- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.161
sağol cnm biraz daha iyiyim ama
bi gidiyo bi geliyo alıştık biz oluşumda gelince git git diyoz gidiyo hastalık
bende sabahlari yumurtami hasliyorum lor peynirimi yiyorum sonrada bir kase kendi yaptigim yogurdumu gun icindede ayran iciyorum bazende yatarken bir kase yogurt daha yiyorum ama sut hic icesim yok onuda icsemmi yoksa yediklerim yeterlii sizce
anam yirim bu kızı
KIZ ANALARI BAKIN SİZ SU ZİLLİYE :)
OFF NE GÜZEL SÜSLE SÜSLE GEZDİR
ömer ismini ben de çok severim ama ömer, muhammed gibi adların çocuklara çok ağır geldiğini ve bu ismi taşımakta zorlandıklarını bu yüzden hayatta ne kadar çabalasalar da istedikleri başarıyı elde edemediklerini söylemişti birkaç kişi.o yüzden ben de 10 yıl kadar önce vazgeçtim bu isimden:) yanına koyduğun isimler de çok ağır..ama ben öyle şeylere inanmam, takılmam dersen isimler güzel..
KIZ ANALARI BAKIN SİZ SU ZİLLİYE :)
OFF NE GÜZEL SÜSLE SÜSLE GEZDİR
yok canım daha almadık bişiler bakalım bi kaç ay sonra alırız inşallah
demekki kızların etrafındaki kişiler yanlış anlamış olayıdurup durduk yere bebşin ağzına tüükürülmesine tabisi bende karşıyım hele bu kaynanamsa
bende inanmıyorum aslında.12 yıldır işitme engelliler öğretmeniyim öyle çok muhammed adında öğrencim oldu ki,hiç böyle bi şey düşünmemiştim taa ki bir veliden öğrenci bilgilerini alırken ''engelin nedeni nedir?''dediğimde adını Muhammed koyduk ağır geldi taşıyamadı halbuki yanına başka ad koyup diğer adı kullanmıştık dedi.o an için güldüm geçtim sonra bunu çok düşündüm.kafamı kurcalamadı değil yani.:44:
Yok canım hergun kıpırdamıyo kendı keyfıne gore bugunde cok hafıf hıssettım yorgun dustu sıpam kesın ıctıgı sutlerı depoluyor
ne güzel canım bende biraz hissediyorum artık :)salatayı bende yapıyorum her akşam ondada varsa iyi o zaman
Ictıgım sut cok fazla bılıyorum bırgun oluo canım sadece peynır ıstıyo bırgun oluyo ıctıkce ıcesım gelıyo bende anlamadım bebegın neye ıhtıyacı varsa onu ıstermıs bu aralar kalsıyum derdındebuzagım bugun mınık mınık tekmelıyooo
demir hapı tok karnına içiliyor ama yumurtayı da haşlayıp yanına alamazmısın acabaannişler ya ben çalışıyorum sabah 7,45 de evden cıkmam gerekiyor.yumurta yiyemiyorum hep :2: bebişime iyi bakamıyormuyum acep ki hissetmiyorum hareketlerini:2::2:
bu yumurtayı nasıl yapsam da yesem ya:2:
genelde peynır ekmek yapıyorum işe gelince yiyorum çünkü sabah kalktığım gibi demir hapımı alıyorum aç karna.
Yok canım hergun kıpırdamıyo kendı keyfıne gore bugunde cok hafıf hıssettım yorgun dustu sıpam kesın ıctıgı sutlerı depoluyor
ne güzel canım bende biraz hissediyorum artık :)
demir hapı tok karnına içiliyor ama yumurtayı da haşlayıp yanına alamazmısın acaba
Öylemi yapsam acaba kio zamanda işyeri kokmazmı acınca... demir hapı aç karna diye biliyorum canım elevit tok karna.hatta demir hapı alındıkdan sonra 1-2 saat birşey yeme dedi doktorum kaldıki ben demir hapını yıldardır kullanırım demir anemisi var bende de
annişler ya ben çalışıyorum sabah 7,45 de evden cıkmam gerekiyor.yumurta yiyemiyorum hep :2: bebişime iyi bakamıyormuyum acep ki hissetmiyorum hareketlerini:2::2:
bu yumurtayı nasıl yapsam da yesem ya:2:
genelde peynır ekmek yapıyorum işe gelince yiyorum çünkü sabah kalktığım gibi demir hapımı alıyorum aç karna.
Yok yok sucluluk duyma canim, Ben evdeyim ve yumurtam etim sutum gayet iyi, AMA bebegi bende hissetmiyorum.
kilo alımlarınız nasıl bayanlar. ben kendimi kötü hissetmeye başladım ya 4 buçuk kilo kadar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?