2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın annelerriiinn en güler yüzlü vee şirinlerii
Bu sefer hakikaten cok konuşmuşunuz alabildiğimi aldım daha geriye gidemedimm
Dün gece hem temizlik hem yemek yaptımm
Bugün misafirim gelecek misafirde değil anacığııımm ve teyzoşlarım gelecekk pijama party time
Ama dün cok ayakta durdum sanırımsam
Gece boyunca fener alayı filaması gibi bacaklarıma kramplar girdi :44:
Bi saat sağ bacağım 1 saat sonra sol bacağım havaya dikildi vallaa
Kocam saolsunn bayraklarıı yarıya indirdii dee uykuya dalabildim
Bikaç bişey daha buldum ilerleyen zamanda paylaşacağım sizle takiptee kalın anacımm
Yarın büyük gün buarada şafak dememe gerek var mıı

pekBicici teyzesi bi bebişimize tahminde bulunmadın ama bi bakıversen bizede olmazmııııı????Eki Görüntüle 570588

Pekbiciicii teyzesii onun fotosunu gördü pek cok inceledidee
Karar veremedii
Duruş ofsayt annesii, pipiş gibide duruyor kukuş gibidee
Ama ben tekli ve biraz açısal bakınca erkek diyorum
Rabbim gönlüne göre versin meleğinii

ılk defa duydum canım tukurme işini :)

Bizde var canımm
Ama şimdi aklıma bişey daha takıldıı bir hastalık varsa tükürükle geçer dimi
Ayy yok ben tükürürümm bebeemin ağzına burnuna totosunaa
Benden ala benzicek adam mı bulacak

tamam bol bol su içiyim. asla hazır kek tarzı paketlenmiş ürün yemicem dun kendiime söz verdim. canım tatlı cok isterse meyve ve süt ve yogurt filan onunla idare etmeliyim.

bunu bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu..ama ben efervesan tablet tüketemiyorum tadı kötü geliyo o yuzden içmek istememiştim.soda günde 1 tane içebilirsin demişti doktor:18::18:

bana doktorum magvital magnezyum verdi, onu kullanıyorum son kontrolümden beri
benim bacaklarıma sürekli kramp giriyor geceleri kıvranıyordum, çok şükür magnezyumu kullandığımdan beri düzeldi
tadı iğrenç şerbet gibi ama yapılacak bişey yok
herşey bebişim için

yine sorular ve ben. okudukça çok şey öğreniyorum valla sizden sağ olun, var olun. herkese de hayırlı, güzel Cuma lar.

Kızlar ben bu çatlak olayına taktım, Allah'a şükür daha ne göğsümde, ne basenimde, ne göbeğimde çatlak yok ama daha erken zaten bence. asıl bundan sonra başlar gibi geliyor. hiçbir şey de sürmüyorum arada çok az kaçınıyor göbişim o kadar. doktoruma sordum. "daha bir şey kullanmanı istemiyorum" dedi, siz ne dersiniz? doktora gitmeme iki hafta var, korkuyorum da bir yandan çatlıycam çatur çutur diye.

sonraaa yüzümde böle çenekemiği üzerinde sivilceler çıktı ama böyle sarı uçlu kırmızı sivilceler değil de böyle şişlikler var, yüzüyle ilgili sıkıntısı olan var mı? neler yapıyorsunuz bakım olarak?

sonraaa midem felaket ya yanmalarım azaldı ama gün boyu sürekli hafif bir bulantı ve ağızda saçma bir tat leblebi ve çubuk kraker yiyip duruyorum. fenayım çok.

bir deee sütyenleri nereden yenilediniz? ne marka ne model? var mı önerebileceğiniz bişiler?

çok soruyorum dimi ama napiim siz de çok şey bilmeseydiniz? :)

maden suyunu her gun bır bardak ıcmeye calısıyorum balık hapı verıcektı doktor onun yerıne
haftada 1 2 balık yemeye zorluyorum kendımı

bugun mubarek bır gun Rabbım bugunun hurmetıne yavrularımızı bızlere bağışlasın saglıkla kucaklarımıza alalım inşallah
herkese hayırlı cumalar kızlar

Canım kepekli ekmek bulgur meyve sebze tüketiyor musun yeteri kadar bir de su içmiyorum demişsin su içmeyince hemenkabız oluyoruz sürahiye su doldur önünde dursun gün boyu iç.Vücudun almaya müsait senin demekki.bundan sonra dikkat edersen doğumdan sonra hepsini verdirir sana bebişin,bide hareketli olursa iyice zayıflatır anneciğini

ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...

Bende hisssetmiyorum canım 20 ye 24 e kadar hissedilemiyormuş hem erkekler kızlardan daha kaslı olduğu için daha geç hissediliyormuş kızdır belki bizimkiler ultrasonda hareketliler ama biz hissedemiyoruz öyle düşün annelerine hissettiremiyorlar sadece bide benim karnım pek büyümedi daha iç karnım geniş galiba ondan hissedemiyorum Kötü düşünme

Maşallah o tosun paşalara tosun prenseslere,şimdi annelerine yediriyorlar ki doğumdan sonra hareketli olup annelerini zayıflatacaklar onlar

Sabah koca bır bardak sut ıctım hala canım sut ıstıyor oglum daha saglam tekmeler ıcın kalsıyum ıstıyo bendenn cıkıp alamam da karnım da acıktı

Canım bime gidince kakaolu sütlerden alıyorum ben onu içmek daha kolay oluyor.sen en iyisi küçük sütlerden al kalsiyumsuz bırakma yavrucağı

Hayırlı sabahlar prens ve prenses anneleri ve bizim gibi hangisi olduğunu bilmeyen anneler
Bugün iğne olmaya gittim 17.haftada çağırmışlardı onu sordum gebelik kontrolu için ve ihmal etme dedi tetanoz aşısını da mı o haftada yapıyorsunuz dedim eğer bebeğinin hareketlerini tam hissediyorsan o hafta yaparız yoksa 20 de yaparız dedi.ben şimdi bile hiç hissetmiyorum dedi normal daha hissedemzsin dedi.

Bide benim kalça bacak ağrım vardı hep solda oluyordu şimdiye dün sağa geçti ve belime de vursu ağrı değil de yanma batma gibi böyle yaşayanınız var mı resmen sol sağ yaptı bende(

Benim karnım ve göğsüm de büyümedi daha göbek deliğimin altında bebeğim göğsümde biraz kuruluk var gibi sadece krem yağ kullanmaya başlasam mı acaba?

Son sorum da diş etlerim iltihaplanmış galiba dışarıdan çenemi hareket ettirince acıyor ne yapsam ki

Son düzenleme:

sagol cani isi ariyoru Peygmber efendimizin (SAV)ismi olsun istiyorum onerilerinizi bekliyorum.

Bana 12 haftalıktan itibaren kız demişti dün de bacakları açık gösterdi bize biz bile gördük.bence değişenler pozisyondan dolayı göremiyor doktor sadece tahminde bulunuyor pozisyon uygunsa ve doktorun ultrasonu iyiyse kesin oluyor. Oğlumu da 13 haftalıkken öğrendik. Biz de bakacağız artık pembişlere.

ne bilim canım ya..çok paniğim ben..herkes hissediyorum dedikçe içime bir kurt düşüyo..yarın kontrolümüz var sabahtan bakalım doktorumuz ne dicek..inşallah herşey normaldir:18:
Hersey yolundadır canım sen ıcını ferah tut her bebegın gelısımı annenın hamılelıgı farklı kı benı bu hamılelgım annemın kucuk kardesımde yasadıgı hamılelıgın neredeyse aynısı annemde 12.haftada hıssetmeye bslamıs annem yukarı bı cıksın sen o zaman gor dıyo
Hosgeldınız masallah canım ogluna benımkı ne yapıyo acep cok merak edıomm

Gunaydın canım benımde agrılarım artmaya basladı kramplardan zor uuyudum bızde de tukurme olayı varr ve ben tukurecem ıllakı densız bır akraba yapacak hıc degılse ben yapayım bırde su var bırını yaparken gorursem cok buyuk olay cıkarırırımmmmm

bizim bir akraba var kadincagiz her hamileleiginde doguma kadar kasiniyodu ama seninkide aynisimi bilmiyorum ilacta kullandigini bilmiyorum en iyisini dr bilir

herkese selamlar ve hayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu güzel bi gün olsun inşallh

canım maşallah tosuncuğa kocaman olmuşsunuz daha güzel günlerinide görün inşallah

Hazret-i Âişe (ra) der ki:“Yeni doğan çocuklar Resulullah'a (asm) getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı.”

Yine Peygamberimiz (asm) Enes'in annesinden çocuk doğduğunda ağzına süt koymadan kendisine haber vermesini istemiştir. Enes doğar doğmaz Efendimiz'in (asm) yanına

getirilmiş, Peygamberimiz de (asm) bebeğin ağzının içini iyi cins bir hurma ile ovarak tahnik yapmıştır''''''''''''''''''''''''''''

umarım aydılatabilmişimdir:44: bunun iyi bir kimsenin yapması gerekir allah muhafaza çocuk onun huyunu alır falan

sagol cani isi ariyoru Peygmber efendimizin (SAV)ismi olsun istiyorum onerilerinizi bekliyorum.

canım ben oğlum olursa mustafa koyacağım diyordum bekarken de eşimi de tanımıyordum tabi.Kayınpederimin adı da mustafa kendisi de çok iyi bir insan.Oğlum olursa mustafa olacak inşallah.Canım ahmetin yanına sadık olablir faruk olabilir mustafa da çok güzel

Oyyy tosun paşaya bak senn
Parmakta emiyor heee
Demek kii doymamışş tospaa
Maşallah subhanAllahh meleğine canım sağlıkla gelsin kucağına
Ama sezeryan olsun deme millet normal doğurayım diye yeni yeni icatlar çıkarıp sağlıklı besleneyim,yogaya gideyim diye uğrasıyor :44:
Sen doğuracaksan normal fırlatıver kuzumm inşAllahh

Doktora soracağım ben kısmetsee yarına ömrümüz yeterse magnezyum takviyesii ve eşe beyin takviyesii Yaz reçeteye diyeceğimm hamile olan eşe vitamin diye
Aaaa bak bende ortalığı yakarım biri bendn habersiz tükürük bezleri bebeğim için çalıştırıp şapur şupur tükürürsee aynısını bende ona yaparımm ağzınaa tükürürüümm

Tamam ben hurma yer tükürürüm
Kız ben kötü huylumuyum :44:
Anası olarak tükürmek en doğal hakkım

yarın eşimin dayısının oğlu evleniyor.bugün öğleden sonra eskişehire yola çıkıcaz. daha kimse bilmiyor hamile olduğumu eşimin annesi-babası hariç.bakalım farkeden olacak mı ? göbüş çıkmadı desem yeridir.

Gözün Aydın canım

Tamam ben hurma yer tükürürüm
Kız ben kötü huylumuyum :44:
Anası olarak tükürmek en doğal hakkım

yok kuzum sen niye kötü olasın mazallah kaynana görümce tükürüverir çocuk onların huyunu almasın senin ağzın her daim hazır olsun

onlar hazırlanırken sen yapıştırıver bebişe tukruğu

Benım kucuk buzagım anasını durdurmadı gıttım sut aldım petegın ustunde ısınsın ıcecem ogleden sonra bırazda meyva aldım sımdıden doydum 30dk sonra yemek yıyecem onda da gozum doymaz

Dede ısmınde ısrar etmeselerdı bende ahmet yıgıt koyacaktım peygamberımızın en sevdıgım ısmı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…