- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.061
pekBicici teyzesi bi bebişimize tahminde bulunmadın ama bi bakıversen bizede olmazmııııı????Eki Görüntüle 570588
ılk defa duydum canım tukurme işini :)
Herkese günaydın, hepimiz için güzel bir gün olsun:119:
Az önce demiştin ya az su içiyorum diye, az su içtiğimizde vücut eksiğini karşılamak için bütün suyu depoluyormuş, o yüzden bir de bol bol su içmeyi dene
bunu bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu..ama ben efervesan tablet tüketemiyorum tadı kötü geliyo o yuzden içmek istememiştim.soda günde 1 tane içebilirsin demişti doktor:18::18:
kızlarr bugun tartıda şoklar yaşadım.tam 10 kilo almışım yaaöyle mutsuz oldum ki coook iştahlıyım evet, ama abur cubur yememeye dikkat ediyorum yıne de. 2 gundur hazır kek istiyor canım şu popkeklerden. sütle kek yedim geceleri ve uyku icin yataga gittigimde kasındım durdum. sanırım benim şekerim yukseliyor ve kaşıntı yapıyor o sebeple dikkat etmem şart ama içimdeki goril hiç doymuyor hep karnı aç aklı hep yemekte napcam ben hayat boyu rejım yaptım bari hamileyken rejim yapmasaydım ama bu gidişle bana diyet uygulucaklar
ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...
oyyy annesı
ama o bırrr tosun pasa yıyecek tabıısı buyuyecek
bende tosun prenses cıkarcam bu gıdısle
ben ztn saatımı kurmustum yanı 2 saat daha bekleyeydı ıyıydı
yogunluktan bunalıp ınzıvaya cekılmıs senın oglan dun
olur oyle arada sanırım
dun aksam benım pıtırcıgımda kıprastı yıne
cıkolataları goturmustum tabııı napsın yavrucak
esıme soledım kızım kıprasıyo dıye yokk artıkkk dedı bana hıhhh
ne anlarrr o zaten sam babası yalan atcaz sankı
Sabah koca bır bardak sut ıctım hala canım sut ıstıyoroglum daha saglam tekmeler ıcın kalsıyum ıstıyo bendenn cıkıp alamam da karnım da acıktı
canim guzel abdulbaki oluyor ama onu arastirmak lazim iyice Allahin isimlerinden bazilari kulkanilabiliyor ama bazilarinin basina abdul eklenmesi gerekiyormus o zaman anlami baki olan Allahin kulu oluyor mes
canim normal magazada yok zaten bende batmanda avm nin penti magazasindan aldim koton kalin olani10 lira taytla da giyunce iyi oluyor gule gule kullan aldigin esyalari:))
Bana 12 haftalıktan itibaren kız demişti dün de bacakları açık gösterdi bize biz bile gördük.bence değişenler pozisyondan dolayı göremiyor doktor sadece tahminde bulunuyor pozisyon uygunsa ve doktorun ultrasonu iyiyse kesin oluyor. Oğlumu da 13 haftalıkken öğrendik. Biz de bakacağız artık pembişlere.doğru söylüyorsun ama doktora kesin mi dedim bacakları açık arası boş, boş olunca kız olduğunu gösterir kesin dedi ama hala değişme ihtimali olabilir mi???
eşim dün hemen pembiş bişeyler almış zaten :)
iyi sabrediyorsun valla ben bu kadar bile zor dayandım inşallah sende hemen öğrenirsin :)
Hersey yolundadır canım sen ıcını ferah tut her bebegın gelısımı annenın hamılelıgı farklı kı benı bu hamılelgım annemın kucuk kardesımde yasadıgı hamılelıgın neredeyse aynısı annemde 12.haftada hıssetmeye bslamısne bilim canım ya..çok paniğim ben..herkes hissediyorum dedikçe içime bir kurt düşüyo..yarın kontrolümüz var sabahtan bakalım doktorumuz ne dicek..inşallah herşey normaldir:18:
Hosgeldınızbız geldık doktordan teyzeler
oglum kocamannn olmus yıne normalde 19+5 ız 21 haftalık gozukuyor ondeymısız ve 320 gr olmusuz.cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı parmaklarını emıyordu donuyordu.24.haftada seker yuklemesı ve detaylı ultrason ıstedı..kan ılacı ve vıtamıne devam reflu ıcınde gavıscon hap verdı her gece ıcıcem onuda...dogumu sordum daha erken 32.haftada konusalım ama normal dogum gozukuyor suanda bı sıkıntı yok dedi.peki normal dogum olursa sız yanımda olucakmısınız dedım.tabıkıde dedi.saat hıc farketmez ben takıp ettıgım hastalarımı yarıy olda bırakmam dedi.zaten bunun ıcın tercıh ettım doktorumu.bakalım ıns sezeryan olurbenım sımdı cıkmam lazım haber vermek ıcın geldım bugun belkı ugrayamam daha cok optum sızıı
Günaydın annelerriiinn en güler yüzlü vee şirinlerii
Bu sefer hakikaten cok konuşmuşunuz alabildiğimi aldım daha geriye gidemedimm
Dün gece hem temizlik hem yemek yaptımm
Bugün misafirim gelecek misafirde değil anacığııımm ve teyzoşlarım gelecekk pijama party time
Ama dün cok ayakta durdum sanırımsam
Gece boyunca fener alayı filaması gibi bacaklarıma kramplar girdi :44:
Bi saat sağ bacağım 1 saat sonra sol bacağım havaya dikildi vallaa
Kocam saolsunn bayraklarıı yarıya indirdii dee uykuya dalabildim
Bikaç bişey daha buldum ilerleyen zamanda paylaşacağım sizle takiptee kalın anacımm
Yarın büyük gün buarada şafak dememe gerek var mıı
Pekbiciicii teyzesii onun fotosunu gördü pek cok inceledidee
Karar veremedii
Duruş ofsayt annesii, pipiş gibide duruyor kukuş gibidee
Ama ben tekli ve biraz açısal bakınca erkek diyorum
Rabbim gönlüne göre versin meleğinii
Bizde var canımm
Ama şimdi aklıma bişey daha takıldıı bir hastalık varsa tükürükle geçer dimi
Ayy yok ben tükürürümm bebeemin ağzına burnuna totosunaa
Benden ala benzicek adam mı bulacak
Bilmiyorum aranızda benim gibi hamilelik alerjisine yakalanan var mı?her yerim kaşınıyor,kaşıya kaşıya yara yaptım geceleri uykudan uyandırıyor kaşıntılar ;((( doktor hassas bünyelerde olabiliyor dedi,geçmezse ilaç kullanacağım.
bız geldık doktordan teyzeler
oglum kocamannn olmus yıne normalde 19+5 ız 21 haftalık gozukuyor ondeymısız ve 320 gr olmusuz.cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı parmaklarını emıyordu donuyordu.24.haftada seker yuklemesı ve detaylı ultrason ıstedı..kan ılacı ve vıtamıne devam reflu ıcınde gavıscon hap verdı her gece ıcıcem onuda...dogumu sordum daha erken 32.haftada konusalım ama normal dogum gozukuyor suanda bı sıkıntı yok dedi.peki normal dogum olursa sız yanımda olucakmısınız dedım.tabıkıde dedi.saat hıc farketmez ben takıp ettıgım hastalarımı yarıy olda bırakmam dedi.zaten bunun ıcın tercıh ettım doktorumu.bakalım ıns sezeryan olurbenım sımdı cıkmam lazım haber vermek ıcın geldım bugun belkı ugrayamam daha cok optum sızıı
Günaydın annelerriiinn en güler yüzlü vee şirinlerii
Bizde var canımm
Ama şimdi aklıma bişey daha takıldıı bir hastalık varsa tükürükle geçer dimi
Ayy yok ben tükürürümm bebeemin ağzına burnuna totosunaa
Benden ala benzicek adam mı bulacak
sagol cani isi ariyoru Peygmber efendimizin (SAV)ismi olsun istiyorum onerilerinizi bekliyorum.
yurt disinda yasiyoru dr dedim balik yemiyorum ilac veremezmisiniz yok dedi oyle bir ilac yok ben burda okudugum seylerden dolayi versin dedim:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..:
türkiye de hamileler için özel balık yağı üretilmiyormuş... türkiyede üretilen balığın karaciğerinden olduğu için zararlıymış
Gunaydın canım benımde agrılarım artmaya basladıkramplardan zor uuyudum bızde de tukurme olayı varr ve ben tukurecem ıllakı densız bır akraba yapacak hıc degılse ben yapayım bırde su var bırını yaparken gorursem cok buyuk olay cıkarırırımmmmm
herkese selamlar ve hayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu güzel bi gün olsun inşallh
canım maşallah tosuncuğa kocaman olmuşsunuzdaha güzel günlerinide görün inşallah
Hazret-i Âişe (ra) der ki:Yeni doğan çocuklar Resulullah'a (asm) getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı.
Yine Peygamberimiz (asm) Enes'in annesinden çocuk doğduğunda ağzına süt koymadan kendisine haber vermesini istemiştir. Enes doğar doğmaz Efendimiz'in (asm) yanına
getirilmiş, Peygamberimiz de (asm) bebeğin ağzının içini iyi cins bir hurma ile ovarak tahnik yapmıştır''''''''''''''''''''''''''''
umarım aydılatabilmişimdir:44: bunun iyi bir kimsenin yapması gerekir allah muhafaza çocuk onun huyunu alır falan
Gecmıs olsun canım bende hamıle kaldıgımdan Bedri leke görüyordum 20'gun önce kanama oldu doktorakostur aynen senın gıbı es aşağıda dınlencen ıgne ılac vs neyse hala rısk var bakalım hayırlısı Rabbım sag sağlım kucağımıza almayı nasıp etsın
oglum kocamannn olmus yıne normalde 19+5 ız 21 haftalık gozukuyor ondeymısız ve 320 gr olmusuz.cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı parmaklarını emıyordu donuyordu.24.haftada seker yuklemesı ve detaylı ultrason ıstedı..kan ılacı ve vıtamıne devam reflu ıcınde gavıscon hap verdı her gece ıcıcem onuda...dogumu sordum daha erken 32.haftada konusalım ama normal dogum gozukuyor suanda bı sıkıntı yok dedi.peki normal dogum olursa sız yanımda olucakmısınız dedım.tabıkıde dedi.saat hıc farketmez ben takıp ettıgım hastalarımı yarıy olda bırakmam dedi.zaten bunun ıcın tercıh ettım doktorumu.bakalım ıns sezeryan olurbenım sımdı cıkmam lazım haber vermek ıcın geldım bugun belkı ugrayamam daha cok optum sgozun aydıızıı
Tamam ben hurma yer tükürürüm
Kız ben kötü huylumuyum :44:
Anası olarak tükürmek en doğal hakkım
sagol cani isi ariyoru Peygmber efendimizin (SAV)ismi olsun istiyorum onerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?