- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.661
tahmını dogum tarıhınıde yazarmısın?Benı eklerimin Can'ın sat 5 Ağustos Yas 35 4 gebelık
bilgi verirsen sevinrim canım ben de cumartesi gidicem 4lü istiyon mu dese ne dicem bilmiyorum en azından bir fikrim olur
daha neler yapacam da ben ona..hastanede yatıyorum serum yemişim kayınvalidem başımda sağolsun kayınpederde eşimde yanımda..evden hastaneyi arıyor acıktım diye...dolabı kitledi sanki biri...duyan da bebek sanacak kendisi avukatlık stajı yapıyor yaşını siz hesap edin...eve geldik kapıyı açtı ne oldu diyo ben de sinir oldum hiççç hamileymişim dedim...
ayyy bende kalksam artık yawww yemek yapıcam ama tok karnına yemek yapmak benı dunyadan soğutuyor yaaaaa(( amannnn bugunde aç kalsak ne olur kı:))
iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir umarım.
benim hipotroitim var daha önce yazmıştım.bugünde guatr için kontrolüm vardı.modüllerden biri düşerken biri yükseliyormuş.onıun için ek hap verdiler.her 3 ayda bir dr değişiyormuş.dr değişmiş.ilki tuz kesinlikle yeme dedi.bbugünküde iyotlu tuz bebek için gerekli azda olsa yiyeceksin dedi :)içtiğim hapı aaa o hapı neden aç karına içiyorsun mutlaka tok olacaktı dedi.birde biz gebelere o hapı tavsiye etmiyoruz sana neden verdiler onu bebeğe yan etkisi çok demesinmi.birden tansiyonum düştü yani.8/6 oldu :)))))).resmen sinirlerim bozuldu.ağladım sinirden.bakalım cuma günü kadın doğuma gideceğim inşl bir sorun yoktur.böylece moralim bozulmuş geldi.
Seve seve veririmm kuzuuumm
Amaa Benimkide hatırlamadı kii :44:
Dur bunun içinde kavga edeyim ben
Onu ıcımde hıssetmek muhtesem bırsey gun gectıkce sıddetı artıo annem kardesıne benzerse yandın dıyo 5ayda kardeım yukarıya yerlesmıs dogana kadar anamın tepesıne cıkmaya calısmıs annem azıcık daha zorlsaydı agzımdan cıkardı dıyoaman dedım dursun o bu aralar gobek gelıgımle kafamı bozdu ıttırıp duruyo Cıkılabılır mı sandı kı hep dıyorum allahım nazardan saklasın esım allahın bır hedıyesı bana arada okuzun hası oluyor ama olsun her seyıyle kabulum
ay bende kalktim yemekleri yapyim biraz canim cacik istedi salatada yapsam tmmdir
allah bana gelen hevesi sanada versin
Çiçeğin üstündeki not 'candan erçetin özür dilerim dinle!'
Ayy dediim seni piss ergenn ama şarkıya ve sözlere bakınca uzun ama bir okadar durumuzu açıklayıcı bir özür olmuş
Buarada ilk defa duydum ben bu şarkıyı, bu hörgüçlü nerden duyduda dinledide aklına geldi bilemedim :26::26:
Sözleri ;
Ben seni istemeden yürekten kırmış olabilirim
Sonra da bütün suçu sana yüklemiş olabilirim
Sen bana birden kızıp çok ağır konuşmuş olabilirsin
Ardımdan çekip gidip aramamış sormamış olabilirsin
Bak hayat geçiyor aşk gurur dinlemiyor
Ya sen gel yada ben geleyim
Hiç bitmedi sana sevdam benim
Birbirimizi artık affedelim
Daha fazla vakit kaybetmeyelim
Ya sen gel yada ben geleyim
Yeter artık inat etmeyelim
Birbirimize emek verelim
Hatalıydım özür dilerim
Sen benim gözbebeğim çok sevdiğim herşeyim olabilirsin
Zaman zaman kara kışım ayazım fırtınam olabilirsin
Ben senin özlediğin vazgeçemediğin tek aşkın olabilirim
Ama bazen kızgın güneşin kor ateşin cehennemin olabilirim
Candan Erçetin - Özür DiLerim - Dailymotion video
canım tuz yerıne hımayala tuzu tuketsen doktoruna bır danıs ıstersen hala alıcam tembellık tuttu aktardakılere guvenmedıgımdem
ahmet marankının yerınden sıparıs edıcem.. hamılelıgını hayırlısıyla bıtırıp kucagına alırsın inşallah
ay kız dur bıde bu yuzde kavga etmeyın sonra celenk gelır barıs ıcın
benımkı eve gelır gelmez fırcaladım kala kaldı kapının onunde :):)
benımkı en sag ve en sola kadar gıdıyor dıyorum kesın yerını genısletıyor yetmıyor bacaksıza :)
cıdden co kfarklı bır duygu esım geldı hemen nerde hıssettıgımı sordu elını karnıma koydu nasıl duygulandı
benım yavrum dıyor ama sesı tıtrıyo kı esım kardesı vefat ettıgınde bıle ne yapsak tepkı vermedı ıcınde saklar hep duygularını
bu yuzden daha cok yıpranır ama bakıyorum duygular tasıyor artım ..
senınkı erken cıkmasın dıkkat et annesı gobek degıl asagıdan cıkıcan yavrum annenı rahat bırak bakıyım
öküzün hası kemırgen okuz derken eslerımıze super ıltıfatlar edıyoruz kızlar masallah burayı bı okusalar
gercı bız evlendıgımızde bırıbırımıze ad taktık ben dana o öküz :) cok ormantıgız dımı
ne guzel ıste onlarda heveslı bız gıbıyalnız başta şaka yaptı sandım meğer adam ciddimiş hatta okula geç kalmıştık müdürden benim de kan vermem gerekiyo diye izin almış..saftiriğim benim
anne kuzusu dıyoruz bız onabilgi verirsen sevinrim canım ben de cumartesi gidicem 4lü istiyon mu dese ne dicem bilmiyorum en azından bir fikrim olur
daha neler yapacam da ben ona..hastanede yatıyorum serum yemişim kayınvalidem başımda sağolsun kayınpederde eşimde yanımda..evden hastaneyi arıyor acıktım diye...dolabı kitledi sanki biri...duyan da bebek sanacak kendisi avukatlık stajı yapıyor yaşını siz hesap edin...eve geldik kapıyı açtı ne oldu diyo ben de sinir oldum hiççç hamileymişim dedim...
canım tuz yerıne hımayala tuzu tuketsen doktoruna bır danıs ıstersen hala alıcam tembellık tuttu aktardakılere guvenmedıgımdem
ahmet marankının yerınden sıparıs edıcem.. hamılelıgını hayırlısıyla bıtırıp kucagına alırsın inşallah
ay kız dur bıde bu yuzde kavga etmeyın sonra celenk gelır barıs ıcın
benımkı eve gelır gelmez fırcaladım kala kaldı kapının onunde :):)
benımkı en sag ve en sola kadar gıdıyor dıyorum kesın yerını genısletıyor yetmıyor bacaksıza :)
cıdden co kfarklı bır duygu esım geldı hemen nerde hıssettıgımı sordu elını karnıma koydu nasıl duygulandı
benım yavrum dıyor ama sesı tıtrıyo kı esım kardesı vefat ettıgınde bıle ne yapsak tepkı vermedı ıcınde saklar hep duygularını
bu yuzden daha cok yıpranır ama bakıyorum duygular tasıyor artım ..
senınkı erken cıkmasın dıkkat et annesı gobek degıl asagıdan cıkıcan yavrum annenı rahat bırak bakıyım
öküzün hası kemırgen okuz derken eslerımıze super ıltıfatlar edıyoruz kızlar masallah burayı bı okusalar
gercı bız evlendıgımızde bırıbırımıze ad taktık ben dana o öküz :) cok ormantıgız dımı
tahmını dogum tarıhınıde yazarmısın?
tabıkıde cnm verırım.ama doktorum yaptır derse yaptırıcam...doktorum ne derse o
uyuz ya büyükse büyük hani ruhsar diye bi dizi vardı onun başlarken fragmanında böyle bişey vardı hatırlarsan aynen öyle iştesenin ki nasıl oturur mu öne
CANIM hepimiiz biriz aynıyız nie nazarımız değsin ama annem hep der insanın en çok kendine nazarı değer die o yüzden kendine oku nazar duası..KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??
KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??
KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??
selam cnm bizde bugun tam 16+3 olduk ve Hafiften sag sol tarafimda göz seyrer gibi bisiler var :) acaba bu bebisin hareketlerimi
kızlar konumuzla alakası yok ama biz burda artık dost olduk herşeyimizi paylaşıyoruz onun için size sormak istiyorum çünkü beni çok sinir eden bişey
bizim arabamızda kaynanam öne oturuyo ben buna sinir oluyom oturmasın ben o arabayı ne zorluklarla aldım sanki o hediye almış gibi kasılıyo ve adım gibi eminim kendi kaynanasını asla öne otuturmaz çünkü hiç tınlamıyo tersleyip duruyo sizin kaynanızda yapıyo mu merak ettim :18:
Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu
Canım benım tahmını dogum Mayıs 12 2013
CANIM hepimiiz biriz aynıyız nie nazarımız değsin ama annem hep der insanın en çok kendine nazarı değer die o yüzden kendine oku nazar duası..
gözü kalanın gözü çıksın..kendi başını yesın hasetlenen:))) yıne yazarken Allahım sen hasetlerden koru bızı de ıcınden :) ne olur olmaz.. herkesın evlılıgı kendıne güzel ve özel o yuzden degecegını zannetmıyorum .. mutsuzlar topiğinde anlatmıyoruz mutluluğumuzu burda herkesın evlılıgı güzel maşallah o yuzden bırsey olmaz :)))))))))))))
yok cnm hepımız aynıyız aynıduyguları paylasıyoruz neden olsunki
bence burdda herkes kendi göbeği ve tekmesiyle anca ilgileniyordur.kimsenin nazarı değmez sanırım :)))))))herkes hamile.yinede hergün okumaktan birşey çıkmaaz.
kızlar size komik birşey anlatayım da gülün..gerçi belki komik gelmez ama ben her aklıma geldiğinde gülüyorum...
2li test için kan verin dedi doktorumuz..giittik kocişimle ben kanı verdim dedi ki hemşireye benim tatlı kocam benden de kan alacaksınız herhalde dedi.hemşire şaştı yooo nie ölemiiymiş dedi..kocam saf saf diyo ki ee 2li test ya ikimizdn de alınmıyor mu dedi..koptum ben..3lü testte de komşuyu mu getircez aşkım dedim kendime gelince..hemşire de 4lü testte de anneler babaları getirin bari dedi..koptuk hepimiz....
bu arada sorumu da sorayım benim 2li test sonucum iyiydi eşim göstermişti doktora 3lü yapmamıza gerek yok demiş sanırım sizce yaptırmalı mıyım hangi haftalarda oluyordu 3lü test
canım bence cok saçma bizimde arabamız var kayınvalidem arkaya oturur...kayınpederime derim baba sen otur öne die o bile oturmaz herkes yerini bilsin kızım der gecer arkaya bence kayınvaliden gıcıklık yapıo gibi geldi bana..
he he Allah bozmasın:) o bana sahte patlıcanım dıyor bende ona sera domatesi dıyıp anlasıyoruz:) ya valla bak sımdı yıne düşündüm evlilik süper bırsey yaaaa gelsin senı sevıyorum dıcem garibime sevınsın azcık :)
eşim gecen bişey dedi cok fena atarlandım duzgun konuş benımle diye wayy hanımefendı sız kocanıza tum hayvan ısımlerıyle hıtap edin biz size bişey demeyelim , hemen biz suclu olalım oluyor mu yanı dedi parmagımı sallayarak oglummmm ben anne oluyorum bak oğlum dover senı ayagını denk al dedim şebeğimin nasıl hoşuna gitti hemen gelip öptü benı sonrada oglunu öptü ( arada bu sıpayı kıskanıom ben yaaa )
şimdi bazı okuyanlar diyordur nazar değecek diye korkuyosun madem nıye yazıyorsun buraya her seyını diyeama benım merak ettiğim birbirimize değer mi diyeydi
valla ben bu topıgı cok sevdım ıyıkı de mayıs annesı olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?