- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.181
ayyy cokkk guzel ıns rabbım 2.cıye kız nasıp eder
kilo alımlarınız nasıl bayanlar. ben kendimi kötü hissetmeye başladım ya 4 buçuk kilo kadar aldım
ayyy cokkk guzel ıns rabbım 2.cıye kız nasıp eder
annişler ya ben çalışıyorum sabah 7,45 de evden cıkmam gerekiyor.yumurta yiyemiyorum hep :2: bebişime iyi bakamıyormuyum acep ki hissetmiyorum hareketlerini:2::2:
bu yumurtayı nasıl yapsam da yesem ya:2:
genelde peynır ekmek yapıyorum işe gelince yiyorum çünkü sabah kalktığım gibi demir hapımı alıyorum aç karna.
öylemi diyosun herkes tekmelıyor oynuyor dıyınce dıyorum acaba benm bebısım gelısemıyormu
içime su serptin
iyi akşamlar annecikler
dü akşam eşim işten geldi zile bastı ben de oyun oynamak için saklandım
salona geçti ben de peşinden koştum ceeeee dedim kendimi dizlerine kapanmış şekilde buldum (oda spreyi sıkmıştım ev güzel koksun diye) sprey yeri kayganlaştırmış
çok şükür birşey olmadı kontrollü iniş yapmışım
kilo alımlarınız nasıl bayanlar. ben kendimi kötü hissetmeye başladım ya 4 buçuk kilo kadar aldım
18.haftadyız daha almadım canım,gobusım cıktı ama mınık
Canım ben 19. haftamdayım hala göz seyirmesi gibi bişey oldu diye ona seviniyorum üstelik dr gelişimi gayet güzel, merak etme dedi. merak etme.. Yumurta konusuna gelince akşamları salata yapıyorsan bir haşlanmış yumurtayı süs gibi üzerine doğrarsan salatayla güzel gidiyor. hem yumurtanı da yemiş olursun. her gün olmasa da haftada 2-3 kez yiyebilirsin.
Aman dikkat et canım, ucuz atlatmışsın..
ben 59 kiloyla hamile kaldım şimdi 61 kiloyum. hatta doktora gittiğimde 1,5 kilo almıştım 6. haftadan 17. haftaya olan sürede. az mı diye endişelenmiştim. bu kilo konusu her şekilde kafasını kurcalıyor insanın, az olsa bbeğim gelişmiyor mu çok olsa aman şekerim çıkmasın derdine düşüyoruz :))
Ben babama versem kayınpeder bozulur
Kayınpedere versem babam bozulur
En iyisi imam gelsin okusun kulağına hem daha ehli biri olunca içimde rahat olur
Kayınpederim azeri olduğu için tam telaffuzu yokk
Cocuğu yanlış isimle çağırmayalım bidee
Kaynanam hem kendi istediği ismi koydurur
Bende kendi kendime telkin veriyorum ama böyle zamanlardaa nabız atışlarımı duyuyorum resmen
Usgye bakamıyorum hemen doktorr teyzee hmm burdaymış kıpır kıpır baksana annesi diyince başımı döndürüyorum :26::26:
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın Yarabbim
Pişman olma kuzum benimm
Ben sağa sola haber ettim
Eşim pendikte adanalı diye bir manav varmış orda buldurttuu
Bende Aşeriyorum.net © Manavim.com - Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler internette buldum
Ama 150 gr 20 tlmiymişş peeff
Bera ismine bayıldımm
Değişikmişşş
Ama benim büyük oğlan bunada kulp takarr
Bera : Fazilet, meziyet sahibi. Olgunluk, iyilik, güzellik
Ecmel : En güzel, en yakışıklı.
Mert : Sözünün eri, yiğit, bahadır.
Emin 1.Korkusuz kimse, 2.İnanan, güvenen yada emir ismi bu iki isim secicegım ısmın yanına olabılır
esıme bunları sunucam daha arastırma basındayım bakalım
kızım olursa serra dusundugum ıcın bera cok begengım ama esım emınım begenmıcek hıc bırını :)
arkadaşlar merhaba..
ayrıntılı ultrason yaptıranınız var mı ya da onun için randevu alanınız? doktorum 22. haftada yapılack dedi bana.. ancak gittiğim hastanede henüz yok o cihaz. o yüzden başka bir hastanede yaptırcğm. istanbul avrp. yakasında tavsiyenz var mı?
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE TATLI BEBİŞLERİ.....
ben hala destekli kullanıyorum ama rahat edemiyorum.. penye hiç kullanmadım.. bakalım..
bu arada göbüşleriniz için yağ ya da krem kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz? ben kakao yağı almayı düşünüyorum bu haftasonu. artık başlayaym sürmeye 4 ayımız bitti..
canım nisa hast. aradım, sgk lı 142 tl imiş. 5 ocak a randevu aldım. çalışmaya başladığımdan beri devlet hastanesine hiç gitmedim, ssatlerinden ve randevularından dolayı. özel okulda çalışıyorum, bırak 1 günü 1 saat izin alsan dersine baska hocalar girecek. çok çok zaruri bir sey olmadıktan sonra izin almıyrm..genelde cumartesileri gidiyrm doktora ya da hafta içi okuldan sonra..
Canım kepekli ekmek bulgur meyve sebze tüketiyor musun yeteri kadar bir de su içmiyorum demişsin su içmeyince hemenkabız oluyoruz sürahiye su doldur önünde dursun gün boyu iç.Vücudun almaya müsait senin demekki.bundan sonra dikkat edersen doğumdan sonra hepsini verdirir sana bebişin,bide hareketli olursa iyice zayıflatır anneciğini
Bende hisssetmiyorum canım 20 ye 24 e kadar hissedilemiyormuş hem erkekler kızlardan daha kaslı olduğu için daha geç hissediliyormuş kızdır belki bizimkiler ultrasonda hareketliler ama biz hissedemiyoruz öyle düşün annelerine hissettiremiyorlar sadece bide benim karnım pek büyümedi daha iç karnım geniş galiba ondan hissedemiyorum Kötü düşünme
Maşallah o tosun paşalara tosun prenseslere,şimdi annelerine yediriyorlar ki doğumdan sonra hareketli olup annelerini zayıflatacaklar onlar
Canım bime gidince kakaolu sütlerden alıyorum ben onu içmek daha kolay oluyor.sen en iyisi küçük sütlerden al kalsiyumsuz bırakma yavrucağı
Hersey yolundadır canım sen ıcını ferah tut her bebegın gelısımı annenın hamılelıgı farklı kı benı bu hamılelgım annemın kucuk kardesımde yasadıgı hamılelıgın neredeyse aynısı annemde 12.haftada hıssetmeye bslamısannem yukarı bı cıksın sen o zaman gor dıyo
Hosgeldınızmasallah canım ogluna benımkı ne yapıyo acep cok merak edıomm
Gunaydın canım benımde agrılarım artmaya basladıkramplardan zor uuyudum bızde de tukurme olayı varr ve ben tukurecem ıllakı densız bır akraba yapacak hıc degılse ben yapayım bırde su var bırını yaparken gorursem cok buyuk olay cıkarırırımmmmm
Hele bi yeltensinleeerrr bendee onları tükürüğümle boğarım,
bide maşallah maşallahh diyerek tükürükk tükürük suratına üfürüyorlar yaa onda nasıl olacak :44::44:
Bide kızlar yaa sankii göbişimde hiç bişey yokmuş gibii
Offf doktor zamanı geldi yaa benimde kötü senaryo zamanım geldii
Sanki hamile gibi değilim (Allah korusun)
Bişey olsa belirti verirdi dimi :44:
benim yarın 18 haft bitiyo arkadaşlar soranlara kaç aylık demeliyim haftadan anlamıyorlar :)
Canım nisa da yaptırdım bende doktorum oraya yönlendirdi ultrason görüntülerini cd de veriyorlar sonrasında muhteşem bişey:) oğlumun gülerken videosu var:)
Kızlar ben BABE çatlak önleyici ve tedavi edici krem kullanıyorum çok memnunum şu ana kadar hiç çatlağım olmadı karnım baya büyüdü arkadaşım önermişti bana da o doğum yaptı sıfır çatlak:)*
Krem 100 tl ye aldım ama dermoeczanem de indirimliydi yanılmıyorsam internetten bakabilirsiniz siteye...
Krem bitmesin diye azar azar sürüyorum valla çok az kaldı ben 3. Ayımda başladım bide:)
hayırlı cumalar kızlar,bizde isim konusunda tereddüt yaşayanlardanız aklımızda şu 3 isim var
Ömer Asaf
Ömer Taha
Ömer Mete sizinde fikrinizi alayımmmmm
bu arada eşim meteyi hiiiççç ama hiiç istemiyobenim hoşuma gidiyoo
aslan burcu titiz olur herseyi begenmez esin de oyleymis temizlik yemege yardim eder mi benim 10 yasinda erkek kardesim aslan anneme yardim eder gecen makarna yapmis kendine:))
sahabe isimleri cok guzel gercekten ama onlarda da ismin anlamina bakmak lazinmis yine de.gerci siz ince eleyip sik dokuyorsunuz sorun olmaz:))sen simdi soyleyince benim ogrencilerin ismini dusundum ama ayni isimler var hep.bu arada arapca ogrendin mi cat pat esin ogretmeyi dusunuyor mu?
benim adimi da once zehra diye okumuslar kulagima sonra degistirmis baska isim okumuslar annemlere diyorum niye degistirdiniz ne guzel anlani var diye sonra ogrendim ki benim ismimin anlami da cok guzelmis.ismiyle yasasinlar insallah isimlerini cok sevsinler
ömer ismini ben de çok severim ama ömer, muhammed gibi adların çocuklara çok ağır geldiğini ve bu ismi taşımakta zorlandıklarını bu yüzden hayatta ne kadar çabalasalar da istedikleri başarıyı elde edemediklerini söylemişti birkaç kişi.o yüzden ben de 10 yıl kadar önce vazgeçtim bu isimden:) yanına koyduğun isimler de çok ağır..ama ben öyle şeylere inanmam, takılmam dersen isimler güzel..
Bu arada ben de geçemlerde bir rüya gördüm..erkek bir doktor ultrasonla bebeğime bakıyordu..Ceren hadi kızım göster anneye kendini diyordu..Bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ve Ceren ismi hiçaklımda olan bir isim değil..Eşime anlattım o da kız olursa Ceren koyalım o zaman dedi..Ama ben biraz zor karar veririm..antin kuntin isimleri beğeniyorum eşim de bırak o isimleri ayşe, zeynep,Ahmet,mehmet olcak diyor..Beni gıcık etmek için de oğlan olursa Mahmut olacak diyo
Bana kalsa kızımın adı Vera, oğlumunadı Çınar olur..
kızlar günde ne kadar kalsiyum alıyorsunuz ben büyük bir dilim peynir ve büyük bardak süt içiyorum yeterlimi acaba şimdilik
Mrhaba kızlar bende kaşar yiyordum ama eşim kaşar belki zararlı olabilir diye aklımı karıştırdı..süt zaten içemiyorumen iyisi yeşil yapraklı sebzeler sanırım..
Birde bebek ilk kıpırdadıktan sonra hergün hissettinizmi..ben hissedemeyince çok korkuyorum..2 gün kıpırdamadı çok telaşlandım..bugün şükür az az kıpırtılar var
ben hiç süt içemiyorum canım dahaçok peynir istiyor.. :)
kızlar siz bu tükürük olayını yanlış anlamışsınız
hem bu hurafe değil peygamber efendimizin bi sünneti
ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu sıkıyormuş
yeni doğan bebeğe
tabi kimse peygamber efendimizin ahlakında olamayacağına göre etrafınızdakiler kendilerini bişey sanmasınlar
sizde kendi ağzınızda yumuşattığınız hurmayı bebişin ağzına sürün olsun bitsin
Canim bende hissetmiyorum yalnizca daha dun gobegimde degildi yanlarda baya nabiz gibi pitirtilar oldu acaba bebek mi bende bilmiyorum, endiselenme elbet hareketlenecektir. Birde kiz bebekleri gec hareketlenir deniyor acaba kiz mi ki :) ?
bebişin erkek bence :)
evet aralık ayı bitince 5 aylık derim artık çok söylemek istiyorum ama günler geçmiyor:)
bende de iştah var canım ya ama ekmeği senin kadar yemiyorum geceleri rüyamda hep yemek görüyorum akşam yemeklerinde çok acıkıyorum birde kahvaltyı öğlen yapıyorum öğle yemeği kaynıyo herhalde ondan
ben internetten alıyorum lieracı 3 kutu indirmli tavsiye ederim 6. haftadan beri kullanıyorum
10 kiloyu farketmemen imkansız ama canım dışarıdan belli olmuyormu? hamilelikte diyet yapılmaz ama yağlı,tatlı pirinçli hamur işli gıdaları azalt hafta bir yada iki kere falan tatlı ye oda sütlü yada aşure gbi daha yararlı sütün yoğurdun ve peynirin en az yağlısını iç, ye bende yağsız kullanıyorum çok zayıf olduğum halde. abur cuburdan uzak durmak gerekiyor doktorun söyleyeceği şeyler genelde bunlar olacaktır birde bol bol su tabi
canım vucut çok su içilmediği için su toplarmış zaten bol bol su iç sen birde yürüyüş yap bol bol ödemse atarsın onları
ben yeni yeni hissediyorum sanki 16 çok erken takma kafana benim 18 btti
Yarın cinsiyet öğrenecek olan arkadşlar, lütfen yarın bi 5 dk girip bizim de merakımızı giderin olmaz mı? Ben çok merak ediyorum.
ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?