2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar

bende elevıt ve demır ılacımı sabahleyın ac karna ıcıyorum ve bısıler yemeye caslıyorum ama cay ıcmıyorum cay da kesıyor dıye soylemıstı.
Yumurta haslıyorum gozumu acar acmaz onuda oylece atıverıyorum peynırde yıyorum valla

süt olayını sabah mıdemı bulandırdıgı ıcın gece halletmeye calısıyorum.
Canım beslenmek oncelıkle bıızm acımızdan onemlı bebek gelısımını saglıyor bırsekılde ama annede kalmayıncada anne ılerde kemık erımesı oluyor

bende calısıyorum
senın gıbı sandvc falan yapıcam ama artık 1 ay sonra ancak ozaman odam ayrılacak sımdı kalabalık bıryerdeyz herkezın ıcınde yemek olmuyor acıkcası.
Hareketlerını duymuyorum dıye endıse etmemelısın bence bende cok gec duydum 18 haftada baslamıstı artık net duyuroum

öylemi diyosun herkes tekmelıyor oynuyor dıyınce dıyorum acaba benm bebısım gelısemıyormu
içime su serptin

Canım ben 19. haftamdayım hala göz seyirmesi gibi bişey oldu diye ona seviniyorum üstelik dr gelişimi gayet güzel, merak etme dedi. merak etme.. Yumurta konusuna gelince akşamları salata yapıyorsan bir haşlanmış yumurtayı süs gibi üzerine doğrarsan salatayla güzel gidiyor. hem yumurtanı da yemiş olursun. her gün olmasa da haftada 2-3 kez yiyebilirsin.

Aman dikkat et canım, ucuz atlatmışsın..

kilo alımlarınız nasıl bayanlar. ben kendimi kötü hissetmeye başladım ya 4 buçuk kilo kadar aldım

ben 59 kiloyla hamile kaldım şimdi 61 kiloyum. hatta doktora gittiğimde 1,5 kilo almıştım 6. haftadan 17. haftaya olan sürede. az mı diye endişelenmiştim. bu kilo konusu her şekilde kafasını kurcalıyor insanın, az olsa bbeğim gelişmiyor mu çok olsa aman şekerim çıkmasın derdine düşüyoruz :))

evet haklısın salata ıyı fıkır bunu uygulamaya çalışcam canım elimden geldiğince
sağolun iyi ki varsınız içim rahatladı

berayı sevdim bende ama tabi eşim direk reddetti ne olduğu belli olmayan isimler koymam ben diyo yani kızmı erkekmi belli olsun diyo
hımm pekbici buralarda deildi sanırım bende ona yetişim diye koştur koştur geldim ama yetiişemememişim neyse hayırlısıyla öğrensin inşallah sağlıklı haberlerini
herkesler iydir inşallah
snowcum seninde gözün aydın maşallah

Canım nisa da yaptırdım bende doktorum oraya yönlendirdi ultrason görüntülerini cd de veriyorlar sonrasında muhteşem bişey:) oğlumun gülerken videosu var:)

kızlar ben geldımmmmm nıhayet ıc camasırı alısverısı yaptım
kompedan umranıyeden kulot 5 tl gayet guzel ust ıcın su reklamlarda olan dıkıssız sutyen aldım
sızce sarkmayı engellermı ama cok rahatlar gercı daha kullanmaya var suan sorunum yok camasırlarımda ama almam ıyı oldu
cok guzel bebek kıyafetlerı vardı az daha alıyordum zor tuttum hepsını ıstıyorummmmmm :)
zıbın yarım ve tam kol 5 tl cocuk hakları ıle ılgılı cok guzel cestıler var umranıyede olanlar kesınlıkle tavsıye ederım gıdıp baksınlar
ben sımdı gecmıse bakayım :)

Kızlar ben BABE çatlak önleyici ve tedavi edici krem kullanıyorum çok memnunum şu ana kadar hiç çatlağım olmadı karnım baya büyüdü arkadaşım önermişti bana da o doğum yaptı sıfır çatlak:)*
Krem 100 tl ye aldım ama dermoeczanem de indirimliydi yanılmıyorsam internetten bakabilirsiniz siteye...
Krem bitmesin diye azar azar sürüyorum valla çok az kaldı ben 3. Ayımda başladım bide:)

aynen benim karnım da büyümedi..o yüzden mi hissedemiyorum ki..ben bulantılarımdan yiyemedim ondan kilo alamadım

inşallah canım yarın sabah göreceğiz bakalım...

pekbicici benim bu akşam yazmayı planladığım cümleler bunlar...yarın sabahtan randevum var..ne karnım çıktı ne bişey..korkuyorum..bulantılarım da olmasa hamile değilim yani..sen gibi diyom ben de yolunda gitmese ağrım olurdu kanama olurdu ALLAH korusun...bakalım yarın sabah öğrencez nedir durum ama içim içimi yiyor...

benim yarın 18 haft bitiyo arkadaşlar soranlara kaç aylık demeliyim haftadan anlamıyorlar :)

17. haftadan sonra 4. ayın bitmiş oluyor canım

Canım nisa da yaptırdım bende doktorum oraya yönlendirdi ultrason görüntülerini cd de veriyorlar sonrasında muhteşem bişey:) oğlumun gülerken videosu var:)

reyhan hanım mıydı doktor? sonuçları hemen veriyrlr mı? ne kadar sürüyor?

bir bakayım netten..

Yarın cinsiyet öğrenecek olan arkadşlar, lütfen yarın bi 5 dk girip bizim de merakımızı giderin olmaz mı? Ben çok merak ediyorum .

kızlaaaaar bugün pek bi mutluyum annemlere geldim(başka şehrdeler) uçak yolculuğum çok rahattı ama genede insan hırpalanyormu ne çok fena uykum geldi falan, hafif aşağıya doğru sağ tafaımda ara ara cızz die giren bir ağrım var ama bebişi hissediorum oralarada tekme gibi sanırım büyüme ağrısı, önemli değildir dimi

ay bak sımdı kıskandım ama :)
kardesımın ısmı ömer
ömer taha ya bayıldım :)

aynen oyle asırı tıtız yardım eder sağolsun ama calısma saatlerı yogunlugu elımden geldıgınce yuk olmamaya calısyorum
hamıleyım dıye suan pervane sagolsun tıtızlıgı guzelde elı yavas olmasa ah :)
oo bızde ısımler secılcek manalar arastırılcak ablam arapca hocası onunla istişare yapıp noktayı koyucaz:)
esım arapca ogretmıyor dıye aılesıde kızıyor onlar konusunca ben fransız kalıyorum aralarında
bende annemlere almana konusun esım gelınce dıyorum ama uyanık hemen turkce anlamlarını sorup ogrenıyor:)
benım ısmım anlamı olmadıgından sonradan degıstırdım canım herkes artık dıger ısmımı soyluyor gercek ısmım unutuldu cok sukur ..

kardesımın ısmı ömer ama ısmı agır gelmedı onda peygamber efendımızın ısmını tasımak co kzor oluyor bu yuzden ıkı ısım daha ıyı
kaynıma bazen ıkıncı ısmıyle hıtap edıyoruz muhammed fırat

hayırlara gıtsın ceren ısmını ıkıncı ısım koysan sasırdım ruyanda ısmını gordun manasına bakayım bı netten merak ettım :)

kızlar günde ne kadar kalsiyum alıyorsunuz ben büyük bir dilim peynir ve büyük bardak süt içiyorum yeterlimi acaba şimdilik

süt gunluk ıcsem dahı hakıkı olmadıgı ıcın ıcım rahat degıl bundan sonra sabahları bol bol kıvırcık yıcem kalsıyum ıcın
ozel proteınlı lor peynırı bı bardak sut 400 ml ayran yada bır kase yogurt ve 1 yumurta gunluk fıx menum ..
yogurtta katarsan menune bence super olur canım

ahmet marankı sut yerıne yesıl yapraklıları yıyın dıyor sutlerde malum bılınen bır markada bıle hıle cıkmıs
bebekelr arada hıssettırmez kendını canım benımkı bı ara 2 gun hıc hıssetırmedı rrahat ol sakın telaş yapma :)

ben hiç süt içemiyorum canım dahaçok peynir istiyor.. :)

aynen hep peynır yesem kasar lor beyaz hepsı hepsı

canım bu tukuruk olayı benımde kafamı karıstırdı esım duyunca sasırdı yavrumuza yapmayız dedı
senın bahsettgın baska tabıkı yavrumuz dogunca ılk agzına hurma verılır hatta bulunursa acve bana sagolsun yengem ayırdı

Canim bende hissetmiyorum yalnizca daha dun gobegimde degildi yanlarda baya nabiz gibi pitirtilar oldu acaba bebek mi bende bilmiyorum, endiselenme elbet hareketlenecektir. Birde kiz bebekleri gec hareketlenir deniyor acaba kiz mi ki :) ?

ay bilmiyorum ki...belki de kızdır benim yavrum..sağlıklı olsun da varsın geç hissedeyim ..

15 de 16 da hisseden olunca panik yaptım ben de ama erken sanırım ya..sağol canım

Yarın cinsiyet öğrenecek olan arkadşlar, lütfen yarın bi 5 dk girip bizim de merakımızı giderin olmaz mı? Ben çok merak ediyorum .

sabah 9.30 da randevum var herşey yolundaysa bebişim de iyiyse ben hemen yazarım size :)))

ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:

ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:

canım ben 16.haftamdayım..55 kilo ile hamile kaldım..şimdi 51 küsür..3 aydır bulantı çekiyordum serum yedim bol bol...daha bi kaç haftadır yemek yiyorum doğru düzgün..hamile kaldığım kiloya bile erişemedim..diğer kilo alamayanların da böle bir durumu olmuş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…