- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.041
canım ciddi misin nasıl 10 kg su falan tutmuştur vücudun nasıl olur ki...kaç kg ile hamile kaldın çok mu zayıftın..bence bunu mutlaka doktora söylemelisin..şekerle falan mı alakalı acaba
kızlar sizin bebişler böyle dik mi duruyo?? benim oğluş gayet yatay duruyor göbeğime paralel..ne dik nede baş üstü değil..ilerisi için korkmalı mıyım acaba ??
canım vazelin hep aklımda pul pul oldum dışarda hep unutuyorum bugün not aldım, inşallah unutmaz alırım..umarım dediğin markayı bulabilirim..
Gunaydın canım deme oyle ogluma cok hareketlı dedım dedım dun benımle muhattap olmadı hareketlerını ck az hıssettım ıs yerı cok yogunken seste coktu bır o zaman tepkı verdı ama sagolsun yemek konusunda tam gaz devam edıyoruz aksam 10da ekmek arası yedırdı bana
kocalara gelınce... Benımkıde dayanılmaz bısey oldu
bebek olunca duzelır derken bebek olunca adam hepten sasırdı
bı kaprıs bı calım noluyosa
gebe halımle ben yapmadım o kadar naz yaaaaa
benim bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızımız olacakmışnub çin rus bütün tahminler tuttu yani :) bir tek doktor yanıldı erkeğe benziyor demişti :)
günaydın fıstıklar...hayırlı cumalar..rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..amin..(kızlar herkes içinden amin desin her cuma böyle içten güzel dualar edelim canlarım)
bugün geçmiş mesajlara baktım 11 kasımda lierac almışım bugün bitmiş gibiydi dibinde kalmış..1 ay bile dayanmadı halbuki kakao yağıyla dönüşümlü kullandım az sürdüm..
idrar tahlillerimi de aldım kızlar 7-8 lökosit, bol amorf ürat 3-4 epitel nadir eritrosit yazıyordu..bişey anlamadım doktoruma mail atıcam sonuçlarımı..kan tahlilimde de kreatinin ve magnezyum düşük çıkmış..benim çok karnım ağrıyor kramplar giriyor belki de onlar magnezyum eksikliğindendir...sizlerde gelişmeler nasıl kızlar tahlillerinizi yaptırıyormusunuz normal mi? bi de süt süt dedik rüyamda sütüm geliyodu bol bol heheheinsan hamileyken garip garip rüyalar görüyor
canım bence 20. haftayı bekle yine de. baksana herkesin cinsiyeti değişiyor en azından bir kere daha baktırırsın hala kız derlerse o zaman alrsın:) ben hala öğrenemedim yaw:) insan da öğreniop hemen alışverişe baslamak istiyor haklısın. ama yıne de cok fazla birsey alma istersen. 1,2 tane al keyiflen şimdilik:)
bana şekerle alakalı geliyor. ayrıca ben yapı itibaariyle hep kilo alan ve diyet yapan biriydim 66 ile hamile kaldım bugun tartıldım 76vucut bu kadar da su tutmaz herhal zaten dogru duzgun su da içemiyorum
günaydın fıstıklar...hayırlı cumalar..rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..amin..(kızlar herkes içinden amin desin her cuma böyle içten güzel dualar edelim canlarım)
bugün geçmiş mesajlara baktım 11 kasımda lierac almışım bugün bitmiş gibiydi dibinde kalmış..1 ay bile dayanmadı halbuki kakao yağıyla dönüşümlü kullandım az sürdüm..
idrar tahlillerimi de aldım kızlar 7-8 lökosit, bol amorf ürat 3-4 epitel nadir eritrosit yazıyordu..bişey anlamadım doktoruma mail atıcam sonuçlarımı..kan tahlilimde de kreatinin ve magnezyum düşük çıkmış..benim çok karnım ağrıyor kramplar giriyor belki de onlar magnezyum eksikliğindendir...sizlerde gelişmeler nasıl kızlar tahlillerinizi yaptırıyormusunuz normal mi? bi de süt süt dedik rüyamda sütüm geliyodu bol bol heheheinsan hamileyken garip garip rüyalar görüyor
hayırlı olsun canım :)kaç haftalık erkek demişti doktor..banada öle oldu bende artık inanmıyorum..
kramplar için bana magnezyum verdi suda eriyen.ama kullanmadım hiç.soda içmekte iyi geliyorumuş.en iyisi soda içmek bence ilaç içmektense.. sende bi dene istersen canım.
ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...
doğru söylüyorsun ama doktora kesin mi dedim bacakları açık arası boş, boş olunca kız olduğunu gösterir kesin dedi ama hala değişme ihtimali olabilir mi???
eşim dün hemen pembiş bişeyler almış zaten :)
iyi sabrediyorsun valla ben bu kadar bile zor dayandım inşallah sende hemen öğrenirsin :)
sudur o su canım.takma kafanabebeklerimiz doğunca hepsini fazlasıyla vercez....
13+2 de ikili tarama testinde erkeğe benziyor demişti etrafımda ki herkeste erkek diyordu bende öyle sandım ama değilmiş prensesimiz geliyormuşo yüzden fazla kendini kaptırmamak en iyisi ama insanın elinde değil işte :) sonra çok büyük şaşkınlık oluyor :)
kızlarr bugun tartıda şoklar yaşadım.tam 10 kilo almışım yaaöyle mutsuz oldum ki coook iştahlıyım evet, ama abur cubur yememeye dikkat ediyorum yıne de. 2 gundur hazır kek istiyor canım şu popkeklerden. sütle kek yedim geceleri ve uyku icin yataga gittigimde kasındım durdum. sanırım benim şekerim yukseliyor ve kaşıntı yapıyor o sebeple dikkat etmem şart ama içimdeki goril hiç doymuyor hep karnı aç aklı hep yemekte napcam ben hayat boyu rejım yaptım bari hamileyken rejim yapmasaydım ama bu gidişle bana diyet uygulucaklar
Canım hıssedersın daha dur uzun zaman var onumuzde bence hıc endıselenme benım k de heran kendını hıssettırmıyo kı
evet vereceğiz kesinn ama umarım dediğiniz gibi sudur. cunku dunle bugun arasında 1,5 kilo fark oldu tartıda. birden bu kadar artması da şaşırtıcı cok da birsey yemedim sonucta
canım magnezyum eksikliği bebekte'de kasılmaya neden oluyormuş
o yüzden özellikle demir ve magnezyumu kullanın ama diğer vitamin haplarını kullanıp kullanmamayı size bırakıyoruz diyorlar
benim arkadaşım magnezyum cok tatlı geldiği için içmemiş, 6. ayında usg de bebekte kasılmalar görmüşler
doktor araştırma istemiş, bu bir sürü tahlil yapıldı sonunda magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını tespit ettiler
sonradan magnezyum kullanınca bebek toparlandı çok şükür ama yinede o riske değmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?