- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi snowflakeN
-
kızlar test yaptım silik çizgi çıktı... testi görümcem almıştı gebelk testi dediği halde ve ovulasyon testi vermişler gebelik değildir demi...
kızlar test yaptım silik çizgi çıktı... testi görümcem almıştı gebelk testi dediği halde ve ovulasyon testi vermişler gebelik değildir demi...
benide ekleyin 26 temmuz doğum 2mayıs 2.gebelik
Canim benim ilgin icin tesekkur ederim o zaman sevinmeye baslayabilirim. senin icin ovu testi ile gebelik varmi diye baktim ve sonuc
bunlarda normal testim
canım okurken gördüm bata 7 gün kala pozitif çıkmış bende alıp yapmayı istiyorum ama belli olmaz diye sanıyordum.bu arada hepinizin hamişliklerini kutlarım.gözünüz aydın belli olmaz belki bende aranıza katılırım.bu arada benimde bata 5-6 gün var
bat degil de sat ini yaz canim
Every canim ben dayanamayip test yaptim ikinci silik cikti cumartesi kan vericem kesin olunca yazacagim ama ben aceleci biri oldugum icin satimi simdiden yazayim listeye eklersiniz diye 30temmuz.. İnaniyorumku bu topikte olacagim :119::119:
aynen dedigin gibi ugurlu geldiniz canim insallah iyi devam eder bak sayimiz da hergecen gun artiyor.superrrrrrrinsallah kanda da super deger cikar
cok sevindim
umarim devam eder saglikla canim
sana ugurlu geldi bu topic
canim bu arada yasim 27 eger hamileysem ilk defa hamile kalmis olacagim..aynen dedigin gibi ugurlu geldiniz canim insallah iyi devam eder bak sayimiz da hergecen gun artiyor.
canim bu arada yasim 27 eger hamileysem ilk defa hamile kalmis olacagim..
Evet secebildim ben silik cizgiyi insallah sen de ben de hamileyizdirEki Görüntüle 495285
arkadaslar burdan pek anlaşılıyo mu bilmiyorum ama bugun test yapmıstım. böle bişey cıktı silik bişiş var ama sanki şey gibi. hani testi yapınca her tarafı kırmızı oluyo sonra cizgiler belirginleşiyo ya. burdaki 2. çizgi sanki o kırmızılık kurumamıs da orda kalmıs gibi gelio. bu arada bat 29 agustos ama dün kahve lekelenme vardı ben adet baslıo herhalde demiştim. ama bugun hiiç bişi yok. fikri olan var mı lütfeenn
Evet secebildim ben silik cizgiyi insallah sen de ben de hamileyizdir
Eki Görüntüle 495285
arkadaslar burdan pek anlaşılıyo mu bilmiyorum ama bugun test yapmıstım. böle bişey cıktı silik bişiş var ama sanki şey gibi. hani testi yapınca her tarafı kırmızı oluyo sonra cizgiler belirginleşiyo ya. burdaki 2. çizgi sanki o kırmızılık kurumamıs da orda kalmıs gibi gelio. bu arada bat 29 agustos ama dün kahve lekelenme vardı ben adet baslıo herhalde demiştim. ama bugun hiiç bişi yok. fikri olan var mı lütfeenn
Eki Görüntüle 495285
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?