2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende berayı beğendim en çok eşler yeni isimlere pek açık değiller genelde sorun çıkarıyorlar o yüzden

Bızde de bebegın 40cıktıgı gun kıme gutrup kucagına verırsen ona bezer derler yengem 2ocugunada anneme getırdı cıccı cıddı cok bezıyorlar anneme

Kıskanıyo walla

o zaman bende anneme vereyim Inşallah o curcunalı günlerde unutmam bunları
bir yere not almam lazım

bende berayı beğendim en çok eşler yeni isimlere pek açık değiller genelde sorun çıkarıyorlar o yüzden

mücahid aslında bu ısmı cok ıstıyorum esım ıstemedı
ama nedense oglumu hep boyle sevıyorum karnımda :)
yenıden zıyade esımın huyu ah ah kolay kolay begenmez dusun benı begendıgını duyunca abılerı yuzuk alıp geldı
batmandan tabı ben hayır dıyınce gıttıler esım 34 yasındaydı evlendıgımzde hıc bır kızı ıstememıs aılesı korkuyordu bu yonunden :)
kızı olursa ıc guvey alcakmıs oyle herkesın oglu olmazmıs burda bır arkadasın oglunu cok ama coksevıyorum
kızım olursa damadım olsun ısıtoyrum ay nasıl kızdı daha 6 7 aylık bebek yaaa olmaz herkese kızını vermezmıs
buyutcem bakcam gelcek alcak bırı yok oyle yaa benı aılem verırken ıyıydı dıyınce bosluklarına geldı kaptım dıyor :)
bakalım bız doguma gıderken bıle hala ısım arastırırız
o
Burak Hz. Muhammed'in Miraç'taki bineği
Huzeyfe : Küçük testici, çömlekçi çırağı
bu ısımelrı begendı ama anlamları duyunca vazgecıcek :)

yavrum dogdugunda inşallah acve hurması verıcem
ezanla beraber ismini eşim okusun ıstıyorum ama bılıyorum kı babası burda olursa ona okutur
ahlakı ıyı bırı babasının bır cok yonunu yavrumda gormek ısterım ama esım okusa cok mutlu olurum
40 gun okuncak sureler dualar var
yengem dogum yapınca sımdıden soz aldı hergun gıdıp okucam caktırmadanda annelık hevesımı alcam yegenımdem
ah bı dogsa :) bırde 3 gun ıcerısınde bebegın yanında hatım ındırmek cok ıyı ablam yapıcak yada hafız arkadaslarını ayarlamaya calısıcaz
bu yuzdende ayrıyyeten mevlut verdırmıcem ama sunnet aılesının yapından yapınca ıstanbula dondugumde onun ıcn aıle ıcı bı toplantı belkı yaparım
o gunlerı bı goreyımde ah ah :)

biz de kız olursa
Yaren
erkek olursa
Aslan Birkan
düşünüyoruz teyzoşlar nasıl sizce?

2 mizin düşüncesi bunlar yani kesin değişmeyecek inşallah:) yan seslere(aileden gelen) kulak asmayacağız:)

isin zor valla iki isim koysaniz biri senin istedigin digeri esinin istedigi olsa kabul etmez mi yine de.Burcu ne esinin hicbir seyi begenmiyor:)) 34 yasina kadar seni beklemis demekki:)) o zaman siz doguma ancak karar verirsiniz ne istedigini de bilsen sorun olmayacak da.

biraz once sdrkyn yazmisti ya senin esinde aynisindan.Simdiden basliyorlar kiskancliga.bu cocuklarin babalarindan cekecegi var:)ben diyorum esime kiz olursa sana duskun olacak erkek olursa bana sadece guluyor bizim tartistigimiz konu sik ultrasona girmek neyse bende alistim zaten vakit geciyor

simdi aklima geldi sahabe isimlerine ne diyor esin musab zeyd gibi isimlere

biz de kız olursa
Yaren
erkek olursa
Aslan Birkan

2 mizin düşüncesi bunlar yani kesin değişmeyecek inşallah:) yan seslere(aileden gelen) kulak asmayacağız:)

guzel bence birkanin anlami ne?kizim olursa bende karar vermedim

Ben babama versem kayınpeder bozulur
Kayınpedere versem babam bozulur
En iyisi imam gelsin okusun kulağına hem daha ehli biri olunca içimde rahat olur
Kayınpederim azeri olduğu için tam telaffuzu yokk
Cocuğu yanlış isimle çağırmayalım bidee
Kaynanam hem kendi istediği ismi koydurur

canım bende sinir olurum öyle insanlara..bendede hareket fln yok göbüşümde aynı duruyo..bende iple çekiyorum kntrole gitmeyii ama içimizi ferah tutalım...

Bende kendi kendime telkin veriyorum ama böyle zamanlardaa nabız atışlarımı duyuyorum resmen
Usgye bakamıyorum hemen doktorr teyzee hmm burdaymış kıpır kıpır baksana annesi diyince başımı döndürüyorum :26::26:
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın Yarabbim

Pişman olma kuzum benimm
Ben sağa sola haber ettim
Eşim pendikte adanalı diye bir manav varmış orda buldurttuu
Bende Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler internette buldum
Ama 150 gr 20 tlmiymişş peeff

Bera ismine bayıldımm
Değişikmişşş
Ama benim büyük oğlan bunada kulp takarr

yok ısım konusunda emınım bırıbırımızı kırmayız oda bende ıkımızın ortak secıcegı ısım olsun ıstıyoruz
aslan burcu ah ah :)
benımkı duygularını ıcten yasar kıskanırsa bıle bellı etmez garıbım :)
zeyd guzel ısım ya sahabe ısımlerıne baktım az once aslında caferı tayyar hep kulaklarımda cınlıyor
esım arap kokenlı oldugu ıcın ısımde arap olsun cok ıstıyorum esasında bıde anlamı cok guzel olsunkı
yavrum benden ısım hakkını ıstemesın ısmı gıbı olsun
ablamla bı gun oturup ısımlerı hatım edıcez bı asırı yogun 15 tatılı beklıyorum artık :)

biz de kız olursa
Yaren
erkek olursa
Aslan Birkan

yaren ısmı guzelde anlamları ne canım birkanıda begendım ıkısıde guzel ısımler soylenınce kulaga cok hos gelıyor

benim kp vefat etti

eşimde kabul etti bakalım

kaygana ne diycek bu duruma

yaren ismi dost arkadaş demek, birkan ise aynı soydan demek canım. Bizim de ikisi de içimize siniyor. benim çok fazla arkadaşım yoktu çocukken falan, kardeş olarak ta 10 yaş büyük bir abi:) kızım olursa isminden kazansın istiyorum:)

Selam kızlar. Maşallah yine epey kaynatılmış. Bugün benim boş günüm ama Cuma duamız biraz uzun sürdü, ancak gelebildim. Hava çok güzel bugün, yani yağmurlu ben çok severim böyle havaları. O yüzden biraz da dışarı çıkıp yürüyüş yapayım diyorum. Hepinizi öpüyorum.

biz daha lisedeyken,eşimle ilk çıktığımız zamanlardan beri kızımız olursa eylül,oğlumuz olursa umut koyarız adını demiştik.. (evet lise çağı evliliği ve çocuğu düşünmek için erken,kabul) :)neyse ilk çocuğumuz erkekti,umut dan vazgeçti kendisi...şimdi de eylülü istemyor..ama ben çokkkkkk istiyorum ya..hatta kızımı eyülüm diye seviyorum..şuan kendisi de bir isim arayışında..umarım bulamaz ve eyül der o da..

ne güzel lise aşkınla evlenmişsin bencede bulamaz kız ismi bulmak çok zor gerçekten

pekBicici teyzesi bi bebişimize tahminde bulunmadın ama bi bakıversen bizede olmazmııııı????Eki Görüntüle 570588
bebişin erkek bence :)

Bende seninle aynıyım.Dolu dolu 4 ayın bitti ve artık 5.ayına girdin.Bu şekilde söyleyebilirsin.
evet aralık ayı bitince 5 aylık derim artık çok söylemek istiyorum ama günler geçmiyor:)

bende de iştah var canım ya ama ekmeği senin kadar yemiyorum geceleri rüyamda hep yemek görüyorum akşam yemeklerinde çok acıkıyorum birde kahvaltyı öğlen yapıyorum öğle yemeği kaynıyo herhalde ondan

ben internetten alıyorum lieracı 3 kutu indirmli tavsiye ederim 6. haftadan beri kullanıyorum

10 kiloyu farketmemen imkansız ama canım dışarıdan belli olmuyormu? hamilelikte diyet yapılmaz ama yağlı,tatlı pirinçli hamur işli gıdaları azalt hafta bir yada iki kere falan tatlı ye oda sütlü yada aşure gbi daha yararlı sütün yoğurdun ve peynirin en az yağlısını iç, ye bende yağsız kullanıyorum çok zayıf olduğum halde. abur cuburdan uzak durmak gerekiyor doktorun söyleyeceği şeyler genelde bunlar olacaktır birde bol bol su tabi

bana şekerle alakalı geliyor. ayrıca ben yapı itibaariyle hep kilo alan ve diyet yapan biriydim 66 ile hamile kaldım bugun tartıldım 76vucut bu kadar da su tutmaz herhal zaten dogru duzgun su da içemiyorum

canım vucut çok su içilmediği için su toplarmış zaten bol bol su iç sen birde yürüyüş yap bol bol ödemse atarsın onları

ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...

ben yeni yeni hissediyorum sanki 16 çok erken takma kafana benim 18 btti

hayırlı cumalar kızlar,bizde isim konusunda tereddüt yaşayanlardanız aklımızda şu 3 isim var
Ömer Asaf
Ömer Taha
Ömer Mete sizinde fikrinizi alayımmmmm
bu arada eşim meteyi hiiiççç ama hiiç istemiyo benim hoşuma gidiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…