2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yok değişmez heralde dr % 75 kız dedi değişirse profluğuna yazıklar olsun

belki seninkide atıyodur çalıştığın için fark edememişsindir ben uzanırken farkettim ilk defa

insallah degismez.degisirse de %100dememis ki sonucta:))hayirlisi.ben zaten kesin cinsiyetini ogreneyim diye dua ediyorum.bekledigime degsin:))13 de ogrenemedik.bacaklari kapali olunca 18-19 a insallah.
ben 2,5 gun calisiyorum canim iki gundur evdeyim aksamlari ozellikle donuyorum yok duyamiyorum elimi koyuyurum elimin uc yerine ayni anda damar atiyor :))komedi.uzanirken tekrar tekrar bakayim olmazsa

Tukurme olayı bebegın 40ı cıkmadan agzına kım tukururse ona benzermıs ama ıgrenc bı adet ben cocuguma yaptırmam ıllakı yapılacaksa da ben yaparım

bence de ya o ne oyle cok lazimsa anne baba tukurur.bİzde yok hic duymadim esimin tarafinda da pek sanmiyorum zaten onlar gelemez doguma sonra biz gideriz bizimkiler de yapmaz

bu konudan bahsedildikçe midem kalkıyo. ne biçim bişey bu böyle ıykkkk iğrenççç ben yaptırmam gebertirim yapmaya kalkanı da
Bence de fazlasıyla ıgrenc ama densız bır akraba yapmaya kalkarsa cok fena paralarım
kızlar günde ne kadar kalsiyum alıyorsunuz ben büyük bir dilim peynir ve büyük bardak süt içiyorum yeterlimi acaba şimdilik
Benım kucuk buzagım anasını besılı ınek sandıgı ıcın sureklı sut ıcırtıyo bana 1lıtre ıctım bugun yedıgım peynırde cabası doktora gıdınce soracam zararı olur mu ?
ayy çok kötüymüş biri tükürmeye kalkarsa annemle ben çoktan tükürdük diyelimde çocuğa boşuna enfeksiyon geçmesin bari..ne biçim adetmiş, bu tarz hurafelere sinir oluyorm

Yapan yapıyo ama 40ı cıkınca kıme goturursen kımn kucagına verırsen ona benzermıs derler ben dırek kendı kucagıma verecem

Yahu ne saçma sapan şeyler bunlar böyle..İlk defa duyuyorum,bebek bana benzesin değil de benden enfeksiyon kapsın diyenler yapabilir :))

Mrhaba kızlar bende kaşar yiyordum ama eşim kaşar belki zararlı olabilir diye aklımı karıştırdı..süt zaten içemiyorumen iyisi yeşil yapraklı sebzeler sanırım..
Birde bebek ilk kıpırdadıktan sonra hergün hissettinizmi..ben hissedemeyince çok korkuyorum..2 gün kıpırdamadı çok telaşlandım..bugün şükür az az kıpırtılar var

bir kase yogurt sut sutu arada ihmal rdiyorum beyaz peyniri yiyemiyorum su sira kasarda kalsiyum cok oldugu icin esime aldirdim onu yiyoruz eski kasar iyi oluyor bide marulda da var kalsiyum maranki hep soyler salatayi de hep yaparim

salatayı bende yapıyorum her akşam ondada varsa iyi o zaman

canım bizde 13+1 de öğrendik bizimkininde bacakları kapalıydı ama dr nub a göre söyledi umarım değişmez çünkü çok alıştık biz kızımıza

kızlar siz bu tükürük olayını yanlış anlamışsınız

hem bu hurafe değil peygamber efendimizin bi sünneti

ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu sıkıyormuş
yeni doğan bebeğe

tabi kimse peygamber efendimizin ahlakında olamayacağına göre etrafınızdakiler kendilerini bişey sanmasınlar

sizde kendi ağzınızda yumuşattığınız hurmayı bebişin ağzına sürün olsun bitsin

Bence de çok saçma bir adet bebeğime ne tükürürüm ne de tükürtürüm. Kıyamam ben ona. Kucağıma gelince ilk iş bir çay kaşığı zemzem suyu içirmek ve ağzına hurma sürmek sonra bol bol emzirmek olacak. Ben oğluma böyle yaptım kızıma da böyle yapmayı düşünüyorum.

Kızlar nasilsiniz? Yorgunum bacak kaslarim ağrıyor, farkettim de sırt üstü yatınca bebeğim çok fena tekmeliyor, yana yatınca kesiliyor

Esımle denedık bız onu gercekten bebegı hıssettıgım yerler soguk gobek delıgımın oldugu alan ve bıraz sol kısmım serın oluyor

sevindim benim de gobek deligimin altinda saga dogru dun daha sagdaydi sogukluk bununla idare edecegiz simdilik:))

kasar zararli diye birsey duymadim tam tersine kasar ve lorda daha cok kalsiyum var.ben beyaz yiyemedigim icin kasar yiyorum.esin nasil zararli oldugunu dusundu ki.daha kucuk oldugu icin her gun hissedilmiyormus.burdaki erken hisseden arkadaslarin hep oyle

salatayı bende yapıyorum her akşam ondada varsa iyi
bende marankinin yalancisiyim.menopoza girenlere sut icmeyin marul yiyin diyordu

canım bizde 13+1 de öğrendik bizimkininde bacakları kapalıydı ama dr nub a göre söyledi umarım değişmez çünkü çok alıştık biz kızımıza

tecrubelerine dayanarak soylemis yani.degismez insallah ciciler aldiniz mi

canim o sunneti bizde yaptik kardesimin dogumunda ama bu arkadaslarinki farkli birsey hicbiri hurmadan bahsetmedi.onu da esim yada ben yapariz insallah

Kızlar nasilsiniz? Yorgunum bacak kaslarim ağrıyor, farkettim de sırt üstü yatınca bebeğim çok fena tekmeliyor, yana yatınca kesiliyor
ay o mini mini ayaklarıyla tekmede atrmış teyzesi yeşin o pembiş topuklarını yeri daralıyodur belki yana yatınca daha mutlu oluyolarmışayakta kaldığın için bacakalrın ağrıyor olabilir

Uff kıslar bugün çook daraldım
bi muhabbet açın bari sizde tek tük canlanamadım daha ben akşam oldu
sen nasıl oldun canım bende çıkıcam birazdan yemek hazırlamadım napcağımıda bilmiyorum ev usulü pizzamı yapsam ayranla yerik

Yok canım hergun kıpırdamıyo kendı keyfıne gore bugunde cok hafıf hıssettım yorgun dustu sıpam kesın ıctıgı sutlerı depoluyor

tecrubelerine dayanarak soylemis yani.degismez insallah ciciler aldiniz mi

canim o sunneti bizde yaptik kardesimin dogumunda ama bu arkadaslarinki farkli birsey hicbiri hurmadan bahsetmedi.onu da esim yada ben yapariz insallah

yok canım daha almadık bişiler bakalım bi kaç ay sonra alırız inşallah

demekki kızların etrafındaki kişiler yanlış anlamış olayı durup durduk yere bebşin ağzına tüükürülmesine tabisi bende karşıyımhele bu kaynanamsa

sağol cnm biraz daha iyiyim ama
bi gidiyo bi geliyo alıştık biz oluşumda gelince git git diyoz gidiyo hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…