2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende sabahlari yumurtami hasliyorum lor peynirimi yiyorum sonrada bir kase kendi yaptigim yogurdumu gun icindede ayran iciyorum bazende yatarken bir kase yogurt daha yiyorum ama sut hic icesim yok onuda icsemmi yoksa yediklerim yeterlii sizce

bende sabahlari yumurtami hasliyorum lor peynirimi yiyorum sonrada bir kase kendi yaptigim yogurdumu gun icindede ayran iciyorum bazende yatarken bir kase yogurt daha yiyorum ama sut hic icesim yok onuda icsemmi yoksa yediklerim yeterlii sizce

bende 15 haftadır kesintisiz hergün yımırta yiyorum kendi yımırtamı kendim üreticem herhalde bu gidişle

kızlar bende artık kaçayım mama hazırlamam lazım herkese iyi hafta sonları

yarın cicikuzum için girerim yine bakalım pipiş varmı

bende inanmıyorum aslında.12 yıldır işitme engelliler öğretmeniyim öyle çok muhammed adında öğrencim oldu ki,hiç böyle bi şey düşünmemiştim taa ki bir veliden öğrenci bilgilerini alırken ''engelin nedeni nedir?''dediğimde adını Muhammed koyduk ağır geldi taşıyamadı halbuki yanına başka ad koyup diğer adı kullanmıştık dedi.o an için güldüm geçtim sonra bunu çok düşündüm.kafamı kurcalamadı değil yani.:44:

daha alirsiniz kiz bebislere al al gozu doymaz insanin valla:))bence de onlar kendince yorumlamis kisa yol kullanmislar sunnet oldugunu da dusunmuyorlardir bence

ismin agir gelip tasiyamamaai diye birsey yokmus sadece insan ismine cekermis mesela sarp ismini tasiyan cocuklar cok hareketli zor cocuk oluyorlar

annişler ya ben çalışıyorum sabah 7,45 de evden cıkmam gerekiyor.yumurta yiyemiyorum hep :2: bebişime iyi bakamıyormuyum acep ki hissetmiyorum hareketlerini:2::2:
bu yumurtayı nasıl yapsam da yesem ya:2:
genelde peynır ekmek yapıyorum işe gelince yiyorum çünkü sabah kalktığım gibi demir hapımı alıyorum aç karna.

Kızlar ben isim konusunda anlamının güzel olmasının yeterli olacağını biliyorum yani bir ismin dinimize göre,illaki ne kuran da geçmesi nede önemli kişi ismi olması şart değil, bence de bazı isimler çocuklara ağır gelir hatta bir yerlerde yazı okumuştum kuranda geçen herşey konulmaz, anlamları ya kötü olabiliyor yada yok diye yazıyordu.

Yani anlamın güzel olması daha iyi bence ama tabiki herkesin kendi görüşü benim de hikayelerinden etkilendiğim çok önemli büyüklerimiz var ama yani öyle isimler koymayınca çocuk kötü huylu olur diye bir şey yok...

iyi akşamlar annecikler
dü akşam eşim işten geldi zile bastı ben de oyun oynamak için saklandım
salona geçti ben de peşinden koştum ceeeee dedim kendimi dizlerine kapanmış şekilde buldum (oda spreyi sıkmıştım ev güzel koksun diye) sprey yeri kayganlaştırmış
çok şükür birşey olmadı kontrollü iniş yapmışım

Yok yok sucluluk duyma canim, Ben evdeyim ve yumurtam etim sutum gayet iyi, AMA bebegi bende hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…