öter:) he he he h bıraz fenayım ben yawww ama yüz verınce donuma kadar alıyor akıllandım artıkın benım borum öter işine gelirlerse gelir yoksa herkes kendı bılır dıyorum ohhh keyfıme dicek kalmıyor
ben çok pasifim haklısın ama onun anlayış göstermesi lazım ne bok işin var önde senin benden salağı yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?