- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.141
kizlar gecen konusulmustu ya karnim soguk falan diye benim de soguk olan yer degisiyor sanki bebegin oldugu yer mi soguk acaba
yok değişmez heralde dr % 75 kız dedideğişirse profluğuna yazıklar olsun
belki seninkide atıyodur çalıştığın için fark edememişsindirben uzanırken farkettim ilk defa
Tukurme olayı bebegın 40ı cıkmadan agzına kım tukururse ona benzermısama ıgrenc bı adet ben cocuguma yaptırmam ıllakı yapılacaksa da ben yaparım
Bence de fazlasıyla ıgrenc ama densız bır akraba yapmaya kalkarsa cok fena paralarımbu konudan bahsedildikçe midem kalkıyo. ne biçim bişey bu böyle ıykkkk iğrenççç ben yaptırmam gebertirim yapmaya kalkanı da
Benım kucuk buzagım anasını besılı ınek sandıgı ıcın sureklı sut ıcırtıyo bana 1lıtre ıctım bugun yedıgım peynırde cabasıkızlar günde ne kadar kalsiyum alıyorsunuz ben büyük bir dilim peynir ve büyük bardak süt içiyorum yeterlimi acaba şimdilik
ayy çok kötüymüşbiri tükürmeye kalkarsa annemle ben çoktan tükürdük diyelimde çocuğa boşuna enfeksiyon geçmesin bari..ne biçim adetmiş, bu tarz hurafelere sinir oluyorm
bir kase yogurt sut sutu arada ihmal rdiyorum beyaz peyniri yiyemiyorum su sira kasarda kalsiyum cok oldugu icin esime aldirdim onu yiyoruz eski kasar iyi oluyor bide marulda da var kalsiyum maranki hep soyler salatayi de hep yaparim
Benım kucuk buzagım anasını besılı ınek sandıgı ıcın sureklı sut ıcırtıyo bana 1lıtre ıctım bugun yedıgım peynırde cabasıdoktora gıdınce soracam zararı olur mu ?
QUOTE]
:)yarım kilo süt günlük kalsiyum ihtiyacını karşılıyormuş diye okumuştum canım senin kemikler çok sağlam olur bu gidişle :) sütü yağlımı içiyorsun ben yağsız içiyorum
Esımle denedık bız onu gercekten bebegı hıssettıgım yerler soguk gobek delıgımın oldugu alan ve bıraz sol kısmım serın oluyor
Mrhaba kızlar bende kaşar yiyordum ama eşim kaşar belki zararlı olabilir diye aklımı karıştırdı..süt zaten içemiyorumen iyisi yeşil yapraklı sebzeler sanırım..
Birde bebek ilk kıpırdadıktan sonra hergün hissettinizmi..ben hissedemeyince çok korkuyorum..2 gün kıpırdamadı çok telaşlandım..bugün şükür az az kıpırtılar var
bende marankinin yalancisiyim.menopoza girenlere sut icmeyin marul yiyin diyordusalatayı bende yapıyorum her akşam ondada varsa iyi
canım bizde 13+1 de öğrendik bizimkininde bacakları kapalıydı ama dr nub a göre söylediumarım değişmez çünkü çok alıştık biz kızımıza
kızlar siz bu tükürük olayını yanlış anlamışsınız
hem bu hurafe değil peygamber efendimizin bi sünneti
ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu sıkıyormuş
yeni doğan bebeğe
tabi kimse peygamber efendimizin ahlakında olamayacağına göre etrafınızdakiler kendilerini bişey sanmasınlar
sizde kendi ağzınızda yumuşattığınız hurmayı bebişin ağzına sürün olsun bitsin
ay o mini mini ayaklarıyla tekmede atrmış teyzesi yeşin o pembiş topuklarınıKızlar nasilsiniz? Yorgunum bacak kaslarim ağrıyor, farkettim de sırt üstü yatınca bebeğim çok fena tekmeliyor, yana yatınca kesiliyor
sen nasıl oldun canımUff kıslar bugün çook daraldım
bi muhabbet açın bari sizde tek tük canlanamadım daha ben akşam oldu
Yok canım hergun kıpırdamıyo kendı keyfıne gore bugunde cok hafıf hıssettım yorgun dustu sıpam kesın ıctıgı sutlerı depoluyorMrhaba kızlar bende kaşar yiyordum ama eşim kaşar belki zararlı olabilir diye aklımı karıştırdı..süt zaten içemiyorumen iyisi yeşil yapraklı sebzeler sanırım..
Birde bebek ilk kıpırdadıktan sonra hergün hissettinizmi..ben hissedemeyince çok korkuyorum..2 gün kıpırdamadı çok telaşlandım..bugün şükür az az kıpırtılar var
salatayı bende yapıyorum her akşam ondada varsa iyi o zaman
Benım kucuk buzagım anasını besılı ınek sandıgı ıcın sureklı sut ıcırtıyo bana 1lıtre ıctım bugun yedıgım peynırde cabasıdoktora gıdınce soracam zararı olur mu ?
QUOTE]
:)yarım kilo süt günlük kalsiyum ihtiyacını karşılıyormuş diye okumuştum canım senin kemikler çok sağlam olur bu gidişle :) sütü yağlımı içiyorsun ben yağsız içiyorum
Ictıgım sut cok fazla bılıyorum bırgun oluo canım sadece peynır ıstıyo bırgun oluyo ıctıkce ıcesım gelıyo bende anlamadım bebegın neye ıhtıyacı varsa onu ıstermıs bu aralar kalsıyum derdındebuzagım bugun mınık mınık tekmelıyooo
tecrubelerine dayanarak soylemis yani.degismez insallah ciciler aldiniz mi
canim o sunneti bizde yaptik kardesimin dogumunda ama bu arkadaslarinki farkli birsey hicbiri hurmadan bahsetmedi.onu da esim yada ben yapariz insallah
ay o mini mini ayaklarıyla tekmede atrmış teyzesi yeşin o pembiş topuklarınıyeri daralıyodur belki yana yatınca daha mutlu oluyolarmış ayakta kaldığın için bacakalrın ağrıyor olabilir
Sen nasıl oldun canımbende çıkıcam birazdan yemek hazırlamadım napcağımıda bilmiyorum ev usulü pizzamı yapsam ayranla yerik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?