- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.101
Bera : Fazilet, meziyet sahibi. Olgunluk, iyilik, güzellik
Ecmel : En güzel, en yakışıklı.
Mert : Sözünün eri, yiğit, bahadır.
Emin 1.Korkusuz kimse, 2.İnanan, güvenen yada emir ismi bu iki isim secicegım ısmın yanına olabılır
esıme bunları sunucam daha arastırma basındayım bakalım
kızım olursa serra dusundugum ıcın bera cok begengım ama esım emınım begenmıcek hıc bırını :)
Bızde de bebegın 40cıktıgı gun kıme gutrup kucagına verırsen ona bezer derler yengem 2ocugunada anneme getırdı cıccı cıddı cok bezıyorlar anneme
Kıskanıyo walla
bende berayı beğendim en çok eşler yeni isimlere pek açık değiller genelde sorun çıkarıyorlar o yüzden
bende berayı beğendim en çok eşler yeni isimlere pek açık değiller genelde sorun çıkarıyorlar o yüzden
mücahid aslında bu ısmı cok ıstıyorum esım ıstemedı
ama nedense oglumu hep boyle sevıyorum karnımda :)
yenıden zıyade esımın huyu ah ah kolay kolay begenmez dusun benı begendıgını duyunca abılerı yuzuk alıp geldı
batmandan tabı ben hayır dıyınce gıttıler esım 34 yasındaydı evlendıgımzde hıc bır kızı ıstememıs aılesı korkuyordu bu yonunden :)
kızı olursa ıc guvey alcakmıs oyle herkesın oglu olmazmıs burda bır arkadasın oglunu cok ama coksevıyorum
kızım olursa damadım olsun ısıtoyrum ay nasıl kızdı daha 6 7 aylık bebek yaaa olmaz herkese kızını vermezmıs
buyutcem bakcam gelcek alcak bırı yok oyle yaa benı aılem verırken ıyıydı dıyınce bosluklarına geldı kaptım dıyor :)
bakalım bız doguma gıderken bıle hala ısım arastırırız
o
Burak Hz. Muhammed'in Miraç'taki bineği
Huzeyfe : Küçük testici, çömlekçi çırağı
bu ısımelrı begendı ama anlamları duyunca vazgecıcek :)
biz de kız olursa
Yaren
erkek olursa
Aslan Birkan
düşünüyoruz teyzoşlar nasıl sizce?
2 mizin düşüncesi bunlar yani kesin değişmeyecek inşallah:) yan seslere(aileden gelen) kulak asmayacağız:)
o tükürükten bişey olcağını sanmıyorum tükürük niyete göre şekillenirbunu ben uydurdum )
çok saçma yüzüne üfüreceklerine felak ,nas, ayetel kürsi okusunlarbebişi allahın izni ile melekler koruyo zaten imamda odada bulunsa iyi olur galiba kaynana ellemeye kalktığında anne dur imam okudu üfledi sana gerek yok deriz
bizdede isim veren kişinin önemli olduğu söylenirbende babama verdireyim ismini babamdan iyi insanmı var onlara benzeyeceğine bize benzesin
canım bende sinir olurum öyle insanlara..bendede hareket fln yok göbüşümde aynı duruyo..bende iple çekiyorum kntrole gitmeyii ama içimizi ferah tutalım...
Yaaa deme oyle pısman oldum yazdıgıma 2gundur canım ıstıyo yok bır yerde de ulamadıkaarada dıyorum bız nıye cocuk yaptıkkı hazır elımın altında sen varsın dıye de kızıyo hemen. Ben ne dıyorum cıcı ona onemlı olan tarla gubrenın onemlı degıl dye de ıyıce dellenıyo cocuk bunlar anacıgımmmm
Bera : Fazilet, meziyet sahibi. Olgunluk, iyilik, güzellik
Ecmel : En güzel, en yakışıklı.
Mert : Sözünün eri, yiğit, bahadır.
Emin 1.Korkusuz kimse, 2.İnanan, güvenen yada emir ismi bu iki isim secicegım ısmın yanına olabılır
esıme bunları sunucam daha arastırma basındayım bakalım
kızım olursa serra dusundugum ıcın bera cok begengım ama esım emınım begenmıcek hıc bırını :)
isin zor valla iki isim koysaniz biri senin istedigin digeri esinin istedigi olsa kabul etmez mi yine de.Burcu ne esinin hicbir seyi begenmiyor:)) 34 yasina kadar seni beklemis demekki:)) o zaman siz doguma ancak karar verirsiniz ne istedigini de bilsen sorun olmayacak da.
biraz once sdrkyn yazmisti ya senin esinde aynisindan.Simdiden basliyorlar kiskancliga.bu cocuklarin babalarindan cekecegi var:)ben diyorum esime kiz olursa sana duskun olacak erkek olursa bana sadece guluyor bizim tartistigimiz konu sik ultrasona girmek neyse bende alistim zaten vakit geciyor
simdi aklima geldi sahabe isimlerine ne diyor esin musab zeyd gibi isimlere
biz de kız olursa
Yaren
erkek olursa
Aslan Birkan
düşünüyoruz teyzoşlar nasıl sizce?
2 mizin düşüncesi bunlar yani kesin değişmeyecek inşallah:) yan seslere(aileden gelen) kulak asmayacağız:)
guzel bence birkanin anlami ne?kizim olursa bende karar vermedim
Ben babama versem kayınpeder bozulur
Kayınpedere versem babam bozulur
En iyisi imam gelsin okusun kulağına hem daha ehli biri olunca içimde rahat olur
Kayınpederim azeri olduğu için tam telaffuzu yokk
Cocuğu yanlış isimle çağırmayalım bidee
Kaynanam hem kendi istediği ismi koydurur
yok ısım konusunda emınım bırıbırımızı kırmayız oda bende ıkımızın ortak secıcegı ısım olsun ıstıyoruz
aslan burcu ah ah :)
benımkı duygularını ıcten yasar kıskanırsa bıle bellı etmez garıbım :)
zeyd guzel ısım ya sahabe ısımlerıne baktım az once aslında caferı tayyar hep kulaklarımda cınlıyor
esım arap kokenlı oldugu ıcın ısımde arap olsun cok ıstıyorum esasında bıde anlamı cok guzel olsunkı
yavrum benden ısım hakkını ıstemesın ısmı gıbı olsun
ablamla bı gun oturup ısımlerı hatım edıcez bı asırı yogun 15 tatılı beklıyorum artık :)
yaren ısmı guzelde anlamları ne canım birkanıda begendım ıkısıde guzel ısımler soylenınce kulaga cok hos gelıyor
biz daha lisedeyken,eşimle ilk çıktığımız zamanlardan beri kızımız olursa eylül,oğlumuz olursa umut koyarız adını demiştik.. (evet lise çağı evliliği ve çocuğu düşünmek için erken,kabul) :)neyse ilk çocuğumuz erkekti,umut dan vazgeçti kendisi...şimdi de eylülü istemyor..ama ben çokkkkkk istiyorum ya..hatta kızımı eyülüm diye seviyorum..şuan kendisi de bir isim arayışında..umarım bulamaz ve eyül der o da..
bebişin erkek bence :)pekBicici teyzesi bi bebişimize tahminde bulunmadın ama bi bakıversen bizede olmazmııııı????Eki Görüntüle 570588
evet aralık ayı bitince 5 aylık derim artık çok söylemek istiyorum ama günler geçmiyor:)Bende seninle aynıyım.Dolu dolu 4 ayın bitti ve artık 5.ayına girdin.Bu şekilde söyleyebilirsin.
günaydın canlar.....
benim de aynı oldu bugün...tekme ve mide gurultusu eşliğinde kahvaltı hazırlamaya zorlandım...
çok madurum çookk...
aslında ben o kadar iştahlı değilim de benim danacık nerdeyse 1 tam ekmeği bitirecekti:26::26::26::26:
günaydın fıstıklar...hayırlı cumalar..rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı, sağlıklı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..amin..(kızlar herkes içinden amin desin her cuma böyle içten güzel dualar edelim canlarım)
bugün geçmiş mesajlara baktım 11 kasımda lierac almışım bugün bitmiş gibiydi dibinde kalmış..1 ay bile dayanmadı halbuki kakao yağıyla dönüşümlü kullandım az sürdüm..
idrar tahlillerimi de aldım kızlar 7-8 lökosit, bol amorf ürat 3-4 epitel nadir eritrosit yazıyordu..bişey anlamadım doktoruma mail atıcam sonuçlarımı..kan tahlilimde de kreatinin ve magnezyum düşük çıkmış..benim çok karnım ağrıyor kramplar giriyor belki de onlar magnezyum eksikliğindendir...sizlerde gelişmeler nasıl kızlar tahlillerinizi yaptırıyormusunuz normal mi? bi de süt süt dedik rüyamda sütüm geliyodu bol bol heheheinsan hamileyken garip garip rüyalar görüyor
kızlarr bugun tartıda şoklar yaşadım.tam 10 kilo almışım yaaöyle mutsuz oldum ki coook iştahlıyım evet, ama abur cubur yememeye dikkat ediyorum yıne de. 2 gundur hazır kek istiyor canım şu popkeklerden. sütle kek yedim geceleri ve uyku icin yataga gittigimde kasındım durdum. sanırım benim şekerim yukseliyor ve kaşıntı yapıyor o sebeple dikkat etmem şart ama içimdeki goril hiç doymuyor hep karnı aç aklı hep yemekte napcam ben hayat boyu rejım yaptım bari hamileyken rejim yapmasaydım ama bu gidişle bana diyet uygulucaklar
bana şekerle alakalı geliyor. ayrıca ben yapı itibaariyle hep kilo alan ve diyet yapan biriydim 66 ile hamile kaldım bugun tartıldım 76vucut bu kadar da su tutmaz herhal zaten dogru duzgun su da içemiyorum
ya ben ne zaman hissedeceğim yavrumu.inşallah hissederim ben de bir sorun mu var diye düşünmeye başlayacam yoksa...
hayırlı cumalar kızlar,bizde isim konusunda tereddüt yaşayanlardanız aklımızda şu 3 isim var
Ömer Asaf
Ömer Taha
Ömer Mete sizinde fikrinizi alayımmmmm
bu arada eşim meteyi hiiiççç ama hiiç istemiyobenim hoşuma gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?