2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günün ilk günaydını benden olsun haaa tabi haftanın bitiminin de

Yarın bebekleri görme günümüz topik yarın akşama coşar artıkın....

Günaydın arkadaşlar dün doktordaydık eşimle, bebeğimizi gördük önce yüzüstü yatmış yüzer gibi kollarını sallıyordu çok şeker bir hali vardı hatta doktor amcası yüzücü olacak bu bebek dedi. 150 gr ağırlığında bütün ölçümleri normal üçlü tarama için kan verdik 10 gün sonra alacağız sonuçları, ve son olarak bacaklarını açıp kutuşunu gösterdi bize kızım, doktor kesinlikle kız dedi ve fotoğrafın üzerine de yazdı kız diye.Oğlumun kesin kız kardeşi geliyor teyzeleri çok sevindik. Allah hepimizin bebeğini sağlıklı dünyaya getirsin inaşallah.

geçmişi okumaktan günaydın bile diyemiyorum size. O yüzden bugün GÜNAYDINla başlamak istedim :) Ben de hastalar kervanına katıldım, 3 gündür raporluydum. Okuyacak çok şey birikmiştir, hemen onlara bir bakayım :)

Gunaydın canım gozun aydın masallah hem oglun hem kızın olacak

Günaydın kızçeler :)
Bugün yine mutluyum çünküüü yine haftasonu geldi :) çalışanlar için nimet nimet :)
Herkese de mutlu günler,iyi haftasonları

gunaydınnnnlaaaaarrrrr

ıcımdekı gorıl yıne kendını dısarı vurduuu
benı uykumdan uyandırdıgı yetmezmıs gıbı
sımdıde uyutmuyo ve yemeeekkk yemeekkk dıye ınlıyo

ayy nolcak bole ben bılemedım artıkkkk

E be cımcımem kadın kısmı bu kdr obur olurmu hıc

Günaydın kızçeler :)
Bugün yine mutluyum çünküüü yine haftasonu geldi :) çalışanlar için nimet nimet :)
Herkese de mutlu günler,iyi haftasonları

evet yaa sonunda h.sonu geldii.2 gün yatışşş..
ama işe gelirken sırılsıklam oldum o ayrı..üşendiğimden şemsiye almadım..kovayla su dökülmüş gibi oldum

cnm zaten gerekli olan türkiyede üretilmiyo satışıda yok bildiüğim kadarıyla
diğerleri hep aynı

Gunaydın canım deme oyle ogluma cok hareketlı dedım dedım dun benımle muhattap olmadı hareketlerını ck az hıssettım ıs yerı cok yogunken seste coktu bır o zaman tepkı verdı ama sagolsun yemek konusunda tam gaz devam edıyoruz aksam 10da ekmek arası yedırdı bana

cnm zaten gerekli olan türkiyede üretilmiyo satışıda yok bildiüğim kadarıyla
diğerleri hep aynı

işte bizim eczacı bu türkiyede üretilmiyo içeriği daha iyi diye başka bişey verdi adıda omecap ama bilmiyorum ne derece doğru hiç araştırmadım

evet yaa sonunda h.sonu geldii.2 gün yatışşş..
ama işe gelirken sırılsıklam oldum o ayrı..üşendiğimden şemsiye almadım..kovayla su dökülmüş gibi oldum
2gunluk planım evden cıkmadan bol boll uyumak hemen kurulanmaya bak havalar cok sogudu bır usutursen zor toparlanırsın canım

günaydın canlar.....

benim de aynı oldu bugün...tekme ve mide gurultusu eşliğinde kahvaltı hazırlamaya zorlandım...

çok madurum çookk...

aslında ben o kadar iştahlı değilim de benim danacık nerdeyse 1 tam ekmeği bitirecekti:26::26::26::26:

günaydın fıstıklar...hayırlı cumalar..rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..amin..(kızlar herkes içinden amin desin her cuma böyle içten güzel dualar edelim canlarım)
bugün geçmiş mesajlara baktım 11 kasımda lierac almışım bugün bitmiş gibiydi dibinde kalmış..1 ay bile dayanmadı halbuki kakao yağıyla dönüşümlü kullandım az sürdüm..
idrar tahlillerimi de aldım kızlar 7-8 lökosit, bol amorf ürat 3-4 epitel nadir eritrosit yazıyordu..bişey anlamadım doktoruma mail atıcam sonuçlarımı..kan tahlilimde de kreatinin ve magnezyum düşük çıkmış..benim çok karnım ağrıyor kramplar giriyor belki de onlar magnezyum eksikliğindendir...sizlerde gelişmeler nasıl kızlar tahlillerinizi yaptırıyormusunuz normal mi? bi de süt süt dedik rüyamda sütüm geliyodu bol bol hehehe insan hamileyken garip garip rüyalar görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…