- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.681
canım bende saygıda kusur etmem zaten soruyorum kendileri gecio arkaya ama sevgide saygıda karşılıklıdır bizde dışkapının dış mandalı değiliz sonucta..ben zaten iyim kayınvalidemlerle ama arkadaşın sorununa cvp verdim..ay boyle buyuklerın ellerınden oper saygıyla onde yer verırım yaaaa
ne guzel ıste onlarda heveslı bız gıbıbizokuyup ögrenmesek nerden bılecez hangı testın nasıl yapıldıgını
anne kuzusu dıyoruz bız onaeşi olacak hatun yandı
eşime anlattım ıkımız beraber güldük :) benım este hamıle kalmadan once bana gobegını buyut cok olsun kı
bebek ıcınde rahat etsın panık atak olmasın dıyınce sasmıstım
ne alaka dıye ah eslerımız :)
ay boyle buyuklerın ellerınden oper saygıyla onde yer verırım yaaaa
sahte patlıcansera domatesı :) sız bızdende ılgınc cıktınız valla:)
kesınlıkle evlı cocuklu mutlu olunca hersey bı baska canım
Rabbım nazarlardan korusun
soyle sarıl esıne oda mutlu olsun :)
ay kızlar gulmekten koptum burda yaaaa her turlu hayvan ısmı ha
bende bısey olunca hopp alo ıcımde erkek var yarı delıkanlıyım ayagını denk al dıyorum guluyor esım :)
hoca ögrencısını anne evladını kıskanmazmıs canım mutlu oluyorsun esın oglunu sevınce :)
ekledım cnm hayırlı olsun cınsıyet ve ısım kesınlesınce yıne yazarsın 4 gebelık 4. bebek mi?
KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??
CANIM hepimiiz biriz aynıyız nie nazarımız değsin ama annem hep der insanın en çok kendine nazarı değer die o yüzden kendine oku nazar duası..
Evet canım 3 kızım var rabbım uzun ömür versin
Evet canım 3 kızım var rabbım uzun ömür versin
eşime anlattım ıkımız beraber güldük :) benım este hamıle kalmadan once bana gobegını buyut cok olsun kı
bebek ıcınde rahat etsın panık atak olmasın dıyınce sasmıstım
ne alaka dıye ah eslerımız :)
ay boyle buyuklerın ellerınden oper saygıyla onde yer verırım yaaaa
sahte patlıcansera domatesı :) sız bızdende ılgınc cıktınız valla:)
kesınlıkle evlı cocuklu mutlu olunca hersey bı baska canım
Rabbım nazarlardan korusun
soyle sarıl esıne oda mutlu olsun :)
ay kızlar gulmekten koptum burda yaaaa her turlu hayvan ısmı ha
bende bısey olunca hopp alo ıcımde erkek var yarı delıkanlıyım ayagını denk al dıyorum guluyor esım :)
hoca ögrencısını anne evladını kıskanmazmıs canım mutlu oluyorsun esın oglunu sevınce :)
wallahı her seyı en ınce detayına kadar anlatıyorum hatta mutlulugumu fazla detaylarla bıle paylasıyorum aldıklarımı yaptıklarımı anlatıyorum ama hıc oyle dusunmedım hatta ayıp olurmu dıye dusunuyorum bazen herseyı demım her aldıgımı soylemım gorgusuz derlermı dıyesonra dıyorum derlerse desınler ben gunleı bekledım herseyımı de paylasıyorum zaten esım saolsun boyna okuyo gobısımı allaha emanetız
nasıl avukat olacak o ?valla öle hamile kalmadan 2li test baba ve anneye yapılıyo deseydiler garip gelmezdi.....
ana kuzusu valla bakalım sözlendi de evlendiğini düşünemiyom...diyom ki eşime hani kızlar ben annemin evine gidiyom derler ya kavga edince..senin bu kardeşin yapar onu diyorum...valla yapar dio o da...
canım bende saygıda kusur etmem zaten soruyorum kendileri gecio arkaya ama sevgide saygıda karşılıklıdır bizde dışkapının dış mandalı değiliz sonucta..ben zaten iyim kayınvalidemlerle ama arkadaşın sorununa cvp verdim..
evet canım ben sık sık MAŞAALLAHÜ LA KUVVETE İLLA BİLLAH DERİM 3 KERE ÜFLER YÜZÜME SÜRERİM..:)evet annem hep der kendımızın nazarı cok daha deger bıze bol bol okuyalım kendımızı tütütütütüüt maşallah :)
bende o grupta varım yeni girdim senin isim ne ?
CANIM çok şükür tabiki ama kimse annen baban giibi olamaz benimde olamaz..bende bana karışılmasından pek hoşlanmıyorum mesela benim kayınvalidemde karışır gelmişim 30 uma annem babam karışmamış ama kayınvalidem ki anne derim ben karışmasına sinir oluyorum mesela :) kapışıyoruz tabi ben ddediğimi yapıyorum yinede yapcak bişi yok..bu kadar oluyo..İNŞALLAH canım..canım sen sanslısın bız ne kadar saygda kusur etmesekte bu anlayısta degıl malesef buyuklerımız
ama gonul ısterkı kendı annemız babamızla oldugu gıbı hersey olsa annemle yengemı gordukce kıskanmıyorum ama ımrenıyorum
annem gelınını kucuk tavugum dıye sever umarım bız gelınlerımızle boyle oluruz
snow,gulsevdam,gokce bızım oğlanlar böyle olacak
Eki Görüntüle 569486
kız cocugu bulabılırsek canım masallah topıgın cogu erkek kız anaları cok degerlı kapısıcaz gelınler ıcın :)
onlar bı dogsun annelerı opmedıgı yer bırakırmı ya onlarda cennet kokulularımız
tabıkı canım bende aynıyım allah kaul etsın tum dualarımızı ınsallahdunya duayla donuyorhamıle kaldıgımdan berı abdestsız yatmıyorum, evden cıkarkende almaya calısıyorum her buldugum boşlukta elım karnımda dua edıyorum nıhayetınde allahın emanetlerı bıze hem yavrum duayla buyusun huzur bulsun
nasıl avukat olacak o ?
snow,gulsevdam,gokce bızım oğlanlar böyle olacak
Eki Görüntüle 569486
kız cocugu bulabılırsek canım masallah topıgın cogu erkek kız anaları cok degerlı kapısıcaz gelınler ıcın :)
onlar bı dogsun annelerı opmedıgı yer bırakırmı ya onlarda cennet kokulularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?