2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ömer taha güzel bence

Peygamber (asm)'ın şöyle buyurduğu rivayet edilmektedir:

"Benim, Rabbimin nezdinde on tane ismim vardır..." diye buyurmuş ve bunlar arasında TâHâ ile Yâsîn'i saymıştır. (Suyûtî, ed-Durru't-Mensûr, V, 551)

anlamıda güzel zaten Hz.Ömere ayrı bir hayranlık duyarım Tahada perygamber efendiimizin ismi sayılıyo bakalım hangisinde karar kılıcaz
ama isim bulmak çok zormuş yaaa

Son düzenleme:

ömer asaf bence

benimde tartıda her gün farklı çıkıyordu tartılmayı bıraktım artık görünüşümde bir değişiklik yok çünkü pek hamilelik bu rahim büyüyor kan artıyor bebek falan derken kilo oluyor tabi herkesin vucut yapısı farklı birde

Canım bime gidince kakaolu sütlerden alıyorum ben onu içmek daha kolay oluyor.sen en iyisi küçük sütlerden al kalsiyumsuz bırakma yavrucağı

canım kakaolu sütler zararlı olabilir zaten çikolata kilo yapıyor devamlı içmen gerktği için sorun olabilir sütün içine muz koyup içebilrsin istenirse bal süper vitamin kaynağı olur

bizde eylül düşünüyorduk eşimle eylülde tanıştık eylülde nişanlandık eylülde evlendik eylülde yeni evimize taşındık ve müjdeli bebek haberini aldık eylülde aldık :):) şimdi rüya ve eylül kousunda kararsız

bence kesinlikle eylül olmalı.... :)

aslan burcu titiz olur herseyi begenmez esin de oyleymis temizlik yemege yardim eder mi benim 10 yasinda erkek kardesim aslan anneme yardim eder gecen makarna yapmis kendine:))
sahabe isimleri cok guzel gercekten ama onlarda da ismin anlamina bakmak lazinmis yine de.gerci siz ince eleyip sik dokuyorsunuz sorun olmaz:))sen simdi soyleyince benim ogrencilerin ismini dusundum ama ayni isimler var hep.bu arada arapca ogrendin mi cat pat esin ogretmeyi dusunuyor mu?
benim adimi da once zehra diye okumuslar kulagima sonra degistirmis baska isim okumuslar annemlere diyorum niye degistirdiniz ne guzel anlani var diye sonra ogrendim ki benim ismimin anlami da cok guzelmis.ismiyle yasasinlar insallah isimlerini cok sevsinler

aynı soydan demek canım tekkan:)

aslan daha guzel bence hem guclu cesur olur

kızım tepük atıyo

masallah nasilmis o tepuk merak ettim:))

omer asaf veya omer taha asafin anlami ne?

tahanin bu anlamini bilmiyordum bende oglum olursa dusunuyordum mustafanin yanina talha veya taha

canım kakaolu sütler zararlı olabilir zaten çikolata kilo yapıyor devamlı içmen gerktği için sorun olabilir sütün içine muz koyup içebilrsin istenirse bal süper vitamin kaynağı olur
evdeyken balli iciyorum canim ama sabah vaktim olmuyor bazen bende ac cikmayayim diye sut ve ceviz yiyip cikiyorum

teşekkür ederim tatlım..ah bi bol bol içebilsem dr.dan da hala cevap gelmedi meraklandım yahu..

bu tükürme nedir nasıl yapılır? :)
bizim bir akraba var kadincagiz her hamileleiginde doguma kadar kasiniyodu ama seninkide aynisimi bilmiyorum ilacta kullandigini bilmiyorum en iyisini dr bilir
kızlar bende öyleyim deli gibi kaşınıyorum sanki bebek bana alerji yaptı..
canım bunu paylaştığın için sağol..inşallah hiçbirimiz bunu yapmayı unutmayız..kızlar doğum çantası listesine ekleyelim hurmayı...rabbim nasip etsin..

ömer ismini ben de çok severim ama ömer, muhammed gibi adların çocuklara çok ağır geldiğini ve bu ismi taşımakta zorlandıklarını bu yüzden hayatta ne kadar çabalasalar da istedikleri başarıyı elde edemediklerini söylemişti birkaç kişi.o yüzden ben de 10 yıl kadar önce vazgeçtim bu isimden:) yanına koyduğun isimler de çok ağır..ama ben öyle şeylere inanmam, takılmam dersen isimler güzel..

Bu arada ben de geçemlerde bir rüya gördüm..erkek bir doktor ultrasonla bebeğime bakıyordu..Ceren hadi kızım göster anneye kendini diyordu..Bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ve Ceren ismi hiçaklımda olan bir isim değil..Eşime anlattım o da kız olursa Ceren koyalım o zaman dedi..Ama ben biraz zor karar veririm..antin kuntin isimleri beğeniyorum eşim de bırak o isimleri ayşe, zeynep,Ahmet,mehmet olcak diyor..Beni gıcık etmek için de oğlan olursa Mahmut olacak diyo
Bana kalsa kızımın adı Vera, oğlumunadı Çınar olur..

taha : Kur'anı Kerim'in 20. suresi. Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur..

asaf Kökeni : Arapça
Anlamı : 1. Vezir. 2. Erdem, ileri görüşlülük, yönetimde başarı. Hz. Süleyman'ın ünlü veziri. Süleyman (a.s.)'ın en çok güvendiği kişiydi. Neml suresinde anlatılanlar Asaf üzerine yorumlandı. Daha sonra padişahın vezirlerine Asaf unvanı verildi

Son düzenleme:

anlatılmaz yaşanır
nasıl anlatsam:44:
sol tarafımda birden ama kuvvetlice bi tepük

canim bizimkiler kucuk ya tekmesi nasil olur hayal edemedim bir an bide kiz:)) neyse bende yasayinca anlatirim:)) onun kiz olduguna emin misin:))erkek olmasin sakin:))

kizlar gecen konusulmustu ya karnim soguk falan diye benim de soguk olan yer degisiyor sanki bebegin oldugu yer mi soguk acaba

canim bizimkiler kucuk ya tekmesi nasil olur hayal edemedim bir an bide kiz:)) neyse bende yasayinca anlatirim:)) onun kiz olduguna emin misin:))erkek olmasin sakin:))

yok değişmez heralde dr % 75 kız dedi değişirse profluğuna yazıklar olsun

belki seninkide atıyodur çalıştığın için fark edememişsindir ben uzanırken farkettim ilk defa

Tukurme olayı bebegın 40ı cıkmadan agzına kım tukururse ona benzermıs ama ıgrenc bı adet ben cocuguma yaptırmam ıllakı yapılacaksa da ben yaparım

Tukurme olayı bebegın 40ı cıkmadan agzına kım tukururse ona benzermıs ama ıgrenc bı adet ben cocuguma yaptırmam ıllakı yapılacaksa da ben yaparım
bu konudan bahsedildikçe midem kalkıyo. ne biçim bişey bu böyle ıykkkk iğrenççç ben yaptırmam gebertirim yapmaya kalkanı da

ömer asaf bence

omer asaf veya omer taha asafin anlami ne?

tahanin bu anlamini bilmiyordum bende oglum olursa dusunuyordum mustafanin yanina talha veya taha

bilmiyorum ki canım belki de dediğin gibi ömer - asaf ve taha hepsi ağır gibi ama ne biliyim ben çok fazla modern isim sevmiyorum klasik isimler kuranda geçen isimler hep favorimdir kız olursa zeynep erkek olursa hep ömer derdim Rabbim ömeri nasip etti bakalım yanınada artık ya asaf ya taha olucak ama genelde herkes asafı beğendi

ikisinin anlamı da çok güzel bakalım hayırlısı teyzoşlar

kızlar günde ne kadar kalsiyum alıyorsunuz ben büyük bir dilim peynir ve büyük bardak süt içiyorum yeterlimi acaba şimdilik

ayy çok kötüymüş biri tükürmeye kalkarsa annemle ben çoktan tükürdük diyelimde çocuğa boşuna enfeksiyon geçmesin bari..ne biçim adetmiş, bu tarz hurafelere sinir oluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…