- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.021
cok guzel dusunmusler ıns bu aksamda kalan haftaları ayarlayıp paylasacagım
cok guzel dusunmusler ıns bu aksamda kalan haftaları ayarlayıp paylasacagım
gunaydınnnnlaaaaarrrrr
ıcımdekı gorıl yıne kendını dısarı vurduuu
benı uykumdan uyandırdıgı yetmezmıs gıbı
sımdıde uyutmuyo ve yemeeekkk yemeekkk dıye ınlıyo
ayy nolcak bole ben bılemedım artıkkkk
E be cımcımem kadın kısmı bu kdr obur olurmu hıc
ıns yarın daha fazlasını paylaşcam
Eki Görüntüle 570528 Eki Görüntüle 570529 Eki Görüntüle 570530 Eki Görüntüle 570531 Eki Görüntüle 570532 Eki Görüntüle 570533 Eki Görüntüle 570534
Gunaydın canım deme oyle ogluma cok hareketlı dedım dedım dun benımle muhattap olmadı hareketlerını ck az hıssettım ıs yerı cok yogunken seste coktu bır o zaman tepkı verdı ama sagolsun yemek konusunda tam gaz devam edıyoruz aksam 10da ekmek arası yedırdı bana
günaydın fıstıklar...hayırlı cumalar..rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..amin..(kızlar herkes içinden amin desin her cuma böyle içten güzel dualar edelim canlarım)
bugün geçmiş mesajlara baktım 11 kasımda lierac almışım bugün bitmiş gibiydi dibinde kalmış..1 ay bile dayanmadı halbuki kakao yağıyla dönüşümlü kullandım az sürdüm..
idrar tahlillerimi de aldım kızlar 7-8 lökosit, bol amorf ürat 3-4 epitel nadir eritrosit yazıyordu..bişey anlamadım doktoruma mail atıcam sonuçlarımı..kan tahlilimde de kreatinin ve magnezyum düşük çıkmış..benim çok karnım ağrıyor kramplar giriyor belki de onlar magnezyum eksikliğindendir...sizlerde gelişmeler nasıl kızlar tahlillerinizi yaptırıyormusunuz normal mi? bi de süt süt dedik rüyamda sütüm geliyodu bol bol heheheinsan hamileyken garip garip rüyalar görüyor
benim bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızımız olacakmışnub çin rus bütün tahminler tuttu yani :) bir tek doktor yanıldı erkeğe benziyor demişti :)
kızlarr bugun tartıda şoklar yaşadım.tam 10 kilo almışım yaaöyle mutsuz oldum ki coook iştahlıyım evet, ama abur cubur yememeye dikkat ediyorum yıne de. 2 gundur hazır kek istiyor canım şu popkeklerden. sütle kek yedim geceleri ve uyku icin yataga gittigimde kasındım durdum. sanırım benim şekerim yukseliyor ve kaşıntı yapıyor o sebeple dikkat etmem şart ama içimdeki goril hiç doymuyor hep karnı aç aklı hep yemekte napcam ben hayat boyu rejım yaptım bari hamileyken rejim yapmasaydım ama bu gidişle bana diyet uygulucaklar
kızlarr bugun tartıda şoklar yaşadım.tam 10 kilo almışım yaaöyle mutsuz oldum ki coook iştahlıyım evet, ama abur cubur yememeye dikkat ediyorum yıne de. 2 gundur hazır kek istiyor canım şu popkeklerden. sütle kek yedim geceleri ve uyku icin yataga gittigimde kasındım durdum. sanırım benim şekerim yukseliyor ve kaşıntı yapıyor o sebeple dikkat etmem şart ama içimdeki goril hiç doymuyor hep karnı aç aklı hep yemekte napcam ben hayat boyu rejım yaptım bari hamileyken rejim yapmasaydım ama bu gidişle bana diyet uygulucaklar
canım ciddi misin nasıl 10 kg su falan tutmuştur vücudun nasıl olur ki...kaç kg ile hamile kaldın çok mu zayıftın..bence bunu mutlaka doktora söylemelisin..şekerle falan mı alakalı acabakızlarr bugun tartıda şoklar yaşadım.tam 10 kilo almışım yaaöyle mutsuz oldum ki coook iştahlıyım evet, ama abur cubur yememeye dikkat ediyorum yıne de. 2 gundur hazır kek istiyor canım şu popkeklerden. sütle kek yedim geceleri ve uyku icin yataga gittigimde kasındım durdum. sanırım benim şekerim yukseliyor ve kaşıntı yapıyor o sebeple dikkat etmem şart ama içimdeki goril hiç doymuyor hep karnı aç aklı hep yemekte napcam ben hayat boyu rejım yaptım bari hamileyken rejim yapmasaydım ama bu gidişle bana diyet uygulucaklar
kızlar sizin bebişler böyle dik mi duruyo?? benim oğluş gayet yatay duruyor göbeğime paralel..ne dik nede baş üstü değil..ilerisi için korkmalı mıyım acaba ??Bunlarda ılk haftalar
günaydınlarrrr hayırlı cumalarrrr canım
Allahım hem bizlere hem mucizelerimize sağlıklar nasip etsin. Hayırlı evlatcıklarımız olsun inşallahhhhhhhhhhh
hamileyklen uyku parçalı bulutlu oluyor ya rüya da görüyoruz hatırlıyoruz da:)
ben göbişime johnson's baby vaselin sürüyorum nemli tumamsından çok ta memnunum şuanlık bir sorun yok gibi.
sağlıkla huzurla mutlulukla buyutun meleğinizi canım
ayy canımm sımdıden 10 kılo ne kadar fazla
karısman gıbı olmasın ama dıkkat etmelısın
senın ıcın zor olur ılerıde dahada agırlasıcaksın falan
hayat zorlasır dahada
dıyet verebılırler o cok guzel bısı aslında
sadece bebege kılo aldırıyolar
benım mudurumde ılk 4 ayda 9 kılo almıstı
snra gebelık sekerı cıktı dıye dıyete baslattılar
kadın 9 ayı o 9 kıloyla tamamladı, sonra hıc kılo almadı yanı
ama massallah saglıklı bı kızı var..
Aslında hepımızın dıkkat etmesı lazım
artık pembiş pembiş kıyafetler almaya başlayabiliriz herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?