2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu arada benim takvimimde etoskop diye bişi yazıyo dedim bende ne bu etoskop baktım kk dan başka bi yerde geçmiyo bu etoskop aslında otoskop muş kulak için hem dinleme hem ışıklı bi alet onunla dinlenebiliyomuş demek kalp atışı bebişimin

kızlarr bugun tartıda şoklar yaşadım.tam 10 kilo almışım yaa öyle mutsuz oldum ki coook iştahlıyım evet, ama abur cubur yememeye dikkat ediyorum yıne de. 2 gundur hazır kek istiyor canım şu popkeklerden. sütle kek yedim geceleri ve uyku icin yataga gittigimde kasındım durdum. sanırım benim şekerim yukseliyor ve kaşıntı yapıyor o sebeple dikkat etmem şart ama içimdeki goril hiç doymuyor hep karnı aç aklı hep yemekte napcam ben hayat boyu rejım yaptım bari hamileyken rejim yapmasaydım ama bu gidişle bana diyet uygulucaklar

benim bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızımız olacakmış nub çin rus bütün tahminler tuttu yani :) bir tek doktor yanıldı erkeğe benziyor demişti :)

Sabah koca bır bardak sut ıctım hala canım sut ıstıyor oglum daha saglam tekmeler ıcın kalsıyum ıstıyo bendenn cıkıp alamam da karnım da acıktı

oyyy annesı
ama o bırrr tosun pasa yıyecek tabıısı buyuyecek
bende tosun prenses cıkarcam bu gıdısle
ben ztn saatımı kurmustum yanı 2 saat daha bekleyeydı ıyıydı
yogunluktan bunalıp ınzıvaya cekılmıs senın oglan dun
olur oyle arada sanırım
dun aksam benım pıtırcıgımda kıprastı yıne
cıkolataları goturmustum tabııı napsın yavrucak

esıme soledım kızım kıprasıyo dıye yokk artıkkk dedı bana hıhhh
ne anlarrr o zaten sam babası yalan atcaz sankı

günaydınlarrrr hayırlı cumalarrrr canım
Allahım hem bizlere hem mucizelerimize sağlıklar nasip etsin. Hayırlı evlatcıklarımız olsun inşallahhhhhhhhhhh
hamileyklen uyku parçalı bulutlu oluyor ya rüya da görüyoruz hatırlıyoruz da:)

ben göbişime johnson's baby vaselin sürüyorum nemli tumamsından çok ta memnunum şuanlık bir sorun yok gibi.

ayy canımm sımdıden 10 kılo ne kadar fazla
karısman gıbı olmasın ama dıkkat etmelısın
senın ıcın zor olur ılerıde dahada agırlasıcaksın falan
hayat zorlasır dahada
dıyet verebılırler o cok guzel bısı aslında
sadece bebege kılo aldırıyolar
benım mudurumde ılk 4 ayda 9 kılo almıstı
snra gebelık sekerı cıktı dıye dıyete baslattılar
kadın 9 ayı o 9 kıloyla tamamladı, sonra hıc kılo almadı yanı
ama massallah saglıklı bı kızı var..
Aslında hepımızın dıkkat etmesı lazım

ayy canımm sımdıden 10 kılo ne kadar fazla
karısman gıbı olmasın ama dıkkat etmelısın
senın ıcın zor olur ılerıde dahada agırlasıcaksın falan
hayat zorlasır dahada
dıyet verebılırler o cok guzel bısı aslında
sadece bebege kılo aldırıyolar
benım mudurumde ılk 4 ayda 9 kılo almıstı
snra gebelık sekerı cıktı dıye dıyete baslattılar
kadın 9 ayı o 9 kıloyla tamamladı, sonra hıc kılo almadı yanı
ama massallah saglıklı bı kızı var..
Aslında hepımızın dıkkat etmesı lazım

Güzel annecikler gününüz güzel geçsin hayırlı cumalarımız olsun.

Topikte toplamda kaç kişiyiz fıstıklar bir yerden bakılıyor mu? Bilen var mı?

Yarın kontrol günü çabucak görmek istiyorum yavruşumu:) Allahım sağlıklı haberlerini almayı cümleyle beraber bizlere de nasip etsin inşallah.

Son iş günü olması mutluluk verici valla.

Bu arada ben de kocişle tartışmadım ama kendisi çok gergin size katılıyorum yani noluyo bunlara:) gerçi adamcağız da haklı zor bir hamilelik geçirdiğim için normalde metrobüsle gidiyoduk işe şimdi ise araçla gidiyoruz ve malum istanbul trafiği çıldırıyo yollarda ben de diyorum beni de yavruşu da geriyosun hayatım ne acelemiz var diyorum ama yorgunluğu napcaz diyo? Allah 2 taraflı stressiz günler nasip etsin cümlemize:)

kocalara gelınce... Benımkıde dayanılmaz bısey oldu
bebek olunca duzelır derken bebek olunca adam hepten sasırdı
bı kaprıs bı calım noluyosa
gebe halımle ben yapmadım o kadar naz yaaaaa

canım ciddi misin nasıl 10 kg su falan tutmuştur vücudun nasıl olur ki...kaç kg ile hamile kaldın çok mu zayıftın..bence bunu mutlaka doktora söylemelisin..şekerle falan mı alakalı acaba
Bunlarda ılk haftalar
kızlar sizin bebişler böyle dik mi duruyo?? benim oğluş gayet yatay duruyor göbeğime paralel..ne dik nede baş üstü değil..ilerisi için korkmalı mıyım acaba ??

canım vazelin hep aklımda pul pul oldum dışarda hep unutuyorum bugün not aldım, inşallah unutmaz alırım..umarım dediğin markayı bulabilirim..

ayy benim de oyle bir diyete uyup bundan daha fazla kilo almamam lazım. yaa hiç de hissetmedim aşırı kilo aldıgımı. nasıl da hızlıca almışım boyle hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim o 10 kiloyu 4,5 ayda alıvermişim. benim dikkat etmem şart oldu. şekerim de çıkacak gibi baksanıza sekerli birsey yersem kaşıntı oluşuyor. ben babamdan biliyorum o şeker hastası , şekeri yukselince geceleri çok kaşınırdı. bildiginiz diyetler var mı kızlar. diyetisyenden mi yoksa kadın dogumcudan mı alıcaz diyet listesini acaba?

günaydınlar herkese hayırlı cumalar,

Inşallah yarın bu saatlerde minnoşumu göreceğim teyzeleri çok ama çok heyecanlıyım

Rabbim güzel haberlerini alıp vermeyi nasip etsin Inşallah....

artık pembiş pembiş kıyafetler almaya başlayabiliriz herhalde:)

canım bence 20. haftayı bekle yine de. baksana herkesin cinsiyeti değişiyor en azından bir kere daha baktırırsın hala kız derlerse o zaman alrsın:) ben hala öğrenemedim yaw:) insan da öğreniop hemen alışverişe baslamak istiyor haklısın. ama yıne de cok fazla birsey alma istersen. 1,2 tane al keyiflen şimdilik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…