2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bnde atıl beyden randevu aldım. ama ranevu için 3 ay öncesinden aramak gerekiyormuş.
fiyatı da bu konuda çok iyi bir isim olduğu için biraz yüksek ne yazıkki yeri nişantaşında ücreti 500 tl .

benim doktorum solgarınkini önermi onu içiyorum.

20.haftaya girmek üzere olupta hala hissetmeyenlerden biri de benim
doktor normal olduğunu söylüyo ama ben heyecanla hissedeceğim günü bekliyourm.

kalça bacak ağrısını bende yaşadım. doktor magnezyum yada b vitamini eksikiğinden olabilir dedi. test yapıldı b vitamini eksiğim varmış benexol kullanmaya başladım.
istersen sağlık ocağından bir test yaptırarak doktoruna danış. eksiklikler önemli olabiliyor canım...

yok kuzum sen niye kötü olasın mazallah kaynana görümce tükürüverir çocuk onların huyunu almasın senin ağzın her daim hazır olsun

onlar hazırlanırken sen yapıştırıver bebişe tukruğu

Hele bi yeltensinleeerrr bendee onları tükürüğümle boğarım,
bide maşallah maşallahh diyerek tükürükk tükürük suratına üfürüyorlar yaa onda nasıl olacak :44::44:

Bide kızlar yaa sankii göbişimde hiç bişey yokmuş gibii
Offf doktor zamanı geldi yaa benimde kötü senaryo zamanım geldii
Sanki hamile gibi değilim (Allah korusun )
Bişey olsa belirti verirdi dimi :44:

Son düzenleme:
kızlar bizde büyükler der ki bebeğin yüzünü ilk kim açarsa huyu ona benzermiş

ben hemşirelere tembih edicem bebeği ilk bana vermezlerse anneme veya eşime versinler
hepsine kayınvalidemin resmini dağıtıcam bu kadına asla vermeyin diye

Hayırlı cumalar sana katılıyorum canım hurma acve hurmas olmalı ve bebek dünya nımetı yanı anneyı emmeden önce ılk hurma ağzına surulmelı efendımızın sunnetı

Dun esımle konusyoruz dedım oglum bızı duymaya basladı annesının sesını tanıyacak 20lı haftalarda dedım ee benım sesım dedı senı nerden tanısın annesı benım dedım vve demez olaydım bende babasıyım bacakk kadar halıyle benı nasıl takmaz babasını nasıl tanımaz o yokken bız vardık falan soylendı durdu cıddı mısın dedım evet senı tanıyorda benı nıye tanımıyor dedı safım ben tasıyorum onu benım ıcımde dedım ne dese begenırsınız bende yaptım senın bu oglun cok nankor dedı 1saat konusmadı benımle saka gıbı bu adam yaaa gorur o bır daha ona ne sut alırım ne meyve caglayı da ruyasında goorsun dedı

Allah korusun cici ya,
aklına getirme öyle şeyler

şimdi rahat evredeyiz o yüzden rahatız

Canım senınle aynı haftadayız bende bazen hıssedıyorum senın cınsıyet bellımı merak etme ıyıdır ınsallah bende bazen korkuyorum bode benım 4 .

Ayyy çağla mağla yazmaa
Aboooww canım çektii bak gördün müü :18::18:
Ayy caart cart tüylü tüylü ekşi ekşiii

Var mı bu mevsimde :18:

Aynı cümleyi eşim kullandııı
İsim konusunda arkadaşla konuşuyorduk ben hem kızda hemde erkekte kullanılacak bir isim beğendimm
Ve hatta rüyasını gördüm anlamı bakımından (yarın açıklarım )
Yokk olmazz kıza olurda erkeğe olmaz diyip durduu ağzını açmayan adamm
Bende sen ne karışıyorsun dedimm
Durdu durduuu
BEN YAPTIMM !!! dedii Tövbe tövbee Ama siniri görme
Bizz yerlerdee tabiii

bulantıları hala devam eden varmı 18. haftaya girdik ben hala ne zaman hafifleyecek diye çok merak ediyorum

o tükürükten bişey olcağını sanmıyorum tükürük niyete göre şekillenir bunu ben uydurdum )

çok saçma yüzüne üfüreceklerine felak ,nas, ayetel kürsi okusunlar bebişi allahın izni ile melekler koruyo zaten imamda odada bulunsa iyi olur galiba kaynana ellemeye kalktığında anne dur imam okudu üfledi sana gerek yok deriz

bizdede isim veren kişinin önemli olduğu söylenir bende babama verdireyim ismini babamdan iyi insanmı var onlara benzeyeceğine bize benzesin

canım bende sinir olurum öyle insanlara..bendede hareket fln yok göbüşümde aynı duruyo..bende iple çekiyorum kntrole gitmeyii ama içimizi ferah tutalım...

Hiç mi hissetmiyorsun kıpırtı falan erkekmiş bide galiba seninki yoksa cinsiyeti mi yanlış
İlacı içince geçti mi mi peki arada kötü oluyor ya biraz uzanınca rahatlıyor.Bugün sorsaydım keşke doktora sağlık ocağına perşembeden önce gidemem bir daha.saglık ocağında sadece sabah kan alıyorlar değil mi

Güldüm valladoğmamış çocukla iddalaşıyor resmen oğlunuz olacak bide büyüyünce işiniz var hamilelik sendromuna girmiş adamBide küsüyor ya komedi

canim sagol Mustafada tercihleriin icinde zaten tsk

Yaaa deme oyle pısman oldum yazdıgıma 2gundur canım ıstıyo yok bır yerde de ulamadık aarada dıyorum bız nıye cocuk yaptıkkı hazır elımın altında sen varsın dıye de kızıyo hemen. Ben ne dıyorum cıcı ona onemlı olan tarla gubrenın onemlı degıl dye de ıyıce dellenıyo cocuk bunlar anacıgımmmm

ALLAH KABUL ETSİN ŞİMDİDEN SONUNA BEBEKLİ DUALARINIZI DA EKLEYİN ANNECİKLER:)

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle,
Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum,
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsa da senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetel kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ihsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasına ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme Yarabbim.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

AMİN.

arkadaslar Ahmet Baki nasil isim Allahin sifatlarini koya bilirmiyiz bir sakincasi varmi bilgisi olan yazarsa sevinirim

canım isim konusunda çok araştırma yapanlardanım bende Allahın sıfatları sadece kendisi için olduğundan koyulması sakıncalıymış.
anlamına bakarsan zaten ebedi sonsuz sadece Rabbimize aittir ebedi olmak.
bence koyma derim uygun görülmüyor dini sayfalarda.

Bâkî, (Arapça الباق&#1610 İslam'da bir kavram olan ve Kur'an'da geçen Allah'ın 99 adından biridir.
Anlamı

Bâkî, süreklilik sâhibi, sonsuza kadar kalan, sonsuz. Varlığının zamansal sonu bulunmayan, ebedî olan demektir.

yigit de ayrica soyadimiz oluyo

ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...
Canim bende hissetmiyorum yalnizca daha dun gobegimde degildi yanlarda baya nabiz gibi pitirtilar oldu acaba bebek mi bende bilmiyorum, endiselenme elbet hareketlenecektir. Birde kiz bebekleri gec hareketlenir deniyor acaba kiz mi ki :) ?

Bera : Fazilet, meziyet sahibi. Olgunluk, iyilik, güzellik
Ecmel : En güzel, en yakışıklı.
Mert : Sözünün eri, yiğit, bahadır.
Emin 1.Korkusuz kimse, 2.İnanan, güvenen yada emir ismi bu iki isim secicegım ısmın yanına olabılır

esıme bunları sunucam daha arastırma basındayım bakalım
kızım olursa serra dusundugum ıcın bera cok begengım ama esım emınım begenmıcek hıc bırını :)

Bızde de bebegın 40cıktıgı gun kıme gutrup kucagına verırsen ona bezer derler yengem 2ocugunada anneme getırdı cıccı cıddı cok bezıyorlar anneme
Kıskanıyo walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…