- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.001
benim yarın 18 haft bitiyo arkadaşlar soranlara kaç aylık demeliyim haftadan anlamıyorlar :)
Günaydın arkadaşlar dün doktordaydık eşimle, bebeğimizi gördük önce yüzüstü yatmış yüzer gibi kollarını sallıyordu çok şeker bir hali vardı hatta doktor amcası yüzücü olacak bu bebek dedi. 150 gr ağırlığında bütün ölçümleri normalüçlü tarama için kan verdik 10 gün sonra alacağız sonuçları, ve son olarak bacaklarını açıp kutuşunu gösterdi bize kızım, doktor kesinlikle kız dedi ve fotoğrafın üzerine de yazdı kız diye.Oğlumun kesin kız kardeşi geliyor teyzeleri çok sevindik. Allah hepimizin bebeğini sağlıklı dünyaya getirsin inaşallah.
:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..:
türkiye de hamileler için özel balık yağı üretilmiyormuş... türkiyede üretilen balığın karaciğerinden olduğu için zararlıymış
Günaydın kızçeler :)
Bugün yine mutluyum çünküüü yine haftasonu geldi :) çalışanlar için nimet nimet :)
Herkese de mutlu günler,iyi haftasonları
işte bana doktorun verdiği marinkap değilde (içinde çinko varmış), ETA die ödül almış bi balık hapını önerdi eczacı.. kararsız kaldım ikisini de almadım.dokotra sorıyım dedim..ama henüz soramadım..
gunaydınnnnlaaaaarrrrr
ıcımdekı gorıl yıne kendını dısarı vurduuu
benı uykumdan uyandırdıgı yetmezmıs gıbı
sımdıde uyutmuyo ve yemeeekkk yemeekkk dıye ınlıyo
ayy nolcak bole ben bılemedım artıkkkk
E be cımcımem kadın kısmı bu kdr obur olurmu hıc
:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..:
türkiye de hamileler için özel balık yağı üretilmiyormuş... türkiyede üretilen balığın karaciğerinden olduğu için zararlıymış
cnm zaten gerekli olan türkiyede üretilmiyo satışıda yok bildiüğim kadarıyla
diğerleri hep aynı
2gunluk planım evden cıkmadan bol boll uyumak hemen kurulanmaya bak havalar cok sogudu bır usutursen zor toparlanırsın canımevet yaa sonunda h.sonu geldii.2 gün yatışşş..
ama işe gelirken sırılsıklam oldum o ayrı..üşendiğimden şemsiye almadım..kovayla su dökülmüş gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?