2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bana şekerle alakalı geliyor. ayrıca ben yapı itibaariyle hep kilo alan ve diyet yapan biriydim 66 ile hamile kaldım bugun tartıldım 76vucut bu kadar da su tutmaz herhal zaten dogru duzgun su da içemiyorum

ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...

kocalara gelınce... Benımkıde dayanılmaz bısey oldu
bebek olunca duzelır derken bebek olunca adam hepten sasırdı
bı kaprıs bı calım noluyosa
gebe halımle ben yapmadım o kadar naz yaaaaa

Canım takmayın kocaların bu halini sonra düzeliyorlar onlar da şaşkın, nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Biz ilk kavgamızı oğluma 3 aylık hamileyken yapmıştık ama ne kavga... ikincide biraz daha anlayışlı oldu. Napalım onlar da çocuk idare edeceğiz.

kramplar için bana magnezyum verdi suda eriyen.ama kullanmadım hiç.soda içmekte iyi geliyorumuş.en iyisi soda içmek bence ilaç içmektense.. sende bi dene istersen canım.

doğru söylüyorsun ama doktora kesin mi dedim bacakları açık arası boş, boş olunca kız olduğunu gösterir kesin dedi ama hala değişme ihtimali olabilir mi???
eşim dün hemen pembiş bişeyler almış zaten :)
iyi sabrediyorsun valla ben bu kadar bile zor dayandım inşallah sende hemen öğrenirsin :)

bana şekerle alakalı geliyor. ayrıca ben yapı itibaariyle hep kilo alan ve diyet yapan biriydim 66 ile hamile kaldım bugun tartıldım 76vucut bu kadar da su tutmaz herhal zaten dogru duzgun su da içemiyorum

sudur o su canım.takma kafana bebeklerimiz doğunca hepsini fazlasıyla vercez....

canım benim de senin gibi kramplarım vardı. dr um efervesan magenzyum verdi çok da iyi geldi. bir arkadaş soda da iyi gelir yazmış ama sodada sodyum oranı yüksek. fazla tüketmek tansiyonunu yükseltebilir. tercih senin. bu arada magnezyumu doğuma kadar kullanacaksın dedi drum.

hayırlı olsun canım :)kaç haftalık erkek demişti doktor..banada öle oldu bende artık inanmıyorum..

13+2 de ikili tarama testinde erkeğe benziyor demişti etrafımda ki herkeste erkek diyordu bende öyle sandım ama değilmiş prensesimiz geliyormuş o yüzden fazla kendini kaptırmamak en iyisi ama insanın elinde değil işte :) sonra çok büyük şaşkınlık oluyor :)

kramplar için bana magnezyum verdi suda eriyen.ama kullanmadım hiç.soda içmekte iyi geliyorumuş.en iyisi soda içmek bence ilaç içmektense.. sende bi dene istersen canım.

canım magnezyum eksikliği bebekte'de kasılmaya neden oluyormuş
o yüzden özellikle demir ve magnezyumu kullanın ama diğer vitamin haplarını kullanıp kullanmamayı size bırakıyoruz diyorlar

benim arkadaşım magnezyum cok tatlı geldiği için içmemiş, 6. ayında usg de bebekte kasılmalar görmüşler
doktor araştırma istemiş, bu bir sürü tahlil yapıldı sonunda magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını tespit ettiler
sonradan magnezyum kullanınca bebek toparlandı çok şükür ama yinede o riske değmez bence

haftaya ayrıntılı ultrasonda gosterirse oğrenicem artık:) ben de birkaç kıyafet aldım ama unisex kıyafet. onlara bakıp mutlu oluyorum şimdilik o sebeple cok sabırsızlanmadım canım:)

sudur o su canım.takma kafana bebeklerimiz doğunca hepsini fazlasıyla vercez....

insallah canım:)evet vereceğiz kesinn ama umarım dediğiniz gibi sudur. cunku dunle bugun arasında 1,5 kilo fark oldu tartıda. birden bu kadar artması da şaşırtıcı cok da birsey yemedim sonucta

aynen tekrar şaşkınlık yaşamamak için kaptırmıyorum kendimi ama bende çok istiyorum bişeyler almak 1 ay daha bekliyim ondan sonra artık kesin olur herhalde :)

kasılma yaşayan arkadaslar için deneyım paylasıyım. 1 hafta önce bugun aşırı iş yogunlugu sebebıyle oturmak zorunda kalmıstım. kalkıp hareket edemedim ve gece 10 da işim bitti. eve gelene kadar kasık ağğrısından öldüm ve evde öyle bir sancım oldu ki ağrısından sancısından gözlerimden yaşlar geldi. doktorum bebeğin ani büyüdüğünü ve genişlemeler sebebiyle bu sancıların kasılmaların normal oldugunu soyledi. yıne de magnezzyum verdi. sadece 1 tane içtim. ve bu sancım 2 gun surdukten sonra birden kesildi. o sebeple cok uzun surmücektir sizinkiler de. bu haftalarda cok normalmış. hiç kendinizi üzmeyin bol bol dinlenin arada evde yuruyus yapın geçicektir inşallah

canım benım lülosit 3 4 ken telaşlandım duznelı su ıcımı ıle 1 2 ındırdım bol bol su ıc canım ıltıhaplanmayla alakalı o ılac almadan düşürürsün inşallah ..

10 kg cok fazla canım 3 gun evden uzak kaldım ablalarım annem yedırdı durdu benı sonuc 1.5 kg 3 gunde düşün yarım kg egale ettım
sımdı o 1 kg ıcın ugrasıcam kımısı cabuk kg alır benım senım gıbı bu yuzden dıkkat etmelıyız canım evde oldugumda acıkınca
fırına bıber carlı domates ne varsa atıp pısırıyorum yada salata az yag ve tuzla yada elma yogurt ıle yıyorum vs..

Canım hıssedersın daha dur uzun zaman var onumuzde bence hıc endıselenme benım k de heran kendını hıssettırmıyo kı

ne bilim canım ya..çok paniğim ben..herkes hissediyorum dedikçe içime bir kurt düşüyo..yarın kontrolümüz var sabahtan bakalım doktorumuz ne dicek..inşallah herşey normaldir:18:

bız geldık doktordan teyzeler

oglum kocamannn olmus yıne normalde 19+5 ız 21 haftalık gozukuyor ondeymısız ve 320 gr olmusuz.cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı parmaklarını emıyordu donuyordu.24.haftada seker yuklemesı ve detaylı ultrason ıstedı..kan ılacı ve vıtamıne devam reflu ıcınde gavıscon hap verdı her gece ıcıcem onuda...dogumu sordum daha erken 32.haftada konusalım ama normal dogum gozukuyor suanda bı sıkıntı yok dedi.peki normal dogum olursa sız yanımda olucakmısınız dedım.tabıkıde dedi.saat hıc farketmez ben takıp ettıgım hastalarımı yarıy olda bırakmam dedi.zaten bunun ıcın tercıh ettım doktorumu.bakalım ıns sezeryan olurbenım sımdı cıkmam lazım haber vermek ıcın geldım bugun belkı ugrayamam daha cok optum sızıı

Herkese günaydın, hepimiz için güzel bir gün olsun:119:

evet vereceğiz kesinn ama umarım dediğiniz gibi sudur. cunku dunle bugun arasında 1,5 kilo fark oldu tartıda. birden bu kadar artması da şaşırtıcı cok da birsey yemedim sonucta

Az önce demiştin ya az su içiyorum diye, az su içtiğimizde vücut eksiğini karşılamak için bütün suyu depoluyormuş, o yüzden bir de bol bol su içmeyi dene

bunu bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu..ama ben efervesan tablet tüketemiyorum tadı kötü geliyo o yuzden içmek istememiştim.soda günde 1 tane içebilirsin demişti doktor:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…