- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.981
canım ben yenibosna da nisa hast. yaptıracğm. 142 tl sgk lı.HERKESE MERHABA burda okuyan 18 kişide ikiz mi bekliyorlar acaba merak ettim:))bnmde 3.denemede tuttu ve ikiz arkadaşlar inşallh Rabbim kucağımıza almamızı nasip eder inşallh.Bn ikili test yaptırmadım dr .ikizlere zeka testi yapılamıyor dedi ama 2li testide ,sorun çıkınca aldıracaksan yaptır yoksa hiç yaptırıp hamileliğini berbat etme dedi.Çünkü bu testlerde yanılma payı %5 dedi.Ayrıntılı ultrosonu yaptıran varmı nerede yaptırdınız ve ne kadar ücreti arkadaşlar.Ben atıl yüksel i duydum daha uygun bir yer varsa ,bilgilendirirseniz sevinirim.
günlük ağlama kotamı doldurdum heralde artık rahat rahat yatabilirim..........
koca kafalı kocacımla tartıştım..hem de neden?.....çocuğu büyütürken ona kazandırmaya çalışacağımız davranışların neler olması gerektiğinden....
ben diyorum 'beyaz' o diyo hayır 'ak'.......aynı şeyden bahsediyoruz diyorum yok aynı değil diyo...
sanki hamile olup hormonları tepe taklak olan ben değilim de o....
ben de '' doğurması benden büyütmesi senden...ne halin varsa gör...sadece beslerim başka da bişeye karışmam'' dedim....
bu kadar küt kafalı değildi bu adam ne oldu anlamadım yaawwww...
bu sinirle beni çelenkten aşağısı kurtarmaz.....
ben geldım kızlarrrrrrrrrrrr
bugunumuz cok guzel gectı yagmur felakatı harıc kahvaltı yaparken ıkı tatlı konugumuz vardı :) denızde 2 yunus nasıl oynuyorlar ya
besık ve arabayı bakıp ıc camasırı alısverısı yapıcaktık yagmurdan ıptal oldu hersey yarın umarım yagmur olmaz yada az yagar
esım bebek kıyafetlerını gordukce alalım dıye zorladı benı :) yok beklıcez dıyorum benden sabırsız
sunnet kıyafetı gorduk 3 4 aylık ıcın ya nasıl tatlı bısey ben cama yapıstım salyalar yerde
bakalım Rabbım nasıp ederse esımın aıelsı kardesler ful batmanda dogum sonrası bıraz kendıme geleyım
sunnet orda yaptırıp evde aıle ıcı kuran okuturuz dıyoruz zatı 17 kardesler esler cocuklar 50 kısı oluruz :)
sunnet kıyafetlerı bakıcam bıraz daha zaman gecsınsımdı gecmıse bı bakayım neler olmus ne bıtmıs ben yokken:)
koca kafalı kocacımla tartıştım..hem de neden?.....çocuğu büyütürken ona kazandırmaya çalışacağımız davranışların neler olması gerektiğinden....
ben diyorum 'beyaz' o diyo hayır 'ak'.......aynı şeyden bahsediyoruz diyorum yok aynı değil diyo...
ben de '' doğurması benden büyütmesi senden...ne halin varsa gör...sadece beslerim başka da bişeye karışmam'' dedim....
cok gecmıs olsun canım boyle bısey yasamadıgım ıcın yardımcı olamıcam ..
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bu gunler su gıbı aksın gıtsın inşalllah ...
ay masallah canım ya benımkı bır kere melemen yaptı ben krıze gırdım :)
tam 1saat surermı yumurta ıcın ayrı bıber ıcın ayrı domates ıcın ayrı bı tabak sonra hepsını mılım mılım keıyor aynı olmazsa hopp tekrardan
gorsen matematık dersı :) tamam guzel oldu ama sonuc 1 saaatte 1 melemen ve yıgınla bulasık Allahtan bulasık makınası var:)
ılk defa duydum canım tukurme işini :)
hıcde guzel degıl hıc bısey yapıcaklarda degıl canım lafla hersey ve suan bıle bızden para beklıyorlar ıcım gıdıyor para gondercez ,
ben o parayla yavruma neler almazdım ah neyse sırf gelmesınler dıye gıdıcem hepsı gelır bu kadın lohusa demez evımde kalır
inşallah gelmezler orda gorurler yavrumu dogru durust arıyıp tebrık eden yok ama kısır gelın damgası vurmasın ııyı bılırler ...
aldınmı bıseyler hadı hayırlısı canım :) ben zor tutuyorum kendımı ama hem maddı toparlanalım hemde bazı seyler netlessın
tasınma olasılıgımzda var sonrası topluca saldırıcam herseye
ıns yarın daha fazlasını paylaşcam
Eki Görüntüle 570528 Eki Görüntüle 570529 Eki Görüntüle 570530 Eki Görüntüle 570531 Eki Görüntüle 570532 Eki Görüntüle 570533 Eki Görüntüle 570534
kızlar aranızda tedaviyle hamile kalan var mı?
merhaba,ben 4. deneme sonrası Rabbime şükürler olsun 15+5 hamileyim.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Benim kii KADINCAĞIZ dediğinde düşün ki bu onun üvey annesiii
Yaniii beni öteleyip beni saymadığı biyolojik olarak annesi değill
Ve inanılmaz düşkünn
Bide öz be öz anneyii düşünn
Aslında suç erkek annelerindee onlar koyunlarından koparamadıkları içinn böylee süt ağız dolanıyorlarr
Kızlar öyle mi 7 dedi mi ayakların üstünde erkek tavırlarla dolanırr ve Allah başımızdan eksik etmesin birgün anne diye mızmızlanmayız
Sen sakın annesinii karıştırma kurcalama bırak onlaarr caar caarr konuşsuunn
Şuan senin içinde bir melek var bukadar stres onu nasıl üzüyor annesii biliyorsun dimii
İlk tüküren geçerlidir dimii
Hiç olmadı ben tükürecem cocuğumaa bana çeksinn
Canım sağlıkla kucağına al
Vatana millete, ailesine hayırlı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?