- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.201
bende sabahlari yumurtami hasliyorum lor peynirimi yiyorum sonrada bir kase kendi yaptigim yogurdumu gun icindede ayran iciyorum bazende yatarken bir kase yogurt daha yiyorum ama sut hic icesim yok onuda icsemmi yoksa yediklerim yeterlii sizce
Kızlar ben isim konusunda anlamının güzel olmasının yeterli olacağını biliyorum yani bir ismin dinimize göre,illaki ne kuran da geçmesi nede önemli kişi ismi olması şart değil, bence de bazı isimler çocuklara ağır gelir hatta bir yerlerde yazı okumuştum kuranda geçen herşey konulmaz, anlamları ya kötü olabiliyor yada yok diye yazıyordu.
Yani anlamın güzel olması daha iyi bence ama tabiki herkesin kendi görüşü benim de hikayelerinden etkilendiğim çok önemli büyüklerimiz var ama yani öyle isimler koymayınca çocuk kötü huylu olur diye bir şey yok...
iyi akşamlar annecikler
dü akşam eşim işten geldi zile bastı ben de oyun oynamak için saklandım
salona geçti ben de peşinden koştum ceeeee dedim kendimi dizlerine kapanmış şekilde buldum (oda spreyi sıkmıştım ev güzel koksun diye) sprey yeri kayganlaştırmış
çok şükür birşey olmadı kontrollü iniş yapmışım
Merhaba kızlar
bende elevıt ve demır ılacımı sabahleyın ac karna ıcıyorum ve bısıler yemeye caslıyorum ama cay ıcmıyorum cay da kesıyor dıye soylemıstı.
Yumurta haslıyorum gozumu acar acmaz onuda oylece atıverıyorum peynırde yıyorum valla
süt olayını sabah mıdemı bulandırdıgı ıcın gece halletmeye calısıyorum.
Canım beslenmek oncelıkle bıızm acımızdan onemlı bebek gelısımını saglıyor bırsekılde ama annede kalmayıncada anne ılerde kemık erımesı oluyor
bende calısıyorum
senın gıbı sandvc falan yapıcam ama artık 1 ay sonra ancak ozaman odam ayrılacak sımdı kalabalık bıryerdeyz herkezın ıcınde yemek olmuyor acıkcası.
Hareketlerını duymuyorum dıye endıse etmemelısın bence bende cok gec duydum 18 haftada baslamıstı artık net duyuroum
berayı sevdim bende amatabi eşim direk reddetti ne olduğu belli olmayan isimler koymam ben diyo yani kızmı erkekmi belli olsun diyo
hımm pekbici buralarda deildi sanırım bende ona yetişim diye koştur koştur geldim ama yetiişemememişimneyse hayırlısıyla öğrensin inşallah sağlıklı haberlerini
herkesler iydir inşallah
snowcum seninde gözün aydın maşallah
canım ben 16.haftamdayım..55 kilo ile hamile kaldım..şimdi 51 küsür..3 aydır bulantı çekiyordum serum yedim bol bol...daha bi kaç haftadır yemek yiyorum doğru düzgün..hamile kaldığım kiloya bile erişemedim..diğer kilo alamayanların da böle bir durumu olmuş olabilir..
Hersey yolundadır canım sen ıcını ferah tut her bebegın gelısımı annenın hamılelıgı farklı kı benı bu hamılelgım annemın kucuk kardesımde yasadıgı hamılelıgın neredeyse aynısı annemde 12.haftada hıssetmeye bslamısannem yukarı bı cıksın sen o zaman gor dıyo
Hosgeldınızmasallah canım ogluna benımkı ne yapıyo acep cok merak edıomm
Gunaydın canım benımde agrılarım artmaya basladıkramplardan zor uuyudum bızde de tukurme olayı varr ve ben tukurecem ıllakı densız bır akraba yapacak hıc degılse ben yapayım bırde su var bırını yaparken gorursem cok buyuk olay cıkarırırımmmmm
herkese selamlar ve hayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu güzel bi gün olsun inşallh
canım maşallah tosuncuğa kocaman olmuşsunuzdaha güzel günlerinide görün inşallah
Hazret-i Âişe (ra) der ki:Yeni doğan çocuklar Resulullah'a (asm) getirilirdi. O da bunlara mübarek olmaları için duâ eder ve ağzında yumuşattığı hurmanın suyunu çocuğun ağzına sıkardı.
Yine Peygamberimiz (asm) Enes'in annesinden çocuk doğduğunda ağzına süt koymadan kendisine haber vermesini istemiştir. Enes doğar doğmaz Efendimiz'in (asm) yanına
getirilmiş, Peygamberimiz de (asm) bebeğin ağzının içini iyi cins bir hurma ile ovarak tahnik yapmıştır''''''''''''''''''''''''''''
umarım aydılatabilmişimdir:44: bunun iyi bir kimsenin yapması gerekir allah muhafaza çocuk onun huyunu alır falan
Oyyy tosun paşaya bak senn
Parmakta emiyor heee
Demek kii doymamışş tospaa
Maşallah subhanAllahh meleğine canım sağlıkla gelsin kucağına
Ama sezeryan olsun deme millet normal doğurayım diye yeni yeni icatlar çıkarıp sağlıklı besleneyim,yogaya gideyim diye uğrasıyor :44:
Sen doğuracaksan normal fırlatıver kuzumminşAllahh
Doktora soracağım ben kısmetsee yarına ömrümüz yeterse magnezyum takviyesii ve eşe beyin takviyesiiYaz reçeteye diyeceğimm hamile olan eşe vitamin diye
Aaaa bak bende ortalığı yakarım biri bendn habersiz tükürük bezleri bebeğim için çalıştırıp şapur şupur tükürürsee aynısını bende ona yaparımm ağzınaa tükürürüümm
Tamam ben hurma yer tükürürüm
Kız ben kötü huylumuyum :44:
Anası olarak tükürmek en doğal hakkım
Gözün Aydın canım
anladım canm allah yardımcın olsun inş bebeyini sağlılkla kucağına alırsın
yok canım bende sendenim korkmaya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
cok sut ıcıyordum ılk zamanlar doktorum uyardı :) ayran zatı bayagı ıcıyorsun sutu azalt dıye
masallah canım bence yeterlı :)
kuranda gecen her ısım konmaz haklısın canım kezban mesela rahman suresınde gecer ama anlamı yalancıdır
ısım hakkı var her dogan bebegın anne baba uzerınde anlamını tasıcagı ıcın bu yuzden anlamı guzel olan ısım konmalı
ılla bır sahabe yada onemlı bırının adı olucak kaıdesı yok bencede
ama suda var cocuga vural ısmı savas ısmı konmamalı anlamı gıbı kavgacı sert olabılıyor ..
aferım :) karnındakımı bebek senmı bebeksın :) Rabbım korumus ıkınızıde ama bıdahadett kendıne dıkkat et bakım :)
canım doktorum ozellıkle elevıt ve demır hapını aynı zamanda tuketme demıstı
sabah elevıt aksam hafıf ac karına demır hapı ve sonrası enaz 1 saat bısey yenmemelı eczacıda aynen boyle uyardı
ah ah benımkıde begenmedı zatı
ama hayret taha yasir yada emir yasir ismini dedım begendı gıcık ıste:)
kızlar bugün aşımı oldum çok şükür kaç gündür git gel git gel anam ağladı doktora gittim önce bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum sonrada aşı oldum kızım büyümüş 262 gr olmuşmaşallah sizce nasıl grmı sizin bebişlerinizin gr ne kadar benmle aynı haftalarda olanlar aynımı acaba merak ediyorum
bız geldık doktordan teyzeler
oglum kocamannn olmus yıne normalde 19+5 ız 21 haftalık gozukuyor ondeymısız ve 320 gr olmusuz.cok sukur hersey yolunda kıpır kıpırdı parmaklarını emıyordu donuyordu.24.haftada seker yuklemesı ve detaylı ultrason ıstedı..kan ılacı ve vıtamıne devam reflu ıcınde gavıscon hap verdı her gece ıcıcem onuda...dogumu sordum daha erken 32.haftada konusalım ama normal dogum gozukuyor suanda bı sıkıntı yok dedi.peki normal dogum olursa sız yanımda olucakmısınız dedım.tabıkıde dedi.saat hıc farketmez ben takıp ettıgım hastalarımı yarıy olda bırakmam dedi.zaten bunun ıcın tercıh ettım doktorumu.bakalım ıns sezeryan olurbenım sımdı cıkmam lazım haber vermek ıcın geldım bugun belkı ugrayamam daha cok optum sızıı
15 haftalık hamileyim.Genelde yemeklerden sonra kalp atışlarımı çok hissediyorum.Çarpıntı gibi sanki.Size de böyle şeyler oluyor mu?
Herkesi çok öpüyorum.
Benım buzagımm acıktı
nerden anlıyosun acıktığınıBenım buzagımm acıktı
15 haftalık hamileyim.Genelde yemeklerden sonra kalp atışlarımı çok hissediyorum.Çarpıntı gibi sanki.Size de böyle şeyler oluyor mu?
Herkesi çok öpüyorum.
ehehehehbencede kesinlikle vural savaş gb isimler konmamalı
hımm eşin arapmışnerden buldun kıs umreye fln gittinizmi kısmet oldumu güzel olurdu heralde
Herkesi çok öpüyorum.
doğru mutfağa git canım bişiler atıştırrrr ..
benimkide tekmeliyorr mutlu sanırım kpı kıpır
nasıldı canın acıdımı bırde gereklıya bu ası zararları yokmu bebege bende olucamda endıselenyorum acıkcası yaa
oy oy masallah canım negüzel haberler almışssın sen öyle darısı bizlerin başına inşallah :) tetenozu naptın canım sezeryan ıstıyorsan zaten kafadan o olur bıldıgım kadarıyla canım hakkınd hayırlısı olsun senınle aramızda tam 5 gun var benım melegımınde onceden gidiyordu en son gittiğimizde inşallah bende hayırlı haberlerle donerım pzartesı yada salı gıdıcem 20 gune yaklastım gormeyelııı ay ınsan cok ozluyor bır hareketlendı anlatammmm
bende 2 gündür net hissediyorum çok şükür elhamdülillah maşallah
aynen bende oturduğumdan beri hareketli
ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
bulduk ıste bırbırımızı :) umreye gıtmeye cok hevesımız var bıraz ferahlıyalım bakarsın yavrumuzla hacca gıderız :)
zatı amca oglu ordaymı gıdersek onda kalırız ah bı goreyım o toprakları da ...
zaten doktorum demişti hiç yerinde durmuyor diye :)
haklıymış meğer şükürler olsun bu hallerini yaşadık ya :) kucagımızada alırız ınsallak
manyak bi duygu degılmı hisseettikçe dahasını istiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?