2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay boyle buyuklerın ellerınden oper saygıyla onde yer verırım yaaaa
canım bende saygıda kusur etmem zaten soruyorum kendileri gecio arkaya ama sevgide saygıda karşılıklıdır bizde dışkapının dış mandalı değiliz sonucta..ben zaten iyim kayınvalidemlerle ama arkadaşın sorununa cvp verdim..

ne guzel ıste onlarda heveslı bız gıbı bizokuyup ögrenmesek nerden bılecez hangı testın nasıl yapıldıgını

anne kuzusu dıyoruz bız ona eşi olacak hatun yandı

valla öle hamile kalmadan 2li test baba ve anneye yapılıyo deseydiler garip gelmezdi.....

ana kuzusu valla bakalım sözlendi de evlendiğini düşünemiyom...diyom ki eşime hani kızlar ben annemin evine gidiyom derler ya kavga edince..senin bu kardeşin yapar onu diyorum...valla yapar dio o da...

eşim başımın tacı ya hakıkaten arada kızdırıyo benı oğlum dogsun senı artık sevmeyecem hep onunla ilgilencem diyo hiç hamıle kadına denir mi bu
cok hoşuma gıdıyo kendı kendıne hayal kuruyo babalıga adapte olmaya calışıooo ayyy düşündükçe içim içime sıgmıo, sandalyeye oturdum ya oglumda başladı ıttırmeye annesı yesın onu karnıma alıp sevesım var suannn
sebek oglum 1 saattır yatıordum tık yoktu oturdum 2büklüm oldum hemen gezınmeye başladı
ayy acaba rahatsız mı oluyor kı ben boyle oturunca

KIZLAR affınıza sıgınarak aklıma gelen bişeyi demek istiyorum bizim birbirimize nazarımız değmez değil mi ya da aramızda hasetlenen yoktur degıl mi??

canım konusurken hep masallah inşallah dıyorum ne olur ne olmaz nazar degmesın kımseye ama hepımız aynı seylerı yasıyoruz
mesela pekbıcıcı cıcek aldı dıye ınan kendım aldım gıbı sevınıyorum
bırınız esınızın jestını anlatınca tebessum edıyorum hasetlıkten Rabbım korusun bızlerı ....

CANIM hepimiiz biriz aynıyız nie nazarımız değsin ama annem hep der insanın en çok kendine nazarı değer die o yüzden kendine oku nazar duası..

evet annem hep der kendımızın nazarı cok daha deger bıze bol bol okuyalım kendımızı tütütütütüüt maşallah :)

eşinin fikri de çok orjinalmiş canımben de bulantılardan dolayı çok zayıflayınca bilseydim hamile kalmadan önce kilo alırdım bu kadar ufalmazdım diyorum..

dunya duayla donuyor hamıle kaldıgımdan berı abdestsız yatmıyorum, evden cıkarkende almaya calısıyorum her buldugum boşlukta elım karnımda dua edıyorum nıhayetınde allahın emanetlerı bıze hem yavrum duayla buyusun huzur bulsun

nasıl avukat olacak o ?

canım sen sanslısın bız ne kadar saygda kusur etmesekte bu anlayısta degıl malesef buyuklerımız
ama gonul ısterkı kendı annemız babamızla oldugu gıbı hersey olsa annemle yengemı gordukce kıskanmıyorum ama ımrenıyorum
annem gelınını kucuk tavugum dıye sever umarım bız gelınlerımızle boyle oluruz

evet annem hep der kendımızın nazarı cok daha deger bıze bol bol okuyalım kendımızı tütütütütüüt maşallah :)
evet canım ben sık sık MAŞAALLAHÜ LA KUVVETE İLLA BİLLAH DERİM 3 KERE ÜFLER YÜZÜME SÜRERİM..:)

Son düzenleme:
sımdı haberlerde ızledım kaza oluyor bebek arabadan bayagı uzaga fırlıyor
annesı kosup alıyor Allahtan bısey olmamıs bebege ama nasıl korktum ızlerken
Rabbım korusun yavrularımızı bızlerı onlarla imtihan etmesin haber ızlemeye dayanamıyorum artık ağlak oldum ıyıce

CANIM çok şükür tabiki ama kimse annen baban giibi olamaz benimde olamaz..bende bana karışılmasından pek hoşlanmıyorum mesela benim kayınvalidemde karışır gelmişim 30 uma annem babam karışmamış ama kayınvalidem ki anne derim ben karışmasına sinir oluyorum mesela :) kapışıyoruz tabi ben ddediğimi yapıyorum yinede yapcak bişi yok..bu kadar oluyo..İNŞALLAH canım..

tabıkı canım bende aynıyım allah kaul etsın tum dualarımızı ınsallah
snow,gulsevdam,gokce bızım oğlanlar böyle olacak

Eki Görüntüle 569486

ben yapıcam oglumu aynen boyleee egılebılsem egılıp egılıp karnımı opucem sımdılık onun keyfını esım cıkarıyor

ben kucukken alacam gelını , yanımda eğitecem, ezecem gelınımıııı oğlumu da kendıme asık edecem karısı ne derse desın sen haksızssın annem o benım diyecekk
ıyyy hayalı bıle berbattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…