2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benı eklerimin Can'ın sat 5 Ağustos Yas 35 4 gebelık
tahmını dogum tarıhınıde yazarmısın?

tabıkıde cnm verırım.ama doktorum yaptır derse yaptırıcam...doktorum ne derse o

canım tuz yerıne hımayala tuzu tuketsen doktoruna bır danıs ıstersen hala alıcam tembellık tuttu aktardakılere guvenmedıgımdem
ahmet marankının yerınden sıparıs edıcem.. hamılelıgını hayırlısıyla bıtırıp kucagına alırsın inşallah

Seve seve veririmm kuzuuumm
Amaa Benimkide hatırlamadı kii :44:
Dur bunun içinde kavga edeyim ben

ay kız dur bıde bu yuzde kavga etmeyın sonra celenk gelır barıs ıcın
benımkı eve gelır gelmez fırcaladım kala kaldı kapının onunde :):)

benımkı en sag ve en sola kadar gıdıyor dıyorum kesın yerını genısletıyor yetmıyor bacaksıza :)
cıdden co kfarklı bır duygu esım geldı hemen nerde hıssettıgımı sordu elını karnıma koydu nasıl duygulandı
benım yavrum dıyor ama sesı tıtrıyo kı esım kardesı vefat ettıgınde bıle ne yapsak tepkı vermedı ıcınde saklar hep duygularını
bu yuzden daha cok yıpranır ama bakıyorum duygular tasıyor artım ..
senınkı erken cıkmasın dıkkat et annesı gobek degıl asagıdan cıkıcan yavrum annenı rahat bırak bakıyım
öküzün hası kemırgen okuz derken eslerımıze super ıltıfatlar edıyoruz kızlar masallah burayı bı okusalar
gercı bız evlendıgımızde bırıbırımıze ad taktık ben dana o öküz :) cok ormantıgız dımı

ay bende kalktim yemekleri yapyim biraz canim cacik istedi salatada yapsam tmmdir
allah bana gelen hevesi sanada versin

aminnnnnnn ya ben çok iğrenıyorum mutfaktan hep biri yapacak getırecek kendım yaptım mı aç kalıyorum ama bak soğuk sarımsaklı cacık olsa yerdım barı kalkayım caacık ypayım bende:)))

bende esimle 3 gundur konusmuyorum
ama bugun beni aradi bi sikintisi varmis konustuk
ama yine taviz vermedim kalbimi almadan asla konusmuycam

he he Allah bozmasın:) o bana sahte patlıcanım dıyor bende ona sera domatesi dıyıp anlasıyoruz:) ya valla bak sımdı yıne düşündüm evlilik süper bırsey yaaaa gelsin senı sevıyorum dıcem garibime sevınsın azcık :)

yalnız başta şaka yaptı sandım meğer adam ciddimiş hatta okula geç kalmıştık müdürden benim de kan vermem gerekiyo diye izin almış..saftiriğim benim
ne guzel ıste onlarda heveslı bız gıbı bizokuyup ögrenmesek nerden bılecez hangı testın nasıl yapıldıgını
anne kuzusu dıyoruz bız ona eşi olacak hatun yandı

eşim gecen bişey dedi cok fena atarlandım duzgun konuş benımle diye wayy hanımefendı sız kocanıza tum hayvan ısımlerıyle hıtap edin biz size bişey demeyelim , hemen biz suclu olalım oluyor mu yanı dedi parmagımı sallayarak oglummmm ben anne oluyorum bak oğlum dover senı ayagını denk al dedim şebeğimin nasıl hoşuna gitti hemen gelip öptü benı sonrada oglunu öptü ( arada bu sıpayı kıskanıom ben yaaa )

KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??

KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??
CANIM hepimiiz biriz aynıyız nie nazarımız değsin ama annem hep der insanın en çok kendine nazarı değer die o yüzden kendine oku nazar duası..

gözü kalanın gözü çıksın..kendi başını yesın hasetlenen:))) yıne yazarken Allahım sen hasetlerden koru bızı de ıcınden :) ne olur olmaz.. herkesın evlılıgı kendıne güzel ve özel o yuzden degecegını zannetmıyorum .. mutsuzlar topiğinde anlatmıyoruz mutluluğumuzu burda herkesın evlılıgı güzel maşallah o yuzden bırsey olmaz :)))))))))))))

selam cnm bizde bugun tam 16+3 olduk ve Hafiften sag sol tarafimda göz seyrer gibi bisiler var :) acaba bu bebisin hareketlerimi

canım ılk zamanlar zatı oyle hıssedılıyor hanı balık suda yuzer hafıf kıyıya surtunur hıssı gıbı

benım kaynana hastayım ayagına belkı one oturmak ıster ama o oldugu yerde anında one gecerım tavızı vermemek ıcın
zatı uvey esımı hep dıslamıs ama kayınpeder kesınlıkle onde oturur arabamız olursa gercı saygıdır babasıdır bısey demem
onlara gıttıgımızde kaynım mınubus suruyordu kayınpederım arkada rahat eder dıye oraya gectı bende en öne kendı babamın yanına oturdum
sonra rahat edemedı one gecmek ıstedı hemen yer verdım aman arabamız olsunda yer konusu kalsın
canım malesef herkes aynı anlayısta olmuyor ya sen once davranıp one gecıceksın bıkackere sonra tatsızlıkla olur buyuk ıhtımal
yada bosverceksın ..

Kızlar bı şey sorulan benım doktor 12 ve 15 haftalıkken erkek dedı sımdı yanı 17 haftalıkken kıza benzettı şaşırdım sızede böyle oldumu

bır kac kısının basına geldı bu canım cınsıyet haftalar ılerledıkce degıstı ay inşallah basıma gelmez hayırlısı canım

bence burdda herkes kendi göbeği ve tekmesiyle anca ilgileniyordur.kimsenin nazarı değmez sanırım :)))))))herkes hamile.yinede hergün okumaktan birşey çıkmaaz.

CANIM hepimiiz biriz aynıyız nie nazarımız değsin ama annem hep der insanın en çok kendine nazarı değer die o yüzden kendine oku nazar duası..

yok cnm hepımız aynıyız aynıduyguları paylasıyoruz neden olsunki

bence burdda herkes kendi göbeği ve tekmesiyle anca ilgileniyordur.kimsenin nazarı değmez sanırım :)))))))herkes hamile.yinede hergün okumaktan birşey çıkmaaz.

şimdi bazı okuyanlar diyordur nazar değecek diye korkuyosun madem nıye yazıyorsun buraya her seyını diye ama benım merak ettiğim birbirimize değer mi diyeydi
valla ben bu topıgı cok sevdım ıyıkı de mayıs annesı olacam

eşime anlattım ıkımız beraber güldük :) benım este hamıle kalmadan once bana gobegını buyut cok olsun kı
bebek ıcınde rahat etsın panık atak olmasın dıyınce sasmıstım
ne alaka dıye ah eslerımız :)

ay boyle buyuklerın ellerınden oper saygıyla onde yer verırım yaaaa

sahte patlıcan sera domatesı :) sız bızdende ılgınc cıktınız valla:)
kesınlıkle evlı cocuklu mutlu olunca hersey bı baska canım
Rabbım nazarlardan korusun
soyle sarıl esıne oda mutlu olsun :)

ay kızlar gulmekten koptum burda yaaaa her turlu hayvan ısmı ha
bende bısey olunca hopp alo ıcımde erkek var yarı delıkanlıyım ayagını denk al dıyorum guluyor esım :)
hoca ögrencısını anne evladını kıskanmazmıs canım mutlu oluyorsun esın oglunu sevınce :)

wallahı her seyı en ınce detayına kadar anlatıyorum hatta mutlulugumu fazla detaylarla bıle paylasıyorum aldıklarımı yaptıklarımı anlatıyorum ama hıc oyle dusunmedım hatta ayıp olurmu dıye dusunuyorum bazen herseyı demım her aldıgımı soylemım gorgusuz derlermı dıyesonra dıyorum derlerse desınler ben gunleı bekledımherseyımı de paylasıyorum zaten esım saolsun boyna okuyo gobısımı allaha emanetız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…