2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günlük ağlama kotamı doldurdum heralde artık rahat rahat yatabilirim..........
koca kafalı kocacımla tartıştım..hem de neden?.....çocuğu büyütürken ona kazandırmaya çalışacağımız davranışların neler olması gerektiğinden....
ben diyorum 'beyaz' o diyo hayır 'ak'.......aynı şeyden bahsediyoruz diyorum yok aynı değil diyo...
sanki hamile olup hormonları tepe taklak olan ben değilim de o....
ben de '' doğurması benden büyütmesi senden...ne halin varsa gör...sadece beslerim başka da bişeye karışmam'' dedim....
bu kadar küt kafalı değildi bu adam ne oldu anlamadım yaawwww...
bu sinirle beni çelenkten aşağısı kurtarmaz.....

günlük ağlama kotamı doldurdum heralde artık rahat rahat yatabilirim..........
koca kafalı kocacımla tartıştım..hem de neden?.....çocuğu büyütürken ona kazandırmaya çalışacağımız davranışların neler olması gerektiğinden....
ben diyorum 'beyaz' o diyo hayır 'ak'.......aynı şeyden bahsediyoruz diyorum yok aynı değil diyo...
sanki hamile olup hormonları tepe taklak olan ben değilim de o....
ben de '' doğurması benden büyütmesi senden...ne halin varsa gör...sadece beslerim başka da bişeye karışmam'' dedim....
bu kadar küt kafalı değildi bu adam ne oldu anlamadım yaawwww...
bu sinirle beni çelenkten aşağısı kurtarmaz.....

canım ben yenibosna da nisa hast. yaptıracğm. 142 tl sgk lı.

erkek işte ya onların hormanları hep tepe taklak durumunda.... çocuk doğunda onu büyütürken eee bırde kocana el atarsın arada onu da büyütürsün :) anası büyütememiş:))

Istanbullu arkadslar siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben goztepe Medikalpark a gidiyorum doktrum Basar bey, Ben memnunum cok sukur?

ne güzel ya küçükken olacak sünnetini çok tatlı bebekler için sünnet mevlüt kıyafetleri Rabbim o günleri sağlıkla görmeyi nasip etsin bizlere

hamilelik hormonlarından etkilenmiştir anlamadım bu erkeklerde de östrojen mi fazla salgılanıyor nedirsen bakma onun dedğine çocukların eğitiminde her zaman annenin payı daha büyük

yok sukur ortada tek kırıntı bırakmaz her seyı temızler kaldırır benı de mutfaga sokmaz karısıom dıye

bende tasınacam ama elım durmuyo almasam ıyı :18:

ahhh ahh bu eşek kafalı adamlar kendılerını hamıle sanıyorlar benımkı de bana kustu :26: konuşmuyor

kızlar bugün hiç ggiremedim nete doktora gttk 4 lü sonucumuz temiz çıkmış çok şükür yine gördük prensesimizi kıpır kıpır bi tekmeler bi el sallamalar çok şükür rabbime, bu arada dünkü muhabbetten dolayı doktoruma sordum doğuma girip girmediğini, giriomuş çok şükür allahtan bir mani çıkmazsa her hastamızın yanında oluyoruz saat kaç olursa olsun dedi çok rahatladım, hepinize iyi gecelerrrr

merhaba,ben 4. deneme sonrası Rabbime şükürler olsun 15+5 hamileyim.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Allah kucağına almayı da nasip etsin.. klomen mı tüp bebek mı ben ılk klomen de tutturdum menepoza gırdıgım ıcın ımkansızdı ama ılk seferde Allah nasip ettı halen ınanamıyorum şaka gb geliyor:) 20+4 oldum bende

pekBicici teyzesi bi bebişimize tahminde bulunmadın ama bi bakıversen bizede olmazmııııı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…