- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.081
HERKESE MERHABA burda okuyan 18 kişide ikiz mi bekliyorlar acaba merak ettim:))bnmde 3.denemede tuttu ve ikiz arkadaşlar inşallh Rabbim kucağımıza almamızı nasip eder inşallh.Bn ikili test yaptırmadım dr .ikizlere zeka testi yapılamıyor dedi ama 2li testide ,sorun çıkınca aldıracaksan yaptır yoksa hiç yaptırıp hamileliğini berbat etme dedi.Çünkü bu testlerde yanılma payı %5 dedi.Ayrıntılı ultrosonu yaptıran varmı nerede yaptırdınız ve ne kadar ücreti arkadaşlar.Ben atıl yüksel i duydum daha uygun bir yer varsa ,bilgilendirirseniz sevinirim.
işte bana doktorun verdiği marinkap değilde (içinde çinko varmış), ETA die ödül almış bi balık hapını önerdi eczacı.. kararsız kaldım ikisini de almadım.dokotra sorıyım dedim..ama henüz soramadım..
Hayırlı sabahlar prens ve prenses anneleri ve bizim gibi hangisi olduğunu bilmeyen anneler
Bugün iğne olmaya gittim 17.haftada çağırmışlardı onu sordum gebelik kontrolu için ve ihmal etme dedi tetanoz aşısını da mı o haftada yapıyorsunuz dedim eğer bebeğinin hareketlerini tam hissediyorsan o hafta yaparız yoksa 20 de yaparız dedi.ben şimdi bile hiç hissetmiyorum dedi normal daha hissedemzsin dedi.
Bide benim kalça bacak ağrım vardı hep solda oluyordu şimdiye dün sağa geçti ve belime de vursu ağrı değil de yanma batma gibi böyle yaşayanınız var mı resmen sol sağ yaptı bende(
Benim karnım ve göğsüm de büyümedi daha göbek deliğimin altında bebeğim göğsümde biraz kuruluk var gibi sadece krem yağ kullanmaya başlasam mı acaba?
Son sorum da diş etlerim iltihaplanmış galiba dışarıdan çenemi hareket ettirince acıyor ne yapsam ki
yok kuzum sen niye kötü olasınmazallah kaynana görümce tükürüverir çocuk onların huyunu almasın senin ağzın her daim hazır olsun
onlar hazırlanırken sen yapıştırıver bebişe tukruğu
Gecmıs olsun canım bende hamıle kaldıgımdan Bedri leke görüyordum 20'gun önce kanama oldu doktorakostur aynen senın gıbı es aşağıda dınlencen ıgne ılac vs neyse hala rısk var bakalım hayırlısı Rabbım sag sağlım kucağımıza almayı nasıp etsın
herkese selamlar ve hayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu güzel bi gün olsun inşallh
canım maşallah tosuncuğa kocaman olmuşsunuzdaha güzel günlerinide görün inşallah
Hazret-i Âişe (ra) der ki:Yeni doğan çocuklar Resulullah'a (asm) getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı.
Yine Peygamberimiz (asm) Enes'in annesinden çocuk doğduğunda ağzına süt koymadan kendisine haber vermesini istemiştir. Enes doğar doğmaz Efendimiz'in (asm) yanına
getirilmiş, Peygamberimiz de (asm) bebeğin ağzının içini iyi cins bir hurma ile ovarak tahnik yapmıştır''''''''''''''''''''''''''''
umarım aydılatabilmişimdir:44: bunun iyi bir kimsenin yapması gerekir allah muhafaza çocuk onun huyunu alır falan
Hele bi yeltensinleeerrr bendee onları tükürüğümle boğarım,
bide maşallah maşallahh diyerek tükürükk tükürük suratına üfürüyorlar yaa onda nasıl olacak :44::44:
Bide kızlar yaa sankii göbişimde hiç bişey yokmuş gibii
Offf doktor zamanı geldi yaa benimde kötü senaryo zamanım geldii
Sanki hamile gibi değilim (Allah korusun)
Bişey olsa belirti verirdi dimi :44:
Hele bi yeltensinleeerrr bendee onları tükürüğümle boğarım,
bide maşallah maşallahh diyerek tükürükk tükürük suratına üfürüyorlar yaa onda nasıl olacak :44::44:
Dun esımle konusyoruz dedım oglum bızı duymaya basladı annesının sesını tanıyacak 20lı haftalarda dedım ee benım sesım dedı senı nerden tanısın annesı benım dedım vve demez olaydımbende babasıyım bacakk kadar halıyle benı nasıl takmaz babasını nasıl tanımaz o yokken bız vardık falan soylendı durdu cıddı mısın dedım evet senı tanıyorda benı nıye tanımıyor dedı safım ben tasıyorum onu benım ıcımde dedım ne dese begenırsınız bende yaptım senın bu oglun cok nankor dedı 1saat konusmadı benımle saka gıbı bu adam yaaa gorur o bır daha ona ne sut alırım ne meyve caglayı da ruyasında goorsun dedı
o tükürükten bişey olcağını sanmıyorum tükürük niyete göre şekillenirHele bi yeltensinleeerrr bendee onları tükürüğümle boğarım,
kızlar bizde büyükler der ki bebeğin yüzünü ilk kim açarsa huyu ona benzermiş
ben hemşirelere tembih edicem bebeği ilk bana vermezlerse anneme veya eşime versinler
hepsine kayınvalidemin resmini dağıtıcam bu kadına asla vermeyin diye
canım bende sinir olurum öyle insanlara..bendede hareket fln yok göbüşümde aynı duruyo..bende iple çekiyorum kntrole gitmeyii ama içimizi ferah tutalım...Hele bi yeltensinleeerrr bendee onları tükürüğümle boğarım,
20.haftaya girmek üzere olupta hala hissetmeyenlerden biri de benim
doktor normal olduğunu söylüyo ama ben heyecanla hissedeceğim günü bekliyourm.
kalça bacak ağrısını bende yaşadım. doktor magnezyum yada b vitamini eksikiğinden olabilir dedi. test yapıldı b vitamini eksiğim varmış benexol kullanmaya başladım.
istersen sağlık ocağından bir test yaptırarak doktoruna danış. eksiklikler önemli olabiliyor canım...
Dun esımle konusyoruz dedım oglum bızı duymaya basladı annesının sesını tanıyacak 20lı haftalarda dedım ee benım sesım dedı senı nerden tanısın annesı benım dedım vve demez olaydımbende babasıyım bacakk kadar halıyle benı nasıl takmaz babasını nasıl tanımaz o yokken bız vardık falan soylendı durdu cıddı mısın dedım evet senı tanıyorda benı nıye tanımıyor dedı safım ben tasıyorum onu benım ıcımde dedım ne dese begenırsınız bende yaptım senın bu oglun cok nankor dedı 1saat konusmadı benımle saka gıbı bu adam yaaa gorur o bır daha ona ne sut alırım ne meyve caglayı da ruyasında goorsun dedı
canım ben oğlum olursa mustafa koyacağım diyordum bekarken de eşimi de tanımıyordum tabi.Kayınpederimin adı da mustafa kendisi de çok iyi bir insan.Oğlum olursa mustafa olacak inşallah.Canım ahmetin yanına sadık olablir faruk olabilir mustafa da çok güzel
Ayyy çağla mağla yazmaa
Aboooww canım çektii bak gördün müü :18::18:
Ayy caart cart tüylü tüylü ekşi ekşiii
Var mı bu mevsimde :18:
Aynı cümleyi eşim kullandııı
İsim konusunda arkadaşla konuşuyorduk ben hem kızda hemde erkekte kullanılacak bir isim beğendimm
Ve hatta rüyasını gördüm anlamı bakımından (yarın açıklarım)
Yokk olmazz kıza olurda erkeğe olmaz diyip durduu ağzını açmayan adamm
Bende sen ne karışıyorsun dedimm
Durdu durduuu
BEN YAPTIMM !!! dediiTövbe tövbee Ama siniri görme
Bizz yerlerdee tabiii
arkadaslar Ahmet Baki nasil isim Allahin sifatlarini koya bilirmiyiz bir sakincasi varmi bilgisi olan yazarsa sevinirim
Benım kucuk buzagım anasını durdurmadı gıttım sut aldım petegın ustunde ısınsın ıcecem ogleden sonra bırazda meyva aldım sımdıden doydum 30dk sonra yemek yıyecem onda da gozum doymaz
Dede ısmınde ısrar etmeselerdı bende ahmet yıgıt koyacaktım peygamberımızın en sevdıgım ısmı cunku
Canim bende hissetmiyorum yalnizca daha dun gobegimde degildi yanlarda baya nabiz gibi pitirtilar oldu acaba bebek mi bende bilmiyorum, endiselenme elbet hareketlenecektir. Birde kiz bebekleri gec hareketlenir deniyor acaba kiz mi ki :) ?ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...
kızlar bizde büyükler der ki bebeğin yüzünü ilk kim açarsa huyu ona benzermiş
ben hemşirelere tembih edicem bebeği ilk bana vermezlerse anneme veya eşime versinler
hepsine kayınvalidemin resmini dağıtıcam bu kadına asla vermeyin diye
Hiç mi hissetmiyorsun kıpırtı falan erkekmiş bide galiba seninki yoksa cinsiyeti mi yanlış
İlacı içince geçti mi mi peki arada kötü oluyor ya biraz uzanınca rahatlıyor.Bugün sorsaydım keşke doktora sağlık ocağına perşembeden önce gidemem bir daha.saglık ocağında sadece sabah kan alıyorlar değil mi
Güldüm valladoğmamış çocukla iddalaşıyor resmen oğlunuz olacak bide büyüyünce işiniz var hamilelik sendromuna girmiş adam Bide küsüyor ya komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?