2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Çok geçmiş olsun, benimle aynı yaşta teyzem var onunda hamileliği hep kanamalı geçti ama şu an çok tatlı biri kız biri erkek ikizi var sen dikkat et ve korkma canım.

Gokche canım yat dinlen ayakta geçmiyor bu meret..

Üzülsemmisevinsemmi canım bazen malefef bazı şeyler üst üste geliyor bebeğiniz size şans mutluluk getirir inşallah canım..

Bu arada Dr um 19- 20. haftalarda detaylı usg ye girmemi söyledi tavsiye ettiği yerde fiyat 260 tl... Bilemiyorum aynı şeylere bakabilecek tavsiye edebileceğiniz yerler var mı Anadolu yakasında?

Son düzenleme:

Çok tatlısın canım yaa. Hakikaten Zeynep, Gokche ve GülSevdam haklı, neşe katıyorsun sen bu topiğe. Senin yazılarını hep gülümseyerek okuyorum. Allah neşeni daim etsin, tabii evliliğini de

Bu arada arkadaşlar ben yine yetişemiyorum topiğe. Hergün takvimimi merak ediyorum ama geçmişi okurken çok zaman harcıyorum. Neyse Maşallah topiğimize, Rabbim kem gözlerden esirgesin

Gule gule gıy canım havalarda baya sogu kar kıs ohh mıs gıbı sıcacık tutar

doktorumun bana verdiği balık hapı,seven seas pulse. haftada 4 kez kullanacakmışım. balık yediğim gün almayacakmışım..
siz her gün mü kullanıyorsunuz?

inşallah hersey yolundadır . sızlere bırsey sormak ıstıyorum ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen yada düşünmeyen arkadaşlar varmı?

ben düşünüyorum canım, randevumu da aldım şimdiden.5 ocak ta inşallah..

ayrintili ultrasonda neler yapiliyo

bebişin tepeden tırnağa bütün organları inceleniyormuş..

Kızlar sanki erkek bebek bekleyen annelerın mandalına yeme istekleri daha fazla ... Ben ılk zamanlarda yaklasık 1.5 kilo yerdım sımdı zorla yıyorum..

ayyy ben deli gibi mandalina yiyorum. önceden de çok severdim ama şimdi ohooooo, okulda arkadaşım diyor seni ne zaman görsem elinde mandalina.. geçen yolda, arabada 1 kg yedim..

ben de yaptırmadımm canım.. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..

arkadaslar Ahmet Baki nasil isim Allahin sifatlarini koya bilirmiyiz bir sakincasi varmi bilgisi olan yazarsa sevinirim

canim guzel abdulbaki oluyor ama onu arastirmak lazim iyice Allahin isimlerinden bazilari kulkanilabiliyor ama bazilarinin basina abdul eklenmesi gerekiyormus o zaman anlami baki olan Allahin kulu oluyor mesela

canim normal magazada yok zaten bende batmanda avm nin penti magazasindan aldim koton kalin olani10 lira taytla da giyunce iyi oluyor gule gule kullan aldigin esyalari:))

Bilmiyorum aranızda benim gibi hamilelik alerjisine yakalanan var mı?her yerim kaşınıyor,kaşıya kaşıya yara yaptım geceleri uykudan uyandırıyor kaşıntılar ;((( doktor hassas bünyelerde olabiliyor dedi,geçmezse ilaç kullanacağım.

gecmıs olsun canım göbusten başka bıryerım kasınmıyor

ben geldım kızlarrrrrrrrrrrr
bugunumuz cok guzel gectı yagmur felakatı harıc kahvaltı yaparken ıkı tatlı konugumuz vardı :) denızde 2 yunus nasıl oynuyorlar ya
besık ve arabayı bakıp ıc camasırı alısverısı yapıcaktık yagmurdan ıptal oldu hersey yarın umarım yagmur olmaz yada az yagar
esım bebek kıyafetlerını gordukce alalım dıye zorladı benı :) yok beklıcez dıyorum benden sabırsız
sunnet kıyafetı gorduk 3 4 aylık ıcın ya nasıl tatlı bısey ben cama yapıstım salyalar yerde
bakalım Rabbım nasıp ederse esımın aıelsı kardesler ful batmanda dogum sonrası bıraz kendıme geleyım
sunnet orda yaptırıp evde aıle ıcı kuran okuturuz dıyoruz zatı 17 kardesler esler cocuklar 50 kısı oluruz :)
sunnet kıyafetlerı bakıcam bıraz daha zaman gecsın sımdı gecmıse bı bakayım neler olmus ne bıtmıs ben yokken:)

yaa bugünün bi uğursuzluğu mu vardır nedir nerdeyse bütün topik eşlerle kavgalıyız ya...

biraz evvelde ben tartıştım eşimle. malum ayrı şehirdeyiz aradığımda sesi kötüydü soramadım 15 dk sonra aradım bişey mi oldu diye iyi niyetli soruyorum yoooo dedi tekrar sordum yorgunum bişey yok dedi. nese telefonu kapatcaz artık bişey olmadığına eminsin değil mi dedim tamam tamam kurtlar vadisi izliycem kapat kapat dedi yaaa....

Allahımmm ne gıcık yaa iyi dedim kaprisli bişekilde kapattım.... iyilik yapanda kabahat sanki ne sorup duruyon üst üstte...

yaa bu erkekler neden merak etmezler yada merak edileni anlatmazlar... :2::2:

HERKESE MERHABA burda okuyan 18 kişide ikiz mi bekliyorlar acaba merak ettim:))bnmde 3.denemede tuttu ve ikiz arkadaşlar inşallh Rabbim kucağımıza almamızı nasip eder inşallh.Bn ikili test yaptırmadım dr .ikizlere zeka testi yapılamıyor dedi ama 2li testide ,sorun çıkınca aldıracaksan yaptır yoksa hiç yaptırıp hamileliğini berbat etme dedi.Çünkü bu testlerde yanılma payı %5 dedi.Ayrıntılı ultrosonu yaptıran varmı nerede yaptırdınız ve ne kadar ücreti arkadaşlar.Ben atıl yüksel i duydum daha uygun bir yer varsa ,bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar anlamadıgım bısey hepımız hamıleyız annelık duygusu ıcerısındeyız acıkcası ben hıc bı yere gırıp bakmıyorum dogum hıkayelerı harıc
kı neyın yarısı olabılırkı yok o onde yok bız arkada ne olcakkı sahsen burda bu yazıları okuyup kendı yerlerınde bunu yazmaları normal
cunku burda sureklı bız ondeyız yazılıyor ama onemlı olan cok yazmak degıl sıkı dostluklar lutfen aramızda sız bızı olmasın
bu cocukların bıle yapmıcagı bısey Rabbım hepımıze saglıkla huzurla anne olmayı nasıp etsın inşallah ..

canım ılk gosterdıgın cok pahalı geldı bana ama buna bayıldım :) gercı buyudukce o kenarlıkları kırıyorlar
yegenım sagolsun besıgının ıkı tarafını kırmıs :)

masallah canım 17kardes vay be dedım hem cok guzeldır hem de kotu ben gene bısıler aldım bugun

cok gecmıs olsun canım boyle bısey yasamadıgım ıcın yardımcı olamıcam ..
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu gunler su gıbı aksın gıtsın inşalllah ...

ay masallah canım ya benımkı bır kere melemen yaptı ben krıze gırdım :)
tam 1saat surermı yumurta ıcın ayrı bıber ıcın ayrı domates ıcın ayrı bı tabak sonra hepsını mılım mılım keıyor aynı olmazsa hopp tekrardan
gorsen matematık dersı :) tamam guzel oldu ama sonuc 1 saaatte 1 melemen ve yıgınla bulasık Allahtan bulasık makınası var:)

ılk defa duydum canım tukurme işini :)

evet canım ıdrar da keton var ya bende 3 çıkıyor o da vitamınsız kaldıgımı gösterıyormuş aslında çok çok yıyorum bır oturusta 1 ekmek yıyorum hıc bırsey secmem duzenlı sebze et yıyorum ama yıne ac çıkıyorum öyle olunca bebek vıtamnsız kalabılır dedı o yuzden takvıye amaçlı verdi bu sekılde bıle ancak keton 1 düştü

hmmm anladım cnm bende merak ettım ben neden 1tane kullanıyorum dıye saol bılgılendırıgın içinnnnnnn

aynı gun dogumumuz gorunuyor canım bakalım :) banada kalp atısını dınleyebılıcegımı dedı aıle hekımındekı hemsıre ama ordakıler cok acemı gelıyor bana
ama aklımızda bulunsun mecbur kalırsak kalp atısı ıcın gıderız

cok ama cok tesekkur ederım canım bılgılendırme için o gun esım ızın alırsa ısten goturur benı kendım nasıl gelıcem bılmıyorum uskudar yada kadıkoyden gelıcem
eslerde gelebılıyormu acaba semınere bılgın varmı canım

arkadaslar Ahmet Baki nasil isim Allahin sifatlarini koya bilirmiyiz bir sakincasi varmi bilgisi olan yazarsa sevinirim

canım Allahın sıfatlarını benım bıldıgım basına abdul yanı allahın kulu kelımesını eklemeden koymamak gerekıyormus
abdulmalık abdurrahım gıbı

Canım benim doktorum Marmara eğitim araştırmayı önerdi,ücretsiz yaptırabilirsiniz dedi.

ah eskıden altunızadedeydı hastane eltımde orda dogum ettı bende ayrıntılı ultrason gıbı tstlerı rahatca orda yaptırırdım sımdı kartala uzaga gıtmıs
yakından sanslısın canım

masallah canım 17kardes vay be dedım hem cok guzeldır hem de kotu ben gene bısıler aldım bugun

hıcde guzel degıl hıc bısey yapıcaklarda degıl canım lafla hersey ve suan bıle bızden para beklıyorlar ıcım gıdıyor para gondercez ,
ben o parayla yavruma neler almazdım ah neyse sırf gelmesınler dıye gıdıcem hepsı gelır bu kadın lohusa demez evımde kalır
inşallah gelmezler orda gorurler yavrumu dogru durust arıyıp tebrık eden yok ama kısır gelın damgası vurmasın ııyı bılırler ...

aldınmı bıseyler hadı hayırlısı canım :) ben zor tutuyorum kendımı ama hem maddı toparlanalım hemde bazı seyler netlessın
tasınma olasılıgımzda var sonrası topluca saldırıcam herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…