2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende sabahlari yumurtami hasliyorum lor peynirimi yiyorum sonrada bir kase kendi yaptigim yogurdumu gun icindede ayran iciyorum bazende yatarken bir kase yogurt daha yiyorum ama sut hic icesim yok onuda icsemmi yoksa yediklerim yeterlii sizce

cok sut ıcıyordum ılk zamanlar doktorum uyardı :) ayran zatı bayagı ıcıyorsun sutu azalt dıye
masallah canım bence yeterlı :)

kuranda gecen her ısım konmaz haklısın canım kezban mesela rahman suresınde gecer ama anlamı yalancıdır
ısım hakkı var her dogan bebegın anne baba uzerınde anlamını tasıcagı ıcın bu yuzden anlamı guzel olan ısım konmalı
ılla bır sahabe yada onemlı bırının adı olucak kaıdesı yok bencede
ama suda var cocuga vural ısmı savas ısmı konmamalı anlamı gıbı kavgacı sert olabılıyor ..

aferım :) karnındakımı bebek senmı bebeksın :) Rabbım korumus ıkınızıde ama bıdaha dett kendıne dıkkat et bakım :)

canım doktorum ozellıkle elevıt ve demır hapını aynı zamanda tuketme demıstı
sabah elevıt aksam hafıf ac karına demır hapı ve sonrası enaz 1 saat bısey yenmemelı eczacıda aynen boyle uyardı

ah ah benımkıde begenmedı zatı
ama hayret taha yasir yada emir yasir ismini dedım begendı gıcık ıste:)

anladım canm allah yardımcın olsun inş bebeyini sağlılkla kucağına alırsın

kızlar bugün aşımı oldum çok şükür kaç gündür git gel git gel anam ağladı doktora gittim önce bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum sonrada aşı oldum kızım büyümüş 262 gr olmuş maşallah sizce nasıl grmı sizin bebişlerinizin gr ne kadar benmle aynı haftalarda olanlar aynımı acaba merak ediyorum

Son düzenleme:

Gözün Aydın canım

cok tesekkur ederızz teyzelerı cıcım bakalım kısmet doktorum yanımda olsun sorundegıl ondan o guvenı zaten beklyıorudum hayırlısı dıyeyım

ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
yok canım bende sendenim korkma:18::18:

eheheheh bencede kesinlikle vural savaş gb isimler konmamalı
hımm eşin arapmış nerden buldun kıs umreye fln gittinizmi kısmet oldumu güzel olurdu heralde

15 haftalık hamileyim.Genelde yemeklerden sonra kalp atışlarımı çok hissediyorum.Çarpıntı gibi sanki.Size de böyle şeyler oluyor mu?
Herkesi çok öpüyorum.

nasıldı canın acıdımı bırde gereklıya bu ası zararları yokmu bebege bende olucamda endıselenyorum acıkcası yaa

oy oy masallah canım negüzel haberler almışssın sen öyle darısı bizlerin başına inşallah :) tetenozu naptın canım sezeryan ıstıyorsan zaten kafadan o olur bıldıgım kadarıyla canım hakkınd hayırlısı olsun senınle aramızda tam 5 gun var benım melegımınde onceden gidiyordu en son gittiğimizde inşallah bende hayırlı haberlerle donerım pzartesı yada salı gıdıcem 20 gune yaklastım gormeyelııı ay ınsan cok ozluyor bır hareketlendı anlatammmm

Son düzenleme:
15 haftalık hamileyim.Genelde yemeklerden sonra kalp atışlarımı çok hissediyorum.Çarpıntı gibi sanki.Size de böyle şeyler oluyor mu?
Herkesi çok öpüyorum.

çok mu yiyorsun acaba baskı yapıyorsa ve rahatsızlık verebilir.
benim genelde yemekten sonra midem ağrıyor çok yediğimde

eheheheh bencede kesinlikle vural savaş gb isimler konmamalı
hımm eşin arapmış nerden buldun kıs umreye fln gittinizmi kısmet oldumu güzel olurdu heralde

bulduk ıste bırbırımızı :) umreye gıtmeye cok hevesımız var bıraz ferahlıyalım bakarsın yavrumuzla hacca gıderız :)
zatı amca oglu ordaymı gıdersek onda kalırız ah bı goreyım o toprakları da ...

Herkesi çok öpüyorum.

ya canım bende bu çarpıntı uzun zmandır var ve hala geçmedi...nerdeyse 2.ayımdan beri var...
dr.um kardiyolojiye göründemişti ama bi fırsat bulup da gidemedim..ama koydum kafaya yarın gidicem...

ilk acımadı da şimdi biraz ağrı var canm zaten bebek için bu aşı gerekli tabi kötü bişey olsa yapmazlar canm benm tanıdığım çoğu insan yaptırdı çok şükür bişey olmadı

bende 2 gündür net hissediyorum çok şükür elhamdülillah maşallah
aynen bende oturduğumdan beri hareketli

zaten doktorum demişti hiç yerinde durmuyor diye :)
haklıymış meğer şükürler olsun bu hallerini yaşadık ya :) kucagımızada alırız ınsallak
manyak bi duygu degılmı hisseettikçe dahasını istiyor insan

ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:

bende şaşırıyorum çnkü vuctta bir sürü değişiklik oluyo sen kaç kilosun şu an peki cnm

Allah nasip etsin inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere istemeyenlerede ben böyle dua ediyorum gittiğimden beri ohhh ne güzelmiş bide amca oğlu varmış maşallah, inşallah hem umre hem hac nasib etsin Rabbim herkeslere her zaman

sanki dünyanın en güzel şeyi böyle yiyesim geliyo tekmeledikçe
Rabbim herkese nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…